1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci ma duc dracu'!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ai adresa?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Alydor @ 24 May 2010, 22:06) Alo? Nu va suparati, zero sapte patru patru trei unu unu cinci doi opt? - Da da da nu da nu nu da da nu. banc de inginer, sa-mi foot una ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Alydor @ 24 May 2010, 21:56) unde ii da cifra-i corecta unde nu, nu... traduc in maghiara? ![]() Suma respectelor, Alydor am inteles ![]() QUOTE(Ingerasu @ 24 May 2010, 22:03) am inteles ![]() QUOTE(Markos @ 24 May 2010, 22:40) ai dreptate ![]() |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Intelegandu-i pe ingineri - Actul Unu
Doi studenti la inginerie mergeau prin campus cand unul dintre ei spune: - De unde ai bicicleta asta superba? Al doilea raspunde: -Sa vezi, ieri mergeam pe aici gandindu-ma la referatele mele, cand a aparut in fata mea o femeie foarte frumoasa pe aceasta bicicleta. Si-a scos toate hainele si mi-a spus: ‘Ia de la mine orice poftesti’. Celalalt da din cap intelegator si zice: - Ai facut o alegere buna… Hainele ei probabil nu ti se potriveau! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
.... unul era Eu-gen. Evident, al' cu bicicleta.
|
--------------------
.
.
.
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
O femeie avea un amant care o vizita cand sotul era plecat la serviciu.
Intr-una din zile fiul ei de 9 ani se ascunde in sifonierul din dormitor. Ea il primeste pe amant, dar sotul ei vine casa pe neasteptate, asa ca il ascunde pe amant tot in sifonier. Baietelul spune: - E intuneric aici. Barbatul sopteste: - Da, este. Baiatul: - Am o minge de baseball. Barbatul: - Foarte bine. Baiatul: - Vrei s-o cumperi? Barbatul: - Nu, multumesc. Baiatul: - Tata e afara. Barbatul: - OK, cat costa? Baiatul: - $250. Peste o saptamana, cei doi nimeresc din nou impreuna in sifonier. Baiatul: - E intuneric aici. Barbatul: - Da, este. Baiatul: - Am o manusa de baseball. Barbatul: - Cat vrei pe ea? Baiatul: - $750. Barbatul: - Fie. Dupa cateva zile, tatal ii spune baiatului: - Ia-ti mingea si manusa si hai afara sa jucam baseball. Baiatul: - Nu pot. Le-am vandut. Tatal: - Si cu cat le-ai vandut? Fiul: - $1000. Tatal spune: - Nu e frumos sa-ti jefuiesti prietenii asa. Te duc la biserica, trebuie sa te spovedesti. Se duc la biserica si tatal il pune pe baietel sa intre in confesional si inchide usa: Baiatul: - E intuneric aici. Preotul: - Iar incepi? |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Arbitreeeeee, ce faci baaaa ? ... - " Eu cand vreau sa fluier, fluier! "
Q: Cum bate dezastrul la usa? A. ...Boc, Boc .............!!! This post has been edited by ArtVandelay: 25 May 2010, 17:05 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE Pozitii de facut sex : 1. Roaba galopantă: În timp ce i-o tragi capră (știi cum e capră, sper, doar nu ești idiot, nu?), o apuci de coapse sănătos. Exact în același timp i-o înfigi în fund până la rădăcină și îi ridici picioarele în aer. Confuzată și luată prin surprindere, va începe să pedaleze din mâini, ca să își scoată mătărânga din bostan, răcnind cât o țin plămânii. Tu o ții în continuare sănătos de craci, să nu îi pună în pământ și o menții adânc înfiptă, alergând după ea. E lejer, nu scapă, că tu dai din picioare și ea din mâini. De ce e excitantă: Habar n-am. Da' e hazlie Unde se poate practica: Și în casă, da' cel mai bine pe un loc întins, să aibă unde să pedaleze. Pajiște, sală de sport, ce vrea mușchii tăi Câte calorii se ard: Oho. Căcălau. Mai ales ea. Se ard 100 numa de la cât o să i se bulbuce ochii. 