O pata de ulei (probabil), Pe capota si pe la pompa ABS
![]() ![]() ![]() |
O pata de ulei (probabil), Pe capota si pe la pompa ABS
LuluMOB |
![]()
|
||
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|||
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Cureaua de la fosta Supernova a mea a fost schimbata la 78.000 de km si curgeau atze din ea. Mecanicul a spus ca mai avea foarte putin si se rupea.
Asa ca eu nu cred ca un Logan care are cureaua imbibata de ulei va rezista 78.000 de km. |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Dacă e "îmbibată" e grav.
Din ce știu eu la Logan cureaua se schimbă la 60.000km. Ce a spus mecanicul e una, faptul că totuși nu s-a rupt e alta. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
RSV |
![]()
|
pai cam toate Loganurile cu scurgeri de ulei la distributie au curelele imbibate de ulei deoarece chiar pe acolo curge. E inevitabil sa nu fie ulei pe curea.
Kojak ne poate confirma. |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
RSV |
![]()
|
la ala de 1.6 16v nu curge ulei ci cade direct in mers baia de ulei jos
![]() |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
UMD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 February 08 From: Pitesti ![]() |
Am rezolvat si eu problema scurgerilor de ulei..sper sa nu mai am surprize!
This post has been edited by UMD: 15 May 2008, 08:59 |
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2008
- AG 18 DRN Life can be good!
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
sal am un un golan 1.4 cu 6000 km si cand am fost la revizia de an au constatat ca pierde ulei pe la capacul de distributie. Cunoscand pe cineva in service mi-a schimbat toata distributia. Problema mare este ca atunci cand au dat capacul de distributie jos s-a constatat ca erau piese romanesti facute de sinterom. Mecanici spuneau ca erau siguri ca distributia este facuta de sinterom pentru ca numai la ele apar probleme de genul acesta
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
discutia a degenerat offtopic... cred ca se poate da stingerea!
P.S. aviz amatorilor de flame-uri sau incitari la discutii de genul "luati-va masina, lasati caruta"... daca aveti treaba, nu dorim sa va retinem!... data viitoare se lasa cu sanctiuni LE am redeschis la cerere... dar daca discutia a o va lua iar in balarii sau vor incepe mistourile sau alte offtopicuri, se va inchide definitiv... sunt deja suficiente discutii pentru ca orice persoana interesata sa poate sa traga o concluzie |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
mojolino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 May 08 ![]() |
Acum cateva minute m-am inregistrat pe forum si am citit din discutiile voastre. Eu am achizitionat un Logan in 2007, fabricat in 2007 (ianuarie), iar dupa vreo 5000 km am observat o pata mica de ulei langa cureaua de distributie. Am fost intr-un service de la mine din Pitesti la "renumitul" IATSA, am relatat problema si totul s-a "remediat" cu o carpa din bumbac. Am crezut ca sunt eu prea tipicar sau pretentios. Dupa alti 3000 km, pata a aprut din nou, de data asta si mai mare si destul de vizibila si imbibata cu praf. Ce-am zis atunci?? moment prielnic sa-i fac si prima revizie, si... stupoare!!! Mecanicul mi-a zis ca nu e nici o problema, a acos o carpa si a sters acolo, fara nici o alta lamurire. Daca asa esti tratat cand dai atatia bani pe o masina, atunci plec capul smerit. Acum am 12500 km si problema mea este tot nerezolvata...
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.4
2007
- AG 08 UBI
|
|
RSV |
![]()
|
![]() ![]() ![]() AU rezolvat problema stergand uleiul cu carpa. Asta e cea mai mare lipsa de respect fata de un client Dacia pe care am auzit-o. |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
GLC |
![]()
|
![]() Membru cu mici probleme Group: Members Posts: 55 Joined: 17 April 07 From: Pitesti-Arges ![]() |
@mojolino: Iti recomand AMAT...eu am avut aceeasi problema la 2000 km , s-a schimbat distributia si acum totul este ok,fara probleme si am cam 14.000 km.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / Laureate 1,4 MPI
- AG-XX-GLC
|
|
UMD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 February 08 From: Pitesti ![]() |
Nu stiu la cine ai fost tu la Iatsa dar la mine nu s-a pus problema cu carpa. Mie baietii mi-au lucrat frumos plus ca au schimbat si curelele, galeti, pinionul ala de sinterom si ce mai tine de distributie. Sunt multumit si nu mai am probleme
|
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2008
- AG 18 DRN Life can be good!
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@mojolino;
Reclama-i pe cei din service la Vocea Clientului Dacia, nu mai sta la povesti de genul "sters cu carpa", cu ei! ![]() Nu ca ar conta foarte mult...dar oricum probabil ca te vor suna ulterior sa te prezinti la service si sa-ti efectueze o interventie "normala" in zona distributiei. Bafta! A schimba service-ul pentru ca aia sunt prea puturosi si superficiali (asta ca sa nu spun altfel), NU reprezinta o solutie "sanatoasa". Sa puna dracu' mana si sa munceasca, nu sa prosteasca clientul in fata. This post has been edited by Kojak: 20 May 2008, 10:33 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
mojolino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 May 08 ![]() |
Nu stiu cata incredere poti sa ai in ei (de mecanici vorbesc). Ei sunt simpli angajati si nu stiu ce inseamna "sa te porti cu clientul". Lasand micile "atentii" la o parte, in schimbul carora te rezolva mai repede eventual, nu am vazut decat superficialitate. Am si colegi care au trecut prin ceva asemanator. Mi-e frica sa ma duc intr-un service pentru ca nu am incredere. Mai am aproape 2 ani de garantie si ma gandesc ce o sa fac cand o sa expire...
