Evacuare fara DETENTA !
![]() ![]() ![]() |
Evacuare fara DETENTA !
Magnumutz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 1 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A
- N/A
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Magnumutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 1 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Deci nu-i nici un risc sa mergi fara ea (in afara de garcea si arr)?
Misto... imi pun si eu toba aia Sebring pe ea si scot Detenta ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A
- N/A
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pune fara grija;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu se intampla nimic.Daca ai finala stock in stare buna,nu se observa nimic in plus nici la zgomot(adica nu are ce spune garcea..).
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Magnumutz |
![]()
|
Misto, la prima operatiune in fata blocului, caut teava de inox si-mi scot detenta
![]() Later Edit: Cu o finala sport cred ca va creste si puterea mai mult... si sunet dulce ![]() This post has been edited by Magnumutz: 18 Mar 2008, 22:35 |
--------------------
N/A
N/A
N/A
- N/A
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Magnumutz @ 18 Mar 2008, 22:21) Misto, la prima operatiune in fata blocului, caut teava de inox si-mi scot detenta ![]() Later Edit: Cu o finala sport cred ca va creste si puterea mai mult... si sunet dulce ![]() vezi daca ai balustrada la scara din inox... daca nu am eu la servici ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Magnumutz |
![]()
|
Hai ca aduc eu flexul si facem jumi-juma
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A
- N/A
|
|
ydaniel |
![]()
|
cel mai important este sa nu existe scapari de gaze la coloana de evacuare.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
Fratilor, detenta are si ea rolul ei, n-a fost pusa degeaba. E vorba de crearea unei contra-presiuni in cilindri la momentul evacuarii, fapt care ajuta motorul, dar care ii scade performanta pentru ca motorul foloseste o parte din forta lui, si asa cam mica, sa impinga afara gazele arse pentru ca tobele infunda evacuarea ca sa nu faca zgomot. Deci de aici si pana 20 CP in plus e basm curat. Se poate vorbi de un castig, dar infim, cva de genul 0.5-1 CP maxim. Asta cu finala stock. Cu finala oarba ar mai aaduce cel mult 1 CP, deci un castig total de cel MULT 2 CP, ceea ce e nesesizabil. Abia de la 7-10 CP in sus poti spune ca simti ceva motor inviorat.
In fine, merge foarte bine masina si fara detenta, nu se duce motorul cum spun altii (chestie testata deja) si nici nu se leaga de tine politiotii daca nu faci zgomot in exces. Ca de obicei, ce-i prea mult strica. |
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
deovex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 16 September 07 ![]() |
Se aude frumos cu toba finala sport pe 1310 sau nu merita aruncati banii?
|
--------------------
dacia
1310
1991
- ms-10-jan
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
Daca tu cauti doar un sunet placut, se merita orice finala, cat mai oarba. Daca vrei performante, cauti ceva de calitate. De meritat se merita oricum. Eu caut teava de inox de 50mm diametru si max. 1mm grosime in carne... dar nu gasesc decat la cantitati industriale.
Si bucati de 1m sau de 0.5m sunt bune ca am eu leac pentru ele, numai sa pun cap la cap vreo 4m ca sa pot face proiectul. Am tabla de inox pentru confectionarea unei tobe finale, am aparat de sudura cu argon (la servici) dar nu am teava. Cine ma poate ajuta? |
--------------------
Mercury
2006
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
ydaniel |
![]()
|
greu de gasit o teava de inox buna pt tobe.sa nu fie prea grea ,
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Hexer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 06 ![]() |
Cel mai usor gasesti la ateliere care ocupa cu evacuare, sunt de asta in bucurest destule.
Si eu asa cumpar bucatile de teava ce imi trebue, mai ales ca poti gasi si bucati inboite... |
--------------------
Dacia
1100
1969
- CJ-04-ZNH
|
|
onyxs86 |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie S P O R T Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 05 From: C O N S T A N T A ![]() |
eu mi am scos detenta si n am nici o problema!!!
nici caluti in plus... |
--------------------
DACIA
SPORT
1989 1.4 65cp R.E.M.A.T RACING TEAM
SKODA OCTAVIA 2006 1.9 TDI OPEL GTS 2004 2.2 TDI |
|
ydaniel |
![]()
|
cei care au ''ateliere'' cu tobe- iti cer multi $ pt diferite prestatii.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Siconi |
![]()
|
Dupa cum bine vedeti (cei cu sfaturi de gen: "e plin bucurestiul de ele") va rog sa obervati ca locatia mea e in directie total opusa calpitalei, mai exact Caras Severin, deci la o distanta de circa 580 km de sosea. Voi ati face drumul asta doar pentru o teava de evacuare, fie ea si din inox?!
