jiji becali, case in vadu rosca
![]() ![]() ![]() |
jiji becali, case in vadu rosca
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Exact ashu, costi are ceva dreptate. Nici eu nu o sa-l votez pe luptatorul lu'mimi, dar trebuie sa recunosti ca e surprinzator... chiar ma asteptam sa nu termine casele alea, sa faca doar declaratiile de la inceput. Totusi, a bagat o carca de bani in "imaginea" asta, si tre' sa recunosti ca (din punct de vedere cinic privit) sint foarte prost investiti.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
cristus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 September 05 ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 23 Dec 2005, 12:17) oare care este diferenta intre un hot prost si unul destept ??? oricum eu ma simt furat de stat in cel mai prostesc mod cu putinta ![]() Chiar, putea macar sa fie scutit de TVA pe toata "afacerea" de acolo. Asa insa, a platit 1.000.000 USD ca TVA. Si aici e spalare de bani ? Chiar credeti ca ar fi spalat bani printr-o actiune supermediatizata ? O fi el tampitel, dar are niste oameni bine pregatiti in spate... |
--------------------
citroen
C5
- B-43-PEO
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai vv, insusi faptul ca acuma tu si cu Costi ii luati apararea arata ca astia au fost bani bine investiti. Daca baga banii astia in spoturi teve sau campanie de presa, oricat de bine ar fi fost facute, voi n-ati fi ajuns sa vorbiti aici pozitiv despre el. Cine l-a sfatuit a facut-o foarte bine, a castigat mult capital de imagine cu gestul asta. Si chiar daca tu nu o sa-l votezi, sunt destui care o vor face.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai , cum zicea colegul nostru mai sus , erau suficiente 50 case pentru aceasta campanie . Eu cred ca a fost un impuls de moment al lui Jiji (va fac eu bai 200 de case ,ce pana mea) si cum este foarte orgolios cred ca a tinut sa demonstreze lumii ca tare este el . Oricum persoanele destepte din spatele lui au sesizat oportunitatea de a mai spala un pic imaginea si gata ! Eu cred ca daca era o chestie premeditata facea max. 50 de case . Dar asa , Mihai Viteazul tre' sa faca sute , plus o catedrala de 1 mil. de para , ca de "asta-i pohta ce-a pohtit"
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Si cum ati ajuns la suma asta? Vad ca o dati ca certa, eu am tot calculat, si cu creionu pe hartie, si cu abacu, dar mi-a dat cu virgula. De ce erau de ajuns 50, nu 200, sa mor daca pricep.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca in firul discutiei, sunt doua pareri diferite, dar ambele pertinente.
Hai sa cadem la pace si sa spunem asa: 50 de case sunt facute pentru imagine (este absolut imposibil sa nu fi vrut sa-si faca si imagine) , iar restul de 150 din omenie. Da, recunosc si am subliniat si mai sus, JJ este oier(o spune si el) , n-are pic de cultura (noroc cu ce i-a mai zis Dan Pavel), nu stie sa se poarte, se face de ras pe unde apare, il ia gura pe dinainte...... si exemplele ar putea continua la infinit! DAR! Parca prea a dat multi bani pentru sinistrati! Chiar sa nu fie vorba nici macar de un dram de omenie in ceea ce face el? Cine are drumuri prin Pipera, va vedea cu siguranta cum il asteapta "nevoiasii" vis-a-vis de poarta casei, sa le dea "malai". Asta tot imagine e? Asta sigur e omenie. Parerea mea. Ashu, Pai asa au spus la stiri. Eu am vazut biserica pe jumatate facuta, e mare rau! Si apoi pan-or picta-o, clopote, cadelnite, altar, mir si alte alea..... ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
thegodsglory |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 31 December 04 From: B ![]() |
Scuze dar n-am citit toate posturile (n-am avut stomac sa citesc de atatea ari numele lui becali...mi-a tremurat tastatura cand am scris, yuk!). Da, sunt subiectiv 100% si imi mentin subiectivismul cu mp3-ul care contine interviul lui GB cu un ziarist de la Intact (ala plin de actiuni reproductive, organe genitale si referinte religioase).
