Octavia 2, Vrs Tdi
![]() ![]() |
Octavia 2, Vrs Tdi
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
La Renault jantele sunt cam moi, ai dreptate. La alte marci nu este chiar asa.
|
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu neaparat jantele. Degeaba e janta rezistenta, daca ai doar 3-5 cm intre janta si asfalt, cauciucul se face praf la prima groapa mai serioasa.
|
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.735 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu mai discuta nimeni de punti H? Mie imi placea imperecherea punte/amortizoare pe care a facut-o Renault pe Megan 2 Estate. In schimb pe hatch sau 3 volume nu mi s-a mai parut la fel.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Aici este topic de Octavia 3...
|
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vladbobtm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 5 May 12 From: Italy ![]() |
Am cautat si eu o Octavia III pe aici in Italia si se pare ca nici nu exista versiunea 1.2 TSI Elegance, exista doar Active si Ambition, in plus de asta in stoc in toata Italia nici nu exista vreuna cu motor benzina doar TDI, pacat chiar ma gandeam anu viitor sa cumpar una.
|
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
- - ex Renault Wind TCe & Chevrolet Cruze.....
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(gabizegrean @ 13 Jan 2014, 21:31) Apropo, acum ala mic de mai sus vad ca tace. ![]() Ii mai dau niste material de rontait: sasiu-opel-astra-img3.jpg |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
aia e de pe astra j
tip watt, parca ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
De cand au bagat obligatoriu ESP-ul nu prea mai exista avantaje evidente pentru suspensia independenta pe spate.
Puntea in H este suficienta pentru utilizatorul normal de masini cu puteri de ordinul a 100CP. Vrei motor de 200CP, ai la dispozitie suspensie independenta, te multumesti cu 100, ai la dispozitie punte H. Vrei 4x4, ai independenta pe Octavia. Suspensia cu Watt link de pe Opel Astra, e un pas inainte fata de puntea H dar e mai slaba decat o independenta. Pana acum nu am simtit mirificele avantaje ale puntii independente spate pe Octavia, asa ca nu m-ar deranja ca urmatoarea sa fie cu punte H. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Suspensia independentă nu înseamnă doar o dinamică mai bună. Aduce un plus de confort.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
e misto pe virajele cu asfalt bun, dar daca dai de o denivelare cu roata de pe interior e o senzatie ciudata, parca da sa sara..ma refer aici la viraje abordate cu viteze de extraurban..
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Zici ca sa nu-si mai ia Skoda?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ritter |
![]()
|
|
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(hitman1234 @ 14 Jan 2014, 13:45) e misto pe virajele cu asfalt bun, dar daca dai de o denivelare cu roata de pe interior e o senzatie ciudata, parca da sa sara..ma refer aici la viraje abordate cu viteze de extraurban.. te mai salveaza amortizorul pus inclinat spre interior, dar nici ala nu poate sa faca totul |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.223 Joined: 13 October 06 ![]() |
Deh ma ritter daca te mai scotoceai de 1200 de euro, aveai independenta si te durea la brisca. Asa tre sa strangi din buci si sa induri batjocura sarantocilor astora de pe dacia club si reno.
Totusi nu face un capat de tara din asta, sunt doar invidiosi ![]() IRONICK viseaza la vreo suspensie push-road... apropo bratul ala Watt se vede fix pix pe sub masina, zici ca s-a rupt ceva din puntea spate si atarna pe jos. Daca opel a ingrasat purceaua - in speta GTC-ul cu vreo 150-200 kg mai mult decat era cazul, normal sa caute solutii sa-l tina pe drum. Daca-mi explici cum se descurca rs-ul sa scoata timpii aia pe nordschleife cu "jenanta" punte spate ... esti inginer |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
ritter |
![]()
|
Am vrut neaparat motorizarea de 1.2 TSI 105 CP si mi-am asumat cu suspensia. Oricum, asta venea de la 1.4 TSI 140 CP in sus si deja pretul batea spre 27.000 intr-o echipare similara. Prea mult pentru o masina si mai ales pentru una din clasa compacta.
Dar dupa ce am mers si am vazut cum sta masina pe drum, nu mai este un capat de tara - 95% din utilizatorii normali nu vad diferenta, mai ales in fata, la volan. Exista diferential autoblocabil pe fata + ESP in standard, care-si fac treaba ok. This post has been edited by ritter: 15 Jan 2014, 08:29 |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Oare cati de aici, mergand normal cu masini cu ambele tipuri de suspensie, dar fara sa stie care cum este, vor simti diferenta?
|
--------------------
-
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Povesti cu independenta spate pe un forum dacia si reno?
![]() Terminati cu mistourile? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ritter |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 15 Jan 2014, 09:36) Cam cate masini de raliu s-au rasturnat din cauza suspensiei spate rigide ? Dar Megane-uri de 100 CP in medie ? Ca este o diferenta la confort pe drumuri nashpa, poate, dar si atunci intreaba-l pe unul care sta in masina ta: "Bha, ia zi, ce suspensie spate crezi ca am ?" ![]() |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
SEAT Leon?
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
ritter |
![]()
|
QUOTE(Ampt @ 15 Jan 2014, 16:03) Frumoasa, mai reusita ca Golfu' la exterior dar nashpa la interior (in termeni de design), exact ca si generatia trecuta. In plus, mai sportiva. Iar FR-ul ? Demential. QUOTE(UXE @ 15 Jan 2014, 16:05) Am avut si d'aia, super masina la vremea ei. This post has been edited by ritter: 15 Jan 2014, 16:11 |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Si Solenza a fost masina la vremea ei...
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.260 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Cea mai buna masina e aia care ti-o permiti.
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Cea mai buna casa e aia care ti-o permiti.
Cea mai buna mancare e aia care ti-o permiti. Cea mai buna haina e aia care ti-o permiti. Cea mai buna slujba e aia care ti-o permiti. Cea mai buna vacanta e aia (pe) care ti-o permiti. ( exemplu:in spatele blocului, la scuipat seminte). ...etc. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
E clar! Am cea mai buna masina. Si mai zic unii ca-s invidios.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Coane, ai cea mai bună solniță.
![]() Mașini se numesc doar de la VW în sus! ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:27 |