O pata de ulei (probabil), Pe capota si pe la pompa ABS
![]() ![]() ![]() |
O pata de ulei (probabil), Pe capota si pe la pompa ABS
RSV |
![]()
|
||
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|||
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Tocmai din acest motiv Dacia m-a pierdut de viitor client......
Indifernet de cat de bun este marketingul Dacia eu nu-mi voi mai lua alta "teapa" chiar daca se numeste Sandero, Logan 2 sau alte produse de "unica folosinta" marca Dacia/Renault. La cati nervi mi-am facut cu distributia, rugina etc. nu-mi mai tebuie. Prefer sa dau cu 5.000 de euro in plus dar sa fiu linistit sufleteste. Bafta! |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
RSV |
![]()
|
NU TE ENERVA CHIAR ASA DE RAU.
Rugina si scurgerile de ulei la motor pentru o masina aproape noua nu e chiar asa de grav. ![]() |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
fizzo |
![]()
|
Asa e!
![]() Pentru Dacia/Renault se pare ca sunt probleme "minore", de exploatare normala a masinii. Oare de ce sa ne facem atatea griji? Ce insemana o mica scurgere de ulei sau o vopsea "dusa" sau gauri in tabla? Plus preturi astronomice la piesele de schimb si service-uri de toata jena in care toti mecanicii "reciclati" o duc bine merci? PS. Distributia + pompa+ manopera m-a dus la peste 1.000 ron pana acuma. Daca trebuie sa schimb si uleiul - depinde ce-o sa-mi faca atunci sar cu brio de 1.100 ron. Traiasca Fabrica de Autoturisme Dacia! |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RSV @ 14 Apr 2008, 13:30) Primele cazuri cu scurgeri deulei au aparut in noiembrie 2006 si oamenii nici la masinile din februarie 2008 nu au rezolvat problema. ...nu chiar. ![]() A mea e din iulie 2006, mai am 2 colegi, unul o are din august 2006 iar celalalt din sept. 2006. Ambele masini cu motorizare de 1.4 Toti au trecut prin toate "etapele", adica etansat / schimbat cele 2 suruburi si abia dupa inlocuit semering si pinion, deci cel putin 2-3 vizite in service pentru mizeria asta de distributie infecta. ![]() ...am auzit, izolat ce-i drept, si cazuri la cei cu masini din 2005, insa vad ca incepand din 2006 si pana in prezent e prapad, se plange lumea in draci in legatura cu problema asta...mai ales ca oamenii s-au mai informat intre timp pe unde sa-si arunce ochii, nepunandu-i la socoteala pe cei care ignora problema sau cei care habar n-au ca masina prezinta problema asta. RUSINE CELOR DE LA DACIA!!! ![]() This post has been edited by Kojak: 14 Apr 2008, 16:55 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
GabyT |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Dupa placuta impresie care mi-a lasat-o Solenza (care in continuare ma surprinde prin fiabilitate) si care m-a determnat sa achizitionez si Loganul, mi-am schimbat radical parerea despre calitatea masinilor produse de Dacia, astfel incat nu ma vor mai "prinde" alta data de cumparator.
![]() Faza cu "lotul cu probleme" nu cred ca tine la o atenta analiza, avand in vedere multitudinea datelor de productie a modele care reclama o astfel de problema. La mine, dupa a doua etansare a suruburilor, inca nu a inceput sa curga insa nu mai cred in minuni... |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
fizzo |
![]()
|
Fratilor acum incep sa realizez cata "teapa" am luat!
