DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.236 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
legatura cu DNA-ul fiind?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Hai ca s-a rezolvat si cu Grindeanu.
Trebuia facut loc pentru Dragnea prim-ministru. Multumim, domnu' Werner ! ![]() DNA a demarat un nou dosar cu privire la retrocedările din Timișoara. Chris Terheș, președintele Romanian Comunity Coalition, susține că miza nu este vreun primar al Timișoarei, ci chiar premierul Sorin Grindeanu. Din iunie 2008 până-n 2012, când a fost ales deputat, Sorin Grindeanu a fost viceprimarul Timișoarei. ”Daca cititi comunicatul DNA o sa vedeti ca perioada pe care o acopera faptele investigate este 1996-2015. In comunicat se mentioneaza ca deja doi viceprimari sunt suspecti, insa `in cauză se efectuează acte de urmărire penală și față de alte persoane care, la data faptelor erau funcționari în cadrul Primăriei Timișoara`. Remarcati apoi ca nu se vorbeste in comunicat de vreo infractiune tipica de coruptie, mai exact ca persoanele cercetate ar fi luat mita, ar fi facut trafic de influenta ori ar fi obtinut vreun beneficiu personal din vanzarea acelor imobile. Comunicatul DNA mentioneaza ca toti acestia ar fi comis abuz in serviciu incalcand Legea 112/1995 pentru ca primaria a vandut case unor chiriasi care, in viziunea procurorilor DNA, nu ar fi avut dreptul.” notează Chris Terheș pe Facebook. Pe scurt, acesta este de părere că dosarul va ajunge la premierul Sorin Grindeanu. Anchetarea premierului, nefiind parlamentar, ar putea sta doar în pixul președintelui Klaus Iohannis, care, susținând lupta anticorupție, sigur va semna cererea de urmărire penală. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Puteti sa-l luati pe Grindeanu si sa vi-l bagati in kur, linga Dragnea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Vergi, oare cat de [ban 30 zile] sa fii sa mesteci pe-aici elucubratiile emanate de A3 si RTV in seara asta? Adica Iohannis nu l-a numit PM pe Dragnea de la inceput (lucru oricum ilegal) si il numeste acum, dupa ce si-a aratat hada lui fatza?
Pe cuvant, esti o euglena sau un om? |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
E sergent major. Viseaza la plotoner.
Tot euglena. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ei, e weekend. Pana luni dimineata la ora 8.05 nu ne mai onoreaza cu prezenta.
Subofiter sigur nu a fost. Nu ca l-as suspecta de un IQ remarcabil, dar totusi foloseste un bagaj de cuvinte semnificativ carora le cunoaste sensul. Sa nu uitam totusi, ca inainte de '89 pentru a te inscrie la scoala de subofiteri era suficient sa fi absolvit 10 clase. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate nu-s cuvintele lui.....
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Apevix, pe unde bantui? Inca nu s-a terminat sedinta de instruire?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Scarbele de oengisti pufaie nervos...cica se retrage Soros din Romania.
Mars la munca, leprelor. Taceti si inghititi, ca asta veti face si de acum inainte. Ce aveti in cap am eu in picioare. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
Ai par pe picioare?
Hai mai, da-o dracului de treaba, asa mult a durat instructajul sapatamana asta? Nu vezi ce plicitseala e pe aici si tu umbli creanga. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Incearca sa porti pantofi in cazul asta, izoleaza mai bine.
Si din cand in cand, apa cu sapun face minuni... This post has been edited by bucatzel: 20 Feb 2017, 12:55 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
Umbla incaltat cu caciuli pe vremea asta, si tu crezi ca acordul e cea mai mare problema?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dezacordul
![]() |
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
Treaba cea mai grea e ganditul.
Ia incearca, o sa vezi ca nu doare... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 20 Feb 2017, 13:07) Scarbele de oengisti pufaie nervos...cica se retrage Soros din Romania. Pufaie si scandeaza APVSPTR ![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Voi aveti caciula si par in cap???
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bucatzel |
![]()
|
Auzi, daca are praf in picioare, cred ca are probleme mai mari decat se pot rezolva pe forum....
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Tu poate ai de moderat pe aici si eu te retin.
Nu mai incerca sa faci flame, efectiv e plictisitor... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
miki |
![]()
|
Ramine cum am stabilit APVSPLTR
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Justitie independenta, corecta ... cu o hoata si mincinoasa in frunte
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Un nou succes de rasunet inregistrat astazi!!!! La CCR de data aceasta.
Sper ca protestele vajnicilor aparatori ai democratiei se vor indrepta si impotriva celor de la ccr. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Care cccccccccr, aia condusă de PESEDISTUL valer dorneanu?
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
da, aia cu stanciu si morar...
De altfel smecherii din denea stiau ca au sarit calul si astazi au plasat plesca zdrentei cu palarie. Sa se spele el pe cap cu ancheta. Dar scopul a fost atins: au chemat la audieri ceva membrii ai guvernului (dupa ce si-au chemat in prealabil presa obedienta, atat cat a mai ramas) This post has been edited by vi_escu: 27 Feb 2017, 20:20 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Intamplator cu audierile astea au aratat cat de cinstiti si curati is pesedistii! Dar cine sa vada? Ca inteligentii se uita doar la a3 si rtv.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:19 |