1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mã, cum îi cucuruzu' la voi?
download.jpg ( Size: 57.57k ) Number of downloads: 3142 This post has been edited by Marty: 17 Dec 2010, 09:23 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Acolo a scris Creanga Povestea Povestilor
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Un tip vine la doctor sa-l vindece de balbaiala.
- Da' cu ce te ocupi d-ta? - Ee!! Eu cresc ga-ga-ini! - Pentru asta nu-i nevoie sa vorbesti cursiv, merge si-asa. - Pai pai, eu chem di-dimineata ga-gainile sa le dau boabe: pi, pi pi! Si vin cinci mii de ga-gaini. Seara iar: pi, pi, pi mananca. Apoi, le zic sa plece la cul-culcare. Se duc toate, afara de una. Ii zic: - Du-du-te de te culca! Nu vrea. Iar ii spun: Du-te la culcare, iar nu vrea. Ma enervez si-i zic: Du-du-te-n pi-pi-pi... Si vin cinci mii de gaini 17 Dec 2010, 14:57: Care este culmea puterii de convingere? - Să-ți convingi prietena că o ai mică și moale tocmai ca să nu o doară pe ea! This post has been edited by Marty: 17 Dec 2010, 14:57 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Diferenta intre comunism si capitalism e ca in capitalism sunt erori sociale iar in comunism erori capitale.
Teacher: Can u tell me the name of 3 great kings who have brought happiness & peace into people's lives? Student: Smo-king, Drin-king, Fuc-king. Primarul Parisului era foarte îngrijorat în privinta invaziei de porumbei de pe Champs-Élysées. Nu putea nicidecum să-i alunge din oras. Întregul Paris era plin de rahat de porumbei. Parizienii nici nu mai puteau călca pe alei, nici să conduci nu mai avea niciun haz. Costa o avere să tot cureti străzile si trotuarele. Într-o zi intră în primărie un om care-i face primarului o ofertă. "Îti pot scăpa frumosul oras de plaga columbească fără nicio plată. Dar trebuie să promiti că nu-mi vei pune nicio întrebare. Sau, îmi poti plăti un milion de euro si să-mi pui o întrebare." Primarul cântări oferta si o acceptă rapid. A doua zi, omul se cătără în vârful Turnului Eiffel, îsi descheie redingota si eliberă un porumbel albastru. Porumbelul albastru dădu de câteva ori din aripi si apoi se pierdu în înaltul cerului parizian. Toti porumbeii din Paris au văzut porumbelul cel albastru si s-au adunat în aer în urma acestuia. L-au urmat cu totii într-un nor urias spre Răsărit, departe, departe. A doua zi, porumbelul cel albastru s-a întors complet singur la omul ce-l astepta încă în vârful Turnului Eiffel. Primarul era în extaz. A considerat că omul si porumbelul albastru au înfăptuit o adevărată minune scăpând Parisul de plaga porumbească. Desi omul cu porumbelul nu ceruse nimic, primarul i-a înmânat un cec cu un milion de euro si i-a spus că, într-adevăr, voia să-i pună o întrebare. Chiar dacă s-au înteles că nu-l costa nimic pentru curătarea orasului, se hotărâse să plătească un milion pentru a putea pune O ÎNTREBARE. Omul acceptă banii si-l invită pe primar să-i pună UNICA întrebare. Primarul întrebă: "Aveti si un tigan albastru?" This post has been edited by bion: 17 Dec 2010, 19:50 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
– Cum te numești, domnule ?
