DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

50 Pages « < 29 30 31 32 33 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dacia 1310 -Green Frog, 1984

BLUE R 19
post 24 Oct 2016, 14:15
Post #901

Membru autentic

Group: Members
From: Pitesti

QUOTE(Ov @ 24 Oct 2016, 09:21)
Treaba e ca la M nu nimeresc deloc reglajele, trebuie sa dau iar jos rampa si sa iau la polizor culbutorii ca am impresia ca au ceva uzura si ma pacaleste la lera...
*

Atunci regleaza in grade, fara lera...la Dacia e pasul surubului de 1mm (nu stiu la M), deci la o rotatie completa 360 grade, ai joc de 1mm... divizi si iti iese cat vrei, doar sa lucrezi atent, cu o cheie mai lunga ca sa-ti permita precizie.

This post has been edited by BLUE R 19: 24 Oct 2016, 14:22

--------------------
Dacia 1310 /1900
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sobolan
post 24 Oct 2016, 17:51
Post #902

membru paros...

From: GL

Desi asa circula vorba prin sat din culbutori nu poti sa iei la polizor,iei cementajul si apoi in 1000km is varza iar...mai bine cauti o rampa sh buna,noua de origine nu gasesti iar alea ASAM is de KKT....daca au "groapa " in ei reglezi sa zicem cu 0.15 si real ai 0.20 sau aprox sa zicem deci pericol nu e,daca jocul e mai mic e pericol,vor ramane supapele deschise.....recomand metoda reglajului la ochean daca te tine(daca nu poti nu te baga,poti beli supapele la jocuri mici) iar daca nu ceea ce a zis Bluer19 iar e corect .......
Sau mai corect poti folosi un cea comparator daca ai cu stativ fix....ii reglezi STAS si nici mult nu dureaza....

This post has been edited by sobolan: 24 Oct 2016, 17:52

--------------------
Logan-1.5dci-2017-- Golf mk5 - syncro - 2007-- Golf mk3-2.0 GTI-1993
colectionar de fiare vechi...
+
Ov
post 25 Oct 2016, 10:50
Post #903

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Eu vorbeam de IMS biggrin.gif
Rampa de dacie am noua de uzina smile.gif, dar nu merge pe motorul M207 tongue.gif

Oricum, nu stiu cum naiba nu mi-a dat prin cap sa caut rampa cu totul sa pun noua sa scap de-o grija, evident ca am gasit si am comandat deja una, maine o iau si termin balciul. Schimb si tija indreptata de mine la menghina biggrin.gif si gata pregatirea de iarna 243.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
BLUE R 19
post 25 Oct 2016, 19:53
Post #904

Membru autentic

Poate se gaseste si rampa de "M", stiam pe undeva niste chiulase de SR echipate...cam 2500 lei sad.gif A...ai gasit, banuiesc ca se potriveste de la L 25.

This post has been edited by BLUE R 19: 25 Oct 2016, 20:21

--------------------
Dacia 1310 /1900
+
Ov
post 26 Oct 2016, 12:27
Post #905

am rezolvat-o smile.gif rampa.jpg ( Size: 106.18k ) Number of downloads: 622

rampa mea avea si uzura acolo unde calcau culbutorii pesemne ca la un moment dat a mers fara ulei sau cu ulei de rahat. Daca-mi dispare bataia pe care o aveam de cand am luat masina ma pup wub.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
+
bucatzel
post 26 Oct 2016, 12:31
Post #906

Membru plictisit

From: Timisoara

QUOTE(Ov @ 26 Oct 2016, 13:27)
ma pup  wub.gif
*

Poze sau nu s-o intamplat!

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is online!Galerie FotoPM
+
sobolan
post 26 Oct 2016, 22:22
Post #907

membru paros...

