DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Logan MCV ("break"), a aparut..., impresii, pareri, teste...

dizzy
post 3 Mar 2006, 10:04
Post #241

Work smart not hard!

Group: Members

Nu sunt pt vandut.
Sunta magarii de teste. Adica probabil seria ZERO, cea care este verificata la sange, inainte de productia de serie mare.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj01pel
post 3 Mar 2006, 10:28
Post #242

Membru incepator

From: cluj napoca

au pus pe primul break facut ieri un motor de 1,6

--------------------
Renault Clio 4 2013 - cj 09 ura
Clio Gri de Cluj
+
mil
post 3 Mar 2006, 10:37
Post #243

ocupat

From: x

Repet intrebarea geamurile laterale (dupa usa din spate) sunt la fel ca cele de la Genava sau mai mici?

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
serry
post 3 Mar 2006, 12:35
Post #244

Membru incepator

QUOTE(cj01pel @ 3 Mar 2006, 01:08)
de pozat nu a fost voie.
tot ce pot sa spun  ca este identic cu logan berlina pina dupa usile spate.
are un hayon si nu 2 usi. are alta bara in spate si alte stopuri mult mai dragute.
este bestial fata de cel existent deja.
*

Sa intelegem ca poze ca acestea sunt trucate?

http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?a=36132&shift=1
http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?...132&shift=1&p=2
http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?...132&shift=1&p=3
http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?...132&shift=1&p=4
http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?...132&shift=1&p=5

Sau asta nu e Logan Break?

--------------------
Dacia Logan Ambition - XX-XX-XXX
+
IRONICK
post 3 Mar 2006, 12:39
Post #245

-

From: Romania

Off-topic
Handicapatii astia de ziaristi au sters din pozele de mai sus sursa.
Rusine GS !

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
rotuning
post 3 Mar 2006, 12:47
Post #246

Australanthropus olteniensis

From: pe langa Buridava

QUOTE(hebron @ 3 Mar 2006, 10:43)
Am tot citit pareri si pareri despre "macheta" de la Geneva...
In primul rand utilitaro-break-ul ala nu e un SUV...e ceva ce ei stiu ce e.
In al doilea rand domnu' Rotuning nu mai fi asa exaltat, ai rabdare sa vedem cum arata fara brizbrizuri si forma finala, sau zi-ne tu daca aia de la TV sunt prosti.
Mor cand vad ca le stiu unii pe toate numai din poze asa.... ph34r.gif
*

forma finala la ce? Breakul e deja facut si apare in octombrie. Steppe e altceva, poate baza pentru noi caroserii, de SUV, de MPV, de ce vreti voi. Steppe nu e facut ca baza pentru break. A, ca are aceeasi linie pana la usile din spate, ce daca? Si berlina are aceeasi linie cu breakul pana la un anumit punct. Ca vor ramane stopurile alea si pe break, e normal, dar farurile vor fi de berlina, la fel ca toata partea fata.
si ca sa-ti raspund, 1: nu sunt exaltat, doar sper ca se va produce la un moment dat, doar nici rx4 nu are inca inlocuitor, in timp ce scenicul are, asa ca oricum va mai dura, chiar daca Dacia sau Renault vor vrea o asa derivata de Logan
si 2: da, aia de la TV chiar sunt prosti, ce-i nou in asta?

--------------------
RENAULT Megane 2.2 1.6 16V CD 2006
TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D
ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi
ex:AlfaRomeo33 1.5 ie
ex:DaciaNovaGT
+
rotuning
post 3 Mar 2006, 12:56
Post #247

Cherokee si Tahoe sunt SUVuri? Deci si Defenderul e SUV. Si Frontera, Patrol, Pathfinder.....conform definitiei, parca nu prea par....Si atunci, Forester e MPV? Asa sa fie. Nu zic nu. Oricum, Steppe nu e break , asta e sigur. Si nici nu vrea sa fie. Asta e problema mea. Si vad ca putini pricep

--------------------
ARO 11.9 1.6D
+
klaus
post 3 Mar 2006, 12:58
Post #248

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Pe aceeasi deductie logica, nici Scenic RX4 nu e scenic.
Zic si eu, nu dau cu pietre

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
os
post 3 Mar 2006, 12:59
Post #249

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

@rotuning: te rog cauta sa eviti postarile consecutive. De asemenea, chiar daca din punctul tau de vedere vehementa pare justificata, nu uita ca e posibil ca altii sa fie de alta parere. Multumesc.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
miki
post 3 Mar 2006, 13:06
Post #250

