Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
![]() ![]() |
Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
La final sa NU pui lista de cheltuili ca se lasa lumea de restaurat bmwuri.
![]() Ai ales calea corecta, pacat ca prea tarziu, nici o masina nu merita nopti nedormite, stress si alte nebunii. Daca vrei sa te bagi la micro management, trebuie sa ai cu cine, altfel doar iti faci nervi, eu prefer sa las lucrurile la latitudinea meseriasului, ce iese, iese, refuz doar daca vad ceva evident nesigur. Pentru cata rugina aveai tu acolo, mergea un refresh la mecanica, paie si bataie, restul facut pe bucati. Ontopic, daca tot ai vorbit cu oamenii si sunt de acord cu garantie extinsa, puneo pe hartie la notar, orice punct de rugina ivit din interior (adica nu in urma avarierii stratului de protectie) aparut in urmatorii 4 ani are fie responsabilitatea lor, si au sa acopere toate cheltuielile aferente (transport, dezechipare, materiale, manopera, echipare, tot). Daca tot sunt buricul targului in comunitatea e30, si increzatori in calitatea muncii lor, asta ar un prilej excelent pentru reclama. Pentru o masina re facuta de la 0, 4 ani nu e exagerat, la o caroserie sablata, tratata, antifonata si apoi vopsita in cabina nu are sa rugineasca podeaua sub sofer. Tu peste 4 ani doar trebuie sa scoti mocheta si sa o urci pe un elevator, iar ei sa sa roage ca peria aia de plastic a functionat. This post has been edited by 4x4: 16 Jun 2016, 17:17 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
@ mucix - sa stii ca 16 da sfaturi mai bune la vopsea decat la planetare
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(MuciX @ 16 Jun 2016, 10:00) evita situatiile astea pe viitor.....rugine necuratata/tratata bine poate cauza nepaceri mari si dupa cativa ani.....tragi kit peste ea,vopsesti si apoi te trezesti ca infloreste vopseaua cand nu te astepti....vezi s-o curate bine inainte de a o pregati pentru vopsire.... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Scuze dar nu am putut sa ma abtin! ![]() Attached thumbnail(s) 13516664_1221987857821116_6293012902982100829_n.jpg ( Size: 16.55k ) Number of downloads: 637 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Stai linistit, de obicei glumesc mai rautacios de atat cand vine vorba de ursul meu.
FB_IMG_1467488395139.jpg ( Size: 14.12k ) Number of downloads: 627 Un lucru e cert, mă plimb la primavara cu el, cel mai devreme. Cam asa s-a curatat tabla cu acele perii. IMG_20160629_WA0000.jpg ( Size: 105.86k ) Number of downloads: 636 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pai acolo vad un sprit chit nu o tabla goala!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Semn că nu au lasat-o sa oxideze la loc.
This post has been edited by MuciX: 2 Jul 2016, 21:56 |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
sau au astupat ce nu era bine să se vadă
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
MuciX |
![]()
|
Sau.
In apărarea lor, stratul ala de roseata se lua si daca frecai cu mana de cateva ori. |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Doamne, da' mult mai durează restaurarea asta. Cred că și piramidele au fost gata mai repede.
![]() This post has been edited by cdadan: 3 Jul 2016, 14:24 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
D-aia-i bine sa ai lucrul tau, vorba ardeleanului.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Maxxis MA-Z1?
Toyo Proxes au cam sarit la pret si pana nu confirm ca am rulmentii dusi la mazdoi, voi considera ca sunt zgomotoase. Pana la urma Brânză va fi vopsit la Activ Auto. Teoretic ar trebui sa ajunga saptamana asta acolo. Eu cred ca e un lucru bun. Vedem cu iese de banii aia. Ieri au sosit o parte din piesele duse la powder coat*. Azi-maine dau comanda de bucse si ce mai trebuie sa le echipam. Ansamblele vor fi infoliate si depozitate pana e cotetul gata vopsit. Sunt inca in cumpana cu amortizoarele si bratele fata, daca sa le iau OEM - vreo 1k euro sau daca sa merg pe AM - probabil brate Meyle HD si amortizoare Bilstein B6. Problema: am descoperit abia acum ca etrierii spate nu sunt la fel, unul are pistonas de 33, unul de 35. Fix acum, cand erau vopsiti am vazut. O sa incerc sa caut unul de 35 si poate il vopsesc doar pe ala. A terminat tot ce era de vopsit in argintiu. Piese Piese Piese Piese Piese Piese * nu sunt doar ale mele in poze. |
--------------------
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Maxxis pentru urs? Daca da, eu m-as gandi totusi la alte gume. Nu le-am folosit, poate sunt ok, dar experientele mele cu gume de diverse tipuri mi-au confirmat ca la capitolul asta nu platesti doar numele firmei care face cauciucul, chiar sunt diferente majore intre no-name, gama mijlocie sau gume premium.
