DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Logan MCV ("break"), a aparut..., impresii, pareri, teste...

mil
post 1 Mar 2006, 11:44
Post #151

ocupat

Group: Members
From: x

m-am mai uita la o chestie, are o banchetuta in spate sa nu te doara posteriorul iti pui claparii pe marginea portbagajului...nice...but useless...

maddan ai pierdut...daca o sa faca dulapul asta (si e f. probabil sa il faca), sigur o sa ii puna usi, altfel s-ar face de ras degeaba. Ca s anu vorbim de celebra etanseitate a haioanelor Dacia...care nu va mai putea fi subiect de gluma

This post has been edited by mil: 1 Mar 2006, 11:47

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dizzy
post 1 Mar 2006, 11:56
Post #152

Work smart not hard!

mil, tu nu faci diferenta intre un concept car si o masina de serie.
Mai documenteaza-te ce inseamna un concept car si dupa aia vino si zi-le si celorlalti.
Doar nu crezi ca vei avea pe bordul de serie urma aia de pantof!!
Iar amenajarea interioara si LCD-uri, la fel. Chiar crezi ca e S-Klasse?
Modelului Opel Insignia de-abia i se deschideau usile.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
lecar
post 1 Mar 2006, 12:21
Post #153

Membru

From: Leeds, UK

Sunt si eu de parere ca Dacia Logan Steppe asta arata destul de bine. In sensul ca parca a fost acordata o atentie destul de mare detaliului, lucru nu foarte obisnuit pentru Dacia, dar destul de normal pentru un "concept car".

Pe de alta parte ma gandesc daca strategia celor de la Dacia a fost buna. E cam ca si cum la o nunta aranjata la indieni de exemplu, ti se prezinta cu o luna inainte sora frumoasa a viitoarei mirese, iar in ziua nuntii te trezesti cu viitoarea mireasa care nu e tocmai atragatoare. In fine, din cate pot sa imi imaginez eu viitorul break (asta privind la Steppe asta) nu cred ca va fi o masina foarte frumoasa, dimpotriva. Si-atunci nu stiu ce va fi mai mare, dezamagirea ca nu arata ca Steppe sau puterea imaginatiei fiecaruia ce se va urca in break cu gandul ca e un fel de Steppe.

Dar nu cred ca e cazul sa le duc eu grija strategilor de la Dacia, ca precis s-au gandit eu la ceva... Atata numai ca eu nu stiu la ce...

Si Mil, mai ai tu dreptate in unele chestii pe care le zici, insa aerul superior nu-i place nimanui. Plus ca generalizarile sunt de obicei sortite esecurilor din start. Ideea ca imigrantii au in mare parte doar "prost gust", iar ceilalti sunt la randul lor in mare parte niste "finuti" nu face cinste celui ce o sustine. Exista prost gust peste tot din pacate.

--------------------
Fiat Coupe 16v Turbo 195CP - -
+
mariuscomx
post 1 Mar 2006, 14:10
Post #154

Membru

mai Mil tu chiar nu intelegi ca dacia nu se vrea o masina care sa iti ia ochii , cu care sa te lauzi cu ea.... ci doar o masina in care sa iti faci treaba , sa te duca din punctul A in punctul B cu un cost cat mai scazut.
Iar versiunea break va statisface pe cei ce au nevoie de masini mai incapatoare , mai spatioase .. care se muta sau cara ceva des .
Deocamdata multi dintre noi au pe cineva in provincie .. si cand se duc la ei se intorc cu masina plina ..
Daca observati ca la romani le chiar place masinile de genul break astea sunt cele mai aduse din afara .. si din cauza sumei mai mica la achizitie dar si din motive practice ... E adevarat ca e mai dificil in oras .. dar na nu ne permitem momentan masina de oras si masina de exterior(marea majoritatea dintre noi).

Asa ca chiar aspectul nu e punctul forte al loganului si nu e lucrul pe care se bazeaza dacia ... Daca intelegeti acest lucru incepeti sa intelegeti mentalitatea celor de la renault.

--------------------
Toyota Gt 86 2.0
Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios
+
AND
post 1 Mar 2006, 14:16
Post #155

Membru autentic

From: Bucuresti

mil ..wrong wrong smile.gif ..uite o poza la stand unde avea usa deschisa.

Mai terminati cu astea ..ca nu esti primul care sa zica ca e photoshop.