2. Lumea-n flăcări: Asta e una din preferatele mele. Când aproape să termini, iei o lumânare de lângă pat (doar te arzi cu lumânări, nu? Esti romantic, nu țăran) și îi dai foc la păr.. No, să vezi ce contracții, ce zbătăciuni, cât își dă cu palmele-n cap. Și după ce termini, poți să fii erou grandios, iei bidonul de bere de lângă pat (doar bei bere în timp ce te arzi, nu?) și o stingi, apoi tragi un gât strașnic și îi zici: "Ce accident era să facem pisi!" De ce e excitantă: Implică foc și alcool. Ce dracu' vrei mai mult? Unde se practică: Preferabil la ea acasă. Câte calorii se ard: Mai puține decât fire capilare și așterunuturi. 3. Cu mâinile-n curate: Asta poate fi practicată de ambele sexe. Se bazează pe elementul surprizei.. Îi dai partenerului/partenerei degetul arătător și inelar la lins excitant, puțin așa, să le plimbe prin gură, și după ce le-a băloșit bine, ții mâna în formă de pistol (cum te jucai somata când erai mic) și îi înfigi țeava "pistolului" în fund, făcând o față de Sergiu Nicolaescu, cât te pricepi de bine, și zicând "Un fleac. Te-am ciuruit". Nu le scoți decât dacă auzi "Nu trage dom' Semaca, sunt eu, Lăscărică!" De ce e excitantă: Combină elementul surprizei cu referințe culturale obscure! Unde se practică: În anus Câte calorii se ard: Depinde cât familiar e partenerul cu Comisarul Moldovan 4. Olandezul Zburător: Asta e simplă și de efect. În timpul sexului, fix când i-e lumea mai dragă partenerului, urli "Acum vine OLANDEZUL ZBURĂTOOOR!". Și nu faci nimic. Continui ce făceai inainte. Și observi privirea de nedumerire a partenerului. Întâi e puțin terifiat/a "ce dracu' vrea să facă nebunu/a asta?". Se va opri puțin din ritm, foarte circumspect și, după 5 minute de dubii, va trece la următoarea întrebare : " Ce dracu' a vrut să zică nebunu/a asta?". Efectul e garantat și partenerul va fi suspicios și paranoic pe tot parcursul actului sexual. E bun de aplicat la bărbații care termină rapid. Nu prea o să se mai concentreze să termine rapid când o să își ocupe tot creierul să își dea seama dacă nu cumva Olandezul Zburător este o anagramă pentru Comisarul Moldovan. De ce e excitantă: Trucuri psihologice! Mie mi se face ștoaca cât piciorul unui copil de 4 ani de la ele! Unde se practică: Nu în Olanda Câte calorii se ard: Calorii nu. Neuroni da 5. Călăritul din Mordor: Fingărezi femeiea sănătos, da' cu patos așa, să sară zeamă, și te opresti brusc, cu o față mirată, zicând: "Băă, să moară Sauron! Mi-a rămas verigheta înăuntru. Mă omoară nevastă-mea! My precioussss" . No, aici dânsa nici n-o să știe de ce să bulbuce ochii: Că ești însurat? Că faci voce de Gollum foarte bine? Că o bucată de metal i-a rămas ipotetic înțepenită în uter? Habar n-o să știe. De ce e excitant: Simți un vagin șocat cum se strânge în jurul degetelor tale ca o capcană de șobolani Unde se practică: Middle finger earth Câte calorii se ard: Doar the one calorie 6: Străjerul cu trei picioare: Vi s-a întâmplat vreo dată să ajungeți prima dată la o tipă acasă și ea să nu vrea să faca sex? Doar să adormi în brațe cu ea, lingurind că nu vă cunoașteți destul de bine? Ei bine, da, toți am trecut