Logan MCV ("break"), a aparut..., impresii, pareri, teste...
![]() ![]() ![]() |
Logan MCV ("break"), a aparut..., impresii, pareri, teste...
oldcipi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- AB-zz-zzz
|
|||
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
A vazut cineva daca p noul Clio Sport scire <<By Dacia>>?
![]() This post has been edited by Arhimede: 1 Mar 2006, 07:42 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Minunată mașină, puteau măcar să aducă una la care ușile să "pice" corect una lângă alta...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Mar 2006, 09:06) excelent spirit de observatie...iar ne-am facut de cacao ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Acum indiferent ce critici vor mai aparea sunt doar rautati si invidie.......e clar ca vor sparge cu noul model si concurenta ori reduce scorurile ori .......Este absolut evident ca francezii sunt pe val si la design si la eleganta, la rafinament dintotdeauna iar marii concurenti nu vor avea decat sa-si reconsidere pozitia pe piata. Asta e REALITATEA. Orbii s-ar putea sa nu o vada. Mai raman chiorii sau cei care au vazut (prin teste multe) ca usile in spate la noul break nu se inchid bine sau nu stau cum trebuie.....deh "vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri".
Hai ca suntem dati dracu. Grupul WV cand a lansat noul Polo (un "fis" dealtfel , pret mare si o coaja de 10.000 de euro) au lansat-o ca pe un super model fara sa-si bata joc de ea in nici un fel. Iar romanul ciufut gaseste imediat bube la un model cum alte case auto nici nu au avut vreodata....ce sa mai .....sa dam inainte ca de aia rade Europa de noi. Bine ca mai sunt si oameni care chiar apreciaza produsele noastre cu calitatile si cu defectele lor. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(pedrovl @ 1 Mar 2006, 09:28) Acum indiferent ce critici vor mai aparea sunt doar rautati si invidie.......e clar ca vor sparge cu noul model si concurenta ori reduce scorurile ori ... bla bla bla... Pe mine mama și bunul simț m-au învățat că atunci când mă duc la o întâlnire, cel puțin la prima, din respect pentru interlocutorul meu mă duc proaspăt bărbierit, tuns, aranjat, cu costumul la dungă, pantofii făcuți etc... ...Asta apropos de critici. În ceea ce privește vulpea și strugurii, n-ai de unde să știi ce-mi pute mie sau ce cred eu că-i acru... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
coyote |
![]()
|
![]() Membru inferior Group: Members Posts: 43 Joined: 28 October 05 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Mar 2006, 09:06) hai sa fim seriosi acum, o firma precum Renault crezi ca se duce la un salon cum e Geneva cu masini facute "pe genunche", fara sa verifice inchideri si toate cele? in plus cred ca unghiul din care este luata poza + faptul ca usa cu pricina nu este inchisa complet poate da senzatia de "stramb"... |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2006 1.5dCi
- DJ 07 xxx
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
cf. declaratiilor dacia, viitorul berak va prelua 70% din stepa lu' peste
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Super misto!
Remarcati va rog la berlina rosie ca are schimbator de megane/modus/clio... E misto ca scapa de maciulia asta nasoala... |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 28 Feb 2006, 22:58) Mah da acuma ce tot comentati.Doar nu e S-Classe Break(prietenii stiu de ce). Eu unu vreau si motor de 1.9D la 85 CP , nu conteaza ca nu ma duc cu ea la curse..Cuplu sa aiba si cam atat.Fara LCD, fara bordul asta nou(cu toate ca arata foarte bine dar nu cred ca o sa fie pe modelul de serie).Un bord putin restilizat si putin mai dotat merge.In rest???Garda la sol mare, roti mai mari (mai de teren asa) si muuuult spatiu interior. Mai LemonDemon, eu nu te stiu asa de pragmatic in ce priveste masinile!! ![]() "prietenii stiu de ce" |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
QUOTE(coyote @ 1 Mar 2006, 09:36) hai sa fim seriosi acum, o firma precum Renault crezi ca se duce la un salon cum e Geneva cu masini facute "pe genunche", fara sa verifice inchideri si toate cele? in plus cred ca unghiul din care este luata poza + faptul ca usa cu pricina nu este inchisa complet poate da senzatia de "stramb"... Pai nu vezi? " E unii care asa crede ei ....." Sper sa tineti la gluma ca doar nu ne scoatem ochii. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
Mie imi place. Dar nu as schimba actualul Logan cu asta. 90% il folosesc pentru mers la servici, de unul singur. 5% transport familia si 5% transport cartofi in portbagaj
![]() |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
silviu2002 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 29 November 04 From: Cluj ![]() |
Vicepresedintele Stroe spunea ca 80% din concept car-ul prezentat se va regasii si in masina de serie.
