Noul Renault Kadjar, Prima imagine oficiala
![]() ![]() ![]() |
Noul Renault Kadjar, Prima imagine oficiala
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Ma intreb, daca nu vrei sa dai 600 euro pentru vax-ul numit R-link 2, ce dracie vei avea in locul acela? Ai totusi un display?
<span class='edit'>20 Jul 2015, 06:51:</span> Am citit cartile Kadjar, adica handbook si quick start luate de pe net. Inca nu l-am vazut in realitate. Cu ocazia asta am constatat 4 lucruri care imi displac la Kadjar, pasi inapoi pe care ii face Renault: - capota motor nu mai este tinuta deschisa de amortizoare, ca la Megane 3, ci de o sirma, ca pe timpul lui tata-mare; - La alimentarea cu benzina deschizi trapa si scoti un buson care va ramine atirnat de un fir plasticos. La Megane 3 deschizi trapa care include si un con ce tine loc de buson. Simplu si placut. La Kadjar ai acum deschidere trapa benzina din interior, jos linga cea a capotei motor. Nu vad la ce foloseste. Cine mai sta azi in masina pe timpul alimentarii si plateste pe geam benzinarului?! Mai peste tot bagi singur tzutzuroiul si apoi faci pasi sa dai banii inauntru. Au facut economie la trapa pentru respectiva comanda; - Descuierea masinii (varianta cu card) nu se mai face atingind minerul, cum este la Megane 3, ci prin actionarea butonasului de pe miner. Si la Megane 3 este acel butonas, dar el foloseste la incuiere acum. Si la hayon ai un butonas in plus pe linga cel mare pentru deschidere. Tot pentru descuiere. - Nu mai are cd player. Aici stiu ca sint contra curentului, dar am cd-uri pe care le iau pe drum pentru o auditie de calitate. Atit cit permite sistemul masinii, desigur. Daca as vrea sa-mi iau Kadjar trebuie sa ma pun pe furaciuni pe net ca sa imi fac stick. Mi se pare stupida aceasta economie pe care o face producatorul si un indemn oficial la furat muzica. Am mai observat in fotografii cit de masiva este cotiera de pe usa si ce spatiu mic se lasa pentru buzunarul de pe usa. Nici la Megane 3 nu incape o borseta in respectivul buzunar, sta asa, pe deasupra. Nu inteleg de ce se lasa atit de putin loc de depozitare in usa, este mai mult simbolic. Inca un lucru pe care l-am citit cu mirare in handbook. Zice ca daca iti apare mesajul 'cutie de viteze automata supraincalzita' sa opresti ca sa se raceasca. ![]() ![]() ![]() Asta suna ca dracu, asa fragila este? Mai spune ca in panta sa nu tii masina pe loc din ambreiaj, ca cica...cine ghiceste...se supraincalzeste. Noi sintem invatati de la transmisia manuala sa o frecam la greu cu ambreiajul, ajuta deseori la miscari de finete. Mi-as fi dorit o automata pe benzina la Kadjar, dar acum ma gindesc ca trebuie o perioada lunga si grea de obisnuinta cu delicatetea sa. This post has been edited by simon: 20 Jul 2015, 06:54 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(simon @ 19 Jul 2015, 10:02) - Nu mai are cd player. Aici stiu ca sint contra curentului, dar am cd-uri pe care le iau pe drum pentru o auditie de calitate. Atit cit permite sistemul masinii, desigur. Daca as vrea sa-mi iau Kadjar trebuie sa ma pun pe furaciuni pe net ca sa imi fac stick. Mi se pare stupida aceasta economie pe care o face producatorul si un indemn oficial la furat muzica. Cine a zis ceva de furat? Dacă ai muzica favorită pe CD-uri, atunci poți să ți-o transferi pe calculator sub formă de MP3-uri (sau WAV-uri, dacă vrei fără pierdere de calitate) și s-o pui pe un stick. Se face ușor și rapid atît pe Windows, cît și pe Mac, chiar cu softurile incluse în sistemul de operare. Nu-ți trebuie nimic extra. Iar pe un singur stick îți încape mai multă muzică decît îți încap CD-uri în spațiul dedicat din mașină. Le pui în foldere separate, cîte unul pentru fiecare CD fizic, apoi le controlezi la fel ca pe CD-uri (adică ai opțiuni de repeat folder, de shuffle, etc.). Iar dacă vrei să faci download la muzică în format digital, poți s-o cumperi de pe iTunes, la o calitate foarte bună. Nu-i musai s-o furi. This post has been edited by VladSoare: 20 Jul 2015, 10:12 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
simon |
![]()
|
Asa este, ai dreptate. Dar tot imi displace.
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.autobild.de/artikel/renault-kad...st-5860211.html
un prim test. cica QQ rulz. ps. interiorul de QQ arata mult mai bine. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Mi se par interesante prețurile, la ei QQ este cel mai ieftin...
|
--------------------
Kia Sportage
2.0 DSL AT/Laguna II 2006, 1.9 dci, 120 cp/
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
simon |
![]()
|
Ca e peste, ca e sub. Eu ma uit la altceva. Sint 8 ani de la aparitia lui Megane 3 pina in acest moment cind a aparut Kadjar.
