DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> jiji becali, case in vadu rosca

catb
post 31 Oct 2005, 19:13
Post #241

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Ca sa vedeti:

Gigi Becali a cesionat marca „Steaua”
Patronul din Ghencea a înregistrat azi la Administrația Finanțelor Publice din Sectorul 6 cererea prin care cesionează marca Steaua vechii societăți de la care a preluat-o, AFC Steaua, deținută de Viorel Păunescu. "Bodu a zis că face 100 de milioane de euro. Să o vîndă și să-și recupereze toate datoriile. Nu mă mai interesează tradiția, palmaresul, obiectivele și vechea emblemă pentru că voi face o altă Steaua, creștină care va avea ca emblemă o stea cu 8 colțuri", a explicat astăzi Gigi Becali într-o conferință de presă.

--------------------
_ _ _
If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vv
post 31 Oct 2005, 19:13
Post #242

dilbert.com

Ia te uite.... sa fie ceva ciudat cu casele din Vadu Rosca? Alea construite de jj?? Neee.... nu se poate, vorbim totusi de razboinicul luminii.
http://www.hotnews.ro/articol_35651-Becali...-Vadu-Rosca.htm

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
alex275
post 1 Nov 2005, 02:50
Post #243

Membru autentic

Group: Banned

Eu recunosc ca am sa mor pentru gruparea din Ghencea
Am sa mor pentru Steaua 86'
Am sa mor pentru Steaua din 89'
Am sa mor pentru Hagi si golul lui din Super Cupa Europei
Am sa mor pentru golurile lui Balint si Lacatus(sageata!!!)
Am sa mor pentru Helmut Dukadam
Am sa mor pentru Enei si Iordanescu
Am sa mor pentru Steaua

Dar n-am sa mor niciodata (decat de nervi) ca bou(oierul)jj vinde EMBLEMA STELEI!!!
Face el alta "stea"!!! Ba, ce p..a mea de stea mai face cineva? De unde fac ma astia atatea stele!?
Cand castiga STEAUA CCE, ce facea ma jj?

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
Valentine
post 1 Nov 2005, 03:46
Post #244

Old Timer

From: California

QUOTE(alex275 @ 1 Nov 2005, 03:50)
Cand castiga STEAUA CCE, ce facea ma jj?
*

Cenzurat, ce sa faca si el smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
alex275
post 1 Nov 2005, 04:08
Post #245

Membru autentic

valentine,

eu cred ca s i l u i a oile pe camp, sa dea lapte de bivol!

--------------------
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
+
donraulo
post 22 Dec 2005, 10:51
Post #246

Membru autentic

From: B

Vadu Rosca traieste

Ramasi fara speranta in urma cu cateva luni, cand inundatiile le-au devastat gospodariile, satenii din Vadu Rosca traiesc din nou. Nimeni nu l-a crezut pe Gigi Becali, finantatorul Stelei, cand a promis ca pana la Craciun cele peste 150 de familii ramase fara locuinta se vor muta in casa noua. Hulit de multi, latifundiarul din Pipera s-a tinut, insa, de cuvant.

Cu trei luni in urma, Becali a promis ca va construi pana la finele anului 200 de case pentru sinistratii din Vadu Rosca. Pentru ridicarea acestui cartier, latifundiarul din Pipera pretinde ca a cheltuit cinci milioane de euro. Casele au fost racordate la sistemul de energie electrica, locuintele au fost zugravite, geamurile din termopan si usile au fost montate, majoritatea caselor fiind si mobilate. Oamenii care locuiesc pe santier s-au declarat foarte incantati ca s-au mutat in propria casa chiar in ajun de Craciun.

Gigi Becali a fost ieri la Vadu Rosca si a sfintit lacasul de cult si a decis ca biserica sa nu mai fie din lemn, asa cum prevazuse initial, ci din caramida. Biserica va avea o lungime de aproape 24 de metri si va semana mai mult cu o catedrala. “Mi-am zis ca daca tot am facut casele, iar oamenii au vrut sa numeasca satul "Vulturu Becali", sa fac totusi o biserica reprezentativa. O biserica adevarata, din caramida, care va purta numele Sfantului Gheorghe. Va fi ca un fel de catedrala, care va fi si a Focsaniului”, a declarat Gigi Becali. Chiar daca biserica nu a fost terminata, Gigi Becali a tinut sa sfinteasca locul.