Incepand de la garantia de 18 luni - oare ce-a fost in capul meu? Pai fratilor, in anul de gratie 2005 - cand mi-am luat eu masina atat era garantia standard. Acum stau si ma gandesc ce bou am fost! Pana si la un mixer luat din Obor primesti garantie 1 an.....dar la o masina de productie 2005? Si gaselnita asta a celor de la dacia cu revizii facute la 20.000 km datorita "eficientizarii" procesului de productie.......ma face sa ma cracanez de ras! Oare mai sunt oameni care cred in mistocareala asta? Eu am impresia ca dacia ne ia de prosti..... Stai sa vezi ce show va fi in vest, cand vor incepe astia sa-si dea seama ce teapa si-au luat! Sa vezi atunci vanzari la dacia...... ![]() PS - Ii fac distributia acum si o dau. Vreau sa scap de logan cat mai repede - o dau la primul care-mi ofera 4.000 eur si gata! |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fizzo @ 14 Apr 2008, 18:36) ...stai sa vezi ca astia (strainii) nu trag capota sa se uite in motor, habar n-au ce-i acolo si nici nu-i intereseaza (nu-i acuz, oamenii merg pe incredere...masina noua, deh)...sa vezi cand or incepe sa sara de la punct distributiile pe autostrasse-le sau landstrasse-le lor si or sa pice loganurile ca mustele...poate dupa 5000km, 30000km, 50000km...sau cine stie niciodata ![]() This post has been edited by Kojak: 14 Apr 2008, 17:51 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
fizzo |
![]()
|
tare rau de tot asta
![]() sa vezi atunci articole prin ziare si ce agitatie va fi pe la PR-ul dacia/renault ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
|
|
zsoltf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 27 January 08 From: Cluj ![]() |
Azi am fost la constatare "pierdere de ulei" la service Feleac cluj. Foarte amabili, s-au uitat un pic la motor si m-au si programat pe vineri la schimbat pinion + distributie desi scurgerea si pata de ulei este mica deocamdata (se vede numai cu o lanterna).
Erau nedumeriti ca masina e din 2008 febr. (1900km) si sperau sa nu mai apara problema asta. Am sa revin cu detalii vineri. |
--------------------
Dacia
Logan
2008 ABS+, AC
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
ar fi interesant de stiut daca a picat vreuna pana acum in germania
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Sa nu fi ramas vechile naravuri din epoca de aur. Alea pentru export lucrate mai cu grija (atat cat se poate la dacia!) si pe piata interna " las' merge, cumpara fraierii "
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ilgo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 March 08 ![]() |
La mine din iunie 07 pana acum e liniste si pace. Cu riscu de a spune o tampenie, nu cumva are legatura cu uleiul 5w-30?
|
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
nu. Are cu pinionul de sinterom
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
zsoltf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 27 January 08 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 ABS+, AC
|
|
fizzo |
![]()
|
QUOTE(fizzo @ 14 Apr 2008, 16:30) Asa e! ![]() Pentru Dacia/Renault se pare ca sunt probleme "minore", de exploatare normala a masinii. Oare de ce sa ne facem atatea griji? Ce insemana o mica scurgere de ulei sau o vopsea "dusa" sau gauri in tabla? Plus preturi astronomice la piesele de schimb si service-uri de toata jena in care toti mecanicii "reciclati" o duc bine merci? PS. Distributia + pompa+ manopera m-a dus la peste 1.000 ron pana acuma. Daca trebuie sa schimb si uleiul - depinde ce-o sa-mi faca atunci sar cu brio de 1.100 ron. Traiasca Fabrica de Autoturisme Dacia! Update: - Am rezolvat - sper.....- distributia Totul la Meridian Vest - mecanicul se numeste David - un baiat extraordinar. A muncit la masinuta 4 ore fara pauza. Am schimbat kit distributie, kit accesorii, pompa apa, simering, garnitura baie ulei, pinion (de la asta s-a dovedit a fi problema. Interesant este ca pinionul cu pricina era frantuzesc si nu facut la Sinterom - s-au mirat si ei fiindca stiau de problema pinionului romanesc. Total costuri: 1800 ron |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
|
|
RSV |
![]()
|
mie imi sta volanul stramb dupa 3 interventii pana acum.
am sunat la vocea clientului si la ultimul service unde am fost si mi-au spus ca nicaieri nu scrie ca trebuie sa mi se refaca geometria daca au umblat la pinion.(si am avut 3 interventii)) Acum o sa fac geometria pe cheltuiala mea ![]() |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
zsoltf |
![]()
|
Am rezolvat si eu astazi problema la distributie. Mi-au schimbat din prima pinionul si simeringul (+ kit distributie) la service Feleac Cluj . Nu au mai incercat cu etanasari suruburi si alte smecherii.