Ce tehnologii noi vedem pe masina in pretul de acum 8 ani? Mai nimic. Niente. Poate frina de parcare automata si senzorii de parcare pe fata. Cutie automata pe benzina nu poti sa alegi. Faruri automate pe bani multi. Frinare automata pe bani multi. Spalator de faruri nu are. Un sistem mai lesnicios de acces la roata de rezerva nema. Niste compartimente prin aripile din spate (Citroen are) pentru trusa sanitara si alte maruntisuri pauza. Compartiment racit in habitaclu, lipsa (Citroen are). Cred ca nici citire presiune pneuri. Deci ce imi aduce masina asta la 8 ani dupa Megane 3? Panaramele alea electronice pentru soferi idioti care nu stiu ca ies din banda si nu pot citi indicatoarele de viteza? Tableta aceea pe care ne-o indeasa pe bani multi de la Clio 4 incoace? La nivel de tehnologie Kadjar mi se pare un Megane 3 pe picioroange. Nimic nou, nimic atragator, nimic folositor intr-adevar pentru sofer. Totul vechi. Si nici nu este cu adevarat Renault, mai mult Nissan. Eu cred ca atunci cind scoti o masina noua trebuie sa ii oferi clientului ceva nou, 2-3 lucruri pe care nu le-a mai avut pina acum. Si asta in pretul versiunii vechi. Pai, cu ce sa il atragi sa iti cumpere masina noua daca la cea veche are deja tot ce ii dai acum pe bani mai multi! Daca vrea clientul ii mai dai pe bani in plus si farafasticuri. Ei dracia dracului!!! Si cind iti iei un telefon vrei ceva nou ca sa il lasi pe cel vechi. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
este reteta duster, iti cere de 2-3 ori in plus si nu iti ofera mare lucru in plus
se vinde? da! este de succes, ce mai vrei ei cer, unii dau banu .. This post has been edited by IRONICK: 22 Jul 2015, 22:41 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
53xx de kadjaruri vandute in prima luna de vanzari.. (daca nu ma insel) in europa. Ceva pareri ?
![]() This post has been edited by aphophis: 22 Jul 2015, 22:41 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Copii mei sunt foarte incantati de aeratoarele de aer conditionat de pe spate.
La kadjar asta exista asa ceva (aeratoare pe spate)? Ca e totusi o masina cu valente familiale. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
simon |
![]()
|
Dupa schema din manual as zice ca nu.
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
remesh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 528 Joined: 1 May 08 From: Braila ![]() |
QUOTE(klaus @ 22 Jul 2015, 22:47) Copii mei sunt foarte incantati de aeratoarele de aer conditionat de pe spate. La kadjar asta exista asa ceva (aeratoare pe spate)? Ca e totusi o masina cu valente familiale. La fel ca si QQ, nu are aeratoare in spate. Mai bun, mai prost decat QQ sau alti concurenti, este o masina cu un pret corect (parerea mea) care este cu mult peste ce a avut Renault pana acum. |
--------------------
Renault
Megane 3 ST
2013 / ex M2 2007 / Ex. Clio 2 decat mult si fara rost, mai bine putin dar prost
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
remesh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 528 Joined: 1 May 08 From: Braila ![]() |
Tot ce vinde Renault pe gama de turisme in Ro, are senzori de presiune pneuri. Exeptie fac modelele existente in stoc din 2014 sau mai vechi.
|
--------------------
Renault
Megane 3 ST
2013 / ex M2 2007 / Ex. Clio 2 decat mult si fara rost, mai bine putin dar prost
|
|
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 23 Jul 2015, 09:52) directiva ue zice ca trebuie sa ai in echipare standard daca e omologat dupa 1 ianuarie (nu mai stiu da e 15 sau 14). si pe asta l-au omologat inainte ca sa nu intre sub noua lege? Este obligatoriu de la 1 ianuarie 2015 pentru toate vehiculele vândute. Nu are legătură omologarea. |
--------------------
Kia Sportage
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
directivele se dau pentru omologare, asa a fost cu abs, esp etc, cam ciudat ca au schimbat acum.