Tot am zis pe un topic ca-s de acord cu multimea si ca bujiile sinteron is de kko....pai le-am gasit afumate acu cateva zile....am pus denso,s-au afumat si astea dupa 50km....
Am bagat o lanterna pe gaura bujiei si cand colo cox la greu pe pistoane si ulei....am zis wtf,ce dracu ? blink.gif am set nou Mahle pe ea......
Bun,am dat jos capacul la culbutori si cand colo simerigurile Goetze jucau pe supape,sarisera de pe ghiduri.....deci uleiul era ca la el acasa prin cilindri.....deci chiuloasa refacuta la atelier specializat,bani aruncati aiurea.....
Pana la vara cand s-o deschide programul rabla o trimit la tara,in primavara o sa fie de lucru la camp,exista un aro pentru munci grele,asta va cara oamenii p-acolo....
Cand am vrut s-o vand mi-a atras atentia OV ca poate are ceva ascuns,adica pare ciudat oarecum sa vinzi o masina refacuta,avea ceva ascuns si inca are si nici macar eu nu am stiut.....niste blestemate de simeringuri....de altfel eu am scris aici cam tot ce-am indurat cu rabla asta....uite ca atunci aveam gandirea catre alta vechitura dar intre timp m-am acrit de tot de rable......chiulase am vreo doua dar is de dacie pe injectie si-s de 1.6 ambele ca asa-s astea indiferent de motorizare le ele chiuloasa e de 1600.......daca-as pune una de aia scad rc-ul probabil,vazui ca au si valvele mai mari .....oricum nu mai pun mana la nimic,moralul meu e la pamant vis-a-vis de rabla asta....ea tot trage inspre remat si eu tot nu o las dar pna la urma lucrurile trebuie sa-si urmeze cursul lor firesc,ca si un om batran,azi il doare o mana,maine un picior si il tii numa' prin doctori si pan la urma tot se duce.....nu concep ideea sa o scot doar o data pe an,asta n-ar fi masina...ori mege mereu ori duca-se....
Am gasit si muci multi de ulei(ceva albicios) in capacul culbutoarelor,antigel nu manca dar pe langa toate supapele de evacuare veneau gaze calde sus in carter,uleiul era rece si de acolo si mucii aia albi....deci am si joc in ghiduri...

Concluzie :
-bujiile sinterom is bune pe daciile cu carburatie,daca nu apar ok la culoare e semn ca ceva nu e ok......
-orice masina SH ascunde anumite treburi pe care nici macar propietarul nu le poate sti si pana la urma nimeni nu se asteapta sa ia o masina sh si sa nu repare nimic le ea pentru ca asa ceva nu se poate,mai sunt unele necirculate dar astea-s cazuri rare si ar trebui sa fim realisti......

This post has been edited by sobolan: 26 Oct 2016, 22:25

--------------------
+
Adrian Frigo
post 27 Oct 2016, 04:17
Post #908

Membru cu o tigaie de dacie

From: Undeva,pe dreapta

Sobolan,daca doar din niste amarate de semeringuri de supapa vrei sa o trimiti la Remat,care altii nici nu viseaza sa aiba noroc de o asa masina,nu pot decat sa-mi exprim regretul!Ar fi pacat,mare pacat sa o dai la tocat.... sad.gif

P.S- Iar ca fapt divers,semeringurile de supapa Goetze sunt niste porcarii!De ce?Pentru ca au diametrul interior mai mare cu cateva sutimi bune fata de unul "in mintile lui",mai are si niste bavuri unde lucreaza supapa de zici ca-s facute in vreun CAP-u.....Eu am constatat asta pe pielea mea,iar solutia a fost sa caut unele de Victor Reinz,daca vrei,iti dau codul sau daca nu gasesti facem rost de-un set! smile.gif

--------------------
Dacia 1300/ 1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault /1972/1986/1997/2000 și ceva... - XX-00-UAP/ACR
Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins!
+
sobolan
post 27 Oct 2016, 09:26
Post #909

membru paros...

mersi dar am acasa un set nou de Victor-Reinz,cand am "construit" motorul asta nu gasii decat Goetze......ideea e ca vreau de mult s-o trimit la remat pentru ca m-am saturat sa am numai necazuri cu ea,pentru un set de simeringuri de 20 de lei care erau noi eu acuma tre' sa dau jos chiuloasa si s-o dezmembrez supapa cu supapa,munca de cateva ore bune.......m-am gandit s-o dezmembrez dar iar ar fi munca si n-as da chiar tot de pe ea si tot nu mi-as recupera macar juma' de bani,chiar n-are rost......pacat de caroserie.....

