DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> De ce credeti ca este atat de criticat Loganul?

brunner
post 26 Aug 2005, 11:40
Post #211

Membru autentic

Group: Members
From: ...

QUOTE(andu911 @ 26 Aug 2005, 04:05)
v-am mai zis ca nu se boicoteaza marca in sine, ci conducatorul
*

Si atunci de ce exista casuneala asta pe logan chiar de la lansare?
Nici nu erau 2-3 prin fiecare oras, da' deja auzeai "nu-ti lua ba logan, ca-ti consuma ca un camion, ca se rastoarna, ca-i dulap pe roti, ca-i cea mai naspa masina facuta vreodata, ca-i asa si pe dincolo".
Cati dintre astia care au logan nu s-au saturat sa le tot explice 'prietenii' ce masina naspa si-au luat, si ce fraieri au fost? Si asta tot de la posesori se trage?

Daaaca sunt 3% cu motive intemeiate/cu boala pe posesori din aia care vad rosu in fata ochilor cand aud de logan. (0,003% cand e vorba de oltcitari tongue.gif)

--------------------
M M 1
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andu911
post 26 Aug 2005, 13:39
Post #212

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Tot de la posesori se trage, vecinu cu Berlina e invidios pe tine ca iti iei Logan. Vine cu texte ca nu-=ti lua Logan ca, consuma mult, ca e urat...oameni grijulii...ce sa mai...

Eu ma refeream la partea negativa a unor posesori de Logan, care inainte conduceau Berlina si cum au ajuns la ceva mai scump...trebuie sa imi demonstreze si mie ce masina si-au luat ei si sa ma tachineze pe sosea.

--------------------
- - -
+
sinaxis
post 26 Aug 2005, 13:44
Post #213

Membru autentic

Pentru ca-i facut in Romania! Si romanul e virusat. Nu are pic de constiinta a lucrului bine facut, si ca lucrul acesta il reprezinta. Nu-i pasa defel de vecinul lui, ii fura si capra si camasa.
Cand i se va schimba mentalitatea (cand si-o va schimba sau i se va impune cu frica) Loganul va fi o masina buna.
Pana atunci... avem ce critica!

--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
+
Sociopatul Tandru
post 26 Aug 2005, 14:24
Post #214

Membru autentic

From: Braila

Parerea mea este ca Logan este una dintre masinile cele mai reusite in gama ei de pret. Este fara indoiala cea mai frumoasa si desteapta realizare a celor de la Dacia, ma rog... Renault. Sa nu uitam ca Dacia a fost ea cam Renault de cand lumea...dar se stie. Eu am mers cu una de 1,6 si se duce de nu se poate. De asemenea ma indoiesc ca motorasul si cutia frantuzesti sa aibe probleme.

..cat despre nemti. Nici BMW-urile nu sunt rupte din soare si parerea mea este ca la design sucks, mai putin ultimele modele care au aparut de curand. Eu in nici un caz nu mi-as dorii o masina nazista. E vorba de nationalismul lor si de protectionism. Adevarul este ca Loganul se vinde bine. In italia cand am fost anul trecut am fost surprins sa ma intrebe lumea de Logan. Nu stiau nimic de Romania dar de Logan, se stia.

...despre testul elanului este o tampenie, pun pariu pe ce vreti voi ca daca ne punem mintea rasturnam mai orice masina daca o manevram putin.

Pe de alta parte vreti sa spuneti ca nu ati evitat nici un obstacol la 50km la ora? Pana si eu cu Nova mea, mi s-a intamplat si totusi nu m-am rasturnat, dapai cu Loganu'.

Romanul este foarte sensibil la designul lui. Tot ce nu intra in conceptia lui comunista despre masini, nu exista. Masina arata super futurist (ce-i drept vizibilitatea in spate e cam 0 dar ma rog) si chiar acum imi amintesc de comentariile asemanatoare fata de Renault Megane Bicorp sau Vel Satis.Asta este trendul general si prefer designul Renault decat ciudateniile Ford KA sau Daewoo Matiz sau Tico care imi aminteste de Dacia Lastun.

