DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Inteligentul de Nicolae Serban, acest imens sofer ajuns presedinte de comisie parlamentara, e de parere ca cei gratiati nu ar trebui sa fie obligati sa plateasca prejudiciul in termen de un an. Practic, ies din puscarie si pastreaza si prada.
Mare om, mare caracter. Cred ca e de la PSD, nu? De la cine o fi invatat filosofie? http://www.hotnews.ro/stiri-politic-216122...a-gratierii.htm |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DannyY @ 15 Feb 2017, 12:25) Amu' nu ca n-ar fi destul de injurabil tovarasu' da' nu gasesc pe nicaieri ca ar fi fost sofer. de unde o aparut bucata asta de informatie? Nevermind, am gasit. https://www.subiectiv.ro/serban-nicolae-sof...alin-voicu.html Adica era avocatu', da' era la volan, deci era sofer. This post has been edited by bucatzel: 15 Feb 2017, 12:37 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DannyY |
![]()
|
L-au pozat pe cand il cara cu masina pe imbecilu celalalt din PSD, Catalin Voicu (alt inocent care sta in puscarie nevinovat):
http://ataclapersoana.ro/senatorul-psd-ser...-catalin-voicu/ http://www.romanialibera.ro/politica/insti...enatului-437411 http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/pol...in-vociu-644088 QUOTE A absolvit în 1986 Liceul Industrial nr. 37 (astăzi, Colegiul Național „Emil Racoviță”) din București. Inițial muncitor la Întreprinderea Mecanica Fină din București,[1] Șerban Nicolae a urmat cursurile Facultății de Drept de la Universitatea Româno-Americană,[2] pe care a absolvit-o în 1997 Sa ma scuze tomnu' avocat, da' apucaturile, limbajul si atitudinea sunt mult mai apropiate de "neamul de manivela". Dar poate asa se invata la Romano-Americana... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Un alt caz de achitare pe abuz in serviciu in septembrie 2016, la Romatsa, pe o carca de bani : http://www.evz.ro/un-inculpat-a-fost-achit...incriminat.html
E foarte bine ca s-a cerut abrogarea OUG 13, sunt pentru dezincriminarea abuzului in serviciu in general. Si in general sa fie tot mai multe articole neconstitutionale care sa ramana asa. Sa nu modifice nimeni niciodata legile justitiei, sa ramana asa, ca sa nu scape Dragnea. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(miki @ 14 Feb 2017, 10:35) Si io care te credeam decent.. Cine e cucoana care seamana cu pora, din poza? QUOTE Din momentul acelei decizii a CCR, nr.405/2016, abuzul in serviciu nu mai poate fi comis decat prin incalcarea legii si a OUG. Deci.. dezincriminare? QUOTE Cum omul fusese condamnat pentru incalcarea de HG, instanta Curtii de Apel a constatat ca abuzul in serviciu nu i se mai aplica, deci nu mai trebuie sa stea in puscarie. Asta s-ar fi intamplat indiferent ce modificari ar fi fost aduse Codului Penal pentru ca reprezinta o consecinta directa a deciziei CCR. Gresit. Ordonanta putea, de exemplu, sa contina urmatorul articol: "Abuzul in serviciu manifestat prin incalcarea unei hotarari de guvern se pedepseste cu inchisoarea de pana la 6 luni sau cu amenda penala" Astfel, ramanea incriminata si fapta respectivului, si nu mai scapa dupa ce statul a cheltuit bani cu mecansimul justitiar pana in faza condamnarii definitive. Deci.. cine manipuleaza? Oricum, nu-mi e clara sursa, ziare.com? parca aia faceau revista presei? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
care ordonanta ?
ca aia care a iesit, noapteacahotii, avea altceva inlegatura cu abuzul 15 Feb 2017, 14:13: QUOTE(neumann @ 15 Feb 2017, 14:09) Si io care te credeam decent.. ce te face sa crezi ca-s indecent? ma vazusi ca umblu cu p**a p-afara? sau in c*u gol prin parcuri? This post has been edited by miki: 15 Feb 2017, 13:13 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Nu fu totusi in sarcina lu Cioloj sa faca modificarea in 45 de zile?