Daca vrea careva s-o ia veniti cu un PM,are toate actele in regula....ne intelegem,sunt dispus s-o dau(nu conteaza unde)...eu nu mai vreau sa mai mesteresc nimic sad.gif si plus de asta am inceput sa consider ca ocupa loc degeaba in ograda....

This post has been edited by sobolan: 27 Oct 2016, 09:46

--------------------
+
Adrian Frigo
post 27 Oct 2016, 13:28
Post #910

QUOTE(sobolan @ 27 Oct 2016, 10:26)
... am acasa un set nou de Victor-Reinz,cand am "construit" motorul asta nu gasii decat Goetze......acuma tre' sa dau jos chiuloasa si s-o dezmembrez supapa cu supapa,munca de cateva ore bune......

Ale naibii ore bune,chiar nu pot sa te inteleg... blink.gif Daca eram din zona jur ca veneam si le schimbam eu!!!
ideea e ca vreau de mult s-o trimit la remat pentru ca m-am saturat sa am numai necazuri cu ea,pentru un set de simeringuri de 20 de lei care erau noi ......pacat de caroserie.....

Si acuma eu trebuia sa dau troaca din dotare la remat cand m-a lasat pompa de benzina (150 de lei) fix in intersectie(dar fix acolo,cred ca daca o faceam intentionat si nu reuseam mad.gif )?Asa-i dacia...
Daca vrea careva s-o ia veniti cu un PM,are toate actele in regula....ne intelegem,sunt dispus s-o dau(nu conteaza unde)...eu nu mai vreau sa mai mesteresc nimic sad.gif  si plus de asta am inceput sa consider ca ocupa loc degeaba in ograda....

Foarte rau ca ai ajuns la decizia asta...ma rog,fiecare isi stie socotelile dar iti garantez ca o sa-i duci dorul.Eu zic sa te mai gandesti,las-o in pace o perioada pana-ti vine cheful sa te apuci de ea! wink.gif
Bafta! smile.gif

--------------------
Dacia 1300/ 1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault /1972/1986/1997/2000 și ceva... - XX-00-UAP/ACR
Daciot convins!
+
sobolan
post 27 Oct 2016, 14:09
Post #911

membru paros...

da,azi am dat de simeringurile Victor-Reinz,is net superioare fata de goetze,eu le-am luat de la unix dupa cote,se pare ca merg si pe Trafic 2200benzina,o sa dau un cod aici deseara si poze....am dat chiulasa jos,am curatat capurile pistoanelor ca era jale p-acolo......m-apuc sa demolez chiuloasa si sa schimb tot....
si DA,ma pish pe ea de dacie,sigur n-o sa-i duc dorul,una e sa schimbi o pompa de benzina si una e sa demolezi o chiuloasa si s-o refaci,acuma daca tot dau supapele jos ii fac si o polishare fina cu pasta,pai daca tot umblu.....daca e vreunu' pasionat p-aci de ea sa ma caute,eu o fac sa mearga la cheie intre timp....is la a treia dacie da' ca asta n-am patit cu nici una,nu mai vreau sa aud de dacii 1300/10 niciodata in viata mea....exceptie injectie,alea-s ok.

This post has been edited by sobolan: 27 Oct 2016, 14:13

--------------------
+
AR-18-MOS
post 27 Oct 2016, 14:10
Post #912

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

QUOTE(Adrian Frigo @ 27 Oct 2016, 14:28)
m-a lasat pompa de benzina (150 de lei) fix in intersectie(dar fix acolo,cred ca daca o faceam intentionat si nu reuseam mad.gif )?Asa-i dacia...
*

You've been a bad girl, Visinica, bad girl! mad.gif

This post has been edited by AR-18-MOS: 27 Oct 2016, 14:11

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
Adrian Frigo
post 27 Oct 2016, 17:49
Post #913

QUOTE(sobolan @ 27 Oct 2016, 15:09)
....una e sa schimbi o pompa de benzina si una e sa demolezi o chiuloasa si s-o refaci....