Pana la urma taberele care critica se impart in doua:

1.Firmele straine care se simt amenintate de noul Renault cu sigla de Dacia.
2.Romanii posesori de Dacii la 12 mil sau junghiuri de masini care nu si-o pot permite. Mai era un baietash (no offence) pe nu stiu ce forum, care voia sa-si ia o masina si dupa ce a injurat Loganul asa cum se cuvine, ce credeti? A dat omul un avans la Logan.

...Pana la urma un fapt ramane concret: se vinde, pentru ca e buna si ieftina, si nu am auzit pe nimeni sa se planga de ele pana acum.

Numarul vanzarilor vorbeste mult despre o masina...

respect pentru solenza si logan, renault...

Numai bine.

--------------------
DACIA Nova GT 1998 Septembrie - BR 69 CGF
Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
+
bomicabomic
post 26 Aug 2005, 14:30
Post #215

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(Sociopatul Tandru @ 26 Aug 2005, 15:24)
De asemenea ma indoiesc ca motorasul si cutia frantuzesti sa aibe probleme.

*

Frantuzesti facute la Mioveni tongue.gif

--------------------
x x - x
+
Ake
post 26 Aug 2005, 14:55
Post #216

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(Sociopatul Tandru @ 26 Aug 2005, 14:24)
Este fara indoiala cea mai frumoasa si desteapta realizare a celor de la Dacia, ma rog... Renault.

Hotaraste-te, de la Dacia sau de la Renault
Nu de alta, dar...
daca e cea mai... de la Dacia - poti avea partial dreptate
daca e cea mai....de la Renault - sigur te inseli - (Egeus?)
daca e cea mai... de la Dacia-Renault smile.gif smile.gif pai e singura - ca Solenza nu se pune

Nici BMW-urile nu sunt rupte din soare si parerea mea este ca la design sucks, mai putin ultimele modele care au aparut de curand.

Eu cred ca-i tocmai invers. Dar ma rog, de gustibus....

Eu in nici un caz nu mi-as dorii o masina nazista. E vorba de nationalismul lor si de protectionism.

ala bala portocala hop si-asa! aka "ce-are ...una cu prefectura!"

Romanul este foarte sensibil la designul lui.

Corect, d'aia nici nu prea se spala, sa nu i se ia designu

Masina arata super futurist

asta mi-aduce aminte de filmul ala "Class 1999" sau cam asa ceva.

prefer designul Renault decat ciudateniile Ford KA sau Daewoo Matiz sau Tico care imi aminteste de Dacia Lastun.

pai alea-s din secolul trecut... de hat departe....

Pana la urma taberele care critica se impart in doua:
1.Firmele straine care se simt amenintate de noul Renault cu sigla de Dacia.
2.Romanii posesori de Dacii la 12 mil sau junghiuri de masini care nu si-o pot permite.
............
nu am auzit pe nimeni sa se planga de ele pana acum.

Eu as zice ca-s multe tabere.
Mai citeste pe aici pe forum

Eu as inclina spre Supernova....

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
silverone_82
post 26 Aug 2005, 15:04
Post #217

Membru

..cat despre nemti. Nici BMW-urile nu sunt rupte din soare si parerea mea este ca la design sucks, mai putin ultimele modele care au aparut de curand. Eu in nici un caz nu mi-as dorii o masina nazista. E vorba de nationalismul lor si de protectionism.
*

Sa spui despre BMW "ca la design sucks" ...cred ca esti intr-o nebuloasa totala,de acord cu Loganul si in opinia mea isi face banii,dar totusi pastreaza proportiile...singurul BMW nou caruia ii gasesc un defect este seria 1 la care dupa parerea mea este in plus bancheta din spate...nu ai loc mai deloc in spate
....si design futuristic la logan...mmmmm...mai gandeste-te

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6MPI - B-xx-XXX
De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
+
andu911
post 26 Aug 2005, 15:12
Post #218

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

*

Eu port respect pentru AUDI, BMW, MERCEDES laugh.gif ( sunt nazist biggrin.gif )

--------------------
- - -
+
silverone_82
post 26 Aug 2005, 15:34
Post #219

Membru

Pai suntem obligati sa respectam BMW,AUDI..etc,iar in LOGAN ne bagam picioarele pt ca asta ne permitem ,in celelalte nu ne prea permitem.....financiar ma refer ,asa ca le respectam...sper sa nu ramanem doar cu respectul

