RADARE, DN 1 si altele
![]() ![]() ![]() |
RADARE, DN 1 si altele
silviu2002 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 29 November 04 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 Benzina 4wd ,,Imbatranesc si tot invat" - Eschil
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea mai avem ce discuta stind pe marginea drumului si gindindu-ne ce s-ar fi intimplat daca....
Sistemul este montat, functional, asta este, autostrazi nu se fac, important este sa nu luam amenzi. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
silviu2002 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 29 November 04 From: Cluj ![]() |
Sistemul a fost instalat si facut sa functioneze la noi in tara, ca si in alte tari, ca urmare a unor studii facute de unele institutii de internationale monitorizare a traficului si care au cam constatat ca pentru economia unei tari costurile legate de accidentele de circulatie sunt foarte mari iar implementarea acestor sisteme e menita tocmai sa faca economie in bugetul tarilor care-l implementeaza.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 Benzina 4wd ,,Imbatranesc si tot invat" - Eschil
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 14 Dec 2005, 08:31) Dumireste-ma si pe mine. Ca poate nu stiu eu sa calculez .Pana acolo sunt 100km(sa zicem cu toate ca's 120-130) la 1h 38 inseamna ca ai mers cu 100km in linie nu-i asa?Deci oha respectari in localitati...Am dreptate sau nu calculez eu bine? Eu stiam ca sunt 120km, facuti in 98 minute, adica o medie orara de 73km/h, ca ora are 60 minute ![]() Drumul a fost liber, si altii au mers si mai repede decat mine. Ai postat inainte sa-si faca cafeaua efectul ? ![]() This post has been edited by cosmin_m: 14 Dec 2005, 16:03 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
a primit cineva pina acum amenda acasa?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
nitz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am incercat si eu DN1 in seara asta si am mers 100% legal (100 in afara, 50/60 in sate) de la Sinaia la Bucuresti. In total 1h40min, in conditiile in care drumul a fost relativ liber.
Pentru curiosi: * Sinaia - Ploiesti (Metro) - 45 min * Centura Ploiesti - 15 min * Barcanesti (unde se termina doua benzi pe sens) - Aeroport Otopeni - 30 min * Otopeni - Baneasa - 10 min Mi se pare foarte stresant sa conduci in conditiile astea pe DN1. Daca faci un drum pana la Azuga si inapoi, ai 40 de radare in 300 km. Si e foarte probabil sa gresesti si sa iti sara acul. Ce facem, punem cruise control pe Dacii?? Nu mai spun ca am fost mai mult atent la vitezometru decat la drum ![]() Partea buna: se circula mult mai calm acum, si daca vor fi mai putine accidente grave, pana la urma se merita efortul. |
--------------------
Renault
Clio
- alb murdar
|
|
nitz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Limita de 60 la ora in satele din Prahova sa zicem ca mai merge, dar la 50 la ora in Ilfov ti se pare ca stai pe loc.
|
--------------------
Renault
Clio
- alb murdar
|
|
Silviu_S |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 24 May 04 ![]() |
Radarele astea nu au schimbat legislatia, si pana acum tot 50-60 era viteza maxima in localitati. De ce pana acum nu a avut nimeni stres? (intrebare retorica
![]() |
-------------------- |
|
thegodsglory |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 31 December 04 From: B ![]() |
probabil ca repet ce au spus multi altii inantea mea. este stupid ce au facut cu sistemul asta de supraveghere. este drum european dar nu s-au gandit la asta, au preferat sa omoare tot traficul in loc sa mai construiasca 1-2 pasarele prin sate si sa facaceva sa-i impiedice pe nesimtitii aia sa traverseze aiurea drumul.
sincer sa fiu, m-as fi asteptat sa creasca viteza, nu s-o micsoreze. evident, carutele inca sunt pe drum. |
--------------------
dacia
1310 alb-ruginiu :)
- b14 it's a feature, not a bug.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(thegodsglory @ 21 Dec 2005, 09:56) probabil ca repet ce au spus multi altii inantea mea. este stupid ce au facut cu sistemul asta de supraveghere. este drum european dar nu s-au gandit la asta, au preferat sa omoare tot traficul in loc sa mai construiasca 1-2 pasarele prin sate si sa facaceva sa-i impiedice pe nesimtitii aia sa traverseze aiurea drumul. Cate din accidentele grave au avut loc pentru ca "nesimtitii aia" au traversat aiurea si cate pentru ca niste tampiti au mers cu 120 si mai mult prin localitati? E foarte simplu - nu-ti convine regulamentul si n-ai chef sa respecti viteza legala, iei trenul. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Prostia e ca trece drumul european prin localitate. E normal ca oamenii sa traverseze strada, nu? Pasarelele alea pentru pietoni sunt bune ca idee insa nu stiu de ce eu cred ca sunt ilegale. Mi se pare discriminare ca o persoana cu handicap care vrea sa treaca pe partea cealalta sa nu poata sa o faca. E aberant. Ma mir ca nu a dat pana acum nimeni in judecata statul roman pentru prostia asta. Nu am vazut nicaieri pe DN1 la pasarelele alea un sistem care sa ii ajute pe cei cu handicap sa traverseze. In strainatate e plin de astfel de lucruri. E normal.