Stiu asta,am folosit-o ca exemplu in ideea ca poate,poate te induplec sa o cruti de la rabla... sad.gif Oricum,cine o sa o ia nu-i v a parea rau.Daca tot iti plac injectatele,de ce nu iti iei una in mintile ei? Combini clasicul cu "modernul"ca sa ma exprim asa... rolleyes.gif

--------------------
Daciot convins!
+
sobolan
post 30 Oct 2016, 15:31
Post #914

membru paros...

alaltaieri am luat chiulasa de injectata de la planat,i-am facut si verificat valvele cu benzina(fara arc)...tine....montat,pus simeringuri Reinz noi la supape....montat pe masina,garnitura fermit noua....
Dat chei face la fel ca inainte cu chiulasa ei.....bun....schimbat platini,condensatoare,delcou pana la urma,face la fel.....de data asta am bujiile caramizii,nu mai papa ulei....
Azi i-am schimbat garniturile de sub carbelitor,incercat de a plana talpa carburatorului pe o piatra cu succes....montat la loc,la fel.....schimbat garnitura dintre galerii si chiulasa....la fel....probat cu alte 3 bobine,la fel....pus carbelitor ca nou de 1300...la fel.....verificat firaraie si ce mai e ...nimic......nivel la cnc ok...
Scos valva de la servo,pus alta noua...la fel.....strangulat furtunul de depresiune la servo,la fel....incercat de a desfunda stuturile din galerie,nu erau infundate......
Dat jos capac la distributie ,latul e calat ok,totul e pe semne....
Schimbat fisele tesla cu unele romanesti Rofep ...la fel....capace de delcou si alte minuni...la fel....
Adus un mecanicos acasa,s-a "luptat" omu' cu ea vreo ora timp in care eu am disparut de-acolo ca sa nu ma enervez prea tare si cand vin cica nu stie nici el exact ..... ohmy.gif
trepideaza in turatii mici pana la 1500...mai sus merge de rupe....

Luni imi fac timp sa dau linia audio jos de pe ea si sa incerc sa mai gandesc cum scap de ea cat mai "profitabil" ca sa zic asa,de bani nu ma plang,mai pierde omu' in viata,asta sa fie si pierderea mea biggrin.gif cel putin s-o duc naibii la tara ca-mi tine curtea ocupata......cu parere de rau nervii mei is la maxim,trebuie sa renunt la ea.....de un singur aspect imi pare rau tare sad.gif ...tablaria....are tabla beton pe ea.......

This post has been edited by sobolan: 30 Oct 2016, 15:38

--------------------
+
om_bland
post 30 Oct 2016, 16:42
Post #915

Membru autentic

Trepideaza numai la rece , sau si la cald ?

30 Oct 2016, 16:45:
Condesatorul de la delcou l-ai schimbat ?

30 Oct 2016, 17:00:
Diuza de pe furtunul de sub galerie, o mai fii in furtun ? Lipsa ei, sau defectarea cauzeaza la relantii si in unele turatii ! Daca nu ai verificat-o, uita-te la ea, incearca sa o schimbi

This post has been edited by om_bland: 30 Oct 2016, 17:00

--------------------
dacia Berlina 1984 dacia berlina
RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
+
sobolan
post 30 Oct 2016, 17:03
Post #916

membru paros...

duza e la loc,condensatorul e nou...trepideaza oricand...oricand,oriunde dacia radmasa.gif

update : am gasit fisurate saiba de textolit si plasticul ala patratos de tine papucul platinei in delcou,inlocuit.....rezultat nul....mai am o varianta pe care o incerc maine.....daca nu-mi reuseste cred ca stiu ce are ea pan' la urma ......luandu-le prin eliminare si logica acum se cam leaga oarecum.....
Idei ?

