Asigurari (reunit)
![]() ![]() ![]() |
Asigurari (reunit)
cristio_79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|||
egox |
![]()
|
![]() Membru și atât Group: Members Posts: 176 Joined: 14 April 05 ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 31 Jan 2006, 00:06) Singura procedura de radiere automata de care am auzit (pentru care oricum nu bag mana in foc - si oricum cred ca e inca la nivel de intentie, nu de fapta) e legata de expirarea ITP-ului. In privinta asigurarii ar fi chiar culmea, am auzit ca motoclistii (sau unii dintre ei) platesc asigurare doar pentru 6 luni, in cealalta jumatate (friguroasa si alunecoasa) de an stau pe tușă. Ceea ce am auzit legat de neplata RCA e ca ti-ar trimite acasa un avertisment ca in caz ca circuli cu masina neasigurata, risti o amenda foarte mare (ceva de genul 10 milioane ROL sau multiplii de asa ceva). This post has been edited by egox: 30 Jan 2006, 23:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- (S)B
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(vv @ 10 Jan 2006, 10:14) Myth busted! S-a constatat statistic: femeile conduc mai bine! Altfel de ce le-ar da reducere? ![]() Statistic ele stau bine, practic multe conduc NEATENT (nu prost, ca nu judec pe nimeni). Sunt un fel de taximetristi fara experienta... ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
Twinsen |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 20 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Aveti idee ce firma ofera la pachet asigurari pt masina, casa ,rca etc. bineinteles cu reducerile de rigoare.
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-78-XXX
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
La Ardaf au la pachet asigurare de masina si casa. Polita Caminul.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ardaf nu cred ca e cel mai bun sfat...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Twinsen |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 20 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandeam poate beneficiaza cineva de un astfel de pachet si ar putea recomanda.
Momentan am casco si asigurare pt casa la ASIBAN dar nu mi-au oferit nici o reducere. |
--------------------
Logan
Ambition
- B-78-XXX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Stie cineva care este vechimea maxima la o masina pana la care se face CASCO?
La Asirom de exemplu. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
10 ani
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
baulbalaur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 February 06 ![]() |
Am asigurare Casco la Asiban cu fransiza de 5%.
Am si eu o intrebare : in caz de sunt nevinovat intr-un accident si aleg totusi sa repar masina pe Casco,urmand ca acesta sa faca regres si sa-si recupereze banii de pe RCA-ul omului astia de la Casco imi mai opresc fransiza ? A patit cineva asa ceva ? |
--------------------
DACIA
Golan
- B-43-ARF
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
pai fransiza de 5%, din cate stiu, nu e decat la moto, nu prea cred sa existe asa ceva la auto...si da, fransiza se opreste chiar daca e altcineva vinovat...bineinteles daca nu e stipulat altceva in contract...a si la Asiban incepand cu data de 1.3.2006 (data politei) se pare ca se va acoperi vandalismul, iar la furtul partial se despagubeste fara a doua dovada de la Politie...
This post has been edited by asybo2002: 2 Mar 2006, 20:39 |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Speta:
Am avut CASCO la Omniasig am platit cam 150 Euro pe tot anul 2005 am avut 2 evenimente si a iesit o rata de daune de 300% ceea ce a dus la majorarea politei de asigurare la 450 Euro. Normal ca nu mi-a convenit .... Asa ca nu am mai incheiat CASCO cu cei de la Omniasig.... Vreau totusi sa inchei o polita CASCO poate cu o alta societate de asigurari si sa platesc o suma de pana la 200Euro/1an. Intrebari: - Au baza de date comuna ? - Vad si celelalte societati de asigurare ca am avut polita Casco si am folosit-o la alta societate? - Ma pun si ele sa platesc tot o suma asa de mare? - Trebuie sa declar la incheierea unei polite CASCO faptul ca am avut alta polita casco si am folosit-o? Deh si eu ca tot romanul ..... ![]() Multumesc. This post has been edited by nairam: 2 Mar 2006, 21:10 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
asybo2002 |
![]()
|
inca merge romanismul...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
stiu ca se discuta despre crearea unei baze de date comuna cu soferii problema. in ce stadiu se mai afla problema?