Ca acu nah, o fi nuaptea, o fi mai pe la pranz, or lipsi virgule, de-astea se pot gasi oricand si oriunde. Macar au incercat ceva. Nu au stat pe bara 6 luni de zile pentru dezincriminare tacita, ca hotzii de tehnocrati. 15 Feb 2017, 14:24: Si ca sa discutam si la subiect, tu ai iesit in strada pentru largirea incriminarii dispuse de ordonanta 13, sau pentru anularea ordonantei, implicit, a incriminarilor introduse de aceasta? Uite o faza si mai tare. In lipsa unui prag (valoric sau nu), conform CCR, oricine poate invoca acea decizie explicand ca el e de fapt sub pragul respectiv. This post has been edited by neumann: 15 Feb 2017, 13:24 |
--------------------
...
..
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si in sarcina lu' ciolos, dar si parlamentul putea face modificarile, doar ca la toti li se rupe, tehnocrati, putere, opozitie , se folosesc de astea doar sa-si faca imagine, ca de facut ceva ...
Si daca tot ii topic despre DNA: Procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploiești a cerut încetarea activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție după apariția mai multor înregistrări audio în care ar fi vorbit cu soția unui inculpat Ce curati is ei ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(neumann @ 15 Feb 2017, 14:14) Nu fu totusi in sarcina lu Cioloj sa faca modificarea in 45 de zile? Era treaba parlamentului Mai ales ca ciolos n-avu drept de oerdonanate privind justitia pe perioada vacantei parlamentare |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
Serje |
![]()
|
Si o tinut vacanta pana in decembrie?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
miki |
![]()
|
Pai intreaba-i pe parlamentari
15 Feb 2017, 15:04: inca un nevinovat pina la proba contrarie, momentan doar suspect Si nu, nu-i abuz, doar trafic de influenta This post has been edited by miki: 15 Feb 2017, 14:04 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
DannyY |
![]()
|
Cred ca pesedeii se bucura ca macar pe asta l-au exmatriculat
![]() Parca a facut circ cand a fost sa-l dea jos de la camera ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 15 Feb 2017, 14:39) Si in sarcina lu' ciolos, dar si parlamentul putea face modificarile, doar ca la toti li se rupe, tehnocrati, putere, opozitie , se folosesc de astea doar sa-si faca imagine, ca de facut ceva ... Si daca tot ii topic despre DNA: Procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploiești a cerut încetarea activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție după apariția mai multor înregistrări audio în care ar fi vorbit cu soția unui inculpat Ce curati is ei ... Ce limbaj! O fi facut dreptul la Sorbona sau ceva. Magistrati integrii, monumente de onoare, numa buni sa-i acuze pe altii. QUOTE "Adică I-am zis așa «măi omule», i-am zis de față cu ofițerul meu. Am zis «Uite care e chestia. Vrei să fii liber până în Crăciun? Fă un denunț pe mine, pe ceva, că am făcut ceva, că te-am ajutat în vreun fel, mă înțelegeți? Și zic, tu ești liber dacă tu faci asta» pentru că ăștia așa vor să îi determine, e clară treaba. I-am explicat de Manole ăsta. Că am stat și am analizat. Manole are să vă dea o grămadă de bani. Păi și atunci ca să nu vă dea banii, nu e mai bine dacă stă Vlad în pușcărie?" (...) Ținta nu e el. E un instrument pe care ăștia vor să îl folosească. (...) Singura problemă e că eu am plecat la DNA și nu poți să iei dosare care nu sunt de competența DNA-ului după tine. Și le-am lăsat și i-am explicat. Zic «Vlad tu vezi în mine un dușman în condițiile în care după ce eu am plecat pe dosarele alea două dacă procurorii erau de bună credință, își făceau treaba în continuare». Nu îi chemau pe ăia să îi pună să dea declarații că i-am audiat eu și am făcut presiuni asupra lor și pe urmă s-au dus ambele dosare la Pachetul Înaltei Curți unde eu am fost cercetat pentru purtare abuzivă", ar fi spus procurorul. Potrivit înregistrării, acesta ar fi dat date și despre alte persoane implicate în dosar. "L-au înnebunit cu capul, el a făcut într-adevăr o plângere că nu știu ce, cu deputatul, cu Adi Mincu, a lăsat-o la noi. Vezi, Doamne, de mine nu a scris, cu Negulescu Mircea, dar se subînțelege. Pe mine nu mă deranjează că eu o să fac dovada că nu a fost nicio înțelegere, că nu fac așa ceva. Nu am făcut niciodată așa ceva. Eu am arestat jumătate de țară și făceam cu Adi Mincu? (...) Așa a apărut dosarul Papici. În dosarul Papici unde acuma s-au dus în pușcărie o grămadă. Au fost mulți. A fost cu ajutorul lui Vlad. Lumea știe că se știa cine mă ajută pe mine. Ăsta nu e șantaj. El nu înțelege lucrurile astea. El se consideră la pușcărie că spune că eu nu am vrut să soluționez cele două dosare", ar fi spus Negulescu. |
--------------------
...