N-ai ESP sa te salveze daca o calci pe coada mai nepotrivit pe ud, si la cat de tail happy sunt masinile astea prin natura lor, cred ca ar fi mai buna o guma de calitate. Plus ca nu stiu franele cat de eficiente sunt, oricat de sportiva e masina e totusi o masina veche. Orice metru in minus conteaza, mai ales pe ud. Si, din pacate, prin testele cu anvelope, foarte rare sunt cazurile cand marci exotice se comporta bine la o astfel de proba. Toyo Proxes s-ar putea sa fie mai zgomotoase, de obicei gumele cu profil in V sunt asa. Iar Mazdoiul nu e chiar monument de insonorizare, mai ales in zona pasajelor de roti. This post has been edited by AndreiMR: 6 Jul 2016, 10:04 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pentru bimmer as zice sa iei ceva cu oaresice siguranta.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Uite aici mai multe pareri despre gumele MA-Z1.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
MuciX |
![]()
|
Mersi de pareri, o sa caut altceva. Proxes alea arata bine, ce-i drept, iar insonorizarea mi s-a parut ok la urs. Sper sa ramana la fel si dupa reasamblare.
|
--------------------
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Vezi ca pe la o mie, o mie jumate poti sa iti iei o suspensie adevarata, decat sa dai atat pe un b6
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Si niste EibachPro Kit si ai facut un B12.
6 Jul 2016, 14:24: Si niste EibachPro Kit si ai facut un B12. This post has been edited by Macione: 6 Jul 2016, 14:24 |
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
- B 169 RRS
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cred ca e prematur sa vorbim de anvelope acum, dar, ca sa imi dau si eu cu parerea, zic ca diferente notabile intre anvelope vom sesiza doar intre 2 gume din categorii diferite.
E clar ca un Uniroyal va fi mai bun decat un resapat. Dar nu cred ca se poate face diferenta asa usor intre un Goodyear si un Continental. Iar la E30, cel mai bine e ca vara sa ai gume de vara si iarna sa ai gume FOARTE BUNE de iarna. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu știu ce e atâta spaimă și recomandare de gume bune cu extralipici. Să fiu eu singurul nebun care așteaptă o ploaie, o mâzgă, o zăpadă sau cel mai mișto, un polei? Cu cât e aderența mai scăzută cu atât înveți mai bine mașina. Pleacă de cur când nu te aștepți, înseamnă că trebuie să o schimbi cu una plină de electronică. Vorba aia, șoferia n-o înveți de pe forumuri...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
O inveti pe coclauri & specialele de raliu
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Dacia de 800 kile si 50 cai o controlezi si pe luna. Astea mai grele si mai puternice sunt problematice.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
vis-a-vis, permite-mi sa te contrazic. E30-ul chiar are nevoie de gume bune pe zapada. Eu am facut prima mea iarna cu permis cu Dacia cu gume de vara. A doua mea iarna cu Dacia cu gume All-Season. A fost diferenta, dar nu remarcabila.
Apoi am luat E30-ul. Prima mea iarna cu gume de vara a fost haos. Am ramas blocat la semafor, acolo unde orice masina ar fi putut pleca, am fost plecat cu ea pe Siriu si abia-abia am reusit sa urc prin munti, am avut nenumarate situatii in care sa imi fie imposibil sa parchez bag masina in parcare iar partea de drifturi... zero... derapa la viteza foarte mica si era dificil de controlat. Apoi am luat anvelopele de iarna. Noi. Situatia s-a schimbat radical. Am invatat ca se poate frana pe zapada, am invatat ca se poate derapa controlat si mai ales, am reusit sa bag masina in parcare. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
De bun simt atata timp cat esti pe drumurile publice este ca iarna sa ai gume de iarna iar vara gume de vara. Nu cred ca e asa de recomandat sa nu ai aderenta. Daca vrei sa-ti testezi masina sunt cursuri oficiale de la diverse academii dar pe drumurile publice nu ar trebui sa aiba loc aceste manevre cel putin suspecte.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
Muttley |
![]()
|
Corect.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
ete cenzurat!
![]() This post has been edited by bucatzel: 7 Jul 2016, 07:23 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 03:36 |