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.4
2007
- AG 08 UBI
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu deja sunt satul pana peste gat de Logan...
![]() Acum masina este (din nou) in service si (in sfarsit) de data aceasta s-a hotarat sa mi se schimbe celebrul pinion de sinterom, distributia & co. Nu stiu daca aceasta este procedura impusa de uzina (intai chem "fraieru'" si ii etansez suruburile si daca pierderile persista iar omu' nu s-a saturat sa tot revina in service, ii inlocuiesti si acest pinion) sau chiar nu a fost pana acum cazul sa mi se inlocuiasca si aceaste componente... ![]() ![]() Anterioarele interventii au fost efectuata pe 07.05.2008, 26.03.2008, 07.10.2008 cand s-a etansat doar surubul; intre timp, pentru diversificarea "ofertei" de pene, am mai schimbat si pistoanele si blocul de lumini.... |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
RSV |
![]()
|
fara 5 interventii nu rez problema
|
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Aveti idee, exista ceva scris din partea uzinei (vre-o directiva, recomadare...) referitor la procedura de urmat in cazul pierderilor de ulei din zona distributiei, respectiv faptul ca mai intai se etanseaza suruburile si dupa aceea se iau masurile radicale (schimbatul pinionului si a distributiei) si daca da, se poate sa primesc si eu un asemenea exemplar ?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
La mine nici n-au "carait" cei de la Meridian Vest - imediat mi-au schimbat pinionul si distributia.
Bine eu nu mai eram in garantie......asa m-au usurat de 1800 roni. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
RSV |
![]()
|
1800
![]() pe decontul semnat de mine pt dacia la garantie erau max 200 de euro e enorm 1800 de ron |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
fizzo |
![]()
|
Pai stai asa:
1.) Distributia + pinion + pompa de apa = 850 ron Piesele n-au fost luate din service fiindca costau dublu aproape 2.) Manopera - 10 ore X 55 RON = 550 RON 3.) Atentii pt mecanic + receptioner = 300 ron Nu-mi pare rau fiindca mecanicul a lucrat fffff bine - a fost placerea mea sa-i rasplatesc munca intr-un fel. Total: 1700 Ron |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
|
|
RSV |
![]()
|
3 mil spaga
plus ca ai schimbat si pompa de apa dar chiar si asa mai mult de 7-8 mil nu ar trebui sa coste eu in jude de suma asta o am pe hartia care am semnat-o dupa ce am luat masina -- hartia cu devizul serviceului pentru a-si decondat banii de la Dacia. |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Unii ii invata cu spaga, apoi mecanicii o pretind si de la altii si, daca aia n-o dau, le fac lucrare de cacao.
Nu mai dati spaga. Ei sunt platiti sa ne serveasca. Daca nu le convine salarul sa faca greva sau sa-si schimbe meseria. |
--------------------
.
.
.
|
|
RSV |
![]()
|
Am observat ceva ciudat in legatura cu spaga.
Pana acum cu toate masinile care le-am avut am fost in service-uri si am dat spaga la orice operatie in service. Insa de 1 an nu mai dau deloc si observ ca treaba se face chiar mai bine decat inainte. Si eu sunt de parere ca aceste practici ar trebui sa dispara si chiar si eu am facut ceva in legatura cu acest lucru. p.s: Singurul loc unde mai dau spaga sunt spalatoriile auto pentru ca stiu ca majoritatea spalatorilor nu au contract de munca si nici salariu si ei din asta traiesc (cu toate ca nici aici nu sunt de acord cu spaga fac o exceptie) |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
fizzo |
![]()
|
Ce-mi place de voi
![]() Viata este mult mai diferita in practica decat in teorie.....iar spaga este parte integranta din viata noastra, in special in zona asta a Balcanilor.... Cine vrea da, cine nu, nu. Nimeni nu mi-a bagat mana in buzunar. Totul s-a rezumat la calcule: piese din service la pret aproape dublu sau spaga receptionerului 100 RON? Calculati voi..... Pentru mecanic: a fost rasplata mea pentru munca lui si grija cu care mi-a lucrat. Am stat langa masina pe toata perioada reparatiei si am vazut cum a lucrat. Plus ulei nou de la el si antigel. Acum calculati si voi. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
RSV |
![]()
|
De unde crezi ca avea ala ulei si antigel nou de la ei
ITI ZIC EU DE UNDE: Au furat frate de la altii. AU zis ca l-au schimbat si l-au schimbat doar jumate sau chiar deloc. Mie la un service din Bucuresti cu masina de la munca mi s-a intamplat sa las acolo masina si o o ridic de la revizie cu schimbul de ulei facut pe hartie (in realitate nu era facut si din curiozitate m-am uitat la ulei cand am ajuns la sediul unde lucrez si era la fel de negru ca inainte) Sa le fie rusine |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
mi-am schimbat distributia acum 2 zile (la 60.000) si azi m-am uitat sub capota si m-am speriat: am o pata de ulei pe capota din fata pana in spate deasupra curelei de accesorii!
Pana acum era ca lacrima de curata capota pe interior. marti ma duc peste ei! Mama lor! |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
zsoltf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 27 January 08 From: Cluj ![]() |
Miine sunt programat pentru cea de a doua interventie in zona distributiei. Prima data a fost in aprilie, atunci am avut 1900km. Acum am 3800km si curge iarasi (de fapt cred ca a curs din primul moment de dupa interventie). (masina e din Feb.2008)
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 ABS+, AC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 02:32 |