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6MPI - B-xx-XXX
De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
+
marksman
post 26 Aug 2005, 15:35
Post #220

Post mortem nihil est

From: sat

OFFtopic: E adevarat ca nemtii(si nu numai) stiu sa faca masini, si fac masini "adevarate", dar... depinde de ce vrea fiecare de la o masina. La ce nivel a ajuns tehnologia de azi, ca intr-o masina gasim pana la zece retele de sisteme embedded si tot felul de "chestii" care de care mai interesanta, mai tehnologizata si mai "inutila".
Hai sa recunoastem, ca de cele mai multe ori platim ce nu folosim, si asta nu e valabil numai la masini.
Multi oameni vor de la o masina sa-i duca in siguranta din punctul A in punctul B, cu oarecare confort. Si aici apar departajarile: confort mai mare -> bani mai multi, siguranta sporita -> bani mai multi.

ONtopic: Aici intra in scena Dacia Logan, care e undeva la mijloc: nici ca vechea berlina, cu 0 stele la EuroNCAP, nici ca ultimul state-of-the-art <fill_in_the_make_and_model> cu 5 stele. Are 3 stele EuroNCAP, asa "cheala" cum e. Bineinteles ca e loc de mai bine. Personal cred ca echipata adecvat masina putea obtine lejer 4 stele. Mai cred si ca operandu-se unele modificari si echipandu-se corespunzator poate obtine 5 stele. Dar toate astea cu cresteri corespunzatoare ale costurilor si implicit a pretului.

Critica:
1. cei care au niste (scuzati) 'junghiuri' de masini, mai ales Dacii prost intretinute, intr-o stare tehnica deplorabila si care nu-si pot permite altceva
2. cei care sunt neinformati, sau informati de "Radio Sant" ("tot lucru romanesc e")
3. cei care au bani sa-si cumpere masini "ultimul racnet"

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
User is online!Galerie FotoPM
+
costi
post 26 Aug 2005, 15:54
Post #221

Membru autentic

QUOTE(Sociopatul Tandru @ 26 Aug 2005, 15:24)
1. Masina arata super futurist

2. nu am auzit pe nimeni sa se planga de ele pana acum.

3. Numarul vanzarilor vorbeste mult despre o masina...

*

Am lasat doar astea trei puncte pt ca pe celelate le-a tratat Ake.

1. blink.gif Pesemne ca nu ai citit interviul cu designerul de la Mercedes. Tema lui de proiectare a fost citez din memorie:" o masina care sa duca 4 persoane, o chiuveta, un sac cu cartofi si un porc". Fara misto.

2. blush.gif Pai tu nu citesti sectiunea LGN ? ia vezi acolo, scirtza, scirtza, vopsea, zgomot, etc.

3. vorbeste pe naiba! ce alta masina mai face dacia in momentul de fata in afara de papuc. Daewoo nu se pune ca e cu un picior in groapa. Si atunci ce sa cumpere ruminu'?

Eu inteleg ca vrei sa-ti iei LGN dar fii mai realist .

This post has been edited by costi: 26 Aug 2005, 16:10

--------------------
DSN/SLZ
+
Smudo
post 26 Aug 2005, 16:30
Post #222

Membru autentic

052.gif Sociopatule, te astepti sa primesti vreun LGN cadou de la aia de la dacia pentru ce ai scris aici? Sau ai zis ca "incercarea moarte n-are" si poate-poate...? Faci misto de noi? Ca eu nu cred ca tu chiar ai vrut sa scrii ce se vede in postul tau.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
gonty
post 26 Aug 2005, 16:36
Post #223

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(costi @ 26 Aug 2005, 17:54)
vorbeste pe naiba! ce alta masina mai face dacia in momentul de fata in afara de papuc. Daewoo nu se pune ca e cu un picior in groapa. Si atunci ce sa cumpere ruminu'?
*

Dupa cum s-a mai vazut, erau si variante care au iesit din fabricatie prin tara lor de bastina (adica SH pe la minim 60000 km) dar care erau recomandate cu deosebita caldura de catre colegii nostri de pe forum ca variante la Logan. Si atunci de ce sa nu luam in calcul si Cielo Executive pe GPL la 9300 euroi, care mai este si noua pe deasupra? Mie nu-mi place, dupa cum sora-mii nu-i place Logan si si-a luat acum o luna Cielo Exec pe GPL, dar este o varianta de luat in calcul. Sau de ce nu un Clio pe la 9900 de euroi?

