Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Nu tu, bahluianu'!
![]() Te-ai intercalat! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Eh, nu poate si el sa dea pe goarna totul...ar fi tradare de consemn.
Trebuie sa-l intelegem, altfel isi poate pierde painea. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 28 Aug 2014, 13:52) Pai vad ca tu continu sa te eschivezi si sa ne aburesti cu baliverne. Juristii sunt oameni precisi. Ti-am pus o intrebare concreta, care pentru un jurist este la fel de clara ca intrebarea "3+5=?". Asa ca astept un raspuns concret, transant: ce fel de enunt este cel facut de mine? Am zis deja ca nu este categoric, dar n-am spus cum este. In plus, daca chiar esti jurist, ar trebui sa stii precis care este numele sau. Ca are un nume precis! Asa cum sunt formulele lui De Morgan ori alte minuni, teoreme etc.etc. QUOTE(vercingetorix @ 28 Aug 2014, 13:54) Si schima bidiviul in viteze superioare cand dai cu biciul??? ![]() 28 Aug 2014, 14:05: QUOTE(Garett @ 28 Aug 2014, 13:57) QUOTE(vercingetorix @ 28 Aug 2014, 14:00) Eh, nu poate si el sa dea pe goarna totul...ar fi tradare de consemn. Trebuie sa-l intelegem, altfel isi poate pierde painea. Este poreclita "consultant". Emit factura, tai chitanta, nu am casa de marcat! Baietii aia de care vorbeste Galul nu au voie, cel putin oficial si pe fata, sa faca asa ceva... This post has been edited by dacis: 28 Aug 2014, 13:05 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
si tu cum i-ai convins sa-ti dea voie?
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Sicret di sarvits!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Garett @ 28 Aug 2014, 14:13) OK, atunci alegem altele... nu? Ca fapt divers, propunerea in cauza se bazeaza pe modelul Tirolului de Sud. Daca poti (contra) argumenta la obiect, te rugam. Eu recunosc ca ma depaseste subiectul... dar citesc cu interes orice argument pro sau contra formulat la rece si la obiect. QUOTE(Garett @ 28 Aug 2014, 14:13) Stii ce e ironic? Faptul ca în timp ce imi blamezi "xenofobia" nu te-am vazut luand act impotriva conationalului tau care vitupera impotriva Romaniei pe alt topic! Si vii acum sa propovaduiesti "moderatia" si "toleranta"? 1) Cine? Unde? Pe DC citesc putine topicuri si doar ocazional, ca n-am mult timp... chiar nu stiu la cine si la ce te referi. 2) Mi-am exprimat de suficiente ori aici pe forum dezacordul si chiar condamnarea la adresa agitatorilor din tabara maghiara, atat din Romania cat si a celor din Ungaria. 3) De ude si pana unde se reflecta extremismul altui coleg de forum asupra validitatii argumentelor mele? Adica pe limba ta: ce-are sula cu prefectura? |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
in orice. studiaza ce faci si-ti spune ce sa faci mai bine. nejte ubermenschi.
