montare inchidere centralizata si deschidere portbagaj la CL
![]() ![]() ![]() |
montare inchidere centralizata si deschidere portbagaj la CL
alinushy |
![]()
|
||
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|||
praxis |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 73 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Merci, o sa incerc in weekend
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L + GPL
1996
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(praxis @ 2 Aug 2007, 09:27) Salutare. Mi-am montat si eu o alama si acum ma chinui sa-mi montez inchidere centralizata. Am citit tutorialul lui Tarzy si este destul de explicit; am totusi o intrebare: pentru usile din fata: am demontat fata, m-am prins intr-un final care este urechea de care trebuie prins actuatorul, am dat gaura de vizitare si cred ca trebuie sa decupez incuietoarea ca sa functioneze motorasul cat mai bine. Trebuie sa dau jos incuietoarea cred nu? e greu de montat la loc? unde anume este gaura facuta din fabrica pentru inchiderea centralizata, daca ar avea asa ceva? (1310 '96 toamna) ai primit deja raspunsul QUOTE(Adrianno @ 2 Aug 2007, 18:03) multa bafta la montaj |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
@cristiranca
uite aici schema de conectare a contactelor de la usa Attached File(s) |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e suficient contactul de la usa soferului...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
De obicei, da.
4 Sep 2007, 15:35: @MECCA: nimic mai gresit decat schema ta cu contactele de la usi. Contactele se monteaza in PARALEL, nu in SERIE cum e la time in acel .bmp. Daca le pui in serie, nu vor functiona in veci. In felul tau, doar cu toate usile deschise pe ramura respectiva vei avea o masa ca element de comanda al UC al alarmei. Think again. This post has been edited by Siconi: 4 Sep 2007, 15:35 |
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
Ai observat si tu... e bine, macar sa nu zica omu' ca am ceva cu el...
|
--------------------
Mercury
2006
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
catalinux |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 May 07 ![]() |
Va rog frumos postati instructiunile de montare a alarmei Pilot daca le aveti vreunul. Am luat din Metro un kit la superoferta Alarma+IC. La Alarma in cutie era doar manualul de utilizare, desi scrie ca ar tb sa fie si cel cu instructiuni.
Nu stiu cum sa conectez inchiderea la alarma. Multumesc anticipat! Pilot_IC_diagrama.jpg ( Size: 87.94k ) Number of downloads: 2064 Pilot_Alarm_diagrama.jpg ( Size: 75.51k ) Number of downloads: 2208 Pilot_Alarm_info.jpg ( Size: 56.17k ) Number of downloads: 1925 Am adaugat intre timp si documentele ce le am deocamdata. Din cate inteleg voi lega alarma astfel: -firul rosu la 12 V permanent -alb/rosu la alarma -portocaliul cu un fir catre semnalele de stanga-dreapta -negru la masa -maro la contactele de la usi -galben la accesorii contact Problema e: -Gri-ul - nu inteleg unde se leaga -albastru/alb si verde alb - ma gandesc daca acestea doua se leaga cumva direct la actuatoare, pe cele 2 culori verde respectiv albastru, nemaifiind necesar modulul de IC in cazul in care folosesc actuatoarele direct cu alarma. Problema este deci conectarea inchiderii centralizate la alarma. This post has been edited by catalinux: 6 Oct 2007, 03:14 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 MCV Laureate
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
din cate stiam eu pe firele alea o sa ai un minus , la inchidere (albastru/alb) si la deschidere pe verde/alb si cred ca trebuiesc legate pe maro/alb de la modulul IC
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
catalinux |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 May 07 ![]() |
OK, o sa incerc asa...