Vor fi doua versiuni : cu 5 si cu 7 locuri Motorizarea va cuprinde toata gama : cele doua propulsoare pe benzina de 1,4 si 1,6, cel diesel de 1,5 si oversiune sportiva cea cu 16 valve. Cred ca esential va fi sa aiba cuplu motor, care cred ca se poate obtine din setarile unei bune cutii de viteza. Oricum mie imi place si pare tipul de masina buna si de iesit la picnic si de incarcat mai multi oameni sau bagajele in concediu si la pescuit. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Benzina 4wd ,,Imbatranesc si tot invat" - Eschil
|
|
ElCata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 February 06 ![]() |
Hai mai baieti ca e treaba buna. Eu acum sunt plecat din tar si multa lume me intreaba de Logan. Chiar daca unii il critica sa stiti ca se bucura de mare atentie si chiar respect in tarile arabe. Acum , cu noul "model", am rupt gura targului. Daca asa ceva se va produce, vom creste mult in ochii lumii.
|
--------------------
Dacia
1310
- Cj03DDD
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Chiar i-mi place cum arata per ansamblu,exceptind usile portbagajului.Cu toate ca jantele spuneau la protv, au fost criticate i-mi plac foarte mult.Totusi cred ca 80% din actualul concept este prea mult sa fie pastrat, este o parere proprie, ar fi grozav sa fie cum zic ei.O sa ne lamurim la toamna.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
...deci majoritatea criticilor cad pe usile spate...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Nu ma pot abtine:
De mult timp vreau sa imi cumpar o dubita (vw caravelle sau ceva de genul), ca sa pot merge la munte in gasca(gashca). Acum, daca Dacia scoate chestia asta, poate o sa imi cumpar (peste ceva timp). Imi place cum arata, iar usile din spate chiar imi plac f mult. Sper ca modelul de serie sa arate cat mai aproape de conceptul asta (nu neaparat si la interior desi ar fi super). Si sa vedem si pretul, plus ce probleme va avea in primul an. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
dunn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 18 November 05 ![]() |
io clar imi cumpar
logan sedan este o masina excelenta pentru o firma mica spre medie vreau sa spun ca am un laureate care face acum un an, are 35.000 km si nu are nici o hiba (deocamdata) tin sa spun ca dupa ce am vazut cum se comporta loganul, am mai cumparat inca doua si am scapat de un fiatul doblo pe care il chinuiam deci: o sa-mi cumpar neaparat |
--------------------
logan
laureate 1.6
- b-xx-jex
|
|
Shaul |
![]()
|
![]() SMTSU la ADSA Group: Members Posts: 23 Joined: 25 January 04 From: Medgidia ![]() |
Interesant model... dupa cum s-a zis si para-zis... sa vedem ce va ramane pe adevaratul model... ala de serie... ala de l-om vedea pe ulitele mioritice... si sa mai speram ca reactia ce va fi la lansare NU o sa fie total opusa la asta de acum... ar fi pacat...
Sanatate si virtute tuturor! This post has been edited by Shaul: 1 Mar 2006, 11:14 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
SCALA din 2003
- CT XX ZAI Cum se traduce "Ziua Pacii" in engleza fara sa sune vulgar in romaneste?
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(silviu2002 @ 1 Mar 2006, 09:49) Vicepresedintele Stroe spunea ca 80% din concept car-ul prezentat se va regasii si in masina de serie. Vor fi doua versiuni : cu 5 si cu 7 locuri Motorizarea va cuprinde toata gama : cele doua propulsoare pe benzina de 1,4 si 1,6, cel diesel de 1,5 si oversiune sportiva cea cu 16 valve. Cred ca esential va fi sa aiba cuplu motor, care cred ca se poate obtine din setarile unei bune cutii de viteza. Oricum mie imi place si pare tipul de masina buna si de iesit la picnic si de incarcat mai multi oameni sau bagajele in concediu si la pescuit. Daca zici ca se numeste cuplu motor, ce legatura are cutia de viteze???? La break s-ar preta un turbo diesel de capacitate si putere mai mare. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am studiat toate pozele prezentate, inclusiv filmuletul.