Proiectul de investitii al lui Becali nu se opreste aici: in primavara, va demara si constructia unei scoli.

--------------------
Sandero 1.6 MPI 2009 / Laureate
+
andu911
post 22 Dec 2005, 11:01
Post #247

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(vv @ 31 Oct 2005, 19:13)
Ia te uite.... sa fie ceva ciudat cu casele din Vadu Rosca? Alea construite de jj?? Neee.... nu se poate, vorbim totusi de razboinicul luminii.
http://www.hotnews.ro/articol_35651-Becali...-Vadu-Rosca.htm
*

Articolul ala e penibil

--------------------
- - -
+
bomicabomic
post 22 Dec 2005, 11:03
Post #248

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(donraulo @ 22 Dec 2005, 10:51)
Gigi Becali a tinut sa sfinteasca locul.
*

Mai da, Jiji asta, o fi si vreun pui de sfint? biggrin.gif
Sf. Oilor radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
x x - x
+
lucian79
post 22 Dec 2005, 11:10
Post #249

Membru

From: O R A D E A

Am tot citit pe-aici ca Jiji spala banii cu casele astea. radmasa.gif . Ia lamuriti-ma si pe mine ...cum ii spala ?. Sau in opinia celor care au scris ineptia asta ...cum se desfasoara spaltu asta de bani ???

--------------------
pejos confort 2006
feel free ..... feel FIAT
+
bomicabomic
post 22 Dec 2005, 11:21
Post #250

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(lucian79 @ 22 Dec 2005, 11:10)
Ia lamuriti-ma si pe mine ...cum ii spala ?.
*

Cu Cilit Bang radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
x x - x
+
paulp
post 22 Dec 2005, 11:35
Post #251

Bagator de seama!

From: Iasi

Sau cu Axion sa le ia grasimea oilor 243.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
bomicabomic
post 22 Dec 2005, 11:46
Post #252

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(paulp @ 22 Dec 2005, 11:35)
grasimea oilor 243.gif
*

Prea multe cuvinte, pe scurt : seu' radmasa.gif

--------------------
x x - x
+
alex275
post 23 Dec 2005, 00:42
Post #253

Membru autentic

QUOTE(lucian79 @ 22 Dec 2005, 11:10)
Am tot citit pe-aici ca Jiji spala banii cu casele astea.  radmasa.gif .
*

De ce nu spala si vice-premierul banii facand case amarastenilor?
Spala bani.... ce sa mai zic... Are sapte mii de firme prin care poate spala banii! Casele alea au un cost fix! Cum ii spala? Cum face unu' ceva bun, cum se gaseste un roman sa-l scarmene-n .....! Nu zic eu c-o fi JJ sfantul sfintilor, dar mai lasati-o si voi un pic, ca pute!

--------------------
+
donraulo
post 23 Dec 2005, 08:25
Post #254

Membru autentic

Gigi Becali a reusit sa predea "la cheie", 150 dintre cele 200 de case sinistratilor din satul vrancean Vulturul. Pentru aceasta donatie, Becali a fost nevoit sa plateasca si statului un milion de euro TVA.

In timp ce, in pofida tuturor angajamentelor si "strategiilor" de santier, autoritatile, in special prin ANL, nu au reusit sa-si indeplineasca propriile promisiuni si sa termine, la timp, casele pentru populatia sinistrata, in urma celor sase valuri de inundatii care au lovit in acest an Romania, un singur investitor, Gigi Becali, a reusit sa predea, "la cheie", 150 dintre cele 200 de case satenilor din satul vrancean Vulturul. Asta, in timp ce alte campanii "cu staif" au nascut "o margica", insa multi-mediatizata. Numai ca, potrivit legislatiei autohtone actuale, care nu prevede acordarea unor facilitati fiscale in cazul unor donatii, gestul umanitar al investitorului Becali a adus beneficii nu numai sinistratilor din satul Vulturul, dar si bugetului de stat, de pe urma respectivei investitii de 5 milioane de euro, "austerul" buget incasand 1 milion de euro, ceea ce reprezinta TVA platita de Becali la achizitionarea materialelor de constructie care au fost inglobate in aceasta investitie.