– Petru Potopeanu. – Și ce lucrezi ? – Prepar pești pentru pulverizat. – Bine, dar ce anume operații faci ? – Pun peștele pe plăci, potrivesc plăcile pe plite, pregătesc patru putini pentru peștele prăjit, pulverizez pasta produsă, pun pe pungi. – Dar de ce vorbești numai cu “P“? – Poftim ? – Dar de ce vorbești numai cu “P“? – Pentrucă pot pronunța pe P perfect perceptibil. – Ei, asta e acum! Pun rămășag că la întrebările mele vei greși. – Primesc. – Pe cât ? – Pun prinsoare pe patru poli ! – S-a făcut. Spune-mi ce-ți place să mănânci ? – Pește: păstrăvi, plachie; potârnichi, pârjoale, pastramă, papricaș, papanaș, porumbei, pui pane, prepar piftie pipărată. – Și ce vin bei ? – Pinot, pelin, porto. – Și ce desert ? – Plăcinte, prăjituri, pepene, prune, pere, portocale, piersici. – Dar înghețată obișnuești ? – Puțin profiterol, parfait. – Spune-mi cum îți petreci timpul liber ? – Primavara prefer plimbările pe potecile pădurilor, prin parcuri. – Dar vara ? – Pescuiesc. – Și iarna ? – Patinez. – Te pomenești că poți să-mi spui o poezie cu litera “P“? – Pot. – Asta nu o mai cred. Spune-o ! – Poezia poetului Petru Potopeanu: Prin pustiuri, peste pietre, Păsări, pâlcuri pribegesc, Părăsindu-și puii proprii Pe pământul părintesc. Prima pasăre, pilotul, Plescăia puternic pliscul, Patina privind pământul, Pajiștea, pădurea, piscul. – Bine ! Spune-mi, textual, ce i-ai spus nevestei când ai plecat ? – Paraschivă, păpușico, pentru prânz presară puțin pătrunjel pe potârnichi. Pa! – Văd că am pierdut. – Pardon, plătești patru poli pentru pierderea pariului. – Plătesc. – Pune paralele pe portofel. – Încă o întrebare. – Poftim? – Ce adresă ai matale ? – Prelungirea Popa Petre 4, parter, plecând prin Pârgari, peste pod. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
sa cad jos de ras, nu alta...
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
derski |
![]()
|
tepuit in perioada de garantie Group: Members Posts: 43 Joined: 30 January 10 ![]() |
E ajunul, vine Mosul, in toiul noptii....se inghesuie el pe hornul casei si ajunge intr-o casa de copii cuminti unde incepe a imparti cadouri.
Si cum le punea el asa cadouri copiilor zareste printre usile deschise o tipa buna ce dormea singura si dezbracata. Cum o vazu Mosul tresari si intra intr-o dilema: Ce ma fac acuma? Daca ma apuc de ea acum am stricat tot spiritul Craciunului, ce-o sa creada lumea despre mine?.....Dar si daca nu ma apuc de ea oare cum ma mai urc inapoi pe horn? |
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
El si ea, s e x in draci. La un moment dat el ingheata intr-o pozitie de statuie. Dupa vreo 10 secunde, tipa intreaba: - Ce faci? - O figura noua. Am invatat-o de pe site-urile p0rno. Se cheama “buffering”
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Marty |
![]()
|
DE sezon:
DQ7vW.jpg Courtesy: marlani.ro 20 Dec 2010, 13:11: random_41.jpg ( Size: 58.42k ) Number of downloads: 2526 This post has been edited by Marty: 20 Dec 2010, 13:11 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Bre, cum se numeau desenele alea din poză?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Captain Planet? Stiu ca erau in mare voga acum muuuulti ani.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ăsta e, mersi!
L.E.: Sunt de bulă! Nu am observat logo-ul din dreapta jos ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 20 Dec 2010, 20:37 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(derski @ 19 Dec 2010, 18:43) E ajunul, vine Mosul, in toiul noptii....se inghesuie el pe hornul casei si ajunge intr-o casa de copii cuminti unde incepe a imparti cadouri. Si cum le punea el asa cadouri copiilor zareste printre usile deschise o tipa buna ce dormea singura si dezbracata. Cum o vazu Mosul tresari si intra intr-o dilema: Ce ma fac acuma? Daca ma apuc de ea acum am stricat tot spiritul Craciunului, ce-o sa creada lumea despre mine?.....Dar si daca nu ma apuc de ea oare cum ma mai urc inapoi pe horn? Eu nu m-am prins la faza cu urcatul pe horn. Ca-l incomodeaza? This post has been edited by tribunul: 21 Dec 2010, 12:34 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Frana de mana!