prin asta. Un tip fraier se va gândi: "nu-i nimic.. data viitoare. Acum mă mulțumesc cu o erecție molâie și cu atingerea accidentală a unui sân din laterală". Nu. Nu se face așa. Un mascul serios așteaptă ca tipa să adoarmă și îi face o labă în ureche. Da. Ați auzit bine. Ea adoarme, tu te ridici în picioare lângă pat și îi slobozești o servită spre timpan. Să explice ea la orelist a doua zi cum i-a ajuns sămânța între ciocănel și nicovală. De ce e excitant: Că e labă răzbunătoare Unde se practică: În tăcutul întuneric Câte calorii se ard: Ce zici ? N-aud! |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
Se face un sondaj internațional de opinie pentru a se afla cine sunt cei mai buni pentru a păstra secretul de serviciu. O americancă este cea dintâi care își spune părerea:
- Soțul meu știe unde lucrez eu, dar el nu știe cu ce mă ocup eu. Iar eu nu știu nici unde lucrează și nici cu ce se ocupă el. Eu nu duc acasă hârtii de la serviciu și nici el nu aduce acasă hârtii de la serviciu. Vine rândul japonezului care spune: - Eu și soția mea lucrăm în același birou, dar eu nu știu cu ce se ocupă ea și nici ea nu știe cu ce mă ocup eu. În sfârșit, vine și rândul românului care spune direct: - Eu lucrez singur în birou. Nu știu cu ce mă ocup. Dar nici nu mă interesează!!! |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pt reducerea cheltuielilor guvernul boc a renuntat sa mai trimita scrisoarea catre fmi....vor trimite sms....
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Intelegandu-i pe ingineri – Actul Doi
Un arhitect, un artist si un inginer discutau despre cu cine e mai bine sa iti petreci timpul, cu nevasta sau cu amanta. Arhitectul a zis ca prefera sa fie cu nevasta, asa putea construi fundatia la o relatie vesnica. Artistul a spus ca prefera sa fie cu amanta. In ea gasea mai multa pasiune si mister. Inginerul a spus ca prefera sa le aiba pe amandoua. - Amandoua?! au intrebat ceilalti. - Da. Daca ai o nevasta si o amanta, fiecare se va gandi ca esti cu cealalta si atunci poti sa stai la serviciu sa-ti termini treaba pe ziua urmatoare. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Un grup de ingineri și un grup de economiști călătoresc cu trenul la o conferință. Fiecare economist are câte un bilet. Tot grupul de ingineri și-a cumpărat un singur bilet. Economiștii dau din cap dezaprobator și în taină se bucură de amenda pe care o vor primi inginerii la venirea conductorului. Deodată un inginer strigă: ”Vine conductorul!” – la care toți inginerii aleargă și se înghesuie într-o toaletă. Conductorul verifică biletele economiștilor. Văzând WC-ul ocupat, bate la ușă: ”Biletul la control, vă rog!” Unul dintre ingineri împinge biletul pe sub ușă, conductorul verifică și pleacă mulțumit.
La întoarcere, economiștii se hotărăsc să folosească aceeași șmecherie. Cumpără deci un singur bilet pt. tot grupul și rămân foarte mirați, văzând că de această dată inginerii nu au nici măcar un singur bilet. După un timp, strigă un inginer: “Vine conductorul!” Economiștii aleargă imediat la toaletă și se incuie acolo. Inginerii merg tacticosi până la următoarea toaletă. Inainte sa intre, ultimul dintre ei bate la ușa toaletei cu economiști, spunând: “Biletul la control, vă rog!” |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Trebuie ca erau niste grupuri de pigmei. Asta cu bancul nu a vazut in viata lui o toaleta de tren?