Abia acum am vazut mai bine schema... aseara era prea intuneric probabil... ![]() Pentru inchiderea/deschiderea usilor din buton trebuie intr cu dublu contact: pozitie inchis1 si resp inchis2 pe langa starea de repaus deschis. Aseara am vazut doar un comutator inchis deschis, respectiv ai apasat o data, ai inchis, ai mai apasat o data, ai deschis... si tot asa. Merci mult! Bafta! |
--------------------
Dacia
Logan
2007 MCV Laureate
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Nici de asta nu sunt sigur , dar cred ca daca unesti maro cu alb de mai multe ori se inchid si se deschid si iar se inchid si tot asa , asa era la modulul care l-am avut eu .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
asa este la pilot alin IC PILOT din metro am eu, dar pe alarma montata fara releu
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Alexandru Fox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 October 07 From: Simeria Hunedoara ![]() |
Salut la toti pasionati de Dacia. Am o Dacia 1100din 71 pe care am montat alarma si inchidere centralizata dar numai pe usile din fata. Cu alarma a mers relativ usor dar cu inchiderea a trebuit sa modific total incuietorile.
|
--------------------
dacia
1100
1971
|
|
f10ryn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 17 July 07 ![]() |
Alexandru, ce schimbari ai facut la incuietori pt montarea inchiderii? Vreau sa fac acelasi lucru pe o Dacia 1300 din 70.
|
--------------------
dacia 1300 -
1970 /
opel vectra
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Siconi |
![]()
|
Normal ca merge... sunt destui care au postat si cum... Un mic si scurt search ar trebui sa dezvaluie micile secrete.
|
--------------------
Mercury
2006
|
CriSTI68 |
![]()
|
este si mai usor pe incuietoare de 1300 eu pe 1310 a mea cu siguranta in interior am rupt degete ca sa umblu acolo
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Siconi |
![]()
|
Se numeste lipsa de experienta... Nu-i nimic, asa se dobandeste. Nici la 1300 nu e asa usor cum cred unii. Vorbesc din proprie experienta.
|
--------------------
Mercury
2006
|
f10ryn |
![]()
|
Am citit toate posturile gasite legate de inchiderea centralizata. Speram sa apara o idee noua. Nu vreau sa pun broaste de spate pe fata sau sa schimb broastele, portiere etc. Vreau sa aplic ideea lui DriverX dar am inca multe neclaritati. Vreau sa montez inchiderea doar pe fata impreuna cu o alarma.
|
--------------------
dacia 1300 -
1970 /
opel vectra
|
|
Siconi |
![]()
|
Si eu am testat cam vreo2-3 saptamani idea li DriverX,dar nu mi-a placut cum se comporta mecanismul.Poate am omis eu ceva sau cine stie?! Stiu ca versiunea mea functioneaza de mai bine de 1 an si inca merge ca-n prima zi, fara nici cele mai mici cusururi. Comportare perfecta indiferent de temperatura sau vreme.
L ametoda lui DriverX uneori mi se descuia masina daca aparea vreo bascula de tonaj pe drum si producea multe vibraii... dar cred ca si calitatea pieselor a spus multe la vremea aia. Ca de pilda, noi 2 nu aveam acelasi tip de inchidere si sau alarma, asadar, nu aveam cum sa obtinem un rezultat la fel. |
--------------------
Mercury
2006
|
f10ryn |
![]()
|
Multumesc Siconi. In afara de schimbarea broastelor mai fac ceva modificari?
|
--------------------
dacia 1300 -
1970 /
opel vectra
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
Siconi... eu chiar nu inteleg... si de cautat... deja mi-au iesit ochii din cap de cat timp tot caut
intrebarea: CUM se pune inchiderea pe inuietori de tip vechi?! eu doresc (ca muuuuuuuuulti altii) sa pun inchiderea pe butuci de tip vechi in care bagi cheia in butuc, il rotesti si se deblocheaza usa, apoi scoti cheia si apesi pe butuc sa deschizi usa. - NU vreau sa dau gauri in usi - NU vreau sa schimb broastele - NU vreau sa pun inchidere de pe spate pe fata si sa am incredere doar in telecomanda (chiar acum 2 saptamani mi s-a ars siguranta de la alarma si inchidere si daca ramaneam doar pe telecomanda, nu mai intram in masina) - Nu vreau sa ma apuc sa schimb usi sau fete de usi... recunosc, eu sunt mai prost, si nu am o solutie cum sa pun inchiderea pe butuci de tip vechi. de asta va rog sa-mi dati un sfat cum sa fac sau macar un link daca tot s-a dezbatut asa mult pe forum-ul asta si nu am vazut eu "tutorialul" |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
Alexandru Fox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 October 07 From: Simeria Hunedoara ![]() |
Nu trebuie sa modifici nimic la ceea ce ar dauna la aspectul exterior al usilor si nici sa inlocuiesti incuietorile sau mai precis butuci . Singura modificare este pe interior si nu se vede. eu o folosesc de aproape un an cu succes si credema face impresie mai ales in parcarile aglomerate.gen hipermarket.Este o idee proprie suta la suta.
