CP in plus...
![]() ![]() ![]() |
CP in plus...
marius-gabriel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
|
||
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|||
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
referitor la tampoanele metalice, cred ca fac varza caroseria.
una e o masina de grA si alta e o masina de strada. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
O sa incerc sa aflu mai multe detalii eventual chiar poze. Am mai auzit ca unii pun pistoane cocoshate pentru benzina proasta (chiar gazolina) sau pentru turatii mari cu benzina buna.
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
pui de drac |
![]()
|
Membru fals Group: Members Posts: 634 Joined: 13 January 04 From: Iasi ![]() |
ma abtin...prefer sa ma amuz citind cum aberati
|
--------------------
DACIA
1100
- IS 99 HRB
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Sunati-l pe prorietar. A scos masina la vanzare pe autovit.ro, eu sper sa cumpar un carburator de la el.
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
pui de drac, cine abereaza si de ce?
argumente |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
pui de drac |
![]()
|
marius,hai s-o lasam moarta,80% din oamenii de-aici habar n-au nici macar de ce motoare sun montate pe dacie...serios..s-o lasam balta..
|
--------------------
DACIA
1100
- IS 99 HRB
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Ce motoare sun montate pe dacia mia?!
Io unu stiu ca am 6 motoare.....sac ca nu credeati ca am atatea: -unu imputzit raaau pa benzina, -unu electronic cu care merge stergatoarele -unu electric cu cu care alimentez tzajnitoarea -unu electric cu care bag aer in masina -shi inca unu cu care il urnesc pe primul -shi inca unul cu care il alerg pe adi minune. Masina mia e peste 80% electrica. |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
pui de drac |
![]()
|
da sgn...esti vedeta man,ce sa-ti spun...esti tare de tot
sa te-ajute Dumnezeu s-o tii tot asa! |
--------------------
DACIA
1100
- IS 99 HRB
|
|
aero |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 25 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut care este diferenta dintre un motor fabricat de Renault si unul de Dacia
|
-------------------- |
|
aero |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 25 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu va cam chinuiti cand luati totul dupa ureche?
|
-------------------- |
|
aero |
![]()
|
Salut care este diferenta dintre un motor fabricat de Renault si unul de Dacia
|
-------------------- |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
tu care crezi? :wink:
sa fie oare lucrat mai cu atentie ala facut de renault :?: |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
cei7pitici |
![]()
|
Text vazut pe www.masinimodificate.go.ro/DaciaNovaGT, citat:
*Modificari: Nova GT, an 2000, motor modificat: 1.6l, 100cp, cu carburator Renault5 GTT dublu corp, ax cu came modificat, filtru de aer KnN, tobe sport(toate) PowerFul inox, bujii BOSH cu 4 electrozi, galerie (oglinda) in interior, spoilere, praguri, eleron Fast and Furios, jante Alpina cu cauciucuri 185/60/13 si suspensii BOGE sport + interior modificat: volan Williams, pedale metalice, schimbator, ceasuri bord albe cu lumina albastra. |
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
|
|
Mirelush |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hai de mah fratzilor ce e cu corciturile astea ! e motor sau strutzo camila ! daca ma apuk sa umblu la motor iau tot motoru de renault nu numai axa cu came, si ce imi mai tuna mie
cei7pitici auzi si daca ii pun bujie cu 60 de electrozi crezi ca o sa am 10 caii in plus?? crezi ca daca stau si aprind cu lumnarea nu merge exact cum merge cu 1000 de electrozi !! ? ![]() eleron fast and furios de la ala sigur castiga cai! auzi daca vb cu asta sa il intrebi unde isis tzine caii! mah si apropo de ce mai era ianite ala cu morou de dacie care acuma e renault cum adica mah a tzinut numai baza motorului adica ce ??? ca eu nu inteleg ![]() |
-------------------- Mirel
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Text vazut pe www.masinimodificate.go.ro/DaciaNovaGT, citat:
*Modificari: Nova GT, an 2000, motor modificat: 1.6l, 100cp, cu carburator Renault5 GTT dublu corp, ax cu came modificat, filtru de aer KnN, tobe sport(toate) PowerFul inox, bujii BOSH cu 4 electrozi, galerie (oglinda) in interior, spoilere, praguri, eleron Fast and Furios, jante Alpina cu cauciucuri 185/60/13 si suspensii BOGE sport + interior modificat: volan Williams, pedale metalice, schimbator, ceasuri bord albe cu lumina albastra. Il cunosc pe proprietar ... este vorba de Nova GT gri metalizat .... B-maciuci-JAX. M-am dat cu el cind aveam Nova si fugea la fel ca a mea ... Da intr-adevar masina arata bine, da' de fugit fuge un pic mai bine decit una de serie, insa foarte putin .... |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
cei7pitici |
![]()
|
Eu imi doresc ceva GP+ (adica gloabe puturoase). Cum am mai spus acum cateva zile de o NovaGT 1,6l cu 120CP, am gresit pt. ca aia avea in afara de ce am scris 4carburatoare.