A, ca mi-am adus aminte... daca esti femeie tanara si ai copilul mic in carucior, cum treci strada ca sa ajungi la mama soacra sa ii lasi copilul 3 ore spre supraveghere? Dar ce ne intereseaza pe noi... Sa mearga masinile cu 120 km/h prin localitate !!!! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu chiar nu-i mai inteleg pe cei pe care nici 1:40 h pina la Sinaia, nu-i satisface.
Si asta in conditiile in care conduci lejer si nu ajungi acolo un pachet de nervi din cauza ciumecilor la volan. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum poate nu te mai enervezi din cauza drumului si ciumecilor, ci te enervezi ca esti limitat sa te manifesti agresiv
![]() ROAR. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
costi |
![]()
|
ma cam tem ca asta-i problema.....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
cataiff |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(i96nds @ 21 Dec 2005, 15:00) Mi se pare discriminare ca o persoana cu handicap care vrea sa treaca pe partea cealalta sa nu poata sa o faca.... ... daca esti femeie tanara si ai copilul mic in carucior, cum treci strada... si daca esti sanatos ( sau femeie batrana ![]() ![]() hai fratilor sa respectam legea aia, buna, rea, cum e... se va face si autostrada candva. |
--------------------
Logan
Laureate 1,4
- B 82 MLD urasc mirc'u....
|
|
mihail75 |
![]()
|
eu am o curiozitate. daca o masina merge cu 80-90 la ora si eu trebuie sa o depasesc, fiind nevoit sa trec peste 100, iau amenda? se tine cont de circumstante?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(i96nds @ 21 Dec 2005, 15:00) Prostia e ca trece drumul european prin localitate. E normal ca oamenii sa traverseze strada, nu? Pasarelele alea pentru pietoni sunt bune ca idee insa nu stiu de ce eu cred ca sunt ilegale. Mi se pare discriminare ca o persoana cu handicap care vrea sa treaca pe partea cealalta sa nu poata sa o faca. E aberant. Ma mir ca nu a dat pana acum nimeni in judecata statul roman pentru prostia asta. Nu am vazut nicaieri pe DN1 la pasarelele alea un sistem care sa ii ajute pe cei cu handicap sa traverseze. In strainatate e plin de astfel de lucruri. E normal. A, ca mi-am adus aminte... daca esti femeie tanara si ai copilul mic in carucior, cum treci strada ca sa ajungi la mama soacra sa ii lasi copilul 3 ore spre supraveghere? Dar ce ne intereseaza pe noi... Sa mearga masinile cu 120 km/h prin localitate !!!! Faci 2 copii: unu pe o parte a strazii si altul pe ailalta..simplu |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(mihail75 @ 21 Dec 2005, 17:24) eu am o curiozitate. daca o masina merge cu 80-90 la ora si eu trebuie sa o depasesc, fiind nevoit sa trec peste 100, iau amenda? se tine cont de circumstante? Da, pentru ca nu 'trebuie', ci 'vrei' tu sa o depasesti. ![]() In loc sa vedeti partea buna, ca ne 'ajuta' sa mergem minimizand consumul .. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
costi |
![]()
|
QUOTE(mihail75 @ 21 Dec 2005, 16:24) eu am o curiozitate. daca o masina merge cu 80-90 la ora si eu trebuie sa o depasesc, fiind nevoit sa trec peste 100, iau amenda? se tine cont de circumstante? Ma cam indoiesc ca politistul va tine cont ca tu ai depasit viteza maxima dn cauza ca ai depasit. Depasirea vitezei maxime este depasirea vitezei maxime. Daca te-a prins chiar in momentul depasitii ai luat-o! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Pai era si o intrebare la examen pe ideea asta, daca poti sa depasesti in zone in care viteza este limitata. Si raspunsul era, evident, da, poti, atata timp cat nu depasesti viteza limita
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_m @ 14 Dec 2005, 14:31) Eu stiam ca sunt 120km, facuti in 98 minute, adica o medie orara de 73km/h, ca ora are 60 minute ![]() Drumul a fost liber, si altii au mers si mai repede decat mine. Ai postat inainte sa-si faca cafeaua efectul ? ![]() Fac pariu ca nu's 120 km cum ma vezi si cum te vad. Si ma refeream ca nu aveai sa faci distanta aia cu RESPECTAREA VITEZEI LEGALE. La asat ma refeream ca ai facut prea putin. PS: Si eu nu beau cafea ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Ce aveti mai cu cafeaua? E buna, face bine la moral, imbunatateste atentia.