QUOTE De ce erau de ajuns 50, nu 200, sa mor daca pricep. simplu: capital de imagine. 50, raportat la dimensiunea pierderilor, ar fi parut derizoriu pentru scopul urmarit (respectiv crearea unor discutii in spatiul public). Btw, imi povestea cineva cum sunt construite casele: cimentul este turnat in cofraje cu galeata ![]() QUOTE Mai vv, insusi faptul ca acuma tu si cu Costi ii luati apararea arata ca astia au fost bani bine investiti. QUOTE exact! bad publicity IS publicity. La ce imagine negativa are GB, orice besina pe care o trage pare un act de o neasemuita frumusete. Ashu pt amaritul pe care inundatiile l-au lasat in curu' gol nu contreaza imaginea; nici nu cred ca stie ce inseamna.[QUOTE] Nu cred ca Gb a facut casele pt amaratii aia. Ca sa fiu paranoic, hai sa urmarim un pic ziarele (mai ales pe unde sunt articole de 2 paragrafe aruncate prin pagini de interior) si o sa vedem ca la anul mai apar niste afaceri (citeste " mega-tepe") facute pe bani publici prin care GB, direct sau indirect, isi mai trage niste malai sau macar ceva influenta in zona. Argumentez prin faptul ca au crescut si inca vor mai creste preturile la terenurile agricole mai ales in Banat (datorita integrarii in ue).//flame si inca ceva referitor la amarati: tariceanu a zis la tv ca amaratii sa-i ajute pe constructori. Ma intreb cat de mare a fost amploarea acestei atitudini incat a fost nevoie ca premierul tarii sa faca declaratie publica. Se vede treaba ca mentalitatea statului paternalist se mosteneste. //endflame repet, sunt pareri strict personale, nu ma injurati. |
--------------------
dacia
1310 alb-ruginiu :)
- b14 it's a feature, not a bug.
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine mai, sa le ia casele, sa-i lase-n ger, sa stea in corturi de Sarbatori, ca doar, asta le-a oferit statul roman!!! Sa va simtiti voi bine! Ma, cum face unu ceva bun, cum sariti voi sa-l faceti praf! Nu era mai bine sa nu faca JJ nimic? Ca vad ca tot cu imagine proasta a ramas!
Apropos, mai lasa-ma cu Tariceanu al tau, ca eu imi aduc aminte cum i-a vorbit seful guvernului unei sinistrate!!! Asta e, Tariceanu si guvernul lui de doi lei sunt curati ca lacrima dar n-a facut nimic pentru sinistrati, iar JJ e murdar ca porcul dar le-a facut case! Te oftici? Vroiai si tu? ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Noi ne putem exprima sau comenta gestul facut de GB , ca-i bine / rau , dar trebuie sa ne gandim si la sinistratii care s-au mutat in ele , oare ei ce spun ?
Posibil ca intre ei sa fie si oameni care vazandu-l pe Jiji , inainte de a fi sinistrati , toata ziua la Tv. , sa-l condamne , sa-l injure etc...ori se pare ca el i-a ajutat . Nu incerc sa caut in gestul lui ceva obscur , oamenii au fost la un necaz si i-a ajutat. Posibil ca acest gest sa nu-l spele de toate pacatele , eu unul nu pot ridica piatra ca sa dau in el . |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
alex275 |
![]()
|
Care din voi ati facut atata bine unor semeni? Va spun eu, vi se iertau toate pacatele, facute si nefacute!!! Si care din voi, avand asemenea avere, va calcati pe inima sa dati atatia bani?
