DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 7 8 9 10 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> RDS vs. Antene, ca tot tipa toata lumea

corbex
post 27 Apr 2012, 12:13
Post #241

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

Group: Members
From: bucuresti

Pai e din Galati, cartierul Brailita. Acshentul il da di gol.

This post has been edited by corbex: 27 Apr 2012, 12:14

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bucatzel
post 27 Apr 2012, 12:36
Post #242

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(kum @ 27 Apr 2012, 12:03)
Cine considera ca eu ma enervez in aceste discutii se inseala.
*

Aveti grija, ca tare mi-e ca si cu Leo o avut el o discutie de-asta...

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
Markos
post 27 Apr 2012, 12:39
Post #243

fost programator

From: Scursurești Vale

Leo Coiles?

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
corbex
post 27 Apr 2012, 12:41
Post #244

Era calm cind i le-a taiat. Chiar zimbea.

--------------------
+
george_scala_2004
post 27 Apr 2012, 13:05
Post #245

Membru autentic

Intact Media Group își respectă promisiunea făcută telespectatorilor săi și revine cu informații utile privind abuzurile RCS

Intact Media Group isi respecta promisiunea facuta telespectatorilor sai si revine cu informatii utile privind scoaterea abuziva de catre RCS a statiilor TV Antena1, Antena2, Antena3, Euforia si GSPTV din grila de programe a platformei Digi.

Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, a declarat:

"RCS isi sfideaza in continuare abonatii, ignorind solicitarile acestora si urmarind un interes meschin: acela de a mari taxa de abonament, folosindu-se de aceasta situatie.
Saptamina acesta le-am solicitat, intr-o scrisoare deschisa, sa dezvaluie sumele imense pe care le platesc pentru continut altor posturi de televiziune. Au refuzat sa arate deschidere in aceasta privinta, incercind sa isi induca in eroare abonatii, cu scopul de a le putea justifica o noua marire a abonamentului.

In acest context:
1. Din respect fata de public, nu vom achiesa propunerii RCS, de a cere o suprataxa pentru programele TV Intact. Statiile noastre au fost intotdeauna in pachetul de baza al companiilor de cablu ,fiind repere de continut si de audienta in Romania.

2. Nu vom intra in jocul RCS care actioneaza impotriva intereselor abonatilor sai. RCS continua, cu buna stiinta, sa priveze telespectatorii de pe platforma Digi de un drept dobindit la semnarea contractului: accesul la toate programele din grila. Toti clientii RCS au prevazut prin contract accesul la programele noastre.

3. Nu vom accepta ca RCS sa impovareze telespectatorul printr-o crestere a taxei de abonament. RCS plateste sume importante pentru continut altor statii mult mai mici. Compania de cablu considera ca sustinerea financiara a unui continut nisat e mai importanta decit interesul clientilor sai.

4. Ne datoram statutul de cel mai important grup de presa romanesc relatiei pe care am construit-o de-a lungul anilor cu publicul. Acesta ne-a ales si continua sa ne aleaga datorita calitatii , relevantei si impactului continutului creat de noi. Le vom sustine dreptul de a avea acces la programele noastre , asa cum s-a intimplat intotdeauna.

Dupa cum am afirmat inca de la momentul scoaterii abuzive de pe platforma de satelit Digi a programelor noastre, interesul telespectatorilor primeaza. Respectarea interesului telespectatorului inseamna prezenta posturilor TV Intact in pachetul de baza al tuturor operatorilor de cablu si de satelit. Miile de mesaje sosite din tara si din strainatate sustin acest adevar. Abonatii RCS sunt telespectatorii nostri. Solicitam companiei de cablu sa nu ii ignore."

