Logan MCV ("break"), a aparut..., impresii, pareri, teste...
![]() ![]() ![]() |
Logan MCV ("break"), a aparut..., impresii, pareri, teste...
ViperRS |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|||
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
eu raman la parearea mea Loganul berlina e o masina de bun gust pe langa breakul asta oricate beculete, butoane pe bord si LCD-uri i-ar lipi...
Animalul din imagine poate fi orice dar nu breakul de la Logan...si daca e sa ma repet, cu exceptia bordului...toate celalate imbunatatiri sunt de un gust asortat la SUVurile coreene si chinezesti...nu are nici o legatura cu linia sobra, inovanta si practica a masinilor de granguri din occident. This post has been edited by mil: 28 Feb 2006, 19:26 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
nu o sa arate asa logan breack....asta e mai mult un suv ....mai mic....si la dotarile care le are...sigur o sa sara de 15 mii E....
|
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Schimbati titlul va rog....s-a prezentat Logan Stepp, si in nici un caz Logan Break...si nu e totuna..
This post has been edited by argon: 28 Feb 2006, 19:50 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
yooonutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 May 05 From: galati ![]() |
frumoasa frumoasa frumoasa
![]() dupa parerea mea arata cu muult mai bine decat loganul berlina |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - chioara ... pardon AMBIANCE
- gl-o6-lyh
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
@mil:
De ce bati campii? Ce treaba au grangurii din occident cu Dacia? Chiar este prima data cand vezi un prototip, pe care in mod bizar il denumesti "animal"? Tu chiar nu ai habar cum au aratat prototipurile unor masini ca Fiat Panda 4x4, sau Skoda Roomster? Si nu ai aflat pana acum cum arata respectivele modele, in varianta de serie? Chiar nu reusesti sa "vezi" in Dacia Logan Steppe, linia generala a Loganului Break si chiar a utilitarei, ce-i drept intr-o transpunere mai "rustica"? Si ca sa-ti arat cat de documentat si pertinent esti in afirmatii, te invit sa ne dai niste detalii despre SUV-urile chinezesti si despre sobrietatea inovanta a unor "masini de granguri din occident", ca de exemplu: Renault Kangoo, Fiat Doblo, Ford Turneo Connect, Opel Combo Tour, sau break-urile din clasa mica /compacta - Skoda Fabia, Fiat Palio Weekend /Adventure, Peugeot 206 SW. In concluzie, este cazul sa incepem sa intelegem ceea ce vedem... Modificat mai tarziu: Am inregistrat imaginile filmate la prezentarea lui Steppe la Salonul de la Geneva si apoi le-am studiat mai in detaliu. Mie mi se pare ca prototipul se inscrie perfect in linia unui break AWD, ca design, desi nu stiu daca are sau nu tractiune integrala, iar elementele stilistice sunt de bun gust, elegante, chiar. Presupun ca daca maiine, s-ar lansa pe piata, "revizuit", adica fara anumite accesorii mai costisitoare, gen LCD-uri si alte gadget-uri mai mult sau mai putin utile, masina ar deveni unul dintre cele mai vandute modele "allroad". This post has been edited by BAB: 28 Feb 2006, 20:15 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
masina, asa cum a aparut la tv, arata f. bine, orice ar spune circotasii. problema e ca cea care va fi lansata in Romania nu o sa arate chiar asa. au spus si ei ca va fi putin mai mica, nu va avea acele chestii cromate in lateral si spate, va avea alte roti..., va fi mai scumpa (asa ca eu tot berlina imi iau).
oricum, cred ca dacia e pe drumul cel bun. |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Da, este foarte reusita. Intr-adevar, cea de serie nu va fi asa. Dar e un pas inainte. Bravo lor!
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pazea,ca primul lot de break-uri o sa fie cumparat de tovarasul prim-secretar Tariceanu,care vrea sa devina din spion francez,familist roman.
![]() ![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
cica 80% din concept este masina de serie ...
suna chiar interesant....dar pana nu-i pun cireasa pe tort....adica 1.9 dCI 150 CP si 6 trepte.....nu poate urca in clasa allroad-urilor.... ce mini SUV sa zic asa ati vazut noi cu 1,4 75 cai ![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Mah da acuma ce tot comentati.Doar nu e S-Classe Break(prietenii stiu de ce).Dupa parerea mea este un pas mare inainte facut de Uzinele Dacia.Modelul prezentat este unul de senzatie.O masina AllRoad la un pret accesibil(sper).Eu unu vreau si motor de 1.9D la 85 CP , nu conteaza ca nu ma duc cu ea la curse..Cuplu sa aiba si cam atat.Fara LCD, fara bordul asta nou(cu toate ca arata foarte bine dar nu cred ca o sa fie pe modelul de serie).Un bord putin restilizat si putin mai dotat merge.In rest???Garda
la sol mare, roti mai mari (mai de teren asa) si muuuult spatiu interior. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
O fotografie cu adevaratul Logan Break in revista AUTOPLUS.
http://www.autoplus.fr/nacc&url=/news/couverture%3fopenform This post has been edited by novio: 28 Feb 2006, 21:35 |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
mil |
![]()
|
BAB, bat si eu pe cine pot mai si vezi sa nu bati tu saua prea tare pentru ca sa pricep ca eu un atac la persoana, hai sa iti explic inca odata de ce au gandit masina asta. OK?