am avut aceeasi nelamurire cu privire la 'coach'. 'coach in ce?' 'vreti sa spuneti trainer...' 'coach, trainer, nu e tot aia?' 'nuuuu, diferenta e enorma. trainerul te invata ceva anume. coachul te face sa-ti atingi adevaratul potential' cica sunt unii care ar marsha la asemenea tampenii ![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(IsNa @ 28 Aug 2014, 14:47) OK, atunci alegem altele... nu? Ca fapt divers, propunerea in cauza se bazeaza pe modelul Tirolului de Sud. Daca poti (contra) argumenta la obiect, te rugam. Eu recunosc ca ma depaseste subiectul... dar citesc cu interes orice argument pro sau contra formulat la rece si la obiect. 1) Cine? Unde? Pe DC citesc putine topicuri si doar ocazional, ca n-am mult timp... chiar nu stiu la cine si la ce te referi. 2) Mi-am exprimat de suficiente ori aici pe forum dezacordul si chiar condamnarea la adresa agitatorilor din tabara maghiara, atat din Romania cat si a celor din Ungaria. 3) De ude si pana unde se reflecta extremismul altui coleg de forum asupra validitatii argumentelor mele? Adica pe limba ta: ce-are sula cu prefectura? Ca fapt divers in Bolzano nu eram foarte sigur ca n-am trecut deja in Austria! Chestie de gusturi, daca vreau sa vad cum e in Ungaria ma duc...in Ungaria, nu in mijlocul propriei tari... 1. Antivirusul, pe necrolog, poti sa cauti postarile respective, chiar sunt curios de opinia ta, chiar si postfactum 2. Could be, n-am stat sa-ti vanez postarile. 3. Pentru ca in lipsa unei atitudini concertate la nivelul intregii minoritati impotriva extremistilor, si cata vreme acestia sunt votati en fanfare, intrebarea, dpmdv legitima, este: "voi nu cumva una spuneti in romaneste si alta in maghiara?" Pentru ca pana una alta nea caisa ala de la Ciuc este bine mersi tot primar, si tot il serbeaza pe Horthy! Ori primar ajungi prin vot, deci au fost destui care sa gaseasca doctrina lui extremista suficient de convingatoare ca sa-l voteze... |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
Ce nu intelege deloc garett si multi ca el este urmatorul lucru. Daca ne vom raporta la trecut, la istorie, atunci oricand un roman va putea iesi in fata cu afirmatia "Unguri-s niste criminali". Si va gasi destule argumente in trecut ca sa creada ca are dreptate. Atunci va putea sa vina si un ungur care sa afirme si el ca "Romani-s niste criminali". Si va gasi si el argumente din trecut ca sa-i sustina afirmatia. Se poate merge e aici mai departe? Sigur nu!
Daca pentru problemele noastre, prima dorinta va fi sa gasim vinovatii, suntem toti pierduti. Daca tinta principala va fi sa rezolvam problemele, mai avem o sansa... QUOTE(IsNa @ 28 Aug 2014, 14:47) OK, atunci alegem altele... nu? Ca fapt divers, propunerea in cauza se bazeaza pe modelul Tirolului de Sud. Daca poti (contra) argumenta la obiect, te rugam. Io recunosc ca nu agreez un astfel de model autonomist, dus spre federalizare, pe criterii etnice / teritoriale / culturale. Punctul meu de plecare este sa vad mai intai cine sunt eu si cum ii vad pe maghiar: eu sunt roman din Romania, iar ei sunt maghiari din Romania. Am inteles ce avem in comun si ce ne deosebeste: suntem in / din Romania si (eu cel putin) cam la fel as vrea sa continuam sa fim; io sunt roman, ei sunt maghiari si aici este si casa mea si a lor. (Adica io n-o sa-i zic niciodata unui maghiar cetatean roman "du-te acasa la tine" decat cu intelesul du-te la Miercurea Ciuc, Odorhei etc.., de unde o fi omul!). In al doilea rand, io cred ca fiecare cetatean si comunitate merita sa traiasca cat de bine poate, isi permite si merita / produce. Asta inseamna ca criteriul principal pentru accesul la resurse este: cat ai, atat te-ntinzi. Dar asta inseamna ca mare parte din resurse trebuie sa se produca, adune si cheltuie la nivel de comunitate (municipiu, oras, comuna). Esti gospodar, ai multe, nu, nu! Rolul guvernului este de a nivela asperitatile in ce priveste distributia