#Hırsızlargibigeceniniçine

QUOTE(hebron @ 3 Mar 2006, 05:43)
Am tot citit pareri si pareri despre "macheta" de la Geneva...
In primul rand utilitaro-break-ul ala nu e un SUV...e ceva ce ei stiu ce e.
In al doilea rand domnu' Rotuning nu mai fi asa exaltat, ai rabdare sa vedem cum arata .... ph34r.gif
*

Stiu io...stiu io... Este o noua lgama ce va fi lansata de reno.... SUF adica ....Sport Utility Frigider radmasa.gif

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE 2004 / 2019 - XX-B-XXX
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
Vlad Georgescu
post 3 Mar 2006, 14:51
Post #251

/----\ <--- Logan

Pe site-ul Dacia scrie ca Logan Steppe are 1.78 m inaltime. Asta inseamna ca e MULT mai inalta decit Logan-ul care exista deja pe piata.

Mie nu mi se pare deloc ca seamana cu un break, sau cu un all-road sau cu un SUV.

Mi se pare ca e mai degraba ca e o furgoneta mai mica. Cred ca in Romania este nevoie de furgonete mici, si din cauza asta se cumpara in general:

- Daewoo Damas

- Dacia Papuc

- tot felul de SH-uri vestice vechi, vai de steaua lor, dar care de bine, de rau, duc marfa

M-as bucura foarte mult daca Dacia ar scoate modelul asta Steppe si ar renunta sa mai produca Dacia Papuc.

Asta pentru ca majoritatea Daciilor Papuc sint un pericol pentru ceilalti soferi. Majoritatea sint carosate in asa fel incit in oglinda din mijloc nu se mai vede nimic, iar soferii de pe ele sint in majoritatea incompetenti.

Daca Dacia renunta sa mai produca papucu', cel putin problema cu carosarea se va rezolva.

Eu nu-mi voi cumpara asa ceva pentru ca nu am nevoie sa duc marfa, dar cred ca este un model binevenit in Romania.

Asta, daca nu cumva Dacia nu va apela la strategia lor clasica.. mai un leak de poze prin nu stiu ce ziar, mai o afirmatie de genul "da, dom'le, in aproximativ 6 luni scoatem motorul de 1.6 cu 16 valve".. dupa care scot ceva mult mai jos decit ce au anuntat iar chestiile cu adevarat exciting (cum ar fi motorul de 1.6 16V) nu le scot niciodata.

Am inceput sa am boala destul de mare pe Dacia, din mai multe motive. Unul este modul in care isi fac reclama. Tot anunta chestii misto, fac vilva, dar nu le scot pe piata.. ca deh, romanu' e prost si cumpara si motor de 1.4 sau 1.6 fara 16V care consuma in draci. Alt motiv este ca Logan-ul arata urit in interior pentru ca se folosesc materiale de calitate proasta. Asta evident, ca sa nu-l cumpere lumea in loc de Megane.

In 2005 se stia ca la sfirsitul lui 2005 va aparea motorizarea de 1.6 16V.. pe urma au spus ca nu, ca apare la inceputul lui 2006.. unde este?

Pentru urmatoarea masina ma voi orienta spre o marca vestica, fiabila, care are deja modele avansate pe piata si al caror marketing nu consta doar in minciuni spuse frumos ca sa mai faca un pic de vilva, si sa apara inca un articol in ziare despre ce vor face ei, ca dupa aia sa nu faca.

Dacia e ca Ceausescu - promite mult dar realitatea e mult mai neagra. In vorbe, in ziare si la expozitii totul e minunat.

This post has been edited by Vlad Georgescu: 3 Mar 2006, 14:58

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
driverx
post 3 Mar 2006, 14:59
Post #252

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(Vlad Georgescu @ 3 Mar 2006, 14:51)
Asta pentru ca majoritatea Daciilor Papuc sint un pericol pentru ceilalti soferi. Majoritatea sint carosate in asa fel incit in oglinda din mijloc nu se mai vede nimic, iar soferii de pe ele sint in majoritatea incompetenti.

Daca Dacia renunta sa mai produca papucu', cel putin problema cu carosarea se va rezolva.
*

1) Ce vina are Dacia S.A. sau modelul Papuc asa batran cum e ca o gramada de odihniti au titlul de soferi pe ele?
2) oglinda din mijloc....tu ai vazut cate dube sunt facute de la mama natura astfel incat oglinda centrala nu este folosibila?