http://www.antena3.ro/life-show/media/inta...rcs-164867.html

COMENTARII (9):
...
2. Marius | 27 Aprilie 2012 12:47
Bun. Ce faceti cu Focus Sat, ca vad ca si acolo e aceeasi problema. icon_mrgreen.gif
3. gunoaie | 27 Aprilie 2012 12:46
numai plageti ca oricum dati falimet =)
voi chiar aveati impresia ca Focus Sat(UPC) o sa fie prostsa va deie voua tarif de 8 ori mai mult ca pana acum ?
urmeaza Dolce (Romtelecom) sa vedem unde se mai muta lighenari ca sa prinda latrinele.
radmasa.gif
...
5. Ion | 27 Aprilie 2012 12:39
laugh.gif Hehehehehe a fost Rds acum Focu smile.gif)
6. Sorin | 27 Aprilie 2012 12:34
Cool , ati iesit si de pe focus sat =)) asteptam sa dispareti si de la dolce apoi din must carry si apoi ramane sa va uitati voi singuri la minciunile voastre. Faliment placut radmasa.gif
7. ero | 27 Aprilie 2012 12:26
Nu va mai transmite nici FOcus de azi. Sunteti varza totala! laugh.gif
8. BB | 27 Aprilie 2012 12:15
Oare? Dar Focus de ce v-a scos ? icon_mrgreen.gif
9. crixus | 27 Aprilie 2012 12:12
va e frica sa fceti un pachet separat cum va cerut digi deoarece no sa se aboneze nici draqu la pachetul vostru radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif

felix e in corzi: are nevoie acuta de bani - pe televiziuni nu scoate nici cit pe o ceapa degerata, ministrii pe care sa ii controleze nici atit, in energie se anunta vremuri tulburi... icon_mrgreen.gif

This post has been edited by george_scala_2004: 27 Apr 2012, 13:23

--------------------
... ... ...
+
kum
post 27 Apr 2012, 13:18
Post #246

Banat

Group: Banned
From: Galati

Ma io nu ma enervez. Puteti sa-l intrebati si pe domnu' Danut! blush.gif

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
IRONICK
post 27 Apr 2012, 13:47
Post #247

-

From: Romania

QUOTE(Latrina 1)
Ne datoram statutul de cel mai important grup de presa romanesc relatiei pe care am construit-o de-a lungul anilor cu publicul. Acesta ne-a ales si continua sa ne aleaga datorita calitatii, relevantei si impactului continutului creat de noi.

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by IRONICK: 27 Apr 2012, 14:06

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
neumann
post 27 Apr 2012, 13:48
Post #248

Membru autentic

From: Spermezeu

stimate distribuitor de bauturi racoritoare, conform contractului nr. din data, v-ati angajat sa furnizati timp de 2 ani coca cola la pretul de..., eu avand obligatia de a cumpara minim n sticle in fiecare luna. Va anunt pe aceasta cale ca disputa dvs cu producatorul nu ma priveste, si de asemenea nu doresc sa cumpar pepsi in loc. In consecinta, va anunt ca am decis sa renunt la serviciile dvs.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
kato
post 27 Apr 2012, 14:02
Post #249

Membru autentic

From: barlad

QUOTE(neumann @ 27 Apr 2012, 14:48)
stimate distribuitor de bauturi racoritoare, conform contractului nr. din data, v-ati angajat sa furnizati timp de 2 ani coca cola la pretul de..., eu avand obligatia de a cumpara minim n sticle in fiecare luna. Va anunt pe aceasta cale ca disputa dvs cu producatorul nu ma priveste, si de asemenea nu doresc sa cumpar pepsi in loc. In consecinta, va anunt ca am decis sa renunt la serviciile dvs.
*

stimate client, conform contractului, ne-am angajat sa va furnizam bauturi racoritoare carbogazoase, nu coca cola. cu stima, al dumneavoastra partener. smile.gif

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
ady77
post 27 Apr 2012, 14:06
Post #250

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(neumann @ 27 Apr 2012, 14:48)
*

Stimate client va recomandam alt distrbuitor, dar va precizam ca nici ala nu are coca cola tongue.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
bucatzel
post 27 Apr 2012, 14:13
Post #251

Membru plictisit

From: Timisoara

Stimate client, nu stim cine v-a lasat impresia ca noi am oferi ca inlocuitor pepsi. Daca in schimb sunteti interesat int-o variata oferta de apa de la robinet, va stam la dispozitie.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
klaus
post 27 Apr 2012, 14:21
Post #252