Ca sa o cumpere middle-class din tarile emergente...sa nu isi ia SH...De acord? Ei bun, mai departe. Din 2007 SH de occident o sa fie mai ieftine cu 20% (pa si pu TVA) si nu o sa mai fie oprite la vama de nimeni ca au 8-10-15 ani...doar sa treaca standardele de poluare si "e" bune...Ca o consecinta in Polonia piata de new s-a prabusit dramatic. Cum de pretul Loganului nu vor sa traga in jos sa concureze SH... la break au decis sa dea mai multa masina in aceeasi bani, dar aceste mai multe gadgeturi au un stil eastern-europe and new-rich care nu va prinde deloc in occident...deci bingo...nu se repeta fenomenul logan cand au facut rationalizare ca sub comunism...ca de sa manance din plasa rino. Pentru ca, surpriza surpizelor, loganul asa dezbracat cum e nu arata a masina de toparlani si saracani pe strazile de pe aici. As zice din contra...se integreaza destul de bine in peisaj si daca nu iti vreo culoare fistichie chiar treci neobservat. Insa ca astia in occident sa nu le casuneze pe break...ce au facut? - au marit-o fiind acum "cea mai gigantica" compacta, de nu iti mai incape in orasele occidentale in parking...apropo stii ca ici nu e deloc la moda SUV-ul...dar absolut deloc...mai ales in oras e considerata masina de neam prost...si e si suprataxata - au pus pe ea chestii de prost gust...sau gust chinezesc...care desi nepopulare in occident, merg de duduie in tarile emergente...baga un ochi pe strada si vezi cate SUV-uri nu au stilul asta chinezo-vaporean...dar e greu sa iti explic, cand tu crezi ca asta e stilul la moda...Gresesti, sa ne gandim ca aici lumea a ramas la ideea ca un design modern e un design clasic inovat...vezi si tu la un megane coupe, la un 407 coupe, la un avensis, la un velsatis, daca au argintiuri pe parasocuri sau portbagaj ...au nervuri pe grila radiatorului...au arabescuri sau turnulete pe stopuri. Sa nu vorbim de masinile PSA care au un design pentru low-costurile lor avangardist...ai observat pe ele chestii de astea 'eftine? Au un design inovant, sobru si practic (arata bine, nimic nu e in plus sau pare a fi pus acolo ca sa iti ia ochiu')...ca un exemplu negativ la acest concept, partea aia data cu argintiu de pe parasocuri e cea mai de jos, o sa fie mereu norita si prafuita pe strazi...dar in showroom da bine. This post has been edited by mil: 28 Feb 2006, 21:53 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
atasasez si o imagine cu Loganul Break.
Attached thumbnail(s) Couve2.jpg ( Size: 42.24k ) Number of downloads: 347 |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(mil @ 28 Feb 2006, 21:42) - au marit-o fiind acum "cea mai gigantica" compacta, de nu iti mai incape in orasele occidentale in parking...apropo stii ca ici nu e deloc la moda SUV-ul...dar absolut deloc...mai ales in oras e considerata masina de neam prost...si e si suprataxata - au pus pe ea chestii de prost gust...sau gust chinezesc...care desi nepopulare in occident, merg de duduie in tarile emergente...baga un ochi pe strada si vezi cate SUV-uri nu au stilul asta chinezo-vaporean...dar e greu sa iti explic, cand tu crezi ca asta e stilul la moda... Of of of, ce stii tu mai mil... in schimb sint 100% de acord cu ce spui. ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
mil |
![]()
|
bai, eu in Paris am numarat in 6 luni mai multe loganuri decat SUV-urile pe care le-am vazut in 6 ani in toata Franta...nici in Germania n-am vazut SUV-uri multe...Explicatia ce mi s-a oferit: in Paris...primaria suprataxeaza SUV-urile...aia va zic si eu voua.