Think....again.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Vlad Georgescu
post 3 Mar 2006, 15:07
Post #253

/----\ <--- Logan

Am gasit un articol in franceza despre Logan Steppe: http://www.leblogauto.com/2006/03/genve_2006_daci.html

Cine stie limba, poate sa-l citeasca. Eu nu stiu limba asta.

Mie NU mi se pare normala chestia cu oglinda centrala nefolosita la furgonete!

Daca as fi in locul RAR, nu as omologa astfel de masini.

La fel cu jeep-urile cu faruri foarte puternice. Nu ma intereseaza ca asa sint din fabrica. Cit timp iti fac radiografie, nu au ce cauta pe sosea.

Cit despre ce vina are Dacia ca soferii de Papuc sint tot felul de dusi cu sorcova.. nu stiu daca Dacia are vina. E mai degraba un complex de imprejurari, care au ca consecinta acest lucru.

- pretul mic al papucului

- faptul ca papucul e adesea folosit pentru a transporta materiale de constructii, si deci oricum se zgirie, si atunci nu-i mai pasa soferului de inca o buseala

- faptul ca papucul e urit

- faptul ca papucul e carosat la Gigi SRL si nu e carosat din fabrica

- faptul ca papucul e bazat pe tehnologie Dacia din anii '70, si deci oricum se strica repede

... toate astea fac ca patronilor sa nu le pese, si sa puna pe Papuc cel mai slab sofer din firma, iar acelui sofer sa nu-i pese daca buseste Papucul.

Toate astea se vor schimba daca in loc de Papuc va fi o Dacia Steppe.

Cind Dacia va renunta la modelul Papuc, o sa beau un pahar de sampanie pentru asta. Chiar daca nu am legatura cu Dacia si nu am Dacii Papuc, prezenta atitor soferi ametiti pe strada cu Dacii Papuc ma afecteaza.

Chiar saptamina trecuta era sa ma loveasca unul. Nu s-a uitat ca sint si eu pe banda din stinga. Oricum el are papuc si nu mai conteaza o buseala in plus. A tras de volan, si asta e, a trebuit sa-i fac loc intrind pe contrasens!

This post has been edited by Vlad Georgescu: 3 Mar 2006, 16:01

--------------------
+
bonzai
post 3 Mar 2006, 16:17
Post #254

Membru autentic

@Vlad, un mic comentariu: Dacia a spus mereu , 1,6 16V in primavara 2006. Inca sunt cat "in plan"... si sincer intodeauna si-au cam respectat planul.

--------------------
Renault Megane 4 GT 2017
+
Vlad Georgescu
post 3 Mar 2006, 16:28
Post #255

/----\ <--- Logan

QUOTE(bonzai @ 3 Mar 2006, 17:17)
@Vlad, un mic comentariu: Dacia a spus mereu , 1,6 16V in primavara 2006. Inca sunt cat "in plan"... si sincer intodeauna si-au cam respectat planul.
*

Se poate. Eu tin minte ca am vazut o emisiune cu cineva de la Dacia (Stroe?) in care a promis motorul 1.6 16V la jumatatea lui 2005.. dupa care, cind nu l-au scos, au spus ca la inceputul lui 2006..

Dar, e foarte posibil sa ma insel.

--------------------
+
TheSaiLor
post 3 Mar 2006, 16:40
Post #256

Membru autentic

From: Constanta

<<Mie NU mi se pare normala chestia cu oglinda centrala nefolosita la furgonete!

Daca as fi in locul RAR, nu as omologa astfel de masini.>>

Atunci d ece mai ai oglizi laterale .. doar sa fie masina mai cu forma? Dar cu TIR-urile sau camioanele ce te faci? Ca nici alea nu au oglinda retrovizoare in cabina.
Doar ca ti s-a pus tie pata pe Dacia papuc asta nu inseamna ca e o masina de aruncat. Si in plus niciodata Furgonul care l-ar scoate dacia nu va putea lua locul Pick-up-ului.
Cred ca Dacia ar pierde destui clienti daca ar renunta la inlocuirea papucului cu un Logan Pick-up cum citisem mai pe la inceput.

