Octavia 2, Vrs Tdi
![]() ![]() |
Octavia 2, Vrs Tdi
qwertyuiop |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Speedman, eu le-am condus pe amandoua (O2 si M2.2).
Anul trecut am fost pentru prima oara cu M-ul la drum lung pana la Istanbul si in linie dreapta mi s-a parut super confort (am condus 16 h in continuu si nu aveam nimic). O2-ul era mult mai dura la suspensii dar in curbe sau la nevoie in testul elanului, nu m-as fi bazat niciodata pe M.., pe cand O2-ul te tinea pe traiectorie. Acum, ca sa fiu obiectiv, nu am mers cu O3 ca sa fac o comparatie cu ce simteam in O2. Poate este mai dura, habar nu am, dar asa sunt masinile germane in general. Oricum, prea multi se plang si asta ma face sa cred ca este o problema reala, nu doar de perceptie. This post has been edited by ritter: 5 Jan 2014, 21:22 |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.736 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(speedman @ 5 Jan 2014, 16:57) Se mai simte, nu neg...pe alte forumvuri sunt posesori care au 2 masini, cu independenta si semi, iar ei afirma ca nu se simte vreo diferenta. Eu am mers si cu o2fl care avea la 1.2 independenta si nu am simtit diferente pe parte de confort, dar test drive ul nu este relevant Pe asta si se bazeaza producatorii, ca proprietarii habar nu au de avantaje si nu isi construiesc o baza de comparatie. Atat timp cat majoritatea soferilor nu stiu sa faca diferenta intre taria unui amortizor si o punte H inchisa sau deschisa, wtf ...merita sa le ia banii. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
Sunt si persoane carora le place ca masina sa fie rigida, dar pe mine ma cam deranjeaza, ......poate am eu o problema.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.736 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Confortul se obtine din combinatia amortizor+arc.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Baietii cu inclinatii sportive renunta la confort in favoareaa sigurantei. Celor care conduc fara nevricale, suspensiile moi le vin manusa. Chestie de temperament si obisnuinte.
This post has been edited by corbex: 5 Jan 2014, 22:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un 0.9 turbo nu există pentru O3?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(speedman @ 5 Jan 2014, 21:32) Sunt si persoane carora le place ca masina sa fie rigida, dar pe mine ma cam deranjeaza, ......poate am eu o problema. Ce barcă ai avut înainte de O3? Că am mers și eu cu una care avea jante pe 17 și nu mi s-a părut deloc rigidă, era exact cum trebuie. Mie mi-a plăcut mult O3 cu care am mers , mi se pare o mașină la un preț corect. (avea alt motor, alte opționale față de a ta..etc) . Dacă este sa aleg acum următoarea mașină nouă, cred ca O3 aleg, bineeee, alt motor și alte optionale, asta este treabă de gusturi, fiecare cu preferințele lui.. În altă ordine de idei, să o stăpânești sănătos și la mai multi km.....proastă decizie ai luat să faci topic pe reno mai ales că jurnalul este comun cu daciaclub...dar aici este altă treabă ![]() This post has been edited by M i h a i: 5 Jan 2014, 22:51 |
--------------------
------
------
------
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Da' de ce? Astia cu dacia si reno n-ar vedea si ei o masina?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Vez' poate te plesnex
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
|
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
QUOTE(dan22y @ 6 Jan 2014, 09:02) Pai inseamna ca tre sa fac si eu jurnal de bord cu 0,6 turbo de pe Smartul nevestei... sa vezi acolo stabilitate, consum, punte spate etc la masinuta aia ![]() nu-i interesant, pe masina aia e un motor ok, pe logan insa...noroc ca le-a pus boton de eco care face consumul mai mic cu 1.5l/kmp ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Epurasul asta a penetrat toate threadurile cu flexu' lui
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
asa fac epurii, penetreaza...
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
tot ce prind
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
E draguta masina, s-o stapanesti sanatos. Bi-xenonul ala se vede bestial noaptea, nu?
Sugestia mea ar fi intr-un viitor, daca poti, sa-ti cumperi jante de 17" sau 18" pentru ca fiind mare masina, arata mult mai bine cu jante pe masura. Si nu lua prea in serios comentariile de pe aici. Daca te uiti la ce masini vechi si chele au unii carcotasi de pe aici, iti dai seama de ce sunt atat de rai cu tine. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, ai si tu dreptate. Eu vorbeam doar din punct de vedere estetic, singurul lucru care mi s-a parut ca ii lipseste la exterior. Daca el se plange acum de rigiditate, probabil nu e o idee buna sa cumpere jante mari.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ei poa sa le cumpere, mai nasol e daca le pune pe masina
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
A l e x |
![]()
|
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
Va multumesc de urari! Sunt convins ca ar arata mai bine cu roti mai mari, dar momentan o las asa, pt ca pe parte de confort s ar putea sa dauneze spatelui meu, dar daca in timp se mai lasa si schimb amortizoarele/arcurile cu ceva mai soft, cine stie
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Si din pdv practic table 195/65/R15 ...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.261 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
1
This post has been edited by dandobre: 8 Jan 2014, 08:33 |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
hitman1234 |
![]()
|
|
--------------------
bemfe
vewe
|
|
vladbobtm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 5 May 12 From: Italy ![]() |
Frumoasa masina!! Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km cu noua masina!!
|
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
- - ex Renault Wind TCe & Chevrolet Cruze.....
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ritter |
![]()
|
Auch, cam are dreptate.
Gata, am dat si am fugiiiiittt ! |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
n-are cum... la solenza asa se numeau echiparile: cheala, semi-cheala, full-cheala. deci, poti rasufla usurat.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 15:29 |