Sunt diferente intre ceea ce e considerat de bun gust in occident si in new UE...masina asta pe strada in Paris, concept sau nu, nu ar starni decat admiratia imigrantilor ![]() Culoarea de promovare aleasa e iar de un gust indoielnic (n-am vazut nici in Franta sau Germania o masina in culoarea asta de turcoaz parat)... Ca orice om normal as fi zis ca la cat e de namila un negru sau un marin mergea mai bine. Dar pe culoarea asta portbagajul ala argintiu ar fi evident ca o culmea meltenismului cu staif pentru om necrestut cu rapirea din serai deasupra capului...bleah ![]() ![]() Insa tre sa respectam marketingul rino, au gasit o solutie ce profita de aceasta nepotrivire de gusturi ![]() This post has been edited by mil: 28 Feb 2006, 22:30 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa vezi, am gasit un educator de gusturi.
Majoritatii ii place cum arata, se putea si mai rau. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Smudo |
![]()
|
QUOTE(mil @ 28 Feb 2006, 22:21) 1. nici in Germania n-am vazut SUV-uri multe...Explicatia ce mi s-a oferit: in Paris...primaria suprataxeaza SUV-urile...aia va zic si eu voua. 2. Sunt diferente intre ceea ce e considerat de bun gust in occident si in new UE...masina asta pe strada in Paris, concept sau nu, nu ar starni decat admiratia imigrantilor ![]() 3. Asta nu inseamna ca in US nu ar putea avea piata...cine stie ![]() 1. Sint relativ putine si aici SUV-urile, (ca sa fac o comparatie) vezi pe strada muuult mai multe Smarturi decit gipane. Aici sint impozitele mari pentru SUV-uri (motoare mari), asigurarile la fel te omoara la ele, plus de asta, atunci cind ai portiuni de autobahn fara limita de viteza nu prea iti vine sa te urci in camion, ci mai mult sa stai "lipit" de asfalt. Cu locurile de parcare la fel e crima si strazile mie mi se par mai inguste decit in Romania, de aia (cred eu) nu e prea atragator un SUV aici. 2. Treaba asta poti s-o mai spui o data, dar nu generaliza cind vorbesti de imigranti ![]() 3. In starea asta, cred ca e mai interesant pentru americani conceptul asta, ca un mini-SUV pentru femei, decit pentru europenii de vest. La ei oricum si sedanurile parca merg mai bine decit compactele, mie mi se pare ca romanii seamana la gusturi si conceptii mai mult cu americanii decit cu europenii. In schimb, io-s curios cit de bine e finisata masina asta, cit de "prietenos" e interiorul, cit de bine stai la volan, etc. E totusi de remarcat si faptul ca in urma cu (parca) vreo 3 ani la Pitesti se mai fabrica inca berlina, iar acum ies mini-SUV-uri. Din punctul asta de vedere, se poate spune ca lucrurile evolueaza destul de repede. This post has been edited by Smudo: 1 Mar 2006, 00:04 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Mie imi place cum arata masina, care e clar un allroad, de aceea si are finisajele alea cu aluminiu, plastic, cauciuc. Breakul sigur nu va mai arata asa, va fi ceva cum e A 6 normal si cel allroad, sau la Volvo V 70 si XC 70 (sper ca nu am incurcat denumirile).
Daca ar scoate asa ceva diesel si 4x4, pe la max 15.000 E TTI, in Romania s-ar vinde super, avind in vedere ca cel mai ieftin SUV e pe la 16.000 E CIP (si e si purtator de vama - non UE). Si cu toate ca stiu cum e treaba cu SUV-urile in Europa, m-am saturat sa imi bag jucarica mea prin gropile patriei, ma doare sufletul, incit pe mine m-ar tenta asa ceva.....normal, depinde acum de multi factori o asa alegere. This post has been edited by laur: 28 Feb 2006, 23:41 |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
mil |
![]()
|
1. vis-a-vis, gustul majoritatii nu se discuta se prezinta ca un fenomen social, o fatalitate...aia am zis eu, in domeniu auto, ceea e prost gust in occident e dovada de bunastare in est...si ceea ce intalnesti la tot pasul in vest e dovada de chitrosenie in est (ex. Clio Sedan se vinde numai in Estul europei...aici nu am vazut una bucat macar, chit ca e patria Rino). Si aceasta diferenta e o realitate si culmea nu tine cont de aprecieri obiective...nu poate sustine nimeni in RO, normal la cap,ca manelele sunt de bun gust...dar ele sunt cele mai ascultate si vandute, deci sunt reprzentative pentru gustul romanilor. Acest gen de muzica nu exista in occident si nu va exista cateva zeci de ani pana emigrantii cu un nivel cultural scazut vor deveni majoritari. La fel si cu telnovelele ... la fel cu SUV-urile...
