despre botez, etc..., topic split
![]() ![]() ![]() |
despre botez, etc..., topic split
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(DragosP @ 4 Jun 2013, 12:28) Pai tu crezi ca eu n-am alta treaba decat sa discut chestii religioase cu neamurile? Acuma pe bune, in general evit discutiile in contradictoriu cu rudele. (In afara nevestei, desigur. Care nu prea le evita ea. ![]() Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca n-am discutat niciodata cu baietii astia chestiuni de dogmatica. Si religioase, in general. Cand chiar eram interesat sa ma alfabetizez in domeniu, astia erau niste putoi de 8-10-12 ani, asa ca ma informam de la altii; cand au devenit preoti, io deja eram prea batran si prea harsait ca sa mai discut cu ei trebi de astea. Si, in definitiv, atata vreme cat se face catehizare intensiva pe DC, sa zicem ca n-am pierdut nimic. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca discuta doar despre masini, curve si imobiliare.
Ca-ntre neamuri, deh. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pai vin sa-l umileasca cu masinile lor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
@DragosP: am inteles. te rezumi la o banala diaree verbala specifica BOR. dezgustator, scarbos, vinovat.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E ora pranzului, clar.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(dacis @ 4 Jun 2013, 13:06) Păi eu nu cred decât ce scrii mneatale: că ai rude, că ai legături intime, da' după aia aflăm, tot de la tine, că de fapt nu vorbești cam nimic cu rudele tale pe această temă. @Vic: nu cred că-ți sunt dator cu nimic, iartă-mă. Cu toate astea ți-am răspuns deja zilele trecute. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
@dacis
Cu baba aia ce ziceai ca au facut ? This post has been edited by vijelie: 4 Jun 2013, 12:14 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Au facut schimb de terenuri. Babii i-au dat 2 mp linga biserica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
4m3
This post has been edited by DragosP: 4 Jun 2013, 12:23 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vic24 |
![]()
|
nu mie DragosP.....
sigur ca mie nu imi esti dator cu nimic dar sa afirmi ca poti face cutare lucru, si apoi sa spui ca nu ai "promis" ca il faci..... este extrem de penibil..... de cate ori ti-am amintit de ce ai spus, ca poti indica ce ai spus ca indici, ai scimbat subiectul si te-ai adresat altor forumisti, incercand sa muti atentia de la intrebarea mea.... penibil si atat |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
vijelie |
![]()
|
Dezgustator chiar.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 4 Jun 2013, 13:23) Ntz. Decat 3,5. De aici si scandalul: a platit 4 sh-a primit mai putin! ![]() QUOTE(DragosP @ 4 Jun 2013, 13:13) Păi eu nu cred decât ce scrii mneatale: că ai rude, că ai legături intime, da' după aia aflăm, tot de la tine, că de fapt nu vorbești cam nimic cu rudele tale pe această temă. Pai n-ai vazut ce i-am scris lu' preastimatu (fara gluma ori misto) Marian? Chestiunile religioase teoretice ori le transezi pana in 25 de ani, ori dupa 75. Aia 50 de ani dintre trebe dedicati faptelor crestine. Daca poti! Or, baietii astia au devenit popi dupa ce io trecusem binisor de tot (ba chiar foarte binisor) de 25 de ani, asa ca documentarea mi-am facut-o, de voie de nevoie, din alte surse. Apropo, Filocalia-i lectura mishto; atata doar ca, dupa mine, atunci cand citesti tre sa fii extrem de relaxat si de departe de patimi. Si, mai ales, de surse de stres. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Chiar puțin vinovat.
![]() Domnu' Vic, repet: caută postările mele și ai să vezi că ți-am răspuns. Dacă nu mă înșel vineri sau sâmbătă. Vrei să-ți răspund pe PM? În plus, n-am promis nimic; am zis că pot arăta minuni dar te-am întrebat de ești în stare să le conștientizezi. N-am nici o vină că nu înțelegi ce scriu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Da' chiar asa, ce e aia "minune" si cum o recunoastem ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 4 Jun 2013, 13:33) Chestiunile religioase teoretice ori le transezi pana in 25 de ani, ori dupa 75. Aia 50 de ani dintre trebe dedicati faptelor crestine. Daca poti! Păi cum să faci asta dacă habar n-ai de teorie? ![]() Când ție ți se pare că nu-i nici o deosebire între un ateu, budist, catolic etc? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Mare kkt baxat iar , draQ am ajuns in partea intunecata a forumului PLM .
|
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vic24 |
![]()
|
bine domnule DragosP. e plin de minuni indicate de tine si neconstientizate de mine.
p.s. - esti vinovat (am proprietatea termenilor) ca multi sustinatori ai ortodoxiei, de formarea in randul maselor a unei pareri proaste despre religie, prin folosirea unor vorbe mari gen exista minuni, dar la ce ti-ar folosi sa ti le indic? adica prin asa o afirmatie penibila, nu faci decat sa indepartezi oamenii de cei din tagma ta, si asta e un lucru vinovat, pentru ca, daca ati fi mai echilibrati, poate si cei mai putin credinciosi s-ar apropia de invataturile ortodoxe, le-ati putea transmite idei bune si folositoare. dar cand iti iei ipostaza asta de om care a inghitit o umbrela, si care ar indica minuni dar nu are motive, devii evident vinovat de indepartarea celor care poate in alte circumstante ar asculta ceva bun de la tine 4 Jun 2013, 12:48: ![]() evident ca NU se pune am spus ceva detectabil nu aiureli This post has been edited by vic24: 4 Jun 2013, 12:48 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Auzi , BA , ia volanul si condu , in masina ta pe cine vrei.
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vijelie |
![]()
|
Miracolul iepurasului de Pasti nu se pune ?
Spectacolul lui Banica jr de Craciun ("cea mai mare sarbatoare a crestinatatii", cum il aud spunand din 2003 si lumea il aplauda) nu e si asta o minune ? This post has been edited by vijelie: 4 Jun 2013, 12:53 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vic24 |
![]()
|
aia cu banica poate. e un miracol cum de se p*** pe dansele atatea ne*****e la un singur tril
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() Ni-l fura DragosP |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
DA , E VARZA TOT . plm de tastatura
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
DragosP |
![]()
|
@Vic: nu e nimeni vinovat că tu n-ai credință. Pe bune acum. Oricât aș "irosi" eu biții forumului "aberând" pe aici sau aiurea pe teme de credință, ușa spre Dumnezeu se deschide din interior. Dacă tu nu vrei s-o deschizi, arunci cu invective și epitete așa cum ai făcut-o deja.
Minunea pe care ți-am indicat-o este cât se poate de detectabilă și palpabilă pentru un creștin. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vic24 |
![]()
|
dar pentru un chimist care cauta hemoglobina in sangele ala si gaseste doar alcool si sulfiti de ce nu e detectabila?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
vijelie |
![]()
|
Decretul 400/1981 s-a abrogat prin Legea 319/2006, daca asta insinuezi.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:24 |