![]() |
--------------------
**
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
nu stiu daca a mai fost , daca DA rog sa se stearga
Reporter: > -De ce nu scade pretul la carburanti proportional cu evolutia pretului barilului de petrol? > Oficial Petrom: > -Nu putem scadea preturile mai mult de atat. Si asta din cauza nenorocitilor de la Apa Nova, care au marit preturile la apa pe care noi o punem in benzina. |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 26 May 2010, 10:11) Un grup de ingineri și un grup de economiști călătoresc cu trenul la o conferință. Fiecare economist are câte un bilet. Tot grupul de ingineri și-a cumpărat un singur bilet. Economiștii dau din cap dezaprobator și în taină se bucură de amenda pe care o vor primi inginerii la venirea conductorului. Deodată un inginer strigă: ”Vine conductorul!” – la care toți inginerii aleargă și se înghesuie într-o toaletă. Conductorul verifică biletele economiștilor. Văzând WC-ul ocupat, bate la ușă: ”Biletul la control, vă rog!” Unul dintre ingineri împinge biletul pe sub ușă, conductorul verifică și pleacă mulțumit. La întoarcere, economiștii se hotărăsc să folosească aceeași șmecherie. Cumpără deci un singur bilet pt. tot grupul și rămân foarte mirați, văzând că de această dată inginerii nu au nici măcar un singur bilet. După un timp, strigă un inginer: “Vine conductorul!” Economiștii aleargă imediat la toaletă și se incuie acolo. Inginerii merg tacticosi până la următoarea toaletă. Inainte sa intre, ultimul dintre ei bate la ușa toaletei cu economiști, spunând: “Biletul la control, vă rog!” E vechi, si e invers, isi iau teapa inginerii. PS Mi-a fost spus de un inginer ![]() |
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E corect, avea si morala: economistii copiaza metodele inginerilor, chiar daca nu le inteleg, si nici nu le iese.
Scuze daca nu e nou, spre deosebire de tine nu inventez bancuri noi. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
666
![]() This post has been edited by C@talin: 26 May 2010, 12:29 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mai terminati ma cu prostiile...
Si cand are einstein dreptate ii dati la gioale... Na... din sursa independenta tot setul care circula acu' ceva vreme. QUOTE 3 povești din viață Prima... Unsprezece persoane atârnau de un cablu fixat de un elicopter. Erau zece economiști și un inginer. Deoarece cablul nu era suficient de solid să-i țină mult timp pe toți, s-au decis ca unul din ei să se sacrifice, pt. ca ceilalți să se poată salva. Nu s-au putut hotărâ, cine să fie nenorocitul, așa că, in final, inginerul a ținut un discurs foarte impresionant. El a spus că va da drumul cablului de bună voie, deoarece inginerii sunt obișnuiți să facă orice pt. firma lor, să se sacrifice pt. familia lor, să ofere totul firmei, să facă ore suplimentare și să nu primească nimic în schimb. După ce a terminat discursul lacrimogen, toți economiștii au început să-l aplaude... Morala: Nu subestima niciodată mintea inginerului. A doua... Un grup de ingineri și un grup de economiști călătoresc cu trenul la o conferință. Fiecare economist are câte un bilet. Tot grupul de ingineri și-a cumpărat un singur bilet. Economiștii dau din cap dezaprobator și în taină se bucură de amenda pe care o vor primi inginerii la venirea conductorului. Deodată un inginer strigă: ”Vine conductorul!" - la care toți inginerii aleargă și se înghesuie într-o toaletă. Conductorul verifică biletele economiștilor. Văzând WC-ul ocupat, bate la ușă: ”Biletul la control, vă rog!" Unul dintre ingineri împinge biletul pe sub ușă, conductorul verifică și pleacă mulțumit. La întoarcere, economiștii se hotărăsc să folosească aceeași șmecherie. Cumpără deci un singur bilet pt. tot grupul și rămân foarte