Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Cătălin Striblea: Klaus Iohannis zici că e fată mare. Omul plutește
Jurnalistul Cătălin Striblea a scris, pe blogul său, liberalul Klaus Iohannis tratează cu dispreț clasa politică spartă de Traian Băsescu, care așteaptă să se roage de ea. Mesajul transmis de Klaus Iohannis ar fi că "nu vorbesc, mă cu voi. Vedeți că aveți ordin de la PPE să veniți cu mine". Cătălin Striblea scrie despre Klaus Iohannis că "omul plutește, așa pe deasupra tuturor și nu face nici cel mai mic gest să-i atragă de alături. Politica presupune și multe compromisuri, multe acceptabile, iar Iohannis zice că e fată mare". Totodată, jurnalistul subliniază că Victor Ponta exagerează prin înțelegerile cu Dan Diaconescu și Corneliu Vadim Tudor. "Omul își vede interesul și merge înainte fără milă. Are un stomac uriaș de politician. Dar îi va îndepărta definitiv pe românii care vor o țâră de normalitate", a opinat Cătălin Striblea. "Nu o să ajungi niciodată la Cotroceni" Cât despre refuzul lui Klaus Iohannis pentru participarea la dezbateri electorale televizate, Cătălin Striblea scris că "dacă tu nu faci un efort să convingi acolo, nu găsești temele potrivite, nu însuflețești, nu o să ajungi niciodată la Cotroceni. Nici Ponta nu transmite sentimente, dar el stă toată ziua la televizor și vorbește. Promite, amestecă lucrurile, are opinii, se ceartă. E viu spre deosebire de Iohannis". Jurnalistul atrage atenția că "România nu e farmacie, iar dacă tu vrei să vorbești doar cu fanii lui Pleșu și Liiceanu nu o să câștigi". This post has been edited by vercingetorix: 6 Nov 2014, 11:39 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 6 Nov 2014, 11:39) "Omul își vede interesul și merge înainte fără milă. Are un stomac uriaș de politician. Dar îi va îndepărta definitiv pe românii care vor o țâră de normalitate", ![]() QUOTE(vercingetorix @ 6 Nov 2014, 11:39) ![]() 6 Nov 2014, 11:47: QUOTE(Markos @ 6 Nov 2014, 11:40) Vand eu "ferul" tau si ii dau bani de blog ![]() This post has been edited by ady77: 6 Nov 2014, 11:47 |
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Ponta: În 1990, primul meu vot a fost pentru Rațiu
Premierul Victor Ponta a afirmat joi că, în 1990, când a votat prima oară la alegerile prezidențiale, a optat pentru țărănistul Ion Rațiu. Șeful Guvernului și-a motivat opțiunea prin felul în care Rațiu înțelegea democrația. "În 1990, primul meu vot a fost pentru Ion Rațiu, inclusiv din acest motiv! "Chintesența democrației se poate exprima într-o singură frază: voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine"—Ion Rațiu", scrie, joi, pe contul de Facebook al premierului. Alegerile din 1990 au avut loc in data de 20 mai. Ponta a implinit 18 ani pe data de 20 septembrie 1990, fiind nascut in 1972. Propun arestarea, incatusarea si detentia maxima. Art. 36 – Dreptul de vot (constitutia romaniei) (1) Cetățenii au drept de vot de la vârsta de 18 ani, împliniți până în ziua alegerilor inclusiv. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Iar în '68 a protestat ferm împotriva invaziei sovietice din Cehoslovacia, cunoaștem.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Și ce drac mai cauta în pesede dacă votează tot cu ceilalți? Amu votează cu neamțu?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Grecule, duminică trec prin București, mă întorc de la olteni, pot să vin să îmi iau megane - ul?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 6 Nov 2014, 12:09) A scandat si in fata ambasadei americane, in '62, "Jos miinile de pe Cuba!". Verginge lacrimeaza si ii curge nasul cind se uita la poza lui Ponta. Si nu mai stie, o vreme, ce sa faca cu miinile. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Andrei C. |
![]()
|
![]() Utilizator de diacritice Group: Members Posts: 87 Joined: 19 January 10 From: Timișoara ![]() |
Citatul din constituție e din cea actuală sau din cea din 1990?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16V
Laureate, 2010
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Andrei C. |
![]()
|
![]() Utilizator de diacritice Group: Members Posts: 87 Joined: 19 January 10 From: Timișoara ![]() |
Dar probabil ca da era 18 ani limita incepand cu legea electorala din 1952.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16V
Laureate, 2010
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Andrei C. @ 6 Nov 2014, 12:25) Am intrat pe facebook-ul lui Tonta sa vad care-i spilu', cica in 1990 au putut vota toti cei care implineau 18 ani in cursul anului, nu doar cei care aveau 18 ani impliniti la data alegerilor. 6 Nov 2014, 12:29: QUOTE(gabize @ 6 Nov 2014, 12:25) Il iau cu tactica, ca trec si vineri cand ma duc la olteni ![]() This post has been edited by ady77: 6 Nov 2014, 12:29 |
--------------------
|
Andrei C. |
![]()
|
A editat mesajul pe facebook:
"P.S. Pentru cei care isi pun intrebari despre cum am putut vota in 1990, le reamintesc existenta unui act normativ care, pentru acel an, dadea dreptul de vot tuturor celor care implineau 18 ani in cursul anului. Asadar, am putut vota in mai, desi am implinit 18 ani in septembrie." |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16V
Laureate, 2010
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A implinit 18 ani calendaristici in 1990 si 11 ani mentali in 2014. Da' la lopatica tot nu renunta.