![]() |
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
Da' p-aia cu rechinu' care a urmarit o naufragiata pina s-a dezbracat aia de tot de i s-a sculat lu' asta cirma si a luat-o la dreapta, ai prins-o?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La banca vine un batranel care cere un credit destul de mare. Putin jenat angajatul bancii îl întreaba:
- Ce varsta aveti? - 85 de ani, raspunde senin batranelul. - Stiti, la aceasta vârsta aveti nevoie de cineva care sa garanteze ca veti achita împrumutul, îi explica functionarul. - Da? Nici o problema, vin cu tata! Blocat, functionarul exclama: - Cum cu tata? Imposibil! Dar cati ani are? - 110, raspunde batranul. Haideti, va rog, insista el. Stiti, nu am fi facut credit, dar avem nevoie de bani pentru nunta bunicului. Din ce în ce mai uimit, angajatul bancii întreaba: - Dar cati ani are bunicul dumneavoastra? - 140, veni raspunsul. - 140!!!, striga functionarul. Si la varsta asta mai vrea sa se însoare? La care batranelul raspunse, facand-i cu ochiul: - Ei, nu prea vrea el, dar îl împing parintii... |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
oneman42 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 November 05 ![]() |
Subject: Fwd: Fw: sexo-informatica curata !
sexo-informatica curata ! Cica... 1. O celula umana contine 75 MB informatie genetica. 2. Un spermatozoid contine 37,5 MB. 3. Intr-un mililitru de sperma sunt 100 milioane de spermatozoizi. 4. In medie, la o singura ejaculare se elibereaza 2,25 ml in 5 secunde. Deci latimea de banda a p*lii este: (37.5MB x 100M x 2,25)/5 = 1 687 500 000 000 000 = 1.687,5 TeraBytes/s!!! Dar putem spune ca p*la este cel mai ineficient mediu de comunicatie. Vedeti de ce: faci broadcast cu 1.687,5 TB/s cu speranta ca POATE 37,5 MB din ei vor ajunge la destinatie. In plus, are si o latenta uriasa, primesti ACK-ul (acknowledgement-ul) cam in 15 zile, si raspunsul la cererea ta se compune in 9 luni. Astfel se explica de ce lumea zice: "Imi merge net-ul ca p*la!" |
--------------------
Dacia
Berlina
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
The Irishman and the Mormon.......
A Mormon was seated next to an Irishman on a flight from London. After the plane was airborne, drink orders were taken. The Irishman asked for a whiskey, which was promptly brought and placed before him. The flight attendant then asked the Mormon if he would like a drink. He replied in disgust, "I'd rather be savagely raped by a dozen whores than let liquor touch my lips." The Irishman then handed his drink back to the attendant and said, "Me too. I didn't know we had a choice." 23 Dec 2010, 12:00: O tipa se duce la doctor si-i zice: - Dom' doctor, nu stiu ce am ca toate ma dor. Daca apas aici (si apasa pe picior) ma doare, daca apas aici (apasa pe piept) doare. Doare chiar daca apas aici (si apasa pe frunte). - Nu va suparati, zice doctoru', sunteti blonda natural? - Da, de ce? - Stiam eu! Apropo, aveti un deget rupt.. This post has been edited by apunake: 23 Dec 2010, 12:00 |
-------------------- |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Un camion e urmat la mica distanta de o masina de lux.
La un moment dat aceasta din urma intra in depasire si cand ajunge in dreptul cabinei camionului coboara geamul si o blonda superba, dragalasa, si cu ochi albastri, striga soferului din camion: - Hei! Sunt Julie si sunt blonda! Vezi ca-ti cade marfa din camion in spate! Soferul nimic. Se repeta faza de cateva ori, cu acelasi rezultat. La un moment dat, camionul trage pe dreapta la un fast food. Vizibil iritata ca bunele ei intentii au ramas in zadar,blonda Julie merge direct la tip: - Auzi, sunt Julie si sunt blonda si de o ora tot iti spun ca pierzi marfa din camion. Esti surd sau faci pe smecherul ? - Sunt John, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, imprastii sare pe drum.. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Stiti de ce barbatii nu au incredere in femei?
