1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
florio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 June 03 From: ARAD ![]() |
Barbatii sunt romantici! Uite dovada...
Una, roasa de dragoste, compune noaptea un SMS iubitului: "Iubitule. Daca dormi, trimite-mi visurile tale. Daca razi, trimite-mi zambetul tau. Daca plangi, trimite-mi lacrimile tale, ....!" Raspunsul nu intarzie: "Iubita mea. Ma c_c. Ce sa-ti trimit....???" |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE+
- *** Florio
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Un turist la un hotel vorbeste cu receptionerul:
- Tariful nostru este urmatorul: 100 dolari pe noapte, pat si micul dejun, sau doar 10 dolari daca va faceti singur patul. - Foarte bine, imi aleg varianta sa-mi fac singur patul. - OK! Poftiti fierastraul si ciocanul, ramane doar sa faceti rost de cuie Sotul striga iritat la sotie: - Zi de zi tu ma bati la cap ca eu nu te iubesc. Si asta dupa ce in ultimii trei ani am abandonat din cauza ta... 6 amante! O femeie se duce la medic si ii spune: - Doctore, am o problema. Ori de cate ori sotul meu face dragoste cu mine, atunci cand ajunge la orgasm, scoate un sunet groaznic! - Dar asta nu e o problema... - Nu, problema e ca ma trezeste! Cica era un om ghinionist rau de tot, da' groaznic de ghinionist. Aflat intr-o zi la pescuit, prinde pestisorul de aur care-i promite indeplinirea unei singure dorinte, ca de, era super ghinionist. Sta asta, se gandeste si ii spune: - Pestisorule, fa-ma print, ca astia au de toate si nu au probleme, etc. Se duce asta acasa, se culca si spre dimineata, o mana il bate pe umar si aude o voce ca-i spune: - Ferdinand, trezeste-te, trebuie sa pleci la Sarajevo ! |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Wolfman @ 11 Jan 2011, 14:53) Cica era un om ghinionist rau de tot, da' groaznic de ghinionist. Aflat intr-o zi la pescuit, prinde pestisorul de aur care-i promite indeplinirea unei singure dorinte, ca de, era super ghinionist. Sta asta, se gandeste si ii spune: - Pestisorule, fa-ma print, ca astia au de toate si nu au probleme, etc. Se duce asta acasa, se culca si spre dimineata, o mana il bate pe umar si aude o voce ca-i spune: - Ferdinand, trezeste-te, trebuie sa pleci la Sarajevo ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Wolfman @ 11 Jan 2011, 14:53) Cica era un om ghinionist rau de tot, da' groaznic de ghinionist. Aflat intr-o zi la pescuit, prinde pestisorul de aur care-i promite indeplinirea unei singure dorinte, ca de, era super ghinionist. Sta asta, se gandeste si ii spune: - Pestisorule, fa-ma print, ca astia au de toate si nu au probleme, etc. Se duce asta acasa, se culca si spre dimineata, o mana il bate pe umar si aude o voce ca-i spune: - Ferdinand, trezeste-te, trebuie sa pleci la Sarajevo ! Adiță, te-au transferat ăștia la Cluj! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(DragosP @ 11 Jan 2011, 15:28) P-asta n-am prins-o. ![]() Pictoras merge la un bordel*. - Vreau o fată, dar să știți că eu sunt sadic. Plătesc oricât! Matroana îl conduce într-o cameră de lux- la o "bomboana" de fata - La mine, plata e înainte, zice fata. Am auzit că ești sadic, așa că vreau banii înainte. 2000 de euro! Scoate Pictoras banii și-i dă fetei. - Auzi, zice fata, dar cum se manifestă sadismul tău? - Mai întâi te bat, după care te f*t, după care iar te bat, apoi te f*t din nou. - Până când? întreabă îngrozită fata. - Până când îmi dai banii înapoi! ___________________________________ *Informatie, evident, eronata. Pictoras merge la TOATE bordelurile! This post has been edited by Marty: 11 Jan 2011, 18:11 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pictoras = Bula?
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Mefisto966 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 10 December 10 From: Lumea care o cunoastem ![]() |
Poate n-ati auzit, sau ati mai uitat? Un suflet ajunge la gura iadului, datorat mai multor merite din viata deja terminata. La intrare sta Necuratul si urla la el: "Ma' eu sunt Draq!" Sufletul: nimic. Astalaltul: "Eu sunt Draq si fac si dreg!". Sufletul: Ce te agiti asa, 40 de ani am fost casatorit cu sora ta".