Insa cei care-l iubesc il iubesc si gata, nu se uita la virsta mentala. Sint iubitori nativi de copii. This post has been edited by corbex: 6 Nov 2014, 12:40 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 6 Nov 2014, 12:35) Tocmai cand ma agitam si eu sa devin basist cu argumente beton, legale, nu se poate dom'le ... Deci tot nu pot vota cu Iohannis. Sa vedem, mai caut motive, mai cercetam... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
S-a spart caldarea?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Nov 2014, 23:32) Idiotul-perfect (pe numele lui din buletin Dan Șova) tocmai ce ne-a informat că municipiul Sibiu are "50 de mii de locuitori, cu tot cu sugari" ![]() face parte din cei cu maxim 10 clase ( ca si cunostiinte) chiar daca are, dupa cum s-a laudat si licenta in istorie, drept... cred ca n-ar fi luat bacul daca ar fi fost camere de supraveghere. a propos de max 10 clase: In sate si comune, prin Baragan, prezenta la vot a fost si va fi de 100%, din cei neplecati dupa capsuni, pentru ca: 1. exista tabele cu prezenta la vot, care vor ajunge la primar, care este Dumnezeul lor si deci nu poti sa nu votezi fara sa stie primarul. 2. ei stiu ca primarul este cel care le da pensii, ajutoare sociale, ajutoare in alimente, servici, subventii agricole, le numara vacile, oile, gainile, pt impozitare, le baga apa, gaze, canalizare, le asfalteaza drumurile, le face parcuri si sali de sport, toate astea numai daca voteaza pe cine spune el. 3. toti cei care au masini se vor mobiliza si vor aduce la vot de pe strada lor toti vecinii batrani, bolnavi si pe cei nehotarati. 4. ultima auzita la tara e ca - o sa rada americanii de noi, daca alegem un primar neamt ( mai des se zice ungur) Nu va asteptati ca cei de mai sus isi vor face o parere numai dupa vreo dezbatere directa la TV Interesant este ca cei plecati din aceste comune voteaza exact invers: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-184789...acovei-15-2.htm "Marea Britanie: Total voturi exprimate: 9860 Klaus Iohannis: 4742 de voturi Monica Macovei: 2614 de voturi Victor Ponta: 735 de voturi" This post has been edited by nasty: 6 Nov 2014, 13:09 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Markos |
![]()
|
Apropo de diaspora:
1. Iohannis 46,2 2. Ponta 15,9 3. Macovei 15,2 4. Udrea 9,8 Ah, a postat si nasty. 6 Nov 2014, 13:11: In sectorul 1 din copitala a castigat Iohannis ![]() This post has been edited by Markos: 6 Nov 2014, 13:11 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Păi Ponta să fie președintele României și Iohannis președintele Diasporei
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Stau și mă întreb foarte serios, da' nu găsesc un răspuns, ce au gândit cei care au votat-o pe Moni.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 6 Nov 2014, 13:14) Stau și mă întreb foarte serios, da' nu găsesc un răspuns, ce au gândit cei care au votat-o pe Moni. Arestari, procurori, DNA, puscarie, mandate, dosare, rechizitoriu, judecatori, interceptari, etc. Cam astea sunt ideile respectivei. Am incercat sa o urmaresc intr-o seara la B1tv si un sfert de ora pe ceas numai d-astea a pomenit. Saraca, daca n-are alte satisfactii in viata... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai tu parca te laudai că ai votat-o
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(DragosP @ 6 Nov 2014, 14:14) Stau și mă întreb foarte serios, da' nu găsesc un răspuns, ce au gândit cei care au votat-o pe Moni. Un fel de basexu la indigo in varianta isterica si menopauzata. Ar fi prins mai bine daca n-ar fi existat matrozu cu fix acelasi mesaj (tepe in piata Victoriei), insa mai colorat si servit cu mistocareala in loc de isterie. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
Acolo știu. Da' nu zic.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:25 |