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
|
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Poate ma lamureste si pe mine cineva in chestiunea urmatoare:
Am Logan luat de anul trecut, prin rate BRD, polita asigurare obligatorie pe 7 ani la ASIBAN, cu rata anuala fixa de 204 EURO. Polita asta a fost facuta de banca, pentru 7 ani. Mi s-a spus ca rata anuala e fixa, de fapt scrie si pe polita acest lucru (7 x 204EUR). Buun, s-a implinit anul, m-am dus la ASIBAN sa imi reinoiesc polita, aia m-au trimis la banca de unde am facut-o. Am bagat banii in cont, si in ziua scadentei BRD mi-au extras 183 EURO, deci cu vreo 20 de euro mai putin ![]() Va dati seama ca pe mine nu ma deranjeaa sa platesc mai putin, dar se pune problema ca, in cazul unui eveniment, Doamne Fereste, pot sa imi faca mizerii cei de la Asiban? E polita scrisa prost sau se pacalesc cei de la BRD? Ciudata situatie... |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
cred ca cel mai bine ar fi sa ceri un raspuns scris bancii.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca se poate sa scrii aici ce-ai aflat, si eu am CASCO la Asiban prin BRD, inca nu am anul, dar as vrea sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(yO_ @ 11 Mar 2006, 13:17) Poate ma lamureste si pe mine cineva in chestiunea urmatoare: Am Logan luat de anul trecut, prin rate BRD, polita asigurare obligatorie pe 7 ani la ASIBAN, cu rata anuala fixa de 204 EURO. Polita asta a fost facuta de banca, pentru 7 ani. Mi s-a spus ca rata anuala e fixa, de fapt scrie si pe polita acest lucru (7 x 204EUR). Buun, s-a implinit anul, m-am dus la ASIBAN sa imi reinoiesc polita, aia m-au trimis la banca de unde am facut-o. Am bagat banii in cont, si in ziua scadentei BRD mi-au extras 183 EURO, deci cu vreo 20 de euro mai putin ![]() Va dati seama ca pe mine nu ma deranjeaa sa platesc mai putin, dar se pune problema ca, in cazul unui eveniment, Doamne Fereste, pot sa imi faca mizerii cei de la Asiban? E polita scrisa prost sau se pacalesc cei de la BRD? Ciudata situatie... asigurarile (casco) ofera un bonus pentru cei care nu au nici un fel de incident in anul (anii) precedenti.. s-ar putea ca de aici sa provina scaderea primei de asigurare. |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
daca este cineva care are probleme cu asigurarile, va rog postati aici, cat mai multe povestiri, amanunte.
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
eu nu am casco
![]() ![]() This post has been edited by mihailogan: 15 Mar 2006, 15:06 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
daca am casco la asiban si am facut un accident in ungaria, sunt despagubit? precizez ca, cartea verde e facuta la alta firma decat asiban.
|
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Exista un topic dedicat, care mai e si lipicios: topic asigurari.
De altfel ai si postat acolo. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
argon |
![]()
|
Bre..vazui acu la tevelizor ca este o adresa de web unde poti sa-ti verifica daca ai RCA si la ce firma e pe baza numarului de inmatriculare....ati retinut careva adresa? ca nu gasesc cu gugal.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Mr.M |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina, LGN
2002, 2008
- B-56,46, ***
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
dex0906 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 24 October 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
dacia 1300
- xxx
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
citind topicul mi-a ramas un "spine" in coasta.am frecat masina prin ianuarie de un stalp.de aici a urmat drumul la politie,constatare,mers la firma de asigurari,constatare(poze,dosar,tot ce trebuie..)si de aici am fost trimis la service(singurul dealer autorizat dacia in ar).tatal meu a mers la service cu masina,au rezolvat-o baietii de acolo impecabil,tata a luat-o inapoi a doua zi si gata.cum e cu reintregirea aia de asigurare?trebuia sa ii dea tatei factura de reparatii de la service si sa mearga cu ea la firma de asigurari si sa plateasca reintregire?sau au trimis ei(service-ul) factura la asigurator?mentionez ca nu m-a contactat nimeni in tot timpul asta de la firma de asigurari sa imi ceara bani.ce se intampla cu polita?trebuie sa merg eu sa ma interesez?sunt pasibil de ceva penalizari, etc. ?v-as ruga sa imi dati niste idei ca ma cam macina faza...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Daca reparatia s-a facut prin decontare directa intre asigurator si service n-ai tu treaba cu facturi si alte alea...
Cat despre reintregire, nu-i musai s-o faci, dar iti scade valoarea asigurata cu valoarea reparatiei. Daca vrei sa reintregesti valoarea asigurata vei plati o cota din valoarea reparatiei (aceeasi cota cu care ti-a calculat valoarea primei de asigurare din valoarea masinii). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 06:20 |