Leguma mea, 3000cmc, V6
![]() ![]() |
Leguma mea, 3000cmc, V6
madkat |
![]()
|
||
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|||
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Posibil sa fie la fel, nu cunosc.
Dar, exista motoare cu pompa de apa pe cureaua de la accesorii ??? Adica, daca la mine se rupe cureaua de accesorii ma lasa fara servo si fara incarcare, dar pot sa functionez. Fara pompa de apa e cam greu ![]() Inca nu am ajuns la acest punct senzibil (distributie) insa din ce stiu este pe distributie, nu pe accesorii. distributie_laguna.jpeg ( Size: 51.26k ) Number of downloads: 693 LE: Am gasit o poza pe net; in mare parte seamana, dar difera ![]() http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...faRomeo25V6.JPG This post has been edited by melcu: 13 Sep 2012, 15:42 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Motorul meculului provine din vechiul motor PRV, care a fost folosit de o gramada de producatori, pare-mi-se ca chiar si pe DeLorean a fost pus
![]() LE: http://en.wikipedia.org/wiki/PRV_engine http://fr.wikipedia.org/wiki/PSA_ES/Renault_L_%28moteur%29 Nu, se pare ca m-am inselat, il inlocuieste pe PRV. This post has been edited by R19/16v: 13 Sep 2012, 15:47 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu ce am zis ca seamana cu ce am eu
![]() Si V6-le Busso de pe Alfa are pompa de apa pe accesorii. sunt destule motoare, nu numai V-uri cu solutia asta. In special japoneze si coreene. edit: PRV-ul parca avea 2 supape pe cilindru - cel de pe laguna se vede ca are 4. This post has been edited by madkat: 13 Sep 2012, 17:09 Attached thumbnail(s) DSC_8676.JPG ( Size: 259.97k ) Number of downloads: 781 |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Am gasit niste poze mai vechi si am incercat sa fac ceva....nu prea mi-a iesit
![]() interior.JPG ( Size: 2.15mb ) Number of downloads: 770 M-am "facut" cu niste stickere "forum.reno.ro" si as vrea sa le lipesc pe masina, problema e ca nu stiu unde ![]() Am vrut pe luneta in locul semnului ELF, dar nu pot sa-l dezlipesc nici sa-l bat. M-am gandit pe hayon intre al treilea stop si buton deschidere, dar mi-e sa nu arate "chicios". Idei ? Sticker-ul l-am gasit pe aici pe forum in format Adobe Ilustrator si are dimensiunea: 300mm x 62.15mm. L-am facut pe alb. This post has been edited by melcu: 14 Sep 2012, 17:59 |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
melcu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Parerea mea, 5.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
melcu |
![]()
|
Si eu tot acolo am vrut......dar sa-mi spuna si mie cineva cum dau jos stickerul cu ELF. Zici ca-i lipit cu poxypol....
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Lasa-l acolo si pune-l pe cel nou in partea cealalta.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
melcu |
![]()
|
Pai nu se vede de stergator
![]() Sub numar ? This post has been edited by melcu: 14 Sep 2012, 18:29 |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Cu feonul sau usor cu lama la cutter.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
Iulikk |
![]()
|
Daca stickerul elf este lipit pe interior, eu zic sa-l lasi acolo, poate strici liniile de la dezaburire.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
melcu |
![]()
|
Da, la asta nu m-am gadit....
As mai putea sa-l pun pe banda neagra de sus de la luneta; dar nu se vede. |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Dar liniile de la dezaburire nu incep putin mai sus de sticker?
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
melcu |
![]()
|
Sa fiu sincer nu am fost atent la acest aspect. Sincer acum mi-e lene sa cobor sa ma uit; maine dimineata am programata o inlocuire de electromotor in fata blocului
![]() Pana atunci mai astept idei de montaj... |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Si eu zic sa il pui tot acolo. La mine, la laguna 1 liniile de la dezaburire incep cam de la 20 cm de cheder, asa cred ca e si la tine.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
melcu |
![]()
|
Am gasit asta pe net. Deci mai bine il las in pace pe ala cu ELF, mai ales ca are 10 ani...
http://www.dezmembrez.ro/wp-content/upload...ta%20laguna.jpg Revenim: unde lipesc sticker-ul vietii ? Bai frate si cat m-am agitat sa fac rost de el, acum nu stiu unde sa-l pun ![]() This post has been edited by melcu: 14 Sep 2012, 19:07 |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sincer l-as pune sau pe luneta pe centru la nivel cu cel din fabrica, sau pe haion, sub lampa stanga spate in linie cu "Laguna".