--------------------
Audi A4 1.9 TDI Clio 1.5 dCi - CT - 0123
+
Sony
post 3 Mar 2006, 18:52
Post #257

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(TheSaiLor @ 3 Mar 2006, 16:40)
      Cred ca Dacia ar pierde destui clienti daca ar renunta la inlocuirea papucului cu un Logan Pick-up cum citisem mai pe la inceput.
*

Asa credeau multi ca Dacia va pierde destui clienti daca ar scoate din productie Solenza.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
rotuning
post 3 Mar 2006, 20:11
Post #258

QUOTE(klaus @ 3 Mar 2006, 14:58)
Pe aceeasi deductie logica, nici Scenic RX4 nu e scenic.
Zic si eu, nu dau cu pietre
*

normal ca e scenic, dar are in plus anumite caracteristici cum ar fi garda mai mare la sol si parasocurile laterale, asa cum si steppe le are fata de break. De-aia nu inteleg de ce altii le vad ca"brizbrizuri" care nu vor fi pe modelul de serie. Nu vor fi pentru ca ala e break de strada si nu au ce sa caute acolo. Asta e faza.
Si acum, ca breakul arata nashpa. Toate breakurile arata nashpa. Si astra caravan, golf variant, 307sw, megane si laguna break....asta este...au alt scop. Nu pot sa arate toate ca alfa 156sw! Tot la fel de adevarat ca puteau si ei macar sa-l mai rotunjeasca un pic, sa nu mai arate a frigider...vorba unora
pentru os: eu scriu posturi succesive, iar altii n-au de lucru. Respect opinia altora, asta nu inseamna ca nu am voie sa-i contrazic!

--------------------
ARO 11.9 1.6D
+
BAB
post 4 Mar 2006, 00:49
Post #259

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

Dragi forumisti! Nu va mai chinuiti sa faceti fel si fel de presupuneri. Studiati pozele postate de IRONICK si apoi comparati cu multe alte break-uri, MPV-uri dar mai ales, cu UTILITARELE derivate din acestea. Va recomand sa comparati VW Touran cu VW Caddy. La fel este si aici, diferenta fiind ca la Dacia, a "aparut" (pe soselele din nordul Europei - modelele de preserie pentru testari intensive), mai intai "Caddy-ul", ca sa spun asa, adica utilitara, derivata din Logan, care sigur va avea mai multe variante. In poze, este varianta cu, probabil, 7 locuri.
Argument: NICIODATA, repet, NICIODATA, nu o sa vedeti usi duble, asimetrice, si plafon supra-inaltat la un break, indiferent de marca.
Concluzie: In pozele de mai sus este UTILITARA, NU BREAK-UL.
Propun sa discutam despre acest demn urmas al Daciei Pick-up si sa mai avem rabdare, pana or sa apara si pozele "spion", sau mai precis, neoficiale, ale break-ului.... veritabil.

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI Laureate - CT 06 BAB
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
vis-a-vis
post 4 Mar 2006, 01:05
Post #260

DaciaClubber

Ce utilitara ai vazut tu cu 7 locuri? Vezi ca ai iesit pe aratura.
Daca nu s-a facut, asta nu inseamna ca nu se va face.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
LadaNiva-WRC
post 4 Mar 2006, 01:23
Post #261

Membru incepator

smile.gif) ciudata treaba, ce de aproape is facute pozele
da nu-i sigur nimic inca
ca o sa fie, ca nu o sa fie, ca va fi asa, ca nu va fi asa, se stie ceva concret/
am inteles ca nici din steep nu va fi in realitate mai mult de 60-70% in cazul cel fericit
cica...are dvd-uri in tetiere:O
oare chiar o sa fie in realitate asa ceva?

--------------------
Dacie/Daewoo/Lada 1300/Nexia/Niva - CJ-17-LFN
+
AND
post 4 Mar 2006, 01:28
Post #262

Membru autentic

Da .. si marmota in torpedou.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
LadaNiva-WRC
post 4 Mar 2006, 10:58
Post #263

Membru incepator

daca masina ar arata in realitate cum a fost la geneva, eu zic ca dacia ar castiga de n-ar mai sti cum sa adune banii
sa faci o asemenea masina in sub 8 mii de euro si s-o urci la cea mai scumpa versiune in 11mii, jenti de 17 dvd-uri in tetiere, faruri xenon...ar fi o treaba benefica pentru dacia
sa fie si loganu in campionatul national de raliuri, eventual si in cateva de afara, ca sa nu zic ca renault o zis ca ar vrea o versiune wrc.
oricum mie nu-mi place deloc loganu, l-am condus, nu-mi place nu-l suport, da steep-ul daca asa se va numi imi place, arata mai bine, parca a masina,pentru dimensiunile lui ara exceptional
daca asa ar arata varianta cea mai scumpa, zau ca mi-ar placea sa am una din aia...da cum zicea and, sa nu uitam de marmota, ca aia sigur inveleste ceva