Catedrala de 1 milion

Demarate, in toamna, in urma unui impuls de moment, specific imprevizibilului investitor, Gigi Becali, lucrarile de la Vulturul au vizat construirea, pentru satenii sinistrati, a unui lot de 200 de case, precum si a unei biserici, toata investitia, la care au lucrat, in medie, 300 de muncitori, fiind estimata initial la aproximativ 2 milioane euro, fiind suportata, prin Fundatia sa, de catre Gigi Becali. "In final, valoarea lucrarilor va fi de 5 milioane euro, din care numai Catedrala Sfantul Mucenic Gheorghe, pentru ca, biserica, programata a fi finalizata la vara, va fi, de fapt, o catedrala, va costa 1 milion de euro", a precizat Gigi Becali. De altfel, in momentul predarii beneficiarilor din satul Vulturul, cele 150 de case au fost dotate cu pat si televizor. "Fiecare satean mai avea cate un dulap, o masa, ceva si nu a fost nevoie de altceva", a mentionat investitorul-binefacator al vrancenilor, dar platitor de taxe si pentru gesturi umanitare.

Gigi Becali a demonstrat, inca o data, prin improprietarirea cu 150 de case a satenilor sinistrati din satul vrancean Vulturul, justetea constatarii ca "statul este cel mai prost gospodar". Mai mult, "gelos" pe capacitatile manageriale ale investitorilor seriosi, si beneficiind de o legislatie "pe masura", acelasi stat nu se sfieste sa dijmuiasca si faptele umanitare.

This post has been edited by donraulo: 23 Dec 2005, 08:26

--------------------
+
Sony
post 23 Dec 2005, 11:34
Post #255

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(donraulo @ 23 Dec 2005, 08:25)
In timp ce, in pofida tuturor angajamentelor si "strategiilor" de santier, autoritatile, in special prin ANL, nu au reusit sa-si indeplineasca propriile promisiuni si sa termine, la timp, casele pentru populatia sinistrata, in urma celor sase valuri de inundatii care au lovit in acest an Romania, un singur investitor, Gigi Becali, a reusit sa predea, "la cheie", 150 dintre cele 200 de case satenilor din satul vrancean Vulturul.
*

Las-o mai usor ca macane! In judetul Timis statul a terminat o serie de locuinte pentru sinistrati de ceva vreme. E drept ca acum cam au igrasie, dar nu jiji este singurul care se lupta cu sabia in mana. laugh.gif Mai asteptam ceva timp si aflam daca acele case din Vulturul Luminii au fost facute bine sau ploua in ele.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
vv
post 23 Dec 2005, 12:08
Post #256

dilbert.com

PAna la urma, razboinicul a terminat casele. (nu credeam, sincer). Nu ma face sa il apreciez, dar este totusi o surpriza placuta, hai sa ii recunoastem aceasta 'realizare' chiar daca nu poate prin asta sa "rascumpere" alte 'inginerii' pe care le-a mai facut in trecut (si probabil ca le mai face, in continuare)

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Cosstel
post 23 Dec 2005, 12:17
Post #257

Membru incepator

oare care este diferenta intre un hot prost si unul destept ???

oricum eu ma simt furat de stat in cel mai prostesc mod cu putinta mad.gif

--------------------
VW Caddy Furgon 2006 - B03???
I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
+
alex275
post 23 Dec 2005, 13:09
Post #258

Membru autentic

QUOTE(Sony @ 23 Dec 2005, 11:34)
Las-o mai usor ca macane! In judetul Timis statul a terminat o serie de locuinte pentru sinistrati de ceva vreme. E drept ca acum cam au igrasie, dar nu jiji este singurul care se lupta cu sabia in mana.  laugh.gif Mai asteptam ceva timp si aflam daca acele case din Vulturul Luminii au fost facute bine sau ploua in ele.
*