PS Ce probleme... demne de limo. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
melcu |
![]()
|
Daca unii au pasarele ... eu am stoluri! Stoluri, auzi ?!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Eu nu m-as agita prea mult cu acel sticker.
![]() Daca era vorba de unul cu care a venit masina din fabrica, da. ![]() ...parerea mea... ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Asa e, plus ca oamenii de aici nu lauda fiarele destul de mult cat sa merite sa incarci masina cu numele forumului pe care il reprezinta.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Nu acesta ar fi motivul, pentru mine, MuciX.
Ci pur si simplu pentru ca eu nu aplic alt autocolant, pe masinile mele, decat cele cu care au venit din fabrica si care in timp s-au deteriorat si fie necesita inlocuirea fie nu mai sunt de multi ani la locul lor si le plasez unde au fost candva. Simplu. Daca mai adaug si faptul ca sunt membru a 9 forumuri Renault din care 1 singur e romanesc si nu am autocolantul nici unuia pe nici o masina cred ca vei trage aceeasi concluzie ca si mine. ![]() Si pentru cunostinta ta, unii membrii ai altor forumuri (straine) chiar apreciaza la justa valoare o masina intretinuta (nu plastic) NU LAUDA. |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
melcu |
![]()
|
Ok,
Sa revenim ontopic: imi poate spune si mie, cine stie, cum se demonteaza plasticele de la hayon ? Am o problema cu receptia radio si am inteles ca acolo ar fi antena.... true ? |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 14 Sep 2012, 19:30) Daca stickerul elf este lipit pe interior, eu zic sa-l lasi acolo, poate strici liniile de la dezaburire. QUOTE(Gabryello @ 14 Sep 2012, 19:41) Dar liniile de dezaburire nu sunt in geam, si nu lipite pe el, spre deosebire de Dacia 1310 si Solenza? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(melcu @ 14 Sep 2012, 20:22) plasticele de la hayon ? i am inteles ca acolo ar fi antena.... true ? Sub plastice este amplificatorul de semnal de la antena....nu antena. Antena se gaseste pe geamul din spate sub forma de serigrafie..... Trage de plasticele de langa balamale si ai acces la amplificator+mufa de la antena. @+ 15 Sep 2012, 21:01: Asa arata capacul de Laguna V6.....pe motor. @+ This post has been edited by espacern: 15 Sep 2012, 20:01 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
melcu |
![]()
|
Multumesc espacern, am umblat acolo si mufa de antena ce pleaca din amplificator sau ce dzeue cutia aia albastra era iesita. Am manufacturat-o cu un patent sa stea fixa si acum este OK.
In alta ordine de idei ... referitor la sistemul de monitorizare al presiunii am ajuns la 2 concluzii: ori sunt tampit ori masina asta nu are sistemul de prindere pentru receptor. Atasez o poza ... cam atat poate in materie de "wide" telefonul... IMG_0275.JPG ( Size: 1.87mb ) Number of downloads: 216 Am profitat de ziua de ieri si am vopsit toate bandourile si am avut o tentativa de inlocuire electromotor. De ce tentativa, pentru ca fost nevioe sa scot galeria de evacuare care avea shpemii de protectii, am scos filtrul de ulei si tot nu era acces la agregat. Am refacut puzzle-ul , i-am dat o cheie ![]() This post has been edited by melcu: 16 Sep 2012, 10:38 |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
melcu |
![]()
|
In materie de anvelope de iarna (ca cica din noiembrie vine zapada), ce ati alege intre:
Michelin Alpin A4 Goodyear UltraGrip 8 Continental TS830 Evident, 205/55 R16 |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In fiecare iarna zapada are alte caracteristici, in functie de calitatea apei, temperaturi, succesiuni inghet-dezghet, impuritati din atmosfera, etc. Vezi la prognoza meteo, vor fi zapezi predominant Good Year sau Michelin?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Se anunta zapada de anul nou, deci GoodYear, clar.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 05:22 |