- Cum sa ai incredere in cineva, care sangereaza , timp de 5 zile, si nu moare? ------------ - Ce face barza, dupa ce aduce copilul? - Se face mica si se intoarce in pantaloni! ----------- - Care e diferenta dintre un urs si un om? - Ursul are laba! Omul tre' s-o faca! Se trezeste Ion, intr-o dimineata buna, ca avea de crapat lemne. No, si se apuca Ion de crapat, cand il vede pe Gheorghe la poarta: - 'Neata, Gheo! - 'Neata, Ioane! - Ce faci, ma Gheo? Nu vii sa ma ajuti la lemne? - Nu pot ma Ioane, ca is beteag rau... - No, tulai Doamne, da' ce ai, ma Gheo? - Boala gre', ma Ioane! - Da' ce boala ai, ma? - Boala venerica... - Ioi, ma... da' cum ii boala asta, ma? - Pa' stii tu, ma Gheo,... ma doare in p**a de lemnele tale! This post has been edited by garlic_dog: 26 Dec 2010, 17:21 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
Tanara si apetisanta sotie, stătea dimineata în bucătărie, pregătind ca de obicei 4 ouă fierte moi, paine prajita cu unt si suc de portocale pentru micul dejun, îmbrăcată doar cu un "T-shirt" scurt pe ea, cu care si dormise. El intra in bucatarie, aproape adormit, aproape treaz, iar ea se apleca misterios spre el "Ar trebui sa faci dragoste cu mine în acest moment!" Uau! ochii i s-au luminat brusc, "sunt oare treaz sau inca visez? Sunt treaz! Atunci nu poate sa fie decat ziua mea norocoasa!!" A îmbrățișat-o... și apoi a fost ceva minunat, chiar acolo, pe masa din bucatarie. La final, ea i-a spus un tandru "Multumesc", și s-a întors iute spre aragaz, cu tricoul încă în jurul gâtului ei. Fericit, dar un pic derutat, el întreba: "Ce a fost asta?" Si i-a explicat: "Stii, cronometrul de oua... S-a stricat." |
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
valiman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 October 05 ![]() |
O baba fugea de moarte ..
Se ascunde intr-o gradinitza sa nu o gaseasaca moartea Dupa o saptamana la masa baba cu copii O bate cineva pe umar: Moartea ...care o intreaba "Ce faci?" Pap, zice baba Hai papa repede ca plecam PA |
--------------------
Daewoo
Cielo
1996 GLE/AC
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
"Papa repede ca mergem in bu...
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Din realitate, dar o postez la bancuri!!!
Ce zice un diesel-ist la finalul unei liniutze pierdute,...: Eu nu urcai decat pana in 3000 rpm. |
--------------------
.
.
.
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
daca si asta te face sa razi....
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
This is so funny.... bancuri de tractoristi
![]() |
--------------------
**
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Ieși afară criza ordinară!