This post has been edited by sobolan: 30 Oct 2016, 23:32

--------------------
+
81mat
post 31 Oct 2016, 19:42
Post #917

Membru

From: Iashinton

Trateaza totul cu,calm Dacia este o masina simpla,imposibil sa nu-i dai de cap,eu unul as fi relaxat sa am Dacia in stadiul in care se afla a ta si oricat le iubim noi,nu mai sunt masini pe care sa le folosim zilnic... sofer1.gif

--------------------
dacia Dacia 1300 1970 1970 - IS70UAP
Cocalar si Maimutoi cu Bmw...
+
Rob3rto
post 31 Oct 2016, 20:33
Post #918

Membru autentic

Pot spune ca aceeasi problema o are si masina mea. Cu orice motor a avut pe ea nu am avut niciodata un ralanti frumos, ba chiar si in ture da cate un duf. Eu banuiesc ceva in instalatia electrica smile.gif

--------------------
Dacia 1300 1981 - PH 88 VBA
+
sobolan
post 31 Oct 2016, 21:39
Post #919

membru paros...

ai banuit bine.....eu am gasit buba,am un sobolan prin curte pe care urmeaza sa-l omor si dau eu de el.....am gasit fire roase sub capota....ala de la bobina la delc era ros bine de flama peste tot sub capota si vreo 2-3 pe la alternator....noroc ca am lucrat pe intuneric la lanterna de cap si am vazut....motorul meu merge acum PERFECT,probabil ca nici nou n-a mers asa,jur.....totul de la un fir nenorocit si un condensator de delcou,doar incercasem vreo 3 da' erau duse toate,cum dracu ca aratau ca noi,le tineam si eu pe-acolo.....acu cand dau cu centrala la tabla se vede fain o scanteie albastra si bubtire ca un ac.....cu condensatoarele vechi era o scanteie ca o flacare imprastiata ....
Deci nu-mi vine sa cred...jur ca asa ceva nu imi imaginam....am cenzurat o intreaga masina ca sa am parte de-un fir ros.......
Filtrul de aer e muci,daca n-am acum scut si nici clapa de iarna trasa ....dracu' de sobolan a intrat si acolo si mi-a ros din filtru....cenzurat-l in cap,daca-l prind il fac pastrama....
In schimb am chiulasa de 1600 cu ghidurile ok si simeringuri reinz noi...urma de fum nu mai scoate......pe chiuloasa scrie 1397 / 9 .....daca banuiesc eu bine e la fel cu aia de 1400,are camerele de ardere mai mari dar is mai putin adanci...injectatele astea is de belea.....
Nu mai spun ca am carat motorul de injectata acasa ca eram ferm convins ca am o camasa fisurata ceva si ia apa in camera si de aia tot intrerupe si scoate condens pe teava.....daca-s habauc....
si poze de acum cateva zile cand faceam valvele.....piatra de polizor pisata,amestecata cu vaselina si furtun la mana......proba cu diluant nitro fara arcuri pe supape,la liber....daca tine ok 10-15 secunde e brici....au tinut ele asa vre 20 de minute....
Acuma tare-s curios cum o trage in setup-ul asta....vad eu....bine cam facut-o ca am treaba pe la tara,o bag in paine putin.....trebuie smile.gif ....la vara o rematizez ca mi-a facut peri albi..... up.gif ...daca cineva e interesat de ea(da' fapte nu vorbe) da de mine ......PM....eu is satul de aventurile cu dacia....prin '01 cand aveam dacie mai citeam si eu pe forum-uri cum pateau unii si altii cu ele si ma gandeam ca-s norocos.....mergeam cu aia prin toata tara si nici patent nu luam cu mine.....cu asta am imbatranit intr-un an cat in 10,mare parte si din neatentia mea si lucrul pe graba,in frig etc......ma las de prostii...... radmasa.gif

QUOTE(81mat @ 31 Oct 2016, 20:42)
Trateaza totul cu,calm
*

asa ar fi trebuit....

This post has been edited by bucatzel: 1 Nov 2016, 11:09

--------------------
+
Alex1300BV
post 31 Oct 2016, 22:21
Post #920

Membru autentic

Cool!