de resurse, ajutand localitatile sarace si totodata si controlandu-le (control de oportunitate, nu legal; un control legal va fi valabil peste tot) si ce fac cu banii. Vrei sa fii lasat in pace ceva mai mult, sa-ti stabilesti prioritati si alte alea? Te descurci pe cont propriu. Vrei sa ceri bani de la stat? Ceri voie inainte de a-i cheltui, dovedind mai intai ca ti-ai cheltuit cu cap propriii bani! 28 Aug 2014, 15:59: QUOTE(Han Solo @ 28 Aug 2014, 15:26) Cica asa-i. N-as face asa ceva, pentru ca eu am o teorie: coaching-ul trebuie facut pe indelete, relaxat, sa exista o relatie de incredere totala intre cei doi. Si, in plus, fara nici un fel de presiune pe rezultat. Asa ca nu faci coaching decat cu cineva care-i deja OK, echilibrat si care, iarasi, nu-si pune problema urmatorilor 150 de ani! This post has been edited by dacis: 28 Aug 2014, 14:59 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cristi o susține pe Nuți
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Vad ca si altii sunt de parere ca Vivi Poanta a cam luat-o razna. Si nu-i vorba de inamici ai lui Vivisor, ci fix de Radu Tudor: Ponta, propriul sau adversar
"Dupa afirmatia cu popcorn si ideea unei ordonante de urgenta pentru primarii politici, imi dau seama ca nici absentul neamt nici vampa blonda nu pot fi vreun soi de amenintare pentru Victor Ponta. Cel mai mare pericol pentru premier este el insusi – atunci cand gafeaza si greselile lui produc efecte – scaderea in sondaje in plina campanie prezidentiala. Ce-si face omul cu mina lui…" QUOTE(Markos @ 28 Aug 2014, 16:47) Sa zica mersi ca nu trebuie sa o si intretina! ![]() This post has been edited by dacis: 28 Aug 2014, 15:57 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Garett @ 28 Aug 2014, 16:31) 1. Antivirusul, pe necrolog, poti sa cauti postarile respective, chiar sunt curios de opinia ta, chiar si postfactum No pai amu', daca tu te astepti sa fac pe politaiul pe toate topicurile din cafenea... sa fii tu sanatos! Daca va posta ceva ce dezaprob intr-un topic pe care se intampla sa-l frecventez, imi voi exprima respectiva dezaprobare, asa cum deobicei fac. Pana atunci, "hai pa!" This post has been edited by IsNa: 28 Aug 2014, 16:11 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Aprobi, sau dezaprobi, ca sa nu mai lungim discutia?
QUOTE(kaspersky @ 20 Aug 2014, 00:26) romania, asa cum e azi o sa moara in curind, ca o tara de kkt, o tara artificial creata pentru ca majoritatea crede ca traieste in nirvana insa in curind, cind o sa li se ia voalul de pe fata o sa se confrunte cu realitatea. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
IsNa |
![]()
|
Mersi de citat ca nu aveam de gand sa caut dupa afirmatie.
Deci, for the record, dezaprob din mai multe motive: 1) Romania NU este o tara de kkt. Romania este o tara bogata in resurse, atat naturale cat si umane, dar care sufera de pe urma unor disfunctionalitati in gestionarea acelor resurse - ambele tipuri. 2) Romania NU o sa "moara" (ce-o fi insemnand si asta?) nici in curand nici in viitorul indepartat, cum nu a murit in ultimii cel putin 5000 de ani de cand se cunoaste ca e locuita. Ceea ce nu inseamna ca nu se va schimba, asa cum s-a schimbat de zeci de ori in acele milenii, uneori fortat alteori dorit. 3) Daca facem referire la unitatea teritoriala a statului Roman asa cum este azi, aceasta nu are niciun motiv sa fie afectata in viitorul previzibil. Organizarea administrativa interna este mult mai probabil sa fie modificata. Pentru simplul motiv ca organizarea actuala nu functioneaza (bine). Si-acum partea cea mai "Spinoasa": 4) Afirmatia ca Romania de azi a fost creata artificial e triviala. Toate statele au fost create artificial, ca n-a facut natura granitele. Poate in cazul statelor insulare se poate spune ca teritoriul e definit natural, dar nici acolo nu intotdeauna. La fel de "artificial" a fost si regatul lui Burebista, si imperiul