le: directiva zice de masini omologate dupa 2012 lle la vanzare vorbeste de noiembrie 2014. This post has been edited by b76bgaarh: 23 Jul 2015, 09:58 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
simon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
zaboss |
![]()
|
QUOTE "Vehicles in categories M1 shall be equipped with an accurate Tyre Pressure Monitoring System capable of giving, when necessary, an in-car warning to the driver when a loss of pressure occurs in any tyre, which is in the interests of optimum fuel consumption and road safety. Appropriate limits in the technical specifications shall be set to achieve this, which shall furthermore allow for a technology-neutral and cost-effective approach in the development of accurate Tyre Pressure Monitoring Systems." As for the introduction dates of TPMS, there is a two year phase-in schedule starting from November 1st 2012. Article 13.1 to 13.4 of the adopted text states that all vehicles type approved after this date must install a TPM System. Furthermore all newly registered vehicles after November 1st 2014 must have a TPM System. Și e 1 noiembrie 2014. În opinia mea, register înseamnă înmatriculate, nu omologate, fiindc se aplică inclusiv la mașinile „vechi” (adică care au omologare făcută mai de mult). |
--------------------
Kia Sportage
|
|
stefan85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 January 14 From: Bucuresti ![]() |
Am facut azi o configurare la Kadjar pe renault.ro si am avut o surpriza placuta.
Varianta e echipare de mijloc + vopsea + ceva mici optiuni un total de 18k (pretul promo) sau 20k pretul normal. Mi se pare foarte ok cu motorul ala de 1.2 130cp |
--------------------
Nissan
1.5dci 106hp
2009
-
|
|
remesh |
![]()
|
QUOTE(simon @ 23 Jul 2015, 09:57) Binenteles este o parere subiectiva, dar Kadjar este facut pe platforma QQ cu foarte multe piese tot de QQ (au aceleasi coduri piesele). QQ este un model care are ceva know how. Plecand de la treaba asta si aducand ceva elemente interesante de design + un pret corect in segmentul in care se incadreaza, rezulta o masina decenta. Eu sfatuiesc pe cine nu a vazut si condus masina, sa o testeze, sa testeze si alte marci din acelasi segment, sa compare preturi si ulterior sa spuna daca e sau nu in regula Kadjar. |
--------------------
Renault
Megane 3 ST
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(remesh @ 23 Jul 2015, 16:46) Kadjar este facut pe platforma QQ cu foarte multe piese tot de QQ (au aceleasi coduri piesele). QQ este un model care are ceva know how. ![]() O exprimare care... exprima ce trebuie. Adica noroc ca e facuta pe o platforma de Nissan care are know how, ca altfel, daca era pe o platforma Renault ... Ia zi, la testul ala de l-au facut intern baietii de la Renault acu' ceva zile pe la Titu, cum a iesit comparatia cu concurenta? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(remesh @ 23 Jul 2015, 14:46) Eu sfatuiesc pe cine nu a vazut si condus masina, sa o testeze, sa testeze si alte marci din acelasi segment, sa compare preturi si ulterior sa spuna daca e sau nu in regula Kadjar. Deci sa o testeze, dar sa compare doar preturile. Si asta a fost bine spusa. O comparatie de pret se poate face si din sufragerie. This post has been edited by IRONICK: 23 Jul 2015, 19:12 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Am facut si eu acum 2 zile un test drive, evident tce-ul de 130cp -1.2L. Draguta masina, un pic cam zgomotoasa pe la ~100km/h. In rest, calitate imbinari tipic Renault. Masina nu m-a dezamagit, asta probabil ca nu aveam asteptari foarte mari. La maxim 15k eur, ar merita ceva de echipare medie.
Tot acum 2 zile am testat si mazda CX3, clasa mica crossover, teoretic nu se poate compara cu Kadjarul asta, insa, la toate capitolele mazda este peste. Avem motorul de 2L si 120cp, benzina. O placere si ce tinuta de drum. Prefer un aspirat d`asta de 2litri decat o ascutitoare la 130cp. le: cx3-ul era la pret 14k eur, echipare medie mai cu tot ce ai nevoie, deci asta l-as numi best buy, nu kadjarul. This post has been edited by Avani: 23 Jul 2015, 21:49 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
simon |
![]()
|
De ce este mai bun un aspirat de 2l decit drujba Renault?
In afara de design, care este foarte inspirat, nu vad ceva mai bun decit la Kadjar. Dimpotriva, mi se pare clar mai scumpa pentru ce ofera. Iar despre bullshit-ul cu care se prezinta masina nu are rost sa mai vorbim. Ridicolul la absolut. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
remesh |
![]()
|
Observ ca din ce in ce mai multa lume pe acest forum ce este total impotriva persoanelor care au o altra parere decat a lor. Am spus clar ca e doar opinia mea si este una subiectiva.
Daca suntem pe un topic de Kadjar discutam aceasta masina si concurentii din acelasi segment cu plusurile si minusurile lor. E de inteles ca nu tuturor ne plac aceleasi masini insa haideti sa discutam la obiect. |
--------------------
Renault
Megane 3 ST
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pe langa asta tu nu ai spus ca iti place aspiratul, exprimare ce denota subiectivitate, ci ca e mai bun. Bunatatea asta ar trebui sa fie cuantificabila cumva. Pe viitor incearca sa raspunzi macar cum esti intrebat. This post has been edited by R19/16v: 24 Jul 2015, 09:09 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
vezi ca cel cu aspiratu mai bun e avani.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Mii de scuze.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:21 |