Indiferent de cum si-a facut averea acest om si indiferent de calitatea lui, A FACUT CASE OAMENILOR!!! Asta conteaza! Le-a dat un adapost sigur! Ca turnau muncitorii ciment cu galeata, asta e problema voastra? N-am cuvinte la asemenea argument! ![]() Apropos, sa ridice mana cel care avea oportunitatea sa se imbogateasca, si n-o facea!!! Eu nu ridic mana! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Daca Gigi Becali nu ar fi fost persoana publica, daca chestia asta nu i-ar fi imbunatatit imaginea lui in fata poporului nu ar fi facut-o niciodata. Becali dupa parerea mea este un nimic, cu o educatie primita undeva intre ovine care injura in stanga si in dreapta.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
alex275 |
![]()
|
Ma ce carcotasi sunt in tara asta!
Vrei sa-ti fac o lista cu persoanele publice care nu au dat un leu, dar gem banii sub salteaua lor? |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Nu e vorba ca gem banii sub salteaua lor, Gigi Becali doar vrea sa iasa in evidenta, sa se poata bate cu pumnu in piept oricand ca el e cel mai crestin din Romania
|
--------------------
.
.
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai auzit cumva ca Patriarhia sau vreo biserica sa puna umarul nu la constructia de case dar macar la repararea unora? Si se presupune ca sint cei mai buni crestini nu ?
Nu te mai grabi sa cataloghezi oamenii atit de usor. Becali are le pacatele lui dra in situatia asta nu i se poate reprosa nimic. Chiar si dorinta, presupusa, ca vrea sa-si faca imagine. Este normal la o persoana publica. Macar de-ar fi mai multi asa. This post has been edited by costi: 28 Dec 2005, 12:49 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
FLP |
![]()
|
Mama mama, spune prietene ca esti fan gigi becali si admiri grandomania si faptul ca el a aruncat cu banii in stanga si in dreapta si acum mai mult de atat se bate cu pumnul in piept pentur treaba asta si incheiem discutia
|
--------------------
.
.
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(Armandos @ 28 Dec 2005, 12:37) Nu e vorba ca gem banii sub salteaua lor, Gigi Becali doar vrea sa iasa in evidenta, sa se poata bate cu pumnu in piept oricand ca el e cel mai crestin din Romania tare as mai vrea sa vad o "Daciada" intre cei cu bani care mai de care sa arunce cu banul in omul sarman ![]() sa vedem acolo clasamente tinute in valoare absoluta sau altul in procent din totalul averii detinute ![]() da de unde, sa gasesc citva oameni de bine sa te ia la forfecat incit sa-ti treaca cheful de a mai face asemenea gesturi ![]() sincer nu as vrea sa am de aface cu personajul dar fapta lui nu trebuie trecuta cu vederea si mai ales minimalizata PS. dar oamenilor carora li s-a oferit ajutorul merita acest gest ? nu de alta dar circulau niste poze pe internet in care erau unii cu apa pina la genunchi dar cu sticla sau paharul in mina la circiuma ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
costi |
![]()
|
Eu m-am referit la cele spuse de tine mai sus nu cine-i fan sau nu.
Poti comenta bine, nu incheiem cum spuneai ! Judecata ta este foarte interesanta: un om a construit 200 de case si o biserica da-i de nimic ca injura si n-are educatie. A si mai vrea imagine... Cred ca ar trebui sa mai detaliezi un pic problema sca sa-ti intelegem supararea. Oi fi dinamovist/rapidist .... ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Da stiu ca ai zis-o bine p-aia cu Patriarhia! This post has been edited by alex275: 28 Dec 2005, 13:07 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
costi |
![]()
|
toate ca toate dar acum am devenit fan-ul unui om de nimic
![]() ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Dar daca , sa zicem ca eu sunt cel mai mare dusman al lui , sunt sarac , parinti mei sunt din acel sat , si totusi a facut o casa parintilor mei ?