Premiile Balului Academiei Cațavencu 2010 Categoria “Din puțul gîndirii”: 1. Sebastian Vlădescu (ministrul Finanțelor): „Există o viziune foarte clară a acestui guvern. Viziunea spune așa: România este în impas.“ 2. Iulian Fota (consilier prezidențial): „Puteți să vă faceți cruce, deși nu cred că-i chiar un lucru creștinesc.“ 3. Victor Ponta (președinte PSD ): „Vă rog să oprim acest război care nu se va opri.“ Cîștigător 4. Traian Băsescu (președintele României): „Nu am nimic cu pensionarii. Dimpotrivă.” Categoria “Gîndire cu premeditare” 1. Adriana Săftoiu (deputat PNL): “Domnul Băsescu a consolidat ceea ce, de fapt, nu s-a construit.” 2. Cristian Preda (europarlamentar): „Sînt conștient că blog-ul meu e mai important decît mine.“ 3. Dan Șova (senator PSD ): „Opoziția se caracterizează prin aceea că sînt mai puțini.“ Cîștigător 4. Miron Mitrea (senator PSD ): „Eu am cunoscut mulți hoți săraci care erau atît de proști, încît pierdeau și ce furau.“ Categoria “Meandrele concretului” 1. Sorin Oprescu (primar general al Capitalei): „Deci am chemat toți profesorii din țara profesorilor, de la construcții, am luat și analiza bitumului. Concluzia este una singură: apa care zace pe caldarîm, pentru că gurile de canal erau înfundate cu gheață, deci nu mai erau decelate, apa care vine dinăuntru pe străzile nerefăcute niciodată, de la țevi, penetrează asfaltul și superior și inferior.“ Cîștigător 2. Verestoy Attila (senator UDMR): “Sîntem cu toții adepții unei modernizări a României și a unei progres pe care o slujim”. Categoria “Lectura nu știe carte” 1. Dumitru Dragomir (președintele LPF): „Azi citești, mîine citești, poimîine citești… te apucă pandaliile!“ 2. Gigi Becali (europarlamentar): „Mie nu-mi place să citesc, că-mi lăcrimează ochii, mă-nțelegi, mă dor ochii.“ Cîștigător 3. Traian Băsescu (președintele României): „Cum ajungeam într-un port, cum mă duceam într-o bibliotecă.“ Categoria “Cu ce iubim femeile?” 1. Marian Vanghelie (primarul sectorului 5): „Calitatea unui soț ideal și a unui om care mă știți dumneavoastră cum sînt este ca, dacă faci, soția să nu simtă.“ 2. Răzvan Theodorescu (academician): “Femeia e bună conducătoare de creștinism.” 3. Ion Iliescu (președinte de onoare al PSD ): „Este iarăși pericolul să nu mai avem femei.“ Cîstigător 4. Gigi Becali (europarlamentar): “Eu i-am cerut să mă împreunez cu nevasta mea, nu să fac sex cu nevasta mea, că eu nu fac sex cu nevasta mea!” Categoria „Emil Bobu” 1. Norica Nicolai (vicepreședinte PNL): „Liberalii au și ei deficitul lor de lipsă de caracter.“ 2. Marius Marinescu (vicepreședinte PRM ): „Primul om care a ajuns pe Lună a fost un cîine.” 3. Emil Boc (prim-ministru): „Deocamdată, sîntem unde ne aflăm.“ Cîștigător 4. Marian Vaghelie (primarul sectorului 5): „Furăciunile sînt de asemenea natură încît au depășit orice limită.“ Monden Categoria “Epoca mondenă și contemporană” Nicolae Mitea (fotbalist blond): „Mașina care mi-am luat-o, m-am sfătuit cu mine însuți.“ (ProMotor, 24 aprilie) Andreea Tivadar (fotomodel): „Nu, nu fac niciodată topless, pentru că soarele nu e bun pentru mameleon.“ (Antena 1, 29 iulie) Emmy (cîntăreață pe bani): „Noi doi nu ne-am culcat. Nu știu cum e la pat. Jur! Eram dezbrăcați și stăteam unul peste altul, dar nu am făcut nimic altceva decît sex oral și atît. Sexul oral nu e chiar sex, e altceva.” (Cancan, 1 mai) Maria Dinulescu (actriță), despre Poponeț: „M-am bucurat să fiu alături de un suflet atît de frumos, care m-a inspirat să fiu mai bună. Îi mulțumesc pentru că mi-a oferit dragostea lui, atît de mult cît a putut el, și-mi pare rău că nu am reușit să fiu mai puternică pentru el.” (OK!, 23 aprilie 2010) Liviu Vârciu (fost manelist): „Eu de fapt am vrut să fiu rocker, mie rock-ul mi-a plăcut toată viața, dar na, s-a întîmplat să fiu manelist.