Femeia blonda catre barbatul ei: " tot umblii haihui, nu prea esti acasa, nici eu nu mai stiu de la cine am acesti 3 copilasi". This post has been edited by Mefisto966: 11 Jan 2011, 18:09 |
--------------------
Renault
12
1973
- 3BV780 Mare-i gradina lui Dumnezeu...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Una, roasa de dragoste, compune noaptea un SMS iubitului:
"Iubitule. Daca dormi, trimite-mi visurile tale. Daca razi, trimite-mi zambetul tau. Daca plangi, trimite-mi lacrimile tale, ....!" Raspunsul nu intarzie: "Iubita mea. Ma c_c. Ce sa-ti trimit....???" |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
foarte tare, mai tare ca ala de la 11.31
![]() QUOTE(florio @ 11 Jan 2011, 11:31) Barbatii sunt romantici! Uite dovada... Una, roasa de dragoste, compune noaptea un SMS iubitului: "Iubitule. Daca dormi, trimite-mi visurile tale. Daca razi, trimite-mi zambetul tau. Daca plangi, trimite-mi lacrimile tale, ....!" Raspunsul nu intarzie: "Iubita mea. Ma c_c. Ce sa-ti trimit....???" |
--------------------
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
cateva posturi mai sus... tot pe pagina asta
![]() mda, mi-a luat-o ady77 inainte ![]() This post has been edited by SSilent: 11 Jan 2011, 22:17 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(YO4RLP @ 11 Jan 2011, 22:10) Una, roasa de dragoste, compune noaptea un SMS iubitului: Este a 8-a oara cind citesc/primesc bancu' asta azi! L-a depasit p-ala cu 'tu-i neamu' lui de 'amster!"Iubitule. Daca dormi, trimite-mi visurile tale. Daca razi, trimite-mi zambetul tau. Daca plangi, trimite-mi lacrimile tale, ....!" Raspunsul nu intarzie: "Iubita mea. Ma c_c. Ce sa-ti trimit....???" |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
asta e, bancurile bune se dau mai departe
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daughter: Hey mum I'm going to my room with my boyfriend.
Mum: Okay don't do anything stupid. *.Gf & Bf go into bedroom.* Daughter screams: Baby, baby, baby ohh! *.Mum runs into her room.* Mum: What are you doing!?!?!?!? Daughter: Mum we're having sex, get out! Mum: Oh thank God ! I thought you were listening to Justin Bieber ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Acum pune-l si in engleza lui Rodi, ca sa-l inteleaga si el/ea
![]() |
--------------------
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Cine e Justin ala?
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
E un fel de Hannah Montana varianta masculina.
This post has been edited by Shush: 11 Jan 2011, 23:03 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
Cine e Hannah Montana?
![]() |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
Un fel de (oricare din) Jonas Brothers varianta feminina !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Ala cu moartea mica....e cel mai tare banc din 2011 si pana in prezent.
ntr-un sat era un doctor navetist. O data, a vrut sa plece la oras mai repede si l-a lasat pe felcer sa-i tina locul. A doua zi, l-a intrebat pe felcer cum a decurs ziua trecuta. - Pai, dom'doctor, a fost lelea Floare si-o zis c-o doare maiul. - No bine, tu ce-ai facut? - I-am dat pilule roz! - Altceva? - O fost si badea Ion, ca-l dor foalele! - No, si? - Iam dat pilule verzi! - Altceva? - Pai o fo' si nevasta primarului! - Si ce-o vrut? - O zis ca sa-i dau ceva, sa-i fac ceva, ca n-o vazut p**a de doua luni! - Si tu ce-ai facut? - I-am pus picuri in ochi! |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Merge unul cu nevasta sa ia cina la resturant. Farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua. Suparata si asteptand sa fie consolata de sotul romantic, zice:
- Uite cum arat, ca o scroafa! El raspunde: - Si te-ai mai si murdarit pe deasupra. |
-------------------- |
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
La examinarea periodica pentru externarea nebunilor din spital doctorul ii intreaba:
- Cat fac 9 x 3? Cine stie pleaca acasa. Vine primul nebun: - Rosu. - Nu este bine, mai ramai pe la noi. Vine un alt nebun: - Verde. - Nu e bine. Apare al 3-lea nebun si zice: - 27. Doctorul uimit, foarte bine, asta e raspunsul, ne poti spune cum ai facut? - Simplu, am adunat verde cu rosu. |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Dupa ce a examinat-o temeinic pe domnisoara, ginecologul spune:
- Deci, cand va vedeti sotul asta-seara ... - Nu sunt maritata domnule doctor! - Atunci, cand va vedeti logodnicul ..... - Nu sunt nici logodita... - Sa zicem atunci, prietenul ... - Nu am nici un prieten si, pana acum, nu am avut nimic cu vreun barbat! Ganditor, doctorul se duce la geam si priveste in zare. Saturandu-se sa stea cu picioarele in sus, duduia intreaba: - La ce priviti atat de atent domnule doctor? - Astept un pic! Ultima data cand s-a intamplat ceva asemanator, a aparut la rasarit o stea! |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Marty |
![]()
|
Culmea fidelitatii..
Sa fii la a treia nevasta dar sa ai aceeasi amanta. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
O tanara se plange de o slabiciune permanenta resimtita de un an incoace.
- Serviciul va solicita prea mult? intreaba medicul. - Nu, am un serviciu usor. - Atunci va obosesc copiii? - Nu, n-am copii. - Hmm... Cat de des faceti sex? - De trei ori pe zi. - Atunci acesta-i motivul oboselii dv. permanente. Va sfatuiesc ca macar duminica sa luati o pauza. - Nu pot domnule doctor. Duminica vine acasa sotul meu. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
Nea Ion D., cioban din Belcești, Iași, este martorul unui fenomen inexplicabil. Aflîndu-se cu oile la marginea orașului Hârlău, bărbatul a văzut pe cer un nor în forma lui Slash, fostul chitarist de la Guns. Nea Ion nu s-a pierdut cu firea și a reușit să surprindă minunea cu telefonul mobil (foto dreapta), apoi a fugit pînă la primul post de Poliție, unde a anunțat autoritățile
Sursa This post has been edited by Marty: 12 Jan 2011, 16:56 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 11:44 |