Ce sa fac , sa-l injur ??? Nu sunt un fan al lui GB . Dar doream sa-i vad alaturi de GB pe Copos ( Rapid), Borcea( Dinamo) , Iancu( Poli TM ) etc., basca si din clasa politica . |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
FLP |
![]()
|
Supararea mea pe nenea asta provine din faptul ca nu incerca decat sa isi creeze o imagine si sa isi etaleze averea lui. Daca era cu adevarat un om bun in momentul cand , scuzati exprimarea de balta , pe neveu , a incpeut sa faca pe nebunul , sa isi arate adevarata lui personalitate. In rest, cu actiunile planificate el sta bine, arunca cu bani pe aurolaci, construieste case, hraneste cu sute de euro lautari si alte natii de negriciosi, dar totul o face doar pentry a arata cati bani are el si altii nu au. Sunt satul sa deschid televizorul si sa il vad pe la toate emisiunile TV cum zbiara si se agita ca EL e cel mai tare, ca EL e cel mai bogat, ca in nu stiu ce revista i s-a pus poza mai mica decat a nustiucui. Imi e greata de acest personaj, urasc tipul acesta de oameni
|
--------------------
.
.
|
costi |
![]()
|
Ei asa mai merge. Asta e.
Tot ce-ti propuneam eu era sa faci distictie intre situatia asta cu casele si restul "activitatii" Becaliene ca sa spun asa. Eu stiu ca 150 de familii nu stau acum in frig datorita unui om. Atit. Mi se pare gestul prea de bun simt ca sa mai circotesc. Pt "m-am saturat de Becali" era un topic separat aici la Cafenea si-l putem reanima daca tii ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
FLP |
![]()
|
Casele la fel au construite din grandomanie, fix undeva il doare pe Becali de oamenii aia. Ca apoi intr-adevar sunt folositoare si unii oameni au scapat de frig, foarte frumos. EU chiar si cu acei oameni nu prea sunt deacord pentru ca toata lumea ii compatimeste dar pun pariu ca nici unul dintre ei nu s-ar fi gandit sa isi faca o asigurare pe viata, sa se intereseaza daca vreodata in caz de ploua mai mult nu se va intampla ceva cu ei. Romanu ca din totdeauna traieste de pe o zi pe alta si se multumeste sa zica : las ca ne e bine acum si aici.
|
--------------------
.
.
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Domnilor, eu va propun sa inchidem aici subiectul Jiji, pentru ca nu facem decit ceea ce doreste el, vorbim despre el.
Sa-si faca actiunile de binefacere in liniste si fara popularizare, si atunci sa-l vedem cit de generos e. Ca idee, eu m-am dus personal cu ajutoare cit am putut eu, si n-am vazut sa fi facut vreo televiziune sau vrun site atita tam-tam. Asa ca, omul respectiv nu merita mai mult decit recunostinta oamenilor pe care i-a ajutat, si atit. PUNCT |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
alex275 |
![]()
|
Costi, eu ti-am zis sa nu te pui cu ei!!!
![]() ![]() ![]() LE: Mesajul nu i se adreseaza lui Paul! Am cam postat in acelasi timp! This post has been edited by alex275: 28 Dec 2005, 13:41 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(ashu @ 27 Dec 2005, 13:05) Si cum ati ajuns la suma asta? Vad ca o dati ca certa, eu am tot calculat, si cu creionu pe hartie, si cu abacu, dar mi-a dat cu virgula. De ce erau de ajuns 50, nu 200, sa mor daca pricep. Este vorba de niste cifre "psihologice" daca imi permiteti sa spun asa . Adica este o suma rotunda care nu implica niste cheltuieli foarte mari dar este suficient de mare pentru a creste imaginea cuiva . Pana la un anumit prag era intr-adevar spalarea imaginii , dar dupa este un pic mai mult de atat . Acum sincer , daca facea 400 de case tot asa spuneai , ca nu face altceva decat sa-si spele imaginea ? Mentin ce-am spus mai devreme ca a fost o chestie de "sa vedeti ce tare sunt eu , sa moara dusmanii mei, faca case fara numar" prinsa