“ (Pro TV, 21 mai) Cîștigătoare Rose-Marie (fostă dansatoare la Surprize, surprize): „Nu sînt însărcinată, sînt puțin balonată. Dar nu știu cu cine.“ (Antena 1, 27 iunie) Premii speciale 1. Crin Antonescu-I se acorda premiul “Greu de găsit” pentru că, dintre credințele politice, nu i-au plăcut nici politeismul, nici monoteismul, ci doar absenteismul. Motivația juriului: Din pat, direct, cum s-a trezit,/El la Senat se suie./Era pe cînd nu l-am zărit,/Azi îl vedem și nu e. 2. Victor Ponta Copil-pilotului Victor Ponta care conduce cea mai puternica mașina de vot din Opoziție i se acordă premiul Daciana Duster. Motivația juriului: pentru că a ratat curba de sacrificiu din raliul Iașilor și s-a dat de trei ori peste cap, ca să se transforme în cea mai de viitor Bunicuță a PSD . 3. Elenei Udrea-i se acorda premiul “Roberta Anastase”, pentru numărarea corectă a turiștilor de pe Litoral. 4. La categoria “Dictatorul anului în România“… premiul nu se acordă. 5. La categoria “Cel mai bun premier al anului”-nici aici premiul nu se acorda, deși a fost disputat de Emil Boc III, Emil Boc IV și Emil Boc V. 6. Premiul “Unicul Lider al Opoziției”, se acordă ex-aequo, în ordine alfabetică, lui Crin Antonescu și Victor Ponta. 7. La categoria “Capitalism cu față umana și puțină burtă” i se acordă lui Dinu Patriciu premiul “Kazahstan și Bran”, pentru colecția un miliard nouă sute de milioane care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui mogul. 8. Lui Neagu Djuvara i se acorda premiul “Tinerețe fără bătrînețe” pentru că a dovedit că tinerii valoroși care pleacă din țară se mai și întorc. CATEGORIA: DIN PUB -UL GÎNDIRII Mircea Geoană (președintele Senatului): „Avem o problemă, fiindcă Irlanda se poate răspîndi.“ CATEGORIA: FUNCȚIA DEZBATE GRADUL Aurelian Șoric (șeful IPJ Neamț): „Interlop înseamnă, în primul rînd, să ai niște locotenenți care să-ți execute lucrările prin forță. Familia Mararu nu are locotenenți.“ CATEGORIA: NE DOARE-N FOND Mădălin Voicu (deputat PSD ): „Băi, Fondul ăsta să ne pupe-n fund!“ CATEGORIA: TOAMNA E CA TOAMNA Traian Băsescu (președintele României): „Scutul antirachetă NATO este un scut antirachetă NATO.“ CATEGORIA: FRAZE-FRAZE, DA’ BRÎNZA-I PE BANI Roberta Anastase (președintele Camerei Deputaților): „Nu e nici pumn în gură, nici vreo forțare de regulament, nici măcar modificarea unei virgule, ci adăugarea unei fraze, care e valabilă și în plen.“ CATEGORIA: COSTELUL DIN CARPAȚI Costel Cășuneanu („regele asfaltului“): „Și tot eu sînt cel care greșesc, presupun, cînd adesea, conducînd regulamentar, sînt depășit și lăsat în nori de praf de Logan.“ CATEGORIA: SOARE CU PREȘEDINȚI Ioan Oltean (vicepreședinte PDL ): „Este cazul ca soarele Partidului Democrat Liberal să răsară din nou de la București. (…) Să dea Dumnezeu să fim întotdeauna la guvernare.“ CATEGORIA: AFACERE ȘI ȚI SE VA DA Traian Igaș (ministrul Administrației și Internelor): „Imaginea Ministerului Afacerilor și Internelor a avut de suferit în ultima perioadă.“ CATEGORIA: REFORMAREA STATULUI DEGEABA Dan Fătuloiu (secretar de stat MAI): „Avem la nivelul structurilor ceea ce avem, adică o inactivitate.“ Un premiu de pioșenie Poliției Române fiindcă, în postul Crăciunului a renunțat la Tobă și Șoric. |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Ion statea pe prispa casei si fuma... trece Gheorghe pe strada si il striga: -Ioaneeee hai sa bem un rachiu la crisma... Ion raspunde:- Ba nu vin. - Hai mai Ioane sau tie frica de nevasta??? -Auzi ma Ghio' nici la lup nu-i e frica de caine dar nu-i place cum latra......
|
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:43 |