步步

From: Bucuresti

QUOTE(kum @ 27 Apr 2012, 13:03)
Sunt uimit ca nu stiai de acea scrisoare, pentru ca este exact in postul numarul 1 al acestui topic, plus in inca alte 3-4 posturi prin cafenea. In fine, e de apreciat faptul ca ai realizat ca esti in eroare.  smile.gif
*

In nemernicia mea nu am citit topicul de la inceput.
M-am aruncat ca puiul la muci, ce sa o mai dau pe dupa visin.

RDS este acoperit de lege in aceasta situatia, ca are prevederi contractuale ca in situatii in care furnizorii cer bani in plus si nu pot suporta isi rezerva dreptul de a scoate programele din grila, ca e situatie pe care nu o poate controla.
Plus de asta, acel "must carry"din art. 82 din legea audiovizualului nu se aplica la programele transmise exclusiv pe spectru radio (cum e satelitul), deci prin satelit nu sunt obligati sa dea programele de audienta mare.

Am impresia ca aia de la antene cred ca s-a intalnit hotul cu prostul, si nu ei ar fi prostii. Parca in realitate situatia e alta.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
kato
post 27 Apr 2012, 14:27
Post #253

Membru autentic

tot respectul klaus ca ai recunoscut ca ai gresit.

--------------------
+
corbex
post 27 Apr 2012, 17:46
Post #254

Dupa ce recunoaste si c-a greit cu simpatia pentru PDSR, ii cer prietenia pe feisbuc.

--------------------
+
kato
post 27 Apr 2012, 18:30
Post #255

Membru autentic

si io care credeam ca esti adeptul scolii vechi, cu biletele, poezii, flori........ icon_mrgreen.gif

--------------------
+
vet
post 27 Apr 2012, 21:59
Post #256

Membrul

E....si acum cu USL-ul la guvernare, daca nu in 7 zile, in maxim o saptamana Antenele si RDSii vor pune batista pe tambal..... .

--------------------
Dacia Logan 2007 / KissFM 1.5 dCi
.
+
kato
post 27 Apr 2012, 22:09
Post #257

Membru autentic

distractia de abia de acum incepe rolleyes.gif

--------------------
+
Ake
post 28 Apr 2012, 12:33
Post #258

Morderator

From: Bucuresti

Cica Antenele au refuzat si solutia de care zisesem eu mai inainte, sa fie bagate la pachet extra. Ele vor ca RDS-ul sa le dea abonatilor fara plata, dar ele sa ia bani de la RDS. Nu-mi dau seama pana unde merge ridicolul astora. Sau asteapta o Hotarare de Guvern de la noua oranduire cum ca toata lumea sa fie obligata sa cotizeze la "cel mai important trust romanesc de media"? Dar mai bine il pune pe bulica ala de Constantin ministru la telecomunicatii si sa dea ala ordin sa se plateasca si la Antene abonament exact ca la TVR.

Apropo de TVR, cineva isi exprimase mai devreme pe aici nemultumirea vizavi de programele TVR. Eu sunt complet impotriva modului de plata al abonamentului la TVR, dar sunt de parere ca strict ca televiziune, TVR are de departe cele mai bune programe din cele autohtone. Sunt cateva segmente unde bat de la mare distanta concurenta directa. Nemaipunand la socoteala ca au de ani de zile cea mai buna emisiune facuta vreodata pe media romaneasca.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
Shush
post 28 Apr 2012, 12:35
Post #259

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

QUOTE(Ake @ 28 Apr 2012, 12:33)
Nemaipunand la socoteala ca au de ani de zile cea mai buna emisiune facuta vreodata pe media romaneasca.
*

Surprize-Surprize ?

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
kum
post 28 Apr 2012, 12:53
Post #260

Banat

Scuza-ma? blush.gif
Cu Raluca Nustiucum?

--------------------
+
Victoras2001
post 28 Apr 2012, 14:02
Post #261

Membru autentic

De Teleenciclopedie ati auzit? Doamne cum o mai asteptam pe timpul lui Ceausescu.