As vrea eu sa educ gusturi...dar nu pot... 2. Smudo, ma refeream e drept la imigranti proveniti din tari mai putin decat emergente, multi si de alte religie, pentru care masina mare= masina buna...gratie lor mai vad cate un SUVisor prin oras si alte vapoare argintii pe 4 roti. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
hai mai cu SUV-urile si alte smecherii....
eu am vazut poza cu logan-u de serie....si parca mi-a mai trecut din admiratie..... treaba e in felu urmator.....Romania are nevoie de o masina care rulata pe drumurile noastre mai mult de 100.000 KM sa nu fie cadavru... pana acum nu prea exista variante decente care sa nu aia nevoie de internetii in service pana la 100.000 asa cum se intampla cu masinile rulate in alte tari.....nu mai comparati cu paris sau altceva....ca n-are rost ![]() avem nevoie de masini "mari", inalte, economice si cu suspensii pt gropile noastre..... am vazut un logan la taxi....era ceva rulat....si zdranganea din toate plasticele.... repet...masina ideala pt RO arata ca sttepe....nu zic ca asta e.... ![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Smudo |
![]()
|
mil, stiu la ce te referisi in legatura cu imigrantii, incercai si eu sa glumesc putin.
![]() QUOTE(Fan3 @ 28 Feb 2006, 23:47) Romania are nevoie de o masina care rulata pe drumurile noastre mai mult de 100.000 KM sa nu fie cadavru... ![]() Off-topic: Clio Symbol am vazut si eu doar in Romania, pe aici niciunul. This post has been edited by Smudo: 1 Mar 2006, 00:04 |
--------------------
x
x
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Inca cateva poze cu "minunea"
![]() [attachmentid=21214] [attachmentid=21215] [attachmentid=21216] [attachmentid=21217] [attachmentid=21218] [attachmentid=21219] [attachmentid=21220] [attachmentid=21222] This post has been edited by Johnny_Bravo: 1 Mar 2006, 00:08 |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
mil |
![]()
|
vis-a-vis se putea si mai bine...vezi desenele cu Loganul break din 2003...era absolut adorabil si desi mai mare, parea mai finut decat sedanul (apropo sedanul a confirmat desenele)...
Un astfel de break Logan ca ala ar fi facut o concurenta crancena in occident orcarui megan break...in sensul ca pentru publicul conservator occidental familist ar fi fost masina asteptata si asta la jumatate de pret....ca raspuns li se ofera kangosuvul asta...in care pot saiti stea copii in picioare pana la 14 ani....pariez ca in unele tari poate fi folosit si ca school bus ![]() repet, un break e o masina pentru oameni normali...sa mergi cu ea prin oras...sa iti iei copii de la cresa etc...Cine, dintre userii normali, va folosi usile alea din spate de doua ori in viata autoturismului...o sa fie un norocos. This post has been edited by mil: 1 Mar 2006, 00:16 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(mil @ 28 Feb 2006, 23:47) ...in domeniu auto, ceea e prost gust in occident e dovada de bunastare in est...si ceea ce intalnesti la tot pasul in vest e dovada de chitrosenie in est (ex. Clio Sedan se vinde numai in Estul europei...aici nu am vazut una bucat macar, chit ca e patria Rino). Poate ca masina a fost proiectata in functie de necesitatile locuitorilor zonei unde va fi disponibila, asa cum a fost la inceput si Loganul. Sedanul Clio se vinde in multe zone, sub diferite nume: Clio Symbol sau Thalia in estul Europei, Clio Sedan in Brazilia, Nissan Platina in America Centrala. Probabil oamenii se mai uita si la bani cind isi cumpara masina! This post has been edited by kaspersky: 1 Mar 2006, 00:34 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
TDK |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 21 December 05 ![]() |
Ba e tare....imi vand loganul si iau de asta!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- XX xx XXX
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Incredibil... un model Dacia (desi doar concept) care nu mai isca atatea controverse... (din cate am vazut reactii si pe alte forumuri).
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eu cred ca dacia a vrut sa faca putina galagie...e un pas important pt o frima prezentarea unui show-car.Ati observat p cate site-uri in lista cu fabricanti la litera d sunt prezente nume absolut necunoscute ....dar nu si Dacia.
![]() In plus cred ca galagia e facuta si cu un scop comercial....in sensu ca se doreste atragerea interesului din partea pietei la lansarea break-ului ![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
QUOTE(mil @ 28 Feb 2006, 23:42) Din 2007 SH de occident o sa fie mai ieftine cu 20% (pa si pu TVA) si nu o sa mai fie oprite la vama de nimeni ca au 8-10-15 ani...doar sa treaca standardele de poluare si "e" bune...Ca o consecinta in Polonia piata de new s-a prabusit dramatic. Usurel, usurel! Iti aduc la cunostinta pe aceasta cale ca TVA-ul va ramane. Asa ca la vama vei plati in continuare TVA-ul. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:31 |