Masina prezentata este un concept car. Un concept car poate sa nici nu aiba motor si cutie de viteze, sa nu fie capabila sa faca nici 5m pe rotile ei. Ceea ca inseamna ca: - Masina de serie poate diferi mult de masina prezentata in detaliu - Masina va semana doar ca linie generala - Putem uita de farurile alea, de stopurile cu LED-uri, carapacea de deasupra (poate doar optional la Alroad), oglinzile cu semnalizare integrata, clantele argintii. - Breakul va avea hayon, nu portiere in partea din spate. Furgoneta va mosteni portierele acelea. - Parasocul fata va fi cel de serie la break si furgoneta , ceva asemanatoar cu asta la Alroadul de serie. - Alroadul va avea protectiile din plastic laterale, cam cum avea SCENIC RX4, un parasoc fata cam ca al conceptului, portiere spate, si posibil 4X4. Am folosit denumirea de Alroad ca apelativ general pt a 4-a varianta de caroserie in genul "Audi A6 Allroad". Nu compar Audi cu Dacia, ci doar ca idee conceptuala de masina buna pe sosea cu care poti sa te bagi si la un pescuit sau sa te duci cu ea pana la partia de ski. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pariu ca breakul va avea acelasi sistem de usi?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Breakul va avea hayon, nu portiere in partea din spate. Furgoneta va mosteni portierele acelea De-aia nici nu-i dau inca berea (de care n-am uitat) lui klaus! ![]() Astept sa vaz cu ochii mei break-ul si apoi mai vorbim ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Din toate cele 3 poze ale noului model prezentat la Salonul de la Geneva 2006 se observa ca sunt diferente de nivel la cele 2 usi din spate! Pacat puteau observa si remedia acest lucru...!
Felicitari Dacia pentru concept... si astept cu nerabdare versiunea break! |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Unde pot gasi filmuletul ?
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
gap |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 23 September 04 From: Bucuresti ![]() |
apropo de carcotasii cu usile de la spate, in mod sigur o usa era deschisa, drept ptr care nu e aliniata la cealalta, stim cu totii ca exista faza intermediara de deschidere, in momentul in care apesi pe clanta se deschide putin, si ramane agatata de un carlig (asta e si la actualele loganuri, si la majoritatea masinilor). Sa fim seriosi, nu expuneau un model cu asemenea imperfectiuni
![]() |
--------------------
LGN
1.6 Laureate
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Filmuletul, care este 2 la numar... e de fapt un desen animat 3 D, nu se prezinta acolo ceva real.
Il gasesti pe situ dacia.ro |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
am uitat sa zic ca bordul ala pe care il consider un pas mare inainte, ce il vad din poze e fotosopat si 3Dstuiozat la greu...nu apare in nici o poza reala....nimeni nu l-a vazut aprins...iar conceptul sta inchis pe o platforma rotitoare nu te poti nici apropia si nic sa ii faci poze in interior...de ce oare? ah? ca nu e problema de furt de design ca pozele de mapa si animatiile oficiale sunt pe internet...mie imi e teama ca realizarea sa fie proasta rau...cf. zicalei pe afar vopsit gardu' inauntru leopardu'
This post has been edited by mil: 1 Mar 2006, 11:35 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
bai, masina (deocamdata concept) nu-i rea ! o sa aiba destui fani care nu asculta manele si nu sunt neaparat cu gusturi indoielnice !
sa nu uitam ca traim intr-o tara in care 2 masini noi sau relativ noi sunt un vis frumos dar irealizabil ! asa ca o strutocamila suficient de practica nu-i neaparat rea ! mil, cit priveste pietele externe, cu masina asta eu nu cred ca rino tinteste vestul, pe care, asa cum spui, mai repede il iei cu un design clasic (berlina) decit cu nebuinia asta, ci alte parti: Rusia, Iran (68 milioane de saraci), America de sud ! eu nu cred ca o sa fie asa cumparata ! cind o sa vina in sowroomuri si o sa fier vazuta cheala si mai scumpa cu cel putin 1000 de cocari, lumea o sa se potoleasca ! berlina are suficient spatiu pt o masina de familie ! deja oamanii care cumparau numai Ambition se pare ca s-au cam terminat ! |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 02:03 |