Io personal ma pis pe antene. In afara de "neata" nu-mi place nimic. N-au nimic bun.

This post has been edited by Victoras2001: 28 Apr 2012, 14:04

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
kxz
post 28 Apr 2012, 14:02
Post #262

Membru autentic

From: Cuiul de la harta.

QUOTE(Ake @ 28 Apr 2012, 12:33)
Apropo de TVR, cineva isi exprimase mai devreme pe aici nemultumirea vizavi de programele TVR. Eu sunt complet impotriva modului de plata al abonamentului la TVR, dar sunt de parere ca strict ca televiziune, TVR are de departe cele mai bune programe din cele autohtone. Sunt cateva segmente unde bat de la mare distanta concurenta directa. Nemaipunand la socoteala ca au de ani de zile cea mai buna emisiune facuta vreodata pe media romaneasca.
*

+1 Tvr Info. Chiar daca au aia de la tvr prea multe posturi facute aiurea, asta e misto. Fara stiri senzationale, in direct si in reluare, timp de 7 ore live de la locul unde a explodat o bricheta, informatii fara 2 ore de comentarii sterile... Post bun mai e si money channel. Emisiune buna e si "ora de business" de la tvr2... De fapt cam asta e tot ce urmaresc la tv, in afara de posturile de documentare, in ultima vreme si un pic de romania tv, inca nu au luat-o rau pe aratura.

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea
Oricâte piedici m-or lovi din greu
Eu sunt stăpânul sorții mele
Sunt căpitanul sufletului meu.
+
Victoras2001
post 28 Apr 2012, 14:06
Post #263

Membru autentic

Pai bine ma, atunci mie-mi place Moise Guran. Face pipi pe toate antenele laolalta.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
paul_damian
post 28 Apr 2012, 14:17
Post #264

Membru mult

From: Medias, Romania

Eh, cu oaresce modificari in CNA si o lege potrivita, facute de Noua Oranduire... se rezolva tot. Revenim la normal. Ramane cum am stabilit.

--------------------
Dacia Sandero Stepway, 2021
Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999
Ex Dacia 1100, 1969
+
kum
post 28 Apr 2012, 15:15
Post #265

Banat

Mdea. Si io presimt ca va urma iar o perioada de liniste. mad.gif

--------------------
+
kato
post 28 Apr 2012, 15:24
Post #266

Membru autentic

QUOTE(Victoras2001 @ 28 Apr 2012, 15:06)
Pai bine ma, atunci mie-mi place Moise Guran. Face pipi pe toate antenele laolalta.
*

pai parca de acolo a plecat smile.gif

--------------------
+
Garett
post 29 Apr 2012, 06:26
Post #267

Membru autentic

QUOTE(paul_damian @ 28 Apr 2012, 14:17)
Eh, cu oaresce modificari in CNA si o lege potrivita, facute de Noua Oranduire... se rezolva tot. Revenim la normal. Ramane cum am stabilit.
*

Mda, ajung antenele "must carry" si pe sat si la_be1tv "not carry" peste tot! biggrin.gif

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
george_scala_2004
post 4 May 2012, 14:37
Post #268

Membru autentic

Capcana ascunsă din conflictul RCS&RDS-Antene

Specialiștii anticipează faptul că, în curând, operatorii de cablu vor avea putere totală în ceea ce privește transmiterea posturilor TV.

"RCS&RDS a refuzat, cu rea-credință, să încheie un acord pentru redifuzarea Antenei 1, Antenei 2, Antenei 3, Euforia TV și GSP TV. (…) Pentru recepționarea posturilor Intact vă rugăm să vă adresați altor companii de cablu".

Acesta e mesajul ce rulează în timpul programelor Antenelor pe ecranul televizorului. Mesajul este însă incomplet. Nu menționează și că RCS&RDS nu a acceptat să plătească peste șapte milioane de euro pe an pentru difuzarea pe platforma DTH a canalelor grupului. Și nici că, potrivit legii, faptul că Trustul Intact a refuzat operatorului de cablu dreptul de retransmisie, dacă nu acceptă contractul, pune RCS&RDS în imposibilitatea de a mai difuza posturile.

