Leguma mea, 3000cmc, V6
![]() ![]() |
Leguma mea, 3000cmc, V6
Sir Andrew |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|||
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pe mine m-au luat cu "dumneavoastra" cand am facut acum un an plinul la un Lukoil la Braila.
![]() ![]() QUOTE(argon @ 6 Sep 2012, 08:42) Ca sa mergi linistit fara sa ai probleme? Fara sa stai cu grija ca te lasa cutia automata la dracunpraznic? Sa stii ca poti sa ramai in drum si cu masina noua, tine de noroc. Important e sa ajungi acasa pana la urma. Cel mai fain e cand ai masina suficient de ieftina incat sa o lasi naibii acolo si sa nu-ti pese de ea. Revenind la consum, daca e sa ma uit la consumul Lagunei lui Kum la 150 la ora, care se invarte pe la un 11%, se pare ca, paradoxal, V6 de 3000 de centimetri cubi e mai potrivit si mai economic pentru viteze mari pe autostrada. In oras se schimba treaba. Eu la Megane 1.6, la 190 la ora, am cam 17%, asta pentru ca sunt la limita. 8% la 130-140 aveam si la amaratul de 0.8 litri de la Matiz, si el fiind la limita la vitezele alea. Mai auzeam de consumuri de 10% extraurban pe rute Romania-Germania cu Chrisler 300M motor V6 de 3.5 litri si credeam ca-s basme, dar incep sa cred ca e adevarat. In concluzie, o cilindree mare te avantajeaza cand faci drumuri lungi la viteze mari, iar o cilindree mica te avantajeaza la mersul preponderent urban. Oricum, din partea mea sa o stapanesti sanatos si fara probleme. This post has been edited by Laurentziu83: 6 Sep 2012, 20:10 |
--------------------
.
.
.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Markos cat avea cu ambreiajul cand l-a lasat?
![]() This post has been edited by MuciX: 6 Sep 2012, 20:06 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 6 Sep 2012, 21:01) In concluzie, o cilindree mare te avantajeaza cand faci drumuri lungi la viteze mari, iar o cilindree mica te avantajeaza la mersul preponderent urban. Tot asa am crezut si eu cand am plecat pana la Paris din Brasov cu un Jeep Cherokee diesel. In Romania consuma 11 si cand a dat de autostrada a sarit la 15 cu mers limitat la 130 Km. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
S-una s-alta.
Mai tine si de viteza/rezistenta la inaintare. ![]() This post has been edited by MuciX: 6 Sep 2012, 20:35 |
--------------------
-
-
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Am fost mai devreme la masina de m-am jucat cu DDT-ul insa am uitat sa fac un filmulet cu CBul.
Promit ca maine dimineata nu uit. Stiu ca zilele trecute aveam un total de vreo 900km cu un AVG: 11.7 l/100 . Mers numai prin Bucuresti. Abia maine seara plec din oras si sper sa am loc sa fac niste instantanee la 130 si 180km/h |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Io m-am plictisit, deja o dati in SF-uri.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Cine-mi recomanda si mie un grund pentru plastic? (plastic primer). Ce-am gasit pe la Practiker/Baumax nu prea m-au coafat.
Offtopic: stie cineva unde pot suda un scaun? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
MIG/MAG pt scaun.
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
melcu |
![]()
|
Funny.
Reformulez: stie cineva o institutie publica sau privata unde pot repara prin sudura un scaun de otel? |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
MuciX |
![]()
|
Imi imaginez ca orice service care face si tinichigerie te poate ajuta.
|
--------------------
-
-
|
|
melcu |
![]()
|
Am promis!
Un clip pe consum instant: I-am dat upload direct din telefon asa ca nu are pic de editare ... o sa ametiti putin ![]() Se observa ce povesteam cu cateva pagini in urma. Daca accelerezi nițel mai tare, fiind cutie autoadaptiva, sta o perioada pana realizeaza ca nu ii mai dai gaz si trece in mod "economic". This post has been edited by melcu: 7 Sep 2012, 07:25 |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Comentariul este priceless!
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(melcu @ 7 Sep 2012, 08:23) Se observa ce povesteam cu cateva pagini in urma. Daca accelerezi nițel mai tare, fiind cutie autoadaptiva, sta o perioada pana realizeaza ca nu ii mai dai gaz si trece in mod "economic". Daca folosesti cuvinte pompoase gen autoadaptiva nu o face mai smechera ca si cutia ce o am pe Espero, care e din anii 90 si e exact acelasi lucru, mai putin fiabilitatea, fiind garantata 1 milion de km de constructorul japonez. This post has been edited by argon: 7 Sep 2012, 08:16 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Un print cu garantia cutiei de 1 mil. km. se poate ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
melcu |
![]()
|
argon, da-mi tu alt cuvant...si-l folosesc. Arogantele astea nu ajuta la absolut nimic....
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 6 Sep 2012, 21:01) In concluzie, o cilindree mare te avantajeaza cand faci drumuri lungi la viteze mari, iar o cilindree mica te avantajeaza la mersul preponderent urban. QUOTE(espacern @ 6 Sep 2012, 21:27) [..] cu un Jeep Cherokee diesel. In Romania consuma 11 si cand a dat de autostrada a sarit la 15 cu mers limitat la 130 Km. Caramida aia la viteze mari are o maaare problema cu consumul la viteze mari..n-are nici o treaba. Corect e sa pui o masina similara ca aerodinamica si motoare diferite, unul mic si unul mare... Si atunci vei vedea ca la viteze mari e buba ptr motorul mic... Consumurile sunt comparabile la viteze mari daca nu cumva sunt mai mari la motoarele mai mici. In oras e pe invers...si asta it's a fact... Referitor la clip...frumos se duce in limitare si sunetul bestiei e marfa.... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
aia-n 3 trepte si overdrive?
![]() japonez? ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
melcu |
![]()
|
Total de acord, dar nu intentionam deloc sa-i dau. Ideea clipului era consumul instant la 60-65km/h (cam asta este viteza cu care ma tarai prin oras). Acolo am avut o neintelegere cu un taxi si m-am decis sa-l 'fac' pe interior. Ca mi-a stricat cuțu tot elanul, asta este altceva
![]() Multumesc de sfat. |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La consumul urban nu e relevant instantaneul la 60 la ora, ci aglomeratia prin care circuli. Asa si eu cand merg noaptea prin Bucuresti am consum sub 8, dar nu ma incalzeste cu nimic daca ziua am 11-12.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 07:12 |