--------------------
Dacia 1410 1991 1397 cmc TLX Break - xxxxxxxx
+
sobolan
post 31 Oct 2016, 22:30
Post #921

membru paros...

si nervii mei is tot cool smile.gif ....deja dusesem asta vara la fier vechi vreo 5 chiuloasa strambe si un bloc,am luat de-un pall mall si o bere pe ele ,la vara duc si masina radmasa.gif ....fac un drum cu masina pana la remat si ma intorc pe jos,e aproape de mine....singura dacie care o mai accept vredata ca si masina ok e aia pe injectie......intre timp am inceput sa urasc motoarele cu axa in bloc,prea multe mecanisme,prea multe uzuri,prea multe batai de cap.....in motorul asta pusei tacheti noi si am gasit doi defecti inauntru in ei,erau batuti de tija,va dati seama ce piese de kkt vand magazinele,de aia s-a dus dracu' dacia.....acum are 8 tacheti ciuremati,de pe un motor oarecare dar buni....axa e inca ca si noua,noua fusese parca....mai am un motor de 1297cc 810-02 parca si unul pe injectie dar fara gaura de pompa de benzina in bloc,ala merge musai cu pompa de benzina de damas.....am si un 102-00,refacut mai in graba,posibil ca-i bun-bun dar decomprimat(inginerii dacia erau beti sau l-au facut sa mearga cu gaz)......trebuie sa le car dracului inapoi la remat,ma las de gainarii....

This post has been edited by bucatzel: 1 Nov 2016, 11:09

--------------------
+
om_bland
post 1 Nov 2016, 01:35
Post #922

Membru autentic

Vezi nenea sobolan. ca de condesator ti-am spus eu sa-l schimbi tongue.gif . Ala face mari necazuri cand nu mai e bun wink.gif.
Nu te gandii tu ca si daciile pe injectie au belelele lor ! Nici alea nu mai sunt la prima tinerete.

--------------------
dacia Berlina 1984 dacia berlina
RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
+
BLUE R 19
post 1 Nov 2016, 01:40
Post #923

Membru autentic

QUOTE(sobolan @ 31 Oct 2016, 22:39)
ai banuit bine.....eu am gasit buba,am un sobolan prin curte pe care urmeaza sa-l omor

*

radmasa.gif poate e suparat ca nu i-ai platit drepturi de autor pentru nume.

--------------------
Dacia 1310 /1900
+
sobolan
post 1 Nov 2016, 01:40
Post #924

membru paros...

QUOTE(om_bland @ 1 Nov 2016, 02:35)
Vezi nenea sobolan.  ca de condesator ti-am spus  eu sa-l schimbi tongue.gif .
*

il schimbasem...cu altii la fel de prosti...unul nou am pus si e romanesc d-ala ieftin da' merge up.gif ...va multumesc la toti !

QUOTE(BLUE R 19 @ 1 Nov 2016, 02:40)
radmasa.gif poate e  suparat ca nu i-ai platit drepturi de autor pentru nume.
*

posibil,am un vecin la vreo 4-500metri care sta cu porcu' in casa...in anul 2016,la oras.....

This post has been edited by sobolan: 1 Nov 2016, 01:42

--------------------
+
Adrian Frigo
post 1 Nov 2016, 01:54
Post #925

Ei,acum ca merge cum trebuie,o mai "rematizezi" sau o lasi la locul binemeritat(in ograda adica)? rolleyes.gif

QUOTE(sobolan @ 1 Nov 2016, 02:40)
...am un vecin la vreo 4-500metri care sta cu porcu' in casa...in anul 2016,la oras.....

blink.gif blink.gif blink.gif Ce oameni...

--------------------
Daciot convins!
+
BLUE R 19
post 1 Nov 2016, 01:55
Post #926

Membru autentic

Pana la urma... Metaplastul e bun, ca IPRS Baneasa(astea au fost originale) nu mai exista, se mai fac si la IPEE Curtea de Arges. Ce erau aia straini ? englezesti sau frantuzesti, nemtesti, Automotor France(AF), intermotor England ? Unele din astea cred ca nu mai au nimic comun cu originea specificata, e doar blazon, sau poate erau vechi, ori garnitura aia nu etansa si atunci...parca zic ca erau AF...

This post has been edited by BLUE R 19: 1 Nov 2016, 02:01

--------------------
Dacia 1310 /1900
+
sobolan
post 1 Nov 2016, 02:05
Post #927

membru paros...