Contactat de "Evenimentul zilei", RCS&RDS a spus că va reveni în zilele următoare cu un punct de vedere, publicat în paginile ziarului nostru.

"Nicio televiziune mare nu plătește către operatorii de cablu pentru a-i fi distribuite canalele", explică Maria Apostol, PR and Corporate Affairs Director ProTV. Directorul mai spune și că "operatorii plătesc pentru unele dintre canalele ProTV SA", iar "audiențele sunt un factor în stabilirea valorii contractului, dar și emisia HD".

Și din punctul de vedere al Narcisei Iorga, membru CNA, mesajul transmis de Antene contravine articolelor din Legislația Audiovizualului ce reglementează dreptul la o informare corectă. "Faptul că RCS&RDS nu mai retransmite televiziunile Antena Group nu-l consider un abuz. Scoaterea din grilă s-a făcut la cererea trustului", a spus Narcisa Ioga.

"E primul simptom"

Analistul media Iulian Comănescu aruncă însă o altă lumină asupra conflictului. Din punctul lui de vedere, "meciul RCS-Antene e doar primul dintr-o succesiune de episoade care vor duce la reconfigurarea rapoartelor de putere".

"S-a vorbit despre politică în conflictul RCS-Intact, dar de când Focus Sat/UPC s-a raliat poziției RCS, avem o confruntare între telecomuri și televiziuni. De câțiva ani vorbesc despre faptul că noii gatekeeperi sunt cabliștii sau providerii de semnal în general, care încep să se diferențieze prin conținut de prin 2007-2008, de la intrarea Romtelecom în joc prin Dolce. Ovidiu Ghiman, directorul de strategie de la Romtelecom, declara chiar în «The Industry», revista Intact, cu câteva săptămâni înainte de conflict, că s-ar putea ajunge în situația în care telecomurile cer în loc să dea bani pentru preluare".

Analistul crede că "pe termen lung telecomurile încep să facă legea, e primul simptom. În conflictul punctual, rămâne de văzut dacă RCS&RDS și UPC vor da banii care li se cer. Cu siguranță, vor mai urma discuții".

Romtelecom nu comentează

Cel de-al treilea mare operator de cablu, Romtelecom, se află încă în negocieri cu Antena Group. Compania, care deține serviciul de televiziune prin satelit Dolce, a confirmat că plătește Antena Group o taxă pentru retransmisie. "Avem periodic negocieri cu furnizorii de conținut. În prezent, există negocieri în desfășurare și nu putem face comentarii legate de acestea (din motive de confidențialitate comercială). Putem confirma că plătim pentru conținutul primit de la Grupul Intact. Nu putem face publică suma, aceasta fiind o informație confidențială, dar putem menționa că aceasta este la nivelul prețurilor de pe piață pentru conținut similar și este rezultatul negocierilor dintre părți". În ceea ce privește spoturile de promovare ce se desfășoară la Antene, conducerea Romtelecom spune că acestea fac parte dintr-o "campanie de promovare în derulare, adică din mixul normal de media pentru astfel de campanii".

http://www.evz.ro/detalii/stiri/capcana-as...ene-979748.html

--------------------
... ... ...
+
kato
post 5 May 2012, 19:46
Post #269

Membru autentic

vesti bune bune. se pare ca cei de la antene au fost extrem de placut impresionati de pachetul sport al celor de la focus si dupa o matura gandire au decis transformarea postul gsp in post xxx cu acte in regula, cel putin din toamna. partea haioasa este ca gsp este must cary wub.gif
sursa

--------------------
+
Marty
post 6 May 2012, 00:25
Post #270

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Astia de la antene incepura "Caravana milogilor". Umbla din sat in sat, convingindu-se ca-i vrea lumea pe satelit.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
10 Pages « < 7 8 9 10 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th June 2025 - 02:40
Forum Renault