--------------------
Citroen C4 2.0 HDI 2007, SX Pack - IS96DEA
+
AND
post 26 Aug 2005, 16:48
Post #224

Membru autentic

Domle' Suie intr-un Clio la 9900 euro si plimba-te cu el , si ca sofer si ca pasager (fata-spate) si apoi intr-un Logan Ambition. Sa-mi spui tu mie ca ai da 9900 pe buburuza aia cu portbagaj blink.gif Stau la semafor si ma uit la Symbol-uri de parca ar fi matiz-uri pe langa a mea.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
gonty
post 26 Aug 2005, 16:55
Post #225

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(AND @ 26 Aug 2005, 18:48)
Domle' Suie intr-un Clio la 9900 euro si plimba-te cu el , si ca sofer si ca pasager (fata-spate) si apoi intr-un Logan Ambition. Sa-mi spui tu mie ca ai da 9900 pe buburuza aia cu portbagaj  blink.gif  Stau la semafor si ma uit la Symbol-uri de parca ar fi matiz-uri pe langa a mea.
*

Stai ca nu ai inteles. Eu unul nu as da 9000 euroi pe un "elefantel" sau un SH gen Megane care sa nu mai fie in garantie. Aici am dat un exemplu despre alte optiuni pe care le-ar avea "ruminu" la o masina noua cu portbagaj sub 10000euroi. In marja asta, Logan-ul este cea mai buna varianta noua. (si asta este opinia mea dupa cum Cielo a fost optiunea sora-mii si ii respect decizia).

--------------------
Citroen C4 2.0 HDI 2007, SX Pack - IS96DEA
+
ashu
post 26 Aug 2005, 16:57
Post #226

Membru erectil

..cat despre nemti. Nici BMW-urile nu sunt rupte din soare si parerea mea este ca la design sucks, mai putin ultimele modele care au aparut de curand.
*

blink.gif blink.gif blink.gif Tu ai vazut vreodata in viata ta seria 6? Macar in poze, ca daca o vezi live iti garantez ca ejaculezi spontan.
Eu in nici un caz nu mi-as dorii o masina nazista.
*

Si daca iei Megane iei o masina colaborationista? Daca iei Fiat iei o masina fascista? wacko.gif Buna dimineata, ma bucur ca va cunosc. Ce mai face aia micii?

Masina arata super futurist (ce-i drept vizibilitatea in spate e cam 0 dar ma rog) si chiar acum imi amintesc de comentariile asemanatoare fata de Renault Megane Bicorp sau Vel Satis.
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Ba nene, atatea ineptii concentrate in acelasi post de mult n-am mai citit. Ce naiba ma, voi chiar scrieti orice va trece prin cap, nu filtrati nimic nimic?

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
AND
post 26 Aug 2005, 17:12
Post #227

Membru autentic

Logan-ul are acest imens avantaj asupra concurentei : Kalos , Clio Symbol , Albea , Accent , Fabia. Avantajul consta in spatiul mult mai generos , si senzatia de mini MPV la volan , de marime . Mai sunt bineinteles si dotarile care conteaza ..
Daca toate aceste masini de mai sus ar fi fost la acelasi pret cu Logan , singura care as fi luat-o fara sa mai gandesc ar fi fost Fabia. Clio/Accent pe locurile doi DOAR daca ar fi 1.5 dCi sau CRDi-ul de 80 cp la acelasi pret cu Logan , altfel NU.
Daca ar fi vorba doar de variantele cele mai ieftine ale acestor masini (benzina) in comparatie cu un Laureate sau Ambition , as alege in ordinea urmatoare :
1. Fabia
2. Logan
3. Symbol
4. Kalos
5. Accent
6. Albea

--------------------
+
Kunzite
post 26 Aug 2005, 17:34
Post #228

Membru incepator

QUOTE(AND @ 26 Aug 2005, 17:12)
Avantajul consta in spatiul mult mai generos , si senzatia de mini MPV la volan , de marime .