De-aia va intreb pe voi daca ma puteti ajuta, ca daca gaseam pe net ce voiam eu nu mai postam aici degeaba. La toate firmele pe care le-am gasit eu pe net in tara livrau doar de la 100 mL in sus sau de la nu stiu cate kg in sus. Deci e vorba de cantitati gen stocuri. Ce sa fac eu cu atata teava, plus de asta ca nici cu ce s-o cumpar pe toata nu am? De indoit, am la servici o scula speciala cu care fac baietii traseele de conducte hidraulice pentru diverse echipamente sau utilaje aitpice industriale. Problema mea e TEAVA, fir-ar mama ei albastra de teava. P-asta nu o am. Alte idei, in afara de "cauta prin Bucuresti" ... ??? P.S.: Apreciez totusi ca te-ai gandit sa ma ajuti intr-un fel sau altul. Pacat ca nu stau intr-un oras asa de nasol ca Bucurestiul. Am facut scoala acolo si mi-a ajuns. E mai liniste la mine acasa. In fine. |
--------------------
Mercury
2006
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
cauta pe 4tuning tobe......... e plin si exista curier rapid care iti aduce orice oriunde in tara ..............
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
corect, recomand Curiero si FanCurier (nu fac reclama la ei am avut ocazia sa lucred de cateva ori cu ei si au tarife bune)
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
kindeeru56 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 27 November 07 ![]() |
cu ce anume se sudeaza inoxu cu argon su cu CO2 sau cu ambele amestecate aparat de sudura am am si sarma de inox dar gazu din tub de sudura este CO2. deci merge sudat cu el????
|
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
Hexer |
![]()
|
De ce trebue neaparat inox...la masini din fabrica nu e facut din inox si tot e bine...
Teavale de acuma sunt de calitate, tin cu siguranta 10 ani minim... |
--------------------
Dacia
1100
1969
- CJ-04-ZNH
|
|
kindeeru56 |
![]()
|
toba finala care o am este din inox si cred ca 15-20 ani de cand e facuta a fost candva pe masina dar a trebuit sa scot la ITP si vreu sa modifi diametru tevi de esire din toba si am si teava din inox referitor la detenta in locu ei osa pun o teva de la alta galerie de evacuare.gasit la fie vechi la punctele de colectare.deci care ar fi gazu cu care se sudeaza inoxu
This post has been edited by kindeeru56: 23 Mar 2008, 17:13 |
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
Hexer |
![]()
|
Depinde de inox (prin ce metalurgie e facut ea) dar se poate ci cu CO2, sau Ar si de multe ori cu amestec de Ar + CO2.
Sa nu uitam, aceste gaze in primul rand sunt prezente ca sa apere sudura, nu neaparat sa ajuta formarea acesteia. Eu am facut cu plazma (AWI-TIG) aici gazul e Ar. |
--------------------
Dacia
1100
1969
- CJ-04-ZNH
|
|
kindeeru56 |
![]()
|
deci sa inteleg ca ar merge si cu CO2
|
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
Siconi |
![]()
|
Merge linistit cu Corgon (Ar+CO2), noi asa avem la firma. Dar merge si numai cu unul din cele 2 gaze, oricare vrei tu. In principiu, gazul nu face altceva decat raceste punctul de sudura ca sa nu se decaleasca materialul in jurul sudurii cum e la sudura cu arc electric, mai ales la autogen (flacara oxi-acetilenica).
Deci poti suda linistit numai cu CO2 sau numai cu Ar. |
--------------------
Mercury
2006
|
Hexer |
![]()
|
QUOTE(Siconi @ 24 Mar 2008, 13:09) Merge linistit cu Corgon (Ar+CO2), noi asa avem la firma. Dar merge si numai cu unul din cele 2 gaze, oricare vrei tu. In principiu, gazul nu face altceva decat raceste punctul de sudura ca sa nu se decaleasca materialul in jurul sudurii cum e la sudura cu arc electric, mai ales la autogen (flacara oxi-acetilenica). Deci poti suda linistit numai cu CO2 sau numai cu Ar. Partea cu racirea materialului de catre gaz, nu e cazul, asta ere un alt rol. Rolul gazului este aprarea sudurii. La electroda este prezen la fel, partea cu "ciment" a elecrtrozii. Cele mai multe suduri de precizie si de calitate sunt facute prin sudure cu electroda si nu cu restul. |
--------------------
Dacia
1100
1969
- CJ-04-ZNH
|
|
Siconi |
![]()
|
Bun, pe langa racire, are si rol de a proteja punctul de sudura de oxizi si alti factori ce pot influenta calitatea materialului sudat cat timp este incandescent.
Da, asa este. Cat priveste cea mai de calitate sudura, tin sa te contrazic: sigur ai auzit de aparate de sudura cu plasma... Sigur ai auzit. In fine, era vorba daca poate suda doar cu un tip ce gaz sau doar cu celalalt tip sau cu combinatia dintre ele... daca e vreo diferenta mare. Asta voia sa afle amicul noastru, nu tehnologii de sudura. P.S.: Am lucvrat cu de toate tipurile de aparate de sudura, dar asta n-are nici o legatura ca ce vorbim aici. Concluzie: DA, poti suda si numai cu CO2. LINISTIT! |
--------------------
Mercury
2006
|
Hexer |
![]()
|
Apropo de tehnologie de sudura, cele mai rezistente suduri o poti face cu electroda, dar nu cea de care se poate cumpara peste tot. In principiu sunt 4 tipuri, dar mai gasesc si amestecuri speciale pentu titan de exemplu.
Asta la cele pe cate o poti tine in "mana". |
--------------------
Dacia
1100
1969
- CJ-04-ZNH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:15 |