QUOTE(Adrian Frigo @ 1 Nov 2016, 02:54)
Ei,acum ca merge cum trebuie,o mai "rematizezi" sau o lasi la locul binemeritat(in ograda adica)? rolleyes.gif

*

daca as da-o la remat imi e mila doar de caroserie pentru ca stiu eu ce fel e.....motorul nu e o problema oricum ar fi,astea se gasesc pe toate gardurile.... biggrin.gif ....eu vroiam s-o vand,nu-mi mai scot eu banii ,asta e clar,da' daca primesc o oferta ok o marit ,am cerut mult pe ea in anunt,asta e clar......pana cand dau drumu' astia la progam mai stau si eu potolit.....

QUOTE(BLUE R 19 @ 1 Nov 2016, 02:55)
. Ce erau aia straini ? englezesti sau frantuzesti, nemtesti, Automotor France(AF), intermotor England ?
*

intermotor is buni,eu aveam niste jeguri prin portbagaj care aratau ok asa ca aspect si de aia am tot incercat fara succes,nu m-am uitat pe ei la marca dar acum am metaplast....mosu' strangea toate cenzuraturile,chiar si capace delco fisurate.....am facut curat definitiv in portbagaj in dulapul ala......

--------------------
+
BLUE R 19
post 1 Nov 2016, 02:23
Post #928

Membru autentic

QUOTE(Adrian Frigo @ 1 Nov 2016, 02:54)

*
daca as da-o la remat imi e mila doar de caroserie pentru ca stiu eu ce fel e.....motorul nu e o problema oricum ar fi,astea se gasesc pe toate gardurile.... biggrin.gif ....eu vroiam s-o vand,nu-mi mai scot eu banii ,asta e clar,da' daca primesc o oferta ok o marit ,am cerut mult pe ea in anunt,asta e clar......pana cand dau drumu' astia la progam mai stau si eu potolit.....

Pana atunci ii pui injectie, astfel vei putea sa te bucuri de ea, sa ai usurinta in exploatare pe care o cauti atata, vezi ce faci pe urma. Daca tot vrei s-o rematizezi nu-i bai ca o injectezi, decat casata mai bine penetrata (a se citi injectata) radmasa.gif icon_mrgreen.gif si 1600 ca nu e greu.

This post has been edited by BLUE R 19: 1 Nov 2016, 02:35

--------------------
Dacia 1310 /1900
+
sobolan
post 1 Nov 2016, 02:36
Post #929

membru paros...

a nu se inteleg gresit....am avt o dacie din 78 cu care am mers mult si am tras de ea ca de caine.....nu m-a lasat,mi-a placut mult.....am vandut-o,am plans dupa ea.....apoi am avut una din 98,luata de noua de ala batran.....aia a fost o regina,nu stiu daca ma crede careva dar am mers cu ea 295000km pana i-am facut motorul.....clampanea,batea ,manca ulei dar mergea.....am pus un set nou,arbore rectificat,pus chiulasa la loc si jar iar...pe aia am tinut-o doar in valvoline si la 4000 de km jos......poate ca unii o stiti ,am avut jurnal de bord cu ea aici la vremea aia....
Am zis ca asta verde e o "gluma",avand si ceva experienta in dacii si avand si experienta de service.....o laie,am luat-o in barba de zeci de ori,nu stiu ce sa zic,masina asta trage la topit si eu tot am incercat da' nervii nu ma mai tin....ma intreb ce dracu' se mai strica acuma ? ca totul e cam nou si inlocuit.....

Blue : am mai scris,vroiam sa trec pe injectie,posibil,am tot ce trebuie,nervii is cam uzati da' in timp o sa vad.....daca treaba sta bine si nu o marit o inmatriculez cat de curand pe numele meu,taxa se duce naibii,bun asa up.gif ,identificare la rar canci up.gif .....vedem......m-am impiedicat azi de un 1600i .....eu stiu ? rolleyes.gif

This post has been edited by sobolan: 1 Nov 2016, 02:38

--------------------
+
Ov
post 1 Nov 2016, 09:06
Post #930

asta cat de cat mai pornea roasa de sobolan, dar injectata cum crezi ca se manifesta cand se intalnea cu rozatoarea?

--------------------
Dacia 1300 1972
+
50 Pages « < 29 30 31 32 33 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th May 2025 - 16:37
Forum Renault