mirați, văzând că de această dată inginerii nu au nici măcar un singur bilet. După un timp, strigă un inginer: “Vine conductorul!" Economiștii aleargă imediat la toaletă și se incuie acolo. Inginerii merg tacticosi până la următoarea toaletă. Inainte ca ultimul să intre, bate mai intai la ușa toaletei cu economiști, spunând: "Biletul la control, vă rog!" Și morala poveștii? Economiștii folosesc cu predilecție metodele inginerilor... chiar dacă nu le înțeleg cu adevărat! Cea de-a treia... Intr-o zi, trei economiști se plimbau printr-o pădure deasă. Deodată au ajuns la un râu învolburat, pe care trebuiau neapărat să-l treacă. Dar cum să reușească? Primul economist îngenunche și începu să se roage: "Doamne, dă-mi te rog puterea să trec înot acest râu învolburat!" *pppppfffffffuuuuffffffff* ... și Dumnezeu îi dădu brațe lungi și picioare puternice. Așa a reușit să treacă înot râul. I-au trebuit mai mult de două ore și de trei-patru ori era să se înece DAR: a reușit! Al doilea economist, văzând acestea, a îngenunchiat și a început să se roage: "Doamne, te rog, dă-mi puterea și mijloacele necesare să pot traversa râul!" *pppppfffffffuuuuffffffff* ... și Dumnezeu i-a dat o bărcuță. A reușit să traverseze râul învolburat, chiar dacă de mai multe ori era să se răstoarne. Al treilea economist, observând cele petrecute, a îngenuncheat și el și s-a rugat: "Bunule Dumnezeu, dă-mi te rog forța, mijloacele și inteligența necesară să trec cu bine râul!" *pppppfffffffuuuuffffffff* ... și Dumnezeu îl transformă pe economist în inginer. Acesta a scos din buzunar harta, a studiat-o câteva momente, după care s-a dus vreo 100 m în susul râului… și a trecut podul. Apropo... de bancu' ala cu moartea mica ati mai auzit ceva? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nici pe ala cu imprietenitul pe Facebuci ?
|
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
... și Dumnezeu îl transformă pe economist în inginer. Acesta a scos din buzunar harta, a studiat-o câteva momente, după care s-a dus vreo 100 m în susul râului… și a trecut podul.
De cand au bre injinerii harti in buzunar???? ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ady77 @ 26 May 2010, 14:43) Eu am spus ca asa mi l-a spus un inginer. Dar sursa aia a ta e din 2005 sau 2007? ca sa ne facem o idee cu ce "noutati" vine janyna. eeee, prima oara cand l-am primit inca mai foloseam windows... deci 2003. QUOTE(OAP @ 26 May 2010, 15:06) buei tata, tot tre' sa explic... bancul asta implica prezenta unei forte divine. QUOTE Al doilea economist, văzând acestea, a îngenunchiat și a început să se roage: "Doamne, te rog, dă-mi puterea și mijloacele necesare să pot traversa râul!" *pppppfffffffuuuuffffffff* ... și Dumnezeu i-a dat o bărcuță. Asa ca se subintelege ca QUOTE mijloacele și inteligența necesară inseamna harta in buzunar, minte de inginer. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Micutzu_BH @ 26 May 2010, 09:52) Intelegandu-i pe ingineri – Actul Doi Un arhitect, un artist si un inginer discutau despre cu cine e mai bine sa iti petreci timpul, cu nevasta sau cu amanta. Arhitectul a zis ca prefera sa fie cu nevasta, asa putea construi fundatia la o relatie vesnica. Artistul a spus ca prefera sa fie cu amanta. In ea gasea mai multa pasiune si mister. Inginerul a spus ca prefera sa le aiba pe amandoua. - Amandoua?! au intrebat ceilalti. - Da. Daca ai o nevasta si o amanta, fiecare se va gandi ca esti cu cealalta si atunci poti sa stai la serviciu sa-ti termini treaba pe ziua urmatoare. Doua observatiuni am a face: 1. In bancul originar "Inginerul" nu era inginer, ci academician. Si, pe deasupra, si batran. 2. Trag nadejde ca inginerii n-au ajuns inca in halul asta... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 09:02 |