Attached thumbnail(s)
Logan_Steppe_31.jpg ( Size: 230.74k ) Number of downloads: 267

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
romulus
post 1 Mar 2006, 14:28
Post #156

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

Visul meu e sa-mi schimb dacia break cu alt break, nou. Se pare ca urmatorul break al meu va fi tot Dacia. Si daca va arata cat de cat asemanator cu ce a fost prezentat la Geneva.... nu am cuvinte. In orice caz, chiar daca nu e o masina care va fi cautata de occidentali (mil), ideea e ca e o masina romaneasca, la Geneva nu a fost prezentata in stand Renault ci stand Dacia, ceea ce zice mult si este un semn catre occident ca incepe sa se miste ceva si la noi. Avand in vedere ca este o prezenta interesanta la salon, sunt sigur ca da de gandit multor producatori. Sper ca e doar inceputul si ca nu se vor opri aici. Cinste lor, cinste celor de la Renault pentru indrumare.

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
WUB
post 1 Mar 2006, 14:44
Post #157

Membru incepator

Tre' sa recunoastem ....au cam dat lovitura...Se vor schimba multe pe acest segment in Europa...incepe batalia...

--------------------
ARR NXT 2002
+
mil
post 1 Mar 2006, 14:52
Post #158

ocupat

tocmai ca fac diferenta intre o masina concept si una de serie...stiu ca aia concept tre sa fie zana zanelor seriei...ei bine, mie mi se pare doar o namila cu negi pe fata boita bine...nu e nici finuta, nici frumoasa, nici practica...e ca in bancul ala...oricum am monta-o tot tractor ne-a iesit dar am luat-o la pila sa semene a break...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
vis-a-vis
post 1 Mar 2006, 14:56
Post #159

DaciaClubber

Nu e practica????

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
romulus
post 1 Mar 2006, 15:00
Post #160

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

Mai las-o-ncolo mil. In Franta, da tot roman ai ramas. Zau asa, ceva bun tu vezi la masina asta? Sau faptul ca e ROMANEASCA te deranjeaza? Chiar nici un pic de patriotism nu a mai ramas in tine? Pacat

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
mil
post 1 Mar 2006, 15:11
Post #161

ocupat

ca sa nu va suparati pe mine, vedeti ce ati spus tot aici pe forum cand ati vazut pozele spion..caci masina de sub prelata e tot aia de la Geneva...si aia care o sa fie de vanzare in septembrie...incercati sa vedeti padurea chiar daca aveti multi copaci in fata...da?

nu e practica...e grea, mare, submotorizata si pentru ce...pentru o ocazie pe an cand cari nu stiu ce mobila sau un butoi cu varza, te plimbi toata viata cu remorca dupa tine.

This post has been edited by mil: 1 Mar 2006, 15:13

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Stefan.A
post 1 Mar 2006, 15:16
Post #162

Membru autentic

maddan nu-i esclus sa scapi de B.R.

Kangoo are in varianta de persoane si hayon si 2 usi batante. Partner la fel.

Probabil ca la fel va face si Dacia.

"+" - ul la cele 2 usi tine de manevrabilitate si usurinta in folosire - eu le prefer

"-" - ul tine de zdranganelile de 2 ori mai mari (cu posibilitate mai mare de a apare) decat in cazul unui hayon.

La aceeasi varianta de caroserie, eu as alege usile batante oricum, repet, cu conditia sa nu zdrangane ca breaku vechi dupa 1 an.

Se pare totusi ca beri vor veni din toate partile..

--------------------
+
dizzy
post 1 Mar 2006, 15:38
Post #163

Work smart not hard!

Oare cat sa cantareasca tabla in plus de pe break, impreuna cu inca 2 geamuri, si usile din spate (sau hayonul) ?
La Renault Megane o diferenta de circa 15 kg.
La Dacia va fi probabil mai mare, de sa zicem 20 kg.
Oare sa fie asa de mult incat Loganul sa fie submotorizat?

--------------------
+
bassfreak
post 1 Mar 2006, 16:00
Post #164

Membru autentic

nu e practica...e grea, mare, submotorizata si pentru ce...pentru o ocazie pe an cand cari nu stiu ce mobila sau un butoi cu varza, te plimbi toata viata cu remorca dupa tine.

mda.. cam acelasi lucru se carcotea si cand a aparut loganul.. ca e MARE, ca e GREU si SUBMOTORIZAT.. toti profanii isi dadeau cu parerea..

hai sa o lasam balta cu astea.. nu vreti? chiar credeti ca Dacia-Renault sunt handicapati ? batuti in cap ? chiar nu aveti incredere in ei deloc ? rusinica..