QUOTE(vv @ 23 Dec 2005, 12:08)
PAna la urma, razboinicul a terminat casele. (nu credeam, sincer). Nu ma face sa il apreciez, dar este totusi o surpriza placuta, hai sa ii recunoastem aceasta 'realizare' chiar daca nu poate prin asta sa "rascumpere" alte 'inginerii' pe care le-a mai facut in trecut (si probabil ca le mai face, in continuare)
*

Colegii mei dragi! Ma faceti sa va suspectez de rea credinta!
Pai ala e un cioban! Da, ati citit bine! CIOBAN! Ce vreti de la el? Sa stie sa vorbeasca, sa stie sa se poarte? Vreti sa vorbeasca si sa gandeasca ca Paleologu? Lasati-l in pace, asa cum e, si apreciati ca a facut ceva! Si a facut mult, cu bani putini! Guvernul nostru scump, a facut putin, cu bani multi!!! Iar banii astia, sunt banii nostri! Ca nu i-or fi pus Copos sau Tariceanu!!!
Mai lasati-l in pace, ca n-a facut trei case cu banii vostri!

P.S. Imi cer scuze de la voi pentru tonul un pic vehement!
Va doresc sarbatori fericite si tot binele din lume!!!

--------------------
+
donraulo
post 23 Dec 2005, 13:19
Post #259

Membru autentic

Din nou mam vad in ipostaza de a repeta.. Nu sunt un adept/sustinator, etc al acestui om, (becali), insa in acest caz, ii recunosc meritul si ii apreciez gestul.
putea sa spele bani sa incerce sa isi spele imaginea, etc si prin diverse alte moduri.

este singura persoana din tara asta care a furat ? cred ca sunt si altii, care poate sau cu siguranta ca au furat sub diverse forme mult, mult mai mult, insa nu au facut acest gest.

in concluzie, eu acest lucru apreciez (prin comparatie) cu ceilalti.

din punctul meu de vedere, subiectul cel putin pentru moment este inchis, casele s-au livrat, deci pana la noi amanunte in sustinerea ideilor cum ca are cine stie ce interese meschine, omul si-a respectat ceea ce a spus, respectiv sa termine casele pana de sarbatori. din acest pct de vedere el a dovedit ceea ce a spus, a spus ca va face si a facut, ramane sa dovedim si noi ceea ce se tot vehiculeaza cum ca urmareste cine stie ce.

Pana atunci..................

--------------------
+
costi
post 23 Dec 2005, 13:28
Post #260

Membru autentic

Jos palaria....
Nici guvernul si nici altcineva nu au reusit sa faca nici pe jumatate (ba i-au mai luat si TVA)
Iar de spalat bani, nu vad cum; banii se spala si revin in conturile "spalatoresei"; daca imi spuneti voi cum isi recupereaza Jiji banii bagati in case.....

--------------------
DSN/SLZ
+
alex275
post 23 Dec 2005, 13:38
Post #261

Membru autentic

QUOTE(costi @ 23 Dec 2005, 13:28)
Jos palaria....
Nici guvernul si nici altcineva nu au reusit sa faca nici pe jumatate (ba i-au mai luat si TVA)
*

Pai cu TVA-ul ala s-au kkt pe ei ca fac cateva case si tot n-au putut!!! Unde-i dreptatea!?

P.S. Cu ocazia Craciunului, iti urez si tie, Costi, toate cele bune!

--------------------
+
andu911
post 23 Dec 2005, 15:27
Post #262

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Eu n-as rade ca Gigi e cioban...m-ar ingrijora faptul ca statul roman nu e in stare sa faca ce face un cioban.

--------------------
- - -
+
alex275
post 23 Dec 2005, 16:52
Post #263

Membru autentic

Deci statul roman (ca nu-i pot spune altfel), nu e nici macar un cioban!!! tongue.gif

--------------------
+
costi
post 23 Dec 2005, 17:16
Post #264

Membru autentic

MUltumesc Alex; un An Nou fericit tuturor !
Diferenta consta in faptul ca Becali nu se sfieste sa recunoasca ca a fost cioban iar statu' are mari pretentii liberale
Bullshit!
Bravo Jiji !!!