..
|
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@klaus: in continuarea studiului comparat, in codul penal francez vezi art. 314-1, 314-2 si 314-3.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.237 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Serje @ 15 Feb 2017, 15:16) Era vorba despre cioloj... cum o modificat in primavara, asa peste noapte ca hotii, putea si in toamna daca o vazt ca ailalti nu fac nimic... Inseamna ca n-ai citit stenogramele desecretizate de grindeanu. Mai ales comparativ cu cea pt. "13". Parca nu exista termen de comparatie, nu? |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
mai concret, ca n-am timp si chef sa caut nuj ce stenograme. Care ar fi diferentele?
|
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.237 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pe scurt (da' daca tii neaparat, iti caut si linkurile din mediavax), unii - ai lu' cioloj - n-ar fi vrut sa le dea ca oug, dar parlamentul (dominat de psd) dormea in papuci, astialalti - ai lu' grindragciordache - mureau de "urgenta".
Asta cam seamana cu Adamescu, tot rasa "marele alb". This post has been edited by maho: 15 Feb 2017, 16:43 |
--------------------
Dacia
1310
|
Serje |
![]()
|
N-ar fi vrut saracii ... da i-o obligat careva, nu? Altfel nu-mi explic cum atunci o putut da asa peste noapte ca hotii, fara nici un fel de consultare, iar in toamna cum nu i-o mai obligat nimeni ... s-o facut ca ploo.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE Pe scurt (da' daca tii neaparat, iti caut si linkurile din mediavax), unii - ai lu' cioloj - n-ar fi vrut sa le dea ca oug, dar parlamentul (dominat de psd) dormea in papuci, astialalti - ai lu' grindragciordache - mureau de "urgenta". Ah intelesei, diferenta e ca cioloj n'ar fi vrut, da a facut totusi la fel. Exact ca in cazul contestarii legii conversiei CHF la CCR. Nici acolo n-ar fi vrut, dar o fost mai bine asa, sa se clarifice, etc. Dupa care CCR a constatat incalcarea.. bicameralismului, adica legea fu modificata prea tare in C. Dep fata de senat, si de-aia nu-i valabila. ![]() |
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
Cam asa.
Seful ccr e psd-ist, nu? ![]() Ghinion, deh. |
--------------------
Dacia
1310
|
neumann |
![]()
|
Poi or pune-o in concordanta cu constitutia, pana la urma
![]() |
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
daca ar fi lipsită de miză numirea politică a judecătorilor aș putea accepta replica asta. da nu e cazul
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi și preșu' e ales pe bază de politic.
This post has been edited by DragosP: 15 Feb 2017, 19:35 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
deci afirmatia ta nu-si are locul aici
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
Ei aș.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Presul nu e legat la ochi, ca judecatorul. El conduce tara partial, nu impartial, dupa un progtam politic. Presul consiliului judetean braila nu asa face? Sau e judecator?
This post has been edited by corbex: 15 Feb 2017, 19:52 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:17 |