Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kato @ 6 Nov 2014, 14:36) imagine externa ok se pune? curios ca nu te intrebi ce au avut in cap cei care au votat ponta, melescanu, diaconescu, vadim... QUOTE(DragosP @ 6 Nov 2014, 14:36) Mai spera si ei la un contract cu primaria pentru semafoare/silozuri... Ce vrei? Fuamea-i mare ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măi Mihăiță, atâția bani să ai tu câte contracte cu primăriile/statul am avut eu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Aici e doo posibilități:
1. Ori ai avut multe, și dorești, creștinește, bunăstarea păcătosului. 2. Ori deloc, ș-atunci... nu, asta e exclus! ![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Exact.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Încep să te cunosc.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Kum mă știe deja, ai să vezi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Tot e bine că s-a reparat problema cu poznele.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
e chiar OK acuma.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Acuma-s prea mici .......
![]() UXEEEEEEEE !!!!!! |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
gabize |
![]()
|
Dacă-l ții prin gări, în loc să-l lași să repare forumu'...
![]() This post has been edited by gabize: 6 Nov 2014, 14:47 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
notniuz
QUOTE Intr-un sat din comuna Dragu, judetul Salaj, primul tur al alegerilor prezidentiale a adus la vot de 7 ori mai multe persoane din afara comunei, decat cu domiciliul acolo: 63 de persoane au votat pe liste suplimentare si 9 pe lista permanenta O fi fost vreo nunta, vreun botez? Pe bune acu', votantii carora li se adreseaza asemenea tampenii sunt cel putin saraci cu duhul. La fel ca aia cu plangere penala pentru impiedicarea votului in strainatate. De unde PLM, ca au votat de data asta 154.000 versus 147.000 in 2009. Deci mai multi votanti cu acelasi numar de sectii de voturi. Unde e dovada ca a fost impiedicat macar un roman sa voteze? Da, era coada de 2 ore, da, trebuia sa te duci mai devreme sa votezi, da, a inchis la alimentara la un moment dat, da asa se intampla peste tot. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Minciuni basiste. Da' s-a terminat. Valul de miere va produce hiperglicemie intregii natii.
This post has been edited by corbex: 6 Nov 2014, 14:55 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Solutii se gaseau http://stirileprotv.ro/stiri/alegeri-prezi...presedinte.html
|
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
problema e de load balancing...
9000 la londra si 6 la phenian? nu e posibil asa ceva, n-ai ce sa faci cu votanti atat de indisciplinati. pentru ca, da, coada era de 5 ore, da, s-a inchis si cu 20 de minute mai devreme, da, trebuia sa te duci de cu seara... insa sa spui ca dragnea n-a vrut sa se voteze in strainatate si ca nu s-a prelungit programul sectiilor desi legea o permite... trebuie sa fii cel putin de rea credinta. peste tot se intampla asa. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
o fi, nu zic, insa e vreo dovada ca a fost coordonata de la centru treaba? Ma gandesc, la unele sectii puteai completa formularul de afara, la altele nu. Depinde de aia din comisie.
Nu cred ca difera cu ceva alegerile astea. Poate aia de la Phenian nu se puteau deplasa? Iar aia cu Ilfov campion la turism.. pai foarte multi cunoscuti si-au facute case pe langa Bucuresti, si nu am auzit pe niciunul cu buletin de Voluntari.. |
--------------------
...
..
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Usurel baietzi .. nu e graba cu pozele.. e chiar misto.. Poze mai mari aveti? lol.gif
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
cu cine?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Dacis, ia-o si pe asta si pune-o la catastif.
![]() Basescu, flit de la CCR pe libertatea de exprimare Curtea Constituțională a decis că abrogarea articolului 276 din Codul Penal, privind presiunile asupra justiției, este constituțională, fiind respinsă astfel sesizarea președintelui Traian Băsescu. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi. Președintele Traian Băsescu a sesizat Curtea Constituțională, în 10 octombrie, în cazul legii de abrogare a articolului 276 din Codul Penal, care prevede că “fapta persoanei care, pe durata unei proceduri judiciare în curs, face declarații publice nereale referitoare la săvârșirea, de către judecător sau de organele de urmărire penală, a unei infracțiuni sau a unei abateri disciplinare grave legate de instrumentarea respectivei cauze, în scopul de a le influența sau intimida, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă”. Legea de abrogare a articolul 276 din Codul Penal a fost adoptată de Parlament și după ce președintele Traian Băsescu a cerut reexaminarea ei pe motiv că ar afecta independența justiției. Traian Băsescu a arătat în sesizare că atunci când a retrimis legea la Parlament, a propus să nu se abroge acest articol, însă Legislativul și-a menținut poziția, iar Guvernul a încuviințat abrogarea. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
DragosP |
![]()
|
Așa. Și?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Intrucat Dacis nu s-a inscris la facultatea de drept, nici macar la un Spiru, incerc, in limita timpului disponibil, sa-l calific la locul de munca.
Un fel de facultate muncitoreasca cum era pe vremuri. De aceea din cand in cand ii mai servesc cate o meditatie. Neplatita, ca eu nu sunt Iohannis. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DragosP |
![]()
|
Așa. Și?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vercingetorix |
![]()
|
Te intereseaza subiectul sau doar strangi postari ?
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
DA!
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 6 Nov 2014, 15:04) Si n-ai avut pen' ca n-ai vrut? Sau... ![]() Sa-mi aduc aminte cand te plangeai ca n-ai apucat si tu un contract (de semafoare) din cauza lu' alde UTI? Sau mai bine tac? Si cine PLM sunt proprietarii semafoarelor in tara asta? Camatarii? Cum pana mea sa spui ca faci soft pentru semafoare si apoi sa spui ca nu ai avut contracte cu statu' ? In afara situatiei in care esti subcontractat, ovcors. Dar si in aceasta situatie, beneficiarul final tot statu' (primaria sau cine PLM se ocupa de semafoare) este. Deci te-as ruga sa ma scutesti de suptilitaturi din astea lingvistice, ca io-s mai fara scoala si nu se prind. This post has been edited by kum: 6 Nov 2014, 16:15 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 3 January 05 ![]() |
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-184802...sd-pdl-zone.htm
Cheia câștigarii voturilor la țară: " Statisticile interne din cadrul PDL si PNL arata ca, incepand cu 2012, din cele doua partide a migrat un numar de 499 de primari. Majoritatea primarilor traseisti, dintre care 234 erau in Partidul Democrat Liberal si 265 in Partidul National Liberal, au migrat spre PSD, cifrele aratand ca in momentul de fata exista judete intregi in care Opozitia aproape nu mai exista. Statistica arata ca ordonanta de urgenta care le permitea alesilor locali sa isi schimbe partidul a devastat Partidele de opozitie, avand in vedere ca in momentul de fata exista multe judete in care prezenta acestora este aproape inexistenta. Cifrele referitoare la primarii traseisti se suprapun aproape in totalitate cu cele prezentate in harta voturilor de pe listele suplimentare. Pe langa marile judete cu centre universitare sau zone urbanizate/industrializate, performere la votul pe lista suplimentara sunt multe din judetele din sudul tarii precum Olt, Calarasi, Teleorman, judete in care se observa si cel mai mare numar de primari care au migrat spre PSD." This post has been edited by nasty: 6 Nov 2014, 16:26 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 12:01 |