apoi de consilierii lui si transformata in spalarea imaginii . Cum spunea un coleg mai sus : UNDE A FOST BISERICA CRESTINA ROMANA IN ASEMENEA MOMENTE ? In afara de : "sa ne rugam pentru oamenii inundati " nu am auzit . Dar ma uit la urmatorul aspect : locuiesc in Galati (oras de provincie) si stau intr-un cartier care nu este situat intr-o pozitie centrala (micro 19 pentru galateni) . Vreau sa va spun ca se construiesc doua CATEDRALE (ca si dimensiuni) la care li se spune biserici in acest cartier la o distanta de max. 800 m una fata de cealalta . Bani multi , da' multi rau de tot . Pentru ce ? Mai sunt inca vreo nu stiu cate biserici mai mititele in tot cartierul . Asta nu-i fala ? Cum ramane cu "ajuta-ti aproapele" ? Eu nu sunt ateu dar chestiile asta imi provoaca sila . Pe bune : sila fata de biserica romana . Credinta nu sta in niste ziduri ! Daca , in momentul in care intram in biserica gaseam o chestie de genu : "biserica a constituit un fond de ...jdemii de RON pentru sinistrati . Contribuiti si dv ? " as fi fost foarte incantat . Dar asa am depus anonim in conturile deschise la banci o suma anume si gata . |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
FLP |
![]()
|
Corect paulp
|
--------------------
.
.
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@ashu - 50 suna deja destul de mult cat sa se faca o 'imagine'. De fapt, de ce zic eu ca sunt investiti prost banii astia? Sunt investiti in imagine, da? Dar
a. De ce vrea Jiji imagine? Pentru orgoliul lui? Bravo lui nene, eu il aplaud, sa-i creasca orgoliul cat casa si sa mai faca (aiurea, nu o sa mai faca el gesturi de-astea prea curand, ca ajunge falimentar) b. Ca vrea un castig. Care poate fi doar in alegeri. Pai in cazul asta, revenim la ce am zis: banii sunt foarte prost investiti. Trebuia doar o declaratie initiala, sa termine 10 case plus sa dea bani la ziare care sa zica ce baiat de treaba e el. Plus cu o spaga stanga-dreapta, poate se asocia cu ANL sau alte agentii ale statului, si el doar 'incepea' 200 de case si ii lasa pe altii sa le termine. Intelegi ce zic - puteau fi facute o suta de manevre, mult mai 'intelepte', care ar fi avut acelasi rezultat la bobor dar ar fi usturat mult mai putin la buzunar. Ca asa, degeaba m-a impresionat pe mine si pe costi, ca oricum noi nu-l votam nici daca isi doneaza toata averea sinistratilor (si sa fiu 100% convins ca are un suflet imaculat si un corazon de telenovela, tot nu l-as vota fiindca ca e cam prost ![]() Asta am zis eu. Jiji a facut un gest frumos totusi, sa nu fim atat de cinici - indiferent daca l-a facut din prostie sau dintr-un orgoliu exagerat, sa-i recunoastem macar meritul asta. Da, merita chiar sa-l aplaudam, sa-l incurajam sa mai faca. Daca il aplaudam pentru asta, nu inseamna automat ca-i trecem cu vederea toate celelalte defecte. This post has been edited by vv: 28 Dec 2005, 15:17 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
thegodsglory |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 31 December 04 From: B ![]() |
am vazut ca alex275 s-a inflamat abrupt. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni si respect dreptul fiecaruia la opinie. Daca Alex nu poate sa prezinte contraargumente fara sa ia ban...
este evident si de bun simt ca daca traiesti pe propria-ti piele o asemena catastrofa, ii multumesti lui Dumnezeu si oricui iti intinde o mana de ajutor. nu despre asta este topicul. Am incercat sa-mi dau jos ochelarii de cal si am presupus ca mesajul meu a fost inteles. vad ca nu. dar nu incerc sa schimb pareri. |
--------------------
dacia
1310 alb-ruginiu :)
- b14 it's a feature, not a bug.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 05:10 |