Legat de camerele cu radar pot spune ca sunt bune, problema e ca un drum de aproape 2 ore te face sa te gandesti la somn. Inca unul de intoarcere pe o durata mult mai mare pt ca aglomeratia se agraveaza, plus oboseala de la distractia de pe partie, daca se merge cu faza lunga din sens opus pt ca soferul este egoist pana in maduva, toate astea te fac sa te gandesti la tramvaiul zapezii. Dar cand si asta vine cand apuca si e plin de calatori...te lipsesti. Una peste alta reducerea sau disparitia accidenteleor de pe DN 1 avand cauza viteza, e un efect secundar, dar e considerat pe nedrept rezultalul mult asteptat. De asemenea poate sa genereze aparitia accidentelor generate de oboseala si stressul amenzilor. Cand am ajuns acasa eram atat de obosit de credeam ca merg in somn. This post has been edited by george_slz: 22 Dec 2005, 21:20 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Citesc aici: http://www.hotnews.ro/articol_39470-Big-Br...0-de-amenzi.htm
ca s-au luat deja 76 de permise pentru viteza pe DN1. Pe bune daca inteleg... s-a scris in ziare, s-a dat la teveu, cred ca si aurolacii stiau in canale ca sunt 50 de radare pe DN1. Cat de prost sa fii sa mergi cu 100 in localitate? Iti mai fuge piciorul... 65-70 e de inteles sa zicem, dar 100 sa-ti ia permisul? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
mihail75 |
![]()
|
Citat din articolul preluat de pe hotnews:
<Potrivit legislatiei rutiere, daca mergeti cu zece kilometri pe ora in plus peste viteza maxima admisa pe portiunea de drum respectiva, atunci veti fi amendat. De exemplu, intr-o localitate unde viteza maxima admisa este de 50 km/h, aveti voie sa circulati cu maximum 60 km/h. Daca ati depasit 60 km/h, atunci veti fi amendat.> Deci cum ramine? Luam amenda daca avem 55 la ora? |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu nu contest influenta radarelor asupra sigurantei traficului insa mi-as fi dorit sa cheltuiasca acei 3 milioane de EUR pe o instalatie de iluminat drumul. Fac naveta de 5 ani de la Ploiesti la Bucuresti si va spun, este ingrozitor de obositor sa mergi noaptea pe drumul ala in bezna, cu carute nesemnalizate si pietoni beti care merg pe mijlocul drumului. Ca sa nu mai zic periculos...
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
costi |
![]()
|
e la fel ca in oras, se admit 10 Km/h in plus
This post has been edited by costi: 23 Dec 2005, 13:03 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu caz de amenda data la 56km/h pe DN1 acum cam o luna si ceva unui prieten. Si politistul ca raspuns la intrebarea lui cu cei 10kmh marja lasata a zis "Cat e limita? 50? Atunci ai depasit cu 6km/h deci amenda."
Cred ca era in urma cu planul ca a vrut neaparat sa-i dea amenda si nu a acceptat sa ia spaga. |
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
costi |
![]()
|
solutia: contestatie= cistig sigur
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Cobra |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 11 June 04 From: Bucuresti ![]() |
nasol rau cu radarele lu' peshte domle', nasol...
pai sa vezi ce frumos mergi tu cu 50 la ora noaptea si pe ploaie de la munte pana in bucuresti, ca naiba mai vede cand este localitate si cand nu, ca case sunt oricum... si sa stai cu ochiu dupa indicatoare de localitate in loc sa ma uit pe unde merg sunt chiar curios daca oi fi luat vreun radar, ca m-am chinuit sa merg cu 50-60 peste tot mai putin unde *parea sa fie camp... |
--------------------
Megane 1
RT
Hatchback
- B
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Daca vremea era asa rea cum o descrii tu, nu ti se pare ca 50 km/h era o viteza prea mare ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 09:41 |