Roman, si voievodatele de dupa retragerea Romana, si Regatele medievale, si pasalacul Turcesc, si Imperiul Austro-Ungar, si Regatul Roman, si Republica Romania. Niciuna nu au fost mai mult sau mai putin legitime la vremea lor. Prezentul este produsul istoriei. Viitorul NU. Viitorul este produsul deciziilor de azi. Suficienta filosifia pe azi? This post has been edited by IsNa: 28 Aug 2014, 17:06 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(IsNa @ 28 Aug 2014, 18:05) Poti sa argumentezi de ce consideri ca actuala organizare nu ar fi functionala? Dpmdv functioneaza rezonabil de bine, iar regionalizarea mai mult ar dauna decat ar ajuta, ce contraargumente ai? QUOTE(IsNa @ 28 Aug 2014, 18:05) Corect, dar vezi tu, unii dintre noi chiar suntem multumiti, dpdv al organizarii statale cel putin, de prezent, de ce am lua alte decizii care sa schimbe starea de fapt din prezent? Doar pentru ca unora li se pare cool denumirea de regiune? Una dintre teoriile vehiculate de adeptii regionalizarii este cea a "eficientizarii" administratiei, in ce fel devine "mai eficienta" daca in loc de CJAS Galati de exemplu ar aparea CRAS Constanta? Ar fi mai eficient pentru medicii din Galati sa faca o excursie lunara la Constanta pentru raportari? Multa lume preia pe nemestecate tot felul de idei nastrusnice pe care le flutura apoi drept panaceu, fara a gandi de fapt la aspectele pur practice... This post has been edited by Garett: 28 Aug 2014, 19:25 |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 28 Aug 2014, 20:19) Haoleu! ![]() ![]() ![]() Ba, nene, tu vorbesti serios, chiar crezi ce spui? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu de alta dar am cam avut (direct si indirect) de-a face in ultima vreme cu tot soiul de autoritati locale si toata lumea se plange ca n-au nici un strop de libertate de decizie, macar o minima autonomie decizionala si financiara. Iar daca in intervalul 1997-2007 era cat de cat bine, ca isi rezolvau treburile la CJ-uri, dupa 2007 guvernul a luat si painea si cutitul! Cat priveste regionalizarea, Tinutul Secuiesc si alte baliverne de-astea, politice, repet, cel mai mare "dusman" al coagularii unor formatiuni teritoriale pe criterii etnice este nu centralizarea actuala, ci o autonomie extrem de largita, pana la nivel de localitate. Pulverizand autoritatea / puterea, impiedici coagularea. cam ca la operarea tumorilor cu laserul! ![]() Exista un proverb romanesc care functioneaza al dracu de bine in situatia asta, daca ar fi aplicat, pentru ca el caracterizeaza psihologia umana profunda: "Mi-i mai aproape camasa decat sumanul!" This post has been edited by dacis: 28 Aug 2014, 19:42 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
Mai, din fericire, personal n-am drum pe la varii directii si directiute locale sau judetene dar am prieteni care fac tarasenii din astea lunar si feedback-ul e taman pe dos fata de ce spui tu!
Una la mana, ca in vremurile cand se practica o oaresicare autonomie era ca-n epoca fanariota, fiecare idiot uns de partid intr-o functie de conducere se visa subit vataf pe mosie, basca faptul ca-si angaja instant toate neamurile, aia era "peanuts", da' se si trezeau cu tot felul de "inspectii inopinante" sau alte chindii de genul asta. Doi la mana, cand se vorbea de mutarea diverselor directii si directiute "la regiune" n-ai habar cam cati "Pasti si Dumnezei" pe minut puteau sa debiteze oameni alminteri intectuali, dar fortati de sistem sa aiba tangente cu "deconcertate" din astea! No, acum, sa te cred pe tine sau sa-i cred pe aia? ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dom' Garett, matale n-ati auzit de internet? Acu' doojdaani ajunsese la braila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
And your point is...?
|
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca nu trebuie sa faci excursii la judet/regiune. Asta e o viiune de Covurlui asupra contemporanetatii.