Ei, AND... pentru mine asta-i un dezavantaj tongue.gif
Dar am intalnit oameni care apreciaza acest lucru, ba chiar marimea Loganului le da o senzatie de... siguranta huh.gif

--------------------
Oltena 12TRS
+
brunner
post 26 Aug 2005, 20:02
Post #229

Membru autentic

From: ...

QUOTE(ashu @ 26 Aug 2005, 18:57)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Tu ai vazut vreodata in viata ta seria 6? Macar in poze, ca daca o vezi live iti garantez ca ejaculezi spontan.
*

Maaaaaaa.... am vazut-o, am stat si in ea, si nu mi-am patat chiloteii.
Arata modern, dar nu ma impresioneaza. Seria 6 aia veche era mult mai eleganta.

--------------------
M M 1
+
AND
post 26 Aug 2005, 20:09
Post #230

Membru autentic

Bai ce-am ajuns daca nu ne mai impresioneaza un Seria 6... rolleyes.gif

--------------------
+
Sociopatul Tandru
post 27 Aug 2005, 00:29
Post #231

Membru autentic

From: Braila

1.Am zis Dacia - Renault din mai multe motive... sper ca va amintiti ca Dacia 1300 au fost facut dupa Renault 12 iar reteta motorului era frantuzeasca.

2.Da, tocmai asta ziceam ca BMW nu-mi place, cat de cat imi plac ultimele modele... apropos..seria 6 cabrio si tot asa...Cum voua va plac Dauphine si toate alea.. mie nu-mi plac BMW si nici un design nemtesc in general. Sincer masina mai de cacao decat un GOLF nu am vazut. E rasul lumii...

3.Nu vreau sa-mi iau logan vreau sa-mi iau Renault Megane Sedane iar daca nu am sa am bani am sa-mi trag frumos un daweoo la mana a doua.

4.Da arata futurist...

5.Am citit la Logan de probleme dar va asigur ca orice masina are probleme.

6.Si Solenza are motor de Renault asa ca nu vad de ce ne-am opri la Logan, apropos..si cutia de viteze.

7.AND.. spatiul este foarte important..ador spatiul din LGN

8.ashu e dreptu meu sa-mi dau cu parerea... mare cunoscator de masini ce esti... in general detest tot ce tine de poporul german..macar ai fost acolo vreodata sa vezi de ce?..eu da... si ca fapt divers..Nu miza prea mult pe "ineptia" mea ca nu ma cunosti. Daca erai baiat destept si ai fi observat trendul designului ai fi observat ca se tine spre forme cat mai drepte...

9.Ilusi0n.. cam asa e...

10.Ake hai sa te lamuresc si pe tine... zic Dacia - Renault.. pen' ca asa se numeste mai nou.. daca nu stiai Daica LGN e mai mult Renault decat ...Solenza se pune si ea pentru ca are si motor si cutie Renault..asa ca din punctul meu de vedere daca inima e Renault, tabla se mai bate...
Are ...ula cu prefectura ...pentru ca daca erai atent ma refeream la testul elanului facut de nemti.. LGN se impune super pe piata lor.
Fordurile chiar de secolul asta au un design de-ti pui mainile in cap..mie nu-mi plac...alaturi de Bavaria. Ca sunt mai multe tabere ma doare fix... intelegi tu?.. Eu mai fac si alte chestii nu stau sa citesc toate postarile intelepte de pe aici. Supernova intradevar e cea mai "randamentoasa" masina.. totusi desgnul e deja invechit.

...scuze dar m-ati cam secat. E dreptul meu la opinie...

"PS : ce o fi avand tot romanu' si tiganu' in general cu masinile nemtesti dom'le?"

This post has been edited by Sociopatul Tandru: 27 Aug 2005, 00:32

--------------------
DACIA Nova GT 1998 Septembrie - BR 69 CGF
Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
+
sir_zven
post 27 Aug 2005, 00:35
Post #232

Membru incepator

Eu nu stiu cum se poate face cea mai mica legatura cu BMW cand vorbesti de Logan.
Uite de asta e criticat Loganul!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 - B-13-AMD
"You see, wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles.
Do you understand this?
And radio operates exactly the same way: you send signals here, they receive them there.
The only difference is that there is no cat." - Albert Einstein
+
AND
post 27 Aug 2005, 00:45
Post #233

Membru autentic

Cam are dreptate sir_zven. Sa spui pur si simplu ca-ti place Logan , dar nu-ti place BMW ... e prea de tot!