Cat despre setul motor cu pistoane cocosate se face acum numai la comanda din lipsa de cerere si se schimba/modifica obligatoriu si chiuloasa. |
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
|
|
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE QUOTE Text vazut pe www.masinimodificate.go.ro/DaciaNovaGT, citat:
*Modificari: Nova GT, an 2000, motor modificat: 1.6l, 100cp, cu carburator Renault5 GTT dublu corp, ax cu came modificat, filtru de aer KnN, tobe sport(toate) PowerFul inox, bujii BOSH cu 4 electrozi, galerie (oglinda) in interior, spoilere, praguri, eleron Fast and Furios, jante Alpina cu cauciucuri 185/60/13 si suspensii BOGE sport + interior modificat: volan Williams, pedale metalice, schimbator, ceasuri bord albe cu lumina albastra. Il cunosc pe proprietar ... este vorba de Nova GT gri metalizat .... B-maciuci-JAX. M-am dat cu el cind aveam Nova si fugea la fel ca a mea ... Da intr-adevar masina arata bine, da' de fugit fuge un pic mai bine decit una de serie, insa foarte putin .... tipul cu Nova aia gt cu b-22-jax sta foarte aproape de mine si de aratat mashina chiar arata bine + instalatie audio de o auzi cu destul timp inainte sa vezi mashina dar motivul pentru care nu mergea cu mult mai tare ca Nova ta este ca modificari aduse la motor nu are! Are toba sport +spoiler din fibra si alte multe nebunii care chiar te fac sa intorci capul dupa ea dar motorul e tot initialul 1.6. |
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR
|
|
Mirelush |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bah sincer arata urat rau mahsina ! foarte foarte foarte urat! la kinuit rau de tot talentu! :roll:
|
-------------------- Mirel
|
|
Mikey |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti !!! ![]() |
deci topicul este cp in plus, da ?
E, atunci daca asta-i topicul atunci se poate da un raspuns realist, fara mistouri si fara ironie ? Ce facem la clt pt cai in plus fara sa avem parte de consum 30% si schimbatul intregului motor dupa 5.000 km de forja ? VA MULTUMESC. :x :x :x |
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Schimbi masina
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
cei7pitici |
![]()
|
Cu cat poate sa cresca puterea o toba de sport de inox (finala,+teava simpla tot de inox 2 metri) ???
Unii spun intre 3-5% altii cu 2 sau 3 CP+. Stie cineva ce alte efecte mai are in afara de sunet? |
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Stie cineva ce alte efecte mai are in afara de sunet? Nu mai rugineste! Cit despre CP in plus din traseul de evacuare, hai sa ne gindim un pic cum se masoara puterea unui motor: pe banc, cu toate anexele scoase si fara esapament, doar cu galeria de evacuare; de aici mi se pare evident ca schimbarea traseului de evacuare nu are cum sa modifice puterea unui motor, cel mult sa-l aduca cit mai aproape de puterea nominala; schimbarea galeriei de evacuare cu una individuala la fiecare cilindru ( se unesc cit mai departe de motor), cu o forma atent studiata pentru a opune o cit mai mica rezistenta, e o alta mincare de peste, de aici se mai poate obtine ceva putere (ati vazut galeriile de evacuare la motoare de F1, despre asa ceva vorbesc). Singura metoda "curata" de a afla ce influenta are modificarea traseului de evacuare ar fi dupa capul meu masurarea cuplului LA ROATA (ca sa vezi puterea "utila") la aceeasi masina, o data cu esapamentul normal si inca o data cu cel modificat; pina nu vad astfel de masuratori eu inclin sa cred ca treaba asta cu esapamentul sport e problema de sunet, nu de putere. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
cei7pitici |
![]()
|
Multumesc
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
7pitici, nu-mi multumi, fiindca nu am fost in situatia de a-mi schimba evacuarea sa simta fundul meu cum fuge masina mai tare; am expus doar parerea mea, care astept sa fie combatuta, se prea poate sa n-am dreptate, dar as vrea cifre, nu senzatii.
La fosta D1310 pe care am condus-o aveam toba finala din inox (din motive de rugina, se plictisise taica-meu sa schimbe tobe) si suna intr-adevar mai altfel, mai metalic, mai agresiv (nu mai tare, mai agresiv, da?) si probabil in toba de foc nu mai ramasese mare lucru din compartimentarile interioare, desi nu era sparta; masina aia tragea foarte bine, intr-adevar, dar cai putere in plus ... Ma gindesc la un atlet, conteaza ce baga pe gura si cit oxigen poate sa inspire ca sa-i creasca capacitatea de efort, nu neaparat cit de repede scoate pe partea cealalta ... oarecum asa si la motoare ... eu n-as pune boii inaintea cailor. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
cei7pitici |
![]()
|
Din cate am citit viteza de evacuare conteaza
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
|
|
rezare |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 13 September 03 ![]() |
QUOTE Ma gindesc la un atlet, conteaza ce baga pe gura si cit oxigen poate sa inspire ca sa-i creasca capacitatea de efort, nu neaparat cit de repede scoate pe partea cealalta ... No shit. Si atletu' ala se umfla cu aer non-stop? Sau mai reuseste sa mai si expire? Asa si cu evacuarea asta... dar oricum nu simti ca te trage in jos decat la 4500-6000 de ture. Pana atunci nu simti nici daca ai, nici daca n-ai toba mai groasa. La fel si cu filtrul de aer. Tot la turatii mari se simte. Daca mergi "linistit" cu masina (pana in 4000 de ture), nici nu cred ca are rost sa te complici cu filtre/tobe/etc. |
--------------------
Opel Astra 1.6 16V
ex-Oltcit Club 1.1
- Bucuresti.
|
|
aero |
![]()
|
Voi discutati despre nimicuri, sunt egale cu zero filtrele de aer si esapamentele sport la o masina de "familie" Ex. Dacia Berlina.
|
-------------------- |
|
pui de drac |
![]()
|
razvan,rezare,flex..ma bucur ca mai vaz si eu oameni care-si dau seama despre ce vorbesc...este pe aici unii care nu stie ce vorbeste!
|
--------------------
DACIA
1100
- IS 99 HRB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 23:50 |