This post has been edited by corbex: 28 Aug 2014, 20:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 28 Aug 2014, 20:53) Astea doua nu se prea potrivesc! Autonomie si sefi pusi de sus. Asta una la mana. Doi: daca cineva vrea sa faca autonomie, desfiinteaza actualele diverse directii judetene, trecand 90% din competentele lor local (daca-i medicina, la spital, iar spitalul la oras, daca-i scoala, la directiune etc.etc..), iar restul de 10% mai semnificative le urca spre regiune. Trei: raportarile se pot, tehnic, face si azi foarte bine electronic, ca exista semnaturi electronice, fax, se poate confirma telefonic etc.. Atata doar, ca nu se vrea. puterea unei potentat local se masoara in numarul alora peste care este sef. Sa-ti dau un exemplu, foarte concret, din subteranele PSD-ului local. Primaria Iasi probabil ca este cel mai mare angajator din judet, avand sigur peste 3000 de persoane care depind de ea. Si este probabil si una din primele trei-patru primarii din tara, ca personal. Desi ca buget cheltuit anual nu-i in primele 10 si, poate nici in primele 15. Si legea o obliga sa aiba un personal de cateva sute de persoane, ca sunt si aici cateva normative. Cum se procedeaza ca sa fenteze legea? Simplu! Pentru transportul urban: regie locala, deci firma "independenta" de Primarie. Atata doar ca Primaria obliga regia de transport sa dea abonamente gratis la votantii de baza ai lui Nichita, pensionarii. Abonamente pe care an de an le bugeteaza, dar nu le si plateste. De ce? Pentru ca asa cum bugeteaza cheltuieli fantasmagorice, primarul bugeteaza si incasari fantasmagorice. Atata doar ca cheltuielile le face, dar incasarile nu! Regia locala de transport tocmai intra in faliment, lasand o paguba la bugetul statului (ala local nu conteaza) de aproape 200 de milioane de lei. Adica doua mii de miliarde de lei vechi. Apoi, serviciul de asistenta sociala este externalizat si el. nemaifiind directie a Primariei, angajatii nu se iau in calcul la numarul de posturi. La fel si fosta directie de piete, poreclita SRL, fosta directie a administratiei de cladiri, azi tot societate comerciala si asa mai departe... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
Chill, ca asa e si aici!
Si in oricare alt oras TOCMAI in baza preasfintei si atotputernicii "autonomii locale"! Vrei sa-ti povestesc despre vajnicii "gardieni locali" angajati de durbaca si transformati in"politie locala" pe principiul "trei militieni si un caine"? |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 28 Aug 2014, 22:39) Tocmai, ca-i fix invers. Primarii stiu ca, daca termina banii, se duc la guvern si bat cu pumnu-n masa sa le dea bani, ca nu mai au bani de medicamente / salariile medicilor / ale profesorilor etc., ca au facut / cumparat prostii. Iar guvernul se executa, ca nu vrea probleme. Ba, daca-s alegeri!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Garett @ 28 Aug 2014, 20:19) Scuze, am avut o mica problema tehnica. Deci, daca tie ti se pare OK ca din fiecare 4 lei impozit pe care il platesti 1 leu sa mearga aiurea fiindca asa hotareste un functionar de la minister care habar nu are de realitatea din judete, asta e, de gustibus non disputandum. This post has been edited by radian: 28 Aug 2014, 22:23 Attached thumbnail(s) harta_judete_bani_dati_si_primiti_inapoi1.JPG ( Size: 492.77k ) Number of downloads: 64 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
?
|
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 06:09 |