This post has been edited by costi: 23 Dec 2005, 17:16

--------------------
DSN/SLZ
+
SiloS
post 26 Dec 2005, 12:54
Post #265

Gangester

From: Buzau

Bravo lui jiji pentru tot ce a facut ! Daca ar fi facut toti bogatasii ca el ar fi stat altfel treaba cu sinistratii !

Oare Tiriac a facut la fel ? Sau Sechelariu ? [ macar o casa tot ar fi putut sa faca ] !

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
alex275
post 26 Dec 2005, 15:20
Post #266

Membru autentic

QUOTE(SiloS @ 26 Dec 2005, 12:54)
Oare Tiriac a facut la fel ?
*

Din informatiile mele, conu' Tiriac a "lovit" sinistratii cu 100 000 euro!
Bine, pana sa-l ajunga pe JJ, mai avea un pic! Plus ca JJ face tam-tam, Tiriac tace si face! Oricum, dupa parerea mea, nici pentru Tiriac nu cred ca-i usor sa "decarteze" 100 000!

--------------------
+
costi
post 26 Dec 2005, 16:14
Post #267

Membru autentic

QUOTE(alex275 @ 26 Dec 2005, 15:20)
Din informatiile mele, conu' Tiriac a "lovit" sinistratii cu 100 000 euro!
Bine, pana sa-l ajunga pe JJ, mai avea un pic! Plus ca JJ face tam-tam, Tiriac tace si face! Oricum, dupa parerea mea, nici pentru Tiriac nu cred ca-i usor sa "decarteze" 100 000!
*

La citi arici are in buzanar m-ar mira.
Asa si eu declar ca am donat 500.000 ca nu ma doare gura, dar face bine la impozit (daca face).
Pe ale lui JJ le poti vedea insa.
Daca fiecare din top 300 facea zece case se rezolva problema.

--------------------
DSN/SLZ
+
ashu
post 26 Dec 2005, 18:31
Post #268

Membru erectil

Desi e evident, se pare ca nu ati observat ca gestul lui jiji nu e gratuit, este tot un act comercial, si anume o investitie in imaginea lui. A decartat cateva bulioane de parai si si-a facut publicitate de ei. Unii il lauda moderat, altii il aduleaza, nimeni nu-l poate vorbi de rau dupa un asemenea gest. E o campanie publicitara, nimic mai mult, chiar daca voi vreti sa vedeti un gest marinimos. Daca n-ar fi intrat in politica, cu siguranta nu ar mai fi facut gestul asta. Iar Tiriac ar fi facut si el acelasi lucru, daca ar fi vrut sa intre in politica.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
costi
post 26 Dec 2005, 18:45
Post #269

Membru autentic

Ashu pt amaritul pe care inundatiile l-au lasat in curu' gol nu contreaza imaginea; nici nu cred ca stie ce inseamna.
Cu alte cuvinte, indiferent de motivatie, rezultatul conteaza (ma rog, daca nu presupune sa omori pe cineva)

This post has been edited by costi: 26 Dec 2005, 18:49

--------------------
DSN/SLZ
+
ashu
post 27 Dec 2005, 03:41
Post #270

Membru erectil

Corect Costi. Dar cum nici unul de pe aici nu este in situatia sinistratului improprietarit de jiji, hai sa fim un pic mai lucizi. Ca tocmai asta e, targetul lui jiji la faza asta nu au fost amaratii aia, ci noi, astia de privim de pe margine, sa vedem ce suflet mare are si sa-l apreciem, eventual votam la urmatoarele alegeri. E uite ca io nu pot sa ma umezesc tot de gestul oierului, sunt constient de ce-a facut-o si eu nu pun botu la manipulaea asta ieftina. Consider ca fenomenul "sa vina cu ajutoare" ne apropie de Africa si ma feresc de el.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
14 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 07:26
Forum Renault