PS: Totusi vad ca nu sunt singurul care considera design-ul Logan ca fiind suficient de futurist ..in a way wink.gif

--------------------
+
Smudo
post 27 Aug 2005, 01:08
Post #234

Membru autentic

Mai are si altcineva (inafara de mine) senzatia ca se lupta cu morile de vint? Eu am ramas fara cuvinte. Sociopatule, cred ca asta e problema LGN-ului de fapt, m-ai ajutat sa imi dau seama. Totul se trage de la designul mult prea super futurist, asta il strica. Adica eu unul nu imi pot da seama cum au reusit designul ala, de masina care ar fi trecut printre 2 tramvaie, a ramas intepenita intre ele si a fost ridicata cu macaraua.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
AND
post 27 Aug 2005, 01:30
Post #235

Membru autentic

biggrin.gif Da ..cateodata asa imi da si mie impresia din profil. Insa si eu si probabil si sociopatul ne refeream la anumite unghiuri unde arata total futuristic.

See what I mean?

Attached thumbnail(s)
loganWall.jpg ( Size: 116.96k ) Number of downloads: 39

--------------------
+
Smudo
post 27 Aug 2005, 01:41
Post #236

Membru autentic

E o poza, multe chestii in poze arata total diferit fata de cum arata in realitate. In categoria asta as include si citroen C4. In realitate (parerea mea) arata nasol rau (mai ales cel pe 5 usi) fata de cum arata la tv sau in reviste. Daca LGN-ul arata futuristic ce sa mai zic de Calibra care a aparut pe piata cu 15 ani in urma? Sau de bmw E36 care a aparut pe piata in decembrie '90?

--------------------
x x - X
+
AND
post 27 Aug 2005, 02:00
Post #237

Membru autentic

Pai daca tu ai impresia ca C4 arata nasol in realitate...atunci e clar ca parerea ta nu prea va conta p'aici cand o sa vina vorba de aspectul masinilor. Imi vine sa fac ceva prematur de cate ori vad un C4 Coupe pe strada ph34r.gif

--------------------
+
anpop
post 27 Aug 2005, 12:42
Post #238

Sef de pisica!

QUOTE(AND @ 27 Aug 2005, 02:00)
Pai daca tu ai impresia ca C4 arata nasol in realitate...atunci e clar ca parerea ta nu prea va conta p'aici cand o sa vina vorba de aspectul masinilor. Imi vine sa fac ceva prematur de cate ori vad un C4 Coupe pe strada  ph34r.gif
*

da si tu niste detalii cam ce-ti vine sa faci biggrin.gif "prematur", cam ciudat, dar sunt sigur ca ai o explicatie smile.gif

This post has been edited by anpop: 27 Aug 2005, 12:57

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
Smudo
post 27 Aug 2005, 12:55
Post #239

Membru autentic

AND, exact C4 coupe mie mi se pare ca seamana la spate cu mazda 323 C de prin '95-'96. Dar se poate sa mi se para doar mie. In schimb daca asa e, nu imi place ca o masina care iese pe piata acum sa semene cu una care a aparut 10 ani mai devreme.

--------------------
x x - X
+
anpop
post 27 Aug 2005, 13:01
Post #240

Sef de pisica!

QUOTE(andu911 @ 26 Aug 2005, 13:39)
Tot de la posesori se trage, vecinu cu Berlina e invidios pe tine ca iti iei Logan. Vine cu texte ca nu-=ti lua Logan ca, consuma mult, ca e urat...oameni grijulii...ce sa mai...

Eu ma refeream la partea negativa a unor posesori de Logan, care inainte conduceau Berlina si cum au ajuns la ceva mai scump...trebuie sa imi demonstreze si mie ce masina si-au luat ei si sa ma tachineze pe sosea.
*

je', ex. berlina pe injectie, actual logan....sunt super incantat pt alegere...si ca sa nu existe covrigari, am si masina de serv. ...tuareg smile.gif nu ai cum sa le compari, dar pt ce am vrut acasa loganu' e ok!

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
11 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th June 2025 - 18:15
Forum Renault