--------------------
Dacie/Daewoo/Lada 1300/Nexia/Niva - CJ-17-LFN
+
george1968
post 4 Mar 2006, 12:17
Post #264

Membru incepator

Salutare tuturor userilor.
Citesc de mai demult forumul si mi s-a parut destul de interesant.Actualmente nu sunt posesor de masina asa ca sper sa fiu destul de impartial.
Vad ca se chinuie multa lume sa catalogheze conceptul prezentat la geneva.Mie personal mi se pare destul de clar ca este vorba despre viitoarea utilitara Dacia Logan in varianta pentru persoane si nu pentru marfa.Ca va fi si cu 7 locuri posibil.
Toate utilitarele din lume au si variante pt persoane de la Citroen Berlingo la Renault Kangoo etc. , asa ca de ce sa nu aiba si dacia.Singurul lucru care lipseste e sa vedem varianta break adevarata care trebuie sa derive direct di loganul berlina si sa aiba hayon.Eu zic ca bab are dreptate

--------------------
nu am nu am - nu am
+
Sony
post 4 Mar 2006, 14:30
Post #265

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(LadaNiva-WRC @ 4 Mar 2006, 01:23)
smile.gif) ciudata treaba, ce de aproape is facute pozele
*

De teleobiectiv ai auzit?

QUOTE(LadaNiva-WRC @ 4 Mar 2006, 10:58)
daca masina ar arata in realitate cum a fost la geneva, eu zic ca dacia ar castiga de n-ar mai sti cum sa adune banii
sa faci o asemenea masina in sub 8 mii de euro si s-o urci la cea mai scumpa versiune in 11mii, jenti de 17 dvd-uri in tetiere, faruri xenon...ar fi o treaba benefica pentru dacia
*

Si daca ar cobori la 4-5000 de euro cu tot cu dvd-uri in tetiere, jante de 17 si faruri xenon cred ca Dacia ar castiga mai mult decat Microsoft. radmasa.gif

This post has been edited by Sony: 4 Mar 2006, 14:31

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Radduu
post 4 Mar 2006, 16:16
Post #266

Membru autentic

Mie mi se pare de o mie de ori mai frumos Loganul berlina decat duba asta cheala care apare acum radmasa.gif

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
aphophis
post 4 Mar 2006, 16:53
Post #267

Membru autentic

radmasa.gif Dric

Nu sunt de aceeasi parere cu autorul chestiei astea , dar totusi mi-a placut felul cum a pus problema icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
driver
post 4 Mar 2006, 18:19
Post #268

i'm not driving fast, i'm flying low...

From: South Coast

pe 28 februarie 2006 evz publica in ziar o posibila fotografie a break-ului, azi m-am uitat pe evz.ro si articolul difera fata de cel din ziar si in locul pozelor cu break apare un steppe care initial nu era acolo, cum am aruncat ziarul nu pot sa o scanez si sa o postez, dar daca gasiti careva ziarul o gasiti pe paginile 2 sau 3. wink.gif

http://www.evz.ro/article.php?artid=251635 aici ar fi trebuit sa fie alte poze... pacat ca nu mai am ziarul dar gasesc eu altul.

--------------------
Nissan Leaf cu baterie - RLU
+
aphophis
post 4 Mar 2006, 18:39
Post #269

Membru autentic

nu cumva e vorba de pozele spion care au mai fost puse pe aici? in evz erau poze spion reale sau imagini create sau modificate pe calculator?

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
BAB
post 4 Mar 2006, 19:42
Post #270

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

QUOTE(vis-a-vis @ 4 Mar 2006, 01:05)
Ce utilitara ai vazut tu cu 7 locuri? Vezi ca ai iesit pe aratura.
Daca nu s-a facut, asta nu inseamna ca nu se va face.
*

1. Dupa limbaj, aratura iti este familiara tie, nu mie.
2. Vrei sa ne comunici din vastele tale cunostinte despre autovehicule utilitare, cate locuri pot poposi in: Ford Turneo Connect, VW Caddy, MB Vito, Citroen Jumpy, Opel Combo, etc.
3. Daca priveai cu atentie pozele "spion", adica la masina, nu la "ARATURA" acoperita de zapezi din stanga si din dreapta drumului, ai fi sesizat ultimul (al treilea) rand de scaune.
Deci, cine e pe aratura, asa cum iti place tie sa batjocoresti membrii acestui forum? Eu sau TU?

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI Laureate - CT 06 BAB
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
36 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 15:37
Forum Renault