Masina e din February 2008 (1900km) si tot era cu pinion Sinterom !!! Oricum sunt multumit de service. Sau comportat exemplar, si m-au si lasat sa verific ce face mecanicul (ii drept ca iam bagat in buzunar 30 RON) Interventia s-a facut eveident pe garantie (mecanicul zicea ca de fapt cheltuiala e suportata de Sinterom) Totata treba a durat cam 4 ore din care 1 ora aprobarea de la Pitesti. |
--------------------
Dacia
Logan
2008 ABS+, AC
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Si directia cum e? Ca a mea o facusera muci dupa ce umblasera la cadrul motor, in timpul aceleiasi operatiuni ca la tine.
|
--------------------
.
.
.
|
|
RSV |
![]()
|
Mie cei de la Dacia mi-au spus ca nu are nici o legatura directia cu schimbarea pinionului si datul baii de ulei jos.
Insa de atunci imi sta volanul stramb. Ce pot face? |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
zsoltf |
![]()
|
Mie mi-au schimbat pinionul fara sa dea jos baia de ulei si nici cadrul motor nu a fost desfacut. (deci nici directia nu a trebuit reglata din nou)
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 ABS+, AC
|
|
RSV |
![]()
|
pinionul e in baia de ulei
cum sa faca operatia fara a fi data jos |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
zsoltf |
![]()
|
Inseamna ca m-au fraierit astia ?
Tare ciudat pentru ca am vazut pinionul vechi de sinterom pus linga mecanic intr-o cutie noua de pinion Renault. De asemenea am vazut simeringul vechi si cureau veche. Pinionul este pe arborle cotit. De ce nu se poate da jos pinionul de-a lungul arboreluj cotit ? Sau poate au dat jos baia fara sa vad eu ? Pina la urma eu cred ca au schimbat pinionul doar prin demontarea "carterului de închidere arbore cotit" This post has been edited by zsoltf: 19 Apr 2008, 07:55 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 ABS+, AC
|
|
Kojak |
![]()
|
QUOTE(RSV @ 18 Apr 2008, 14:54) Mie cei de la Dacia mi-au spus ca nu are nici o legatura directia cu schimbarea pinionului si datul baii de ulei jos. Insa de atunci imi sta volanul stramb. Ce pot face? Eu zic ca ARE legatura. Depinde cand ai avut interventia, dar deja cred ca a trecut prea mult timp ca sa te mai duci peste ei. Du-te la o vulcanizare buna care are si stand de geometrie auto si cu 30-40lei se rezolva. Mai exista o varianta, dar cum spuneam sa nu fi trecut prea mult timp de la interventie, sa suni si faci scandal la VC in legatura cu treaba asta ( te legi de discomfort, uzura inegala a pneurilor si nu in ultimul rand masina, adica volanul NU are aceasi pozitie ca si cea inainte de interventie). S-ar putea sa ai surpriza placuta sa te cheme inapoi in service si sa-ti faca geometria. Eu unul as merge pe a 2-a varianta, si nu neaparat pentru bani...ci ca sa se invete naibii minte astia din service-uri sa-si faca treaba pana la capat si cum trebuie. QUOTE(zsoltf @ 18 Apr 2008, 19:02) Mai mult ca sigur nu ai observat cand au dat-o jos. Face parte din operatiunea standard, nu cred ca au inceput "sa inventeze apa calda" acum dupa 3-4 ani. Oricum, daca volanul drept si directia nu trage, atunci e totul ok. This post has been edited by Kojak: 19 Apr 2008, 12:56 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Din nou curge.....
![]() Desi nu ma surprinde prin (re)aparitie, raman totusi impresionat de rapiditate; le-am observat azi dupa o luna de la precedenta interventie si doar 431 km parcursi. Inca odata RUSINE DACIA pentru calitatea execrabila a autoturismelor produse. This post has been edited by GabyT: 29 Apr 2008, 19:40 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
fizzo |
![]()
|
Eu am facut peste 1200 km si vad ca totul este curat.
|
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
|
|
RSV |
![]()
|
eu am 5000 de km si e curat
|
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
Kojak |
![]()
|
8000km parcursi de la ultima interventie.
Toata zona e perfect uscata...deocamdata. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
UMD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 February 08 From: Pitesti ![]() |
salutare...ma alatur si eu clubului "logan pe ulei". 2200km, abs plus 1.4 am observat azi dar cred ca e pata de vreo cateva zile.
|
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2008
- AG 18 DRN Life can be good!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:10 |