--------------------
Dacia Logan 2004 Ambiance
Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
+
neumann
post 1 Mar 2006, 16:02
Post #165

Membru autentic

From: Spermezeu

inca 2 centi de la mine:
Arata bine; mi se pare inspirata mai degraba de smart for 4 ca stil.
Insa ce nu inteleg: "Oau! Pai asta e deja SUV, frate!" Nu e SUV numai pentru ca arata ca unul smile.gif Mai e muuuuult pana acolo. Eventual SUV cu tractiune fata, punte spate rigida, si motor de 90 cp/ 1.6 6v? Sau 106 cai, 1.6 16 v? Get serious! Asta e supernova/solenza intr-o cutie mare si grea, care arata bine si in care te invidiaza toti ca ti-ai luat suv, cand in realitate tu ai numai de suferit de pe urma caroseriei (greutate, manevrabilitate-stabilitate, lipsa loc de parcare), afara de cazul in care ai de carat porcul si sacii cu cartofi dupa tine.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
kikked
post 1 Mar 2006, 16:11
Post #166

Membru

Mil asta face pe smecherul si sta impotriva curentului de cand nu mai este moderator . Cred ca e tare frustrat de asta si incearca sa arunce cu noroi in cea mai tare chestie acuta de Dacia vreodata . Rusine acestui user !

--------------------
. . .
Opel Vectra 1.8 - 140cai
+
zerdok
post 1 Mar 2006, 16:29
Post #167

Membru incepator

modelul prezentat la geneva este un concept-car. nu este nici macar functional. rolul lui, ca al oricarui alt concept-car este sa arate bine si atat.
modelul de serie va avea acelasi bord ca actualul logan, aceleasi roti, acelasi interior, aceleasi spoilere...etc. si deocamdata si aceleasi motoare.

nu o sa aiba nici macar xenon. nu mai zic de celelalte elemente "decorative". loganul este destinat 99,9% pietei romanesti, iar o masina identica cu cea de la geneva va depasi lejer 10.000 euro. iar la 10.000 eur minim cati romani si-ar mai permite-o?

sper sa renunte macar la usile alea spate si sa puna hayon. usile alea is cam incomode dpdv al vizibilitatii in spate, din cauza stalpului central.

--------------------
dacia logan - CT 03 WYZ
dacia logan 1.4 mpi ambiance, mai 2005...urata, submotorizata, sare vopseaua....da' e ieftina macar.
+
maddan
post 1 Mar 2006, 16:53
Post #168

Speedy Gonzales

Mil asta face pe smecherul si sta impotriva curentului de cand nu mai este moderator . Cred ca e tare frustrat de asta si incearca sa arunce cu noroi in cea mai tare chestie acuta de Dacia vreodata . Rusine acestui user !

Mil, fa-ti autocritica, ACUM! radmasa.gif

Bai, mie imi place conceptul, nu-mi place faptul ca nu au reusit sa alinieze usile - daca or fi fost intredeschise nu stiu, io comentez pe ce vad. Daca au reusit sa le alinieze, foarte bine.

Dar daca ii scot portbagajul de pe plafon si decoratiile de plastic de pe el, raman cu un paralelipiped. Oribil ca break, pasabil ca SUV (oricum pentru mine SUV-urile sunt orice numai masini nu), practic ca furgon doar in cazul in care ii pun si un diesel de cel putin 90 de cai, sa poa' sa traga ca lumea.

Nu sunt in bazinul de cumparatori ai acestui model asa ca ma retrag din discutie, cu regretul ca Dacia a ratat o buna ocazie de a face un break atragator. Sunt convins insa ca va avea un succes notabil pentru firmele de transport marfa, in special in varianta furgon.

This post has been edited by maddan: 1 Mar 2006, 16:53

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
pgpdesign
post 1 Mar 2006, 16:56
Post #169

Membru

From: Șimleu Silvaniei

wink.gif extrem de dezamagit. Au auzit ca schiurile si snowboardul nu sunt incluse in dotarea standard. tongue.gif

--------------------
Dacia Duster 1.5 4WD 2012 - B 102 DOT
+
IsNa
post 1 Mar 2006, 17:15
Post #170

Membru autentic

From: Timisoara

QUOTE(mil @ 1 Mar 2006, 17:11)
*

Nu e practica? Pt. cine? Pt. cei ce vor o masina sport sa se fataie dupa fete, nu!
E mare? Pai asta o s-o faca practica pt. multi.
E grea? Ai specificatiile? Cate kg are?
Submotorizata? Dupa care standarde? Dupa cele ale BMW? Sau Subaru? Cu siguranta e submotorizata! Sau dupa cele ale unui utilizator care vrea sa reduca consumul de combustibil?

Mil, daca nu e masina potrivita pt. tine, nu inseamna ca nu e buna de nimic, si nu o lua ca pe un afront personal ca Dacia a facut o masina care nu ti se potriveste. tongue.gif

Apropo: Kangoo s-a vandut? E mica? E frumoasa? E usoara? E sportiva?

Apropo2: chestia asta n-o sa scoata Kangoo de pe piata?? ohmy.gif

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
hebron
post 1 Mar 2006, 17:19
Post #171

Membru autentic

[QUOTE]Apropo: Kangoo s-a vandut? E mica? E frumoasa? E usoara? E sportiva?

S-a vandut dar frumoasa si sportiva... blink.gif blink.gif

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006
ocazional Megane II
+
kostake
post 1 Mar 2006, 17:24
Post #172

Membru relaxat

Daca ne aducem aminte loganul a fost conceput pentru "pietele emergente".Ca a prins ,mai mult sau maiputin in vest ,e alta discutie.
Deci ,cred ca proiectarea nu s-a facut dupa ce s-au numarat break-urile sau SUV-urile din Franta/Germania,ci tintind aceleasi piete ale "lumii a treia",unde nu iti permiti doua sau mai multe masini.
Eu vroiam sa astept pana in toamna sa-mi iau logan break.
Aseara ma razgandisem ,crezand si eu ca va sarii da 10k de euroi.
Dupa ce am citit azi Libertatea am decis sa mai astept (6850 chel,adica pana in 8500 un fel de Laureat Plus) desi nu pun prea multa baza pe ce spun in ziar.

--------------------
dacia logan 1,4 2005 laureat - B 10 xxx
+
gap
post 1 Mar 2006, 17:50
Post #173

Membru incepator

parerea mea ca seamana cu un megane 1 break. Si pe aia nu a facut-o nimeni urata. Cel putin din lateral seamana. (ma refer la varianta finala de logan break, deci privind la steppe doar la ce are albastru, cum spunea cineva)

This post has been edited by gap: 1 Mar 2006, 17:51

--------------------
LGN 1.6 Laureate
+
mil
post 1 Mar 2006, 18:14
Post #174

ocupat

kikked, tu cine esti neica de le stii pe toate?...ai 3 mesaje in care in unu' te iei de mine, dar eu nu iti fac pe plac...te las sa iti exprimi punctul de vedere, dar fa si tu 2 fraze...ca eu ma iau de logan break cam de o luna incoace, ia de te uita la postul 100, merci :

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=30431&st=90#

Cum de sub prelata a iesit varainta de break cea mai urata...la fel gandesc

This post has been edited by mil: 1 Mar 2006, 18:16

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Ake
post 1 Mar 2006, 18:40
Post #175

Morderator

Group: Moderatori

QUOTE(mil @ 1 Mar 2006, 18:14)
kikked, tu cine esti neica de le stii pe toate?...

big2003

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
mil
post 1 Mar 2006, 18:47
Post #176

ocupat

aha, the manele lover...pai ce sa spui eu, decat ce am spus smile.gif ?

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
kikked
post 1 Mar 2006, 19:06
Post #177

Membru

Asta e romanul , arunca cu rahat , indiferent in ce si in cine . 99 la suta dintre useri au apreciat masina ca fiind una care arata foarte bine . Asta e .

--------------------
. . .
Opel Vectra 1.8 - 140cai
+
dizzy
post 1 Mar 2006, 19:10
Post #178

Work smart not hard!

Uite cam ce inseamna un concept car, fiindca sunt sigur ca nu te-ai documentat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Concept_car
Poate ne comunici si noua ce masina cu design perfect si motorizare puternica ai, fiindca tare m-ai facut curios!
Imi aduci aminte de un personaj care critica Solenza ca e asa si pe dincolo, ca nu i se inchid usile ca lumea, ca e zgomotoasa, ca vai ce urata e!! Si pleaca respectivul mustacios si se urca intr-un.... Renault 5 de prin '80 care scotea un fum de 5 m in spate!

--------------------
+
mil
post 1 Mar 2006, 20:08
Post #179

ocupat

vezi pe topicul ala cu Loganul Break...sunt 4 propuneri de design...toate fara exceptie sunt peste stepan...in rest am obosit...e bun taica...e bun...numa ca daca pe Logan tre sa scrie by rino sa credem...pe asta ar tre sa scrie Break...sa credem smile.gif

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
novio
post 1 Mar 2006, 20:56
Post #180

Membru autentic

From: ... din anticul Aegyssus.

Discutiile mi se par inutile. Probabil, conceptul prezentat de Dacia-Renault la Geneva, reprezinta baza de pornire pentru noi modele in gama Logan. Exista o imagine publicata de o revista franceza cu modelul Logan Break. Din pacate, fotografia nu este foarte clara.

--------------------
RENAULT Kadjar Black Edition/2022 - TL-25-***
+
36 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 07:08
Forum Renault