|
--------------------
dacia
1100
1971
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
QUOTE(f10ryn @ 15 Oct 2007, 22:39) Am citit toate posturile gasite legate de inchiderea centralizata. Speram sa apara o idee noua. Nu vreau sa pun broaste de spate pe fata sau sa schimb broastele, portiere etc. Vreau sa aplic ideea lui DriverX dar am inca multe neclaritati. Vreau sa montez inchiderea doar pe fata impreuna cu o alarma. eu o bag la taiat o transform din dacia 1998 in 2003 si renunt la manere usi spate |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
f10ryn |
![]()
|
Alexandru, ne explici si noua cum ai procedat sau ne mai fierbi putin?
|
--------------------
dacia 1300 -
1970 /
opel vectra
|
|
Alexandru Fox |
![]()
|
Nu este un secret. Totu se rezuma la un bolt care blocheza butonul de la usa,din pacate nu mai poti folosi cheia, parca mai conteza si asa incuietorile dela modelele mai batrane erau pur decor . Asa cel putin blocheaza butonul numai daca iti smulge usa din balamale o mai deschide . Efectul este garantat ramane la aprecierea fiecaruia, in ceea ce ma privaste sunt foarte mulltumit.
17 Oct 2007, 17:22: Nu vrea sa fac reclama uitativa pe dacia 1100 acolo sunt si poze si veti intelege mai detaliat este fffffff simplu. This post has been edited by Alexandru Fox: 17 Oct 2007, 17:22 |
--------------------
dacia
1100
1971
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
@Alexandru Fox mda... deci tu ai renuntat la cheie, si ai schimbat broastele cu tipul nou. asta stiu sa fac si eu si asta NU vreau sa fac. v-am zis de faza cu siguranta care sa ars, nu?! si acum stau si ma gandesc... daca se arde siguranta cu masina inchisa (cine stie, vreun scurt la orice), si tu te bazezi pe telecomanda, ce te faci?! pot sa-ti raspund si eu la intrebare asta dar te las sa te citezi singur.
si in plus, Alexandru, daca tot "nu vrei sa faci reclama" pune te rog un link la "dacia 1100" (sper ca e ceva topic pe forum) sa vad si eu pozele alea si sa vad cat de 7x"foarte" simplu e. masina mea are asa: inchidere centralizata (din telecomanda) pe usile din spate si dreapta fata (la care nu am "yala", nu se poate deschide cu cheia) singura usa care e pe sistemul vechi e cea de la sofer. eu deschid in clipa de fata masina cu o apasare pe buton (mai mult ca sa dezactivez alarma) si apoi folosesc cheia ca sa deblochez usa soferului. asa ca... astia care le stiti pe toate si toti ati aplicat metoda voastra si merge de minune de ani buni de zile... de ce va trageti pe dos?! si nu dati nici un indiciu sau un sfat macar sau o idee sau stiu si eu... despre cum s-ar putea realiza inchiderea centralizata pe sistemul vechi de butuci, cand bagi cheia si o rasucesti in butuc sa se deblocheze toata masina sau daca se arde siguranta, macar sa stii ca poti debloca o usa cu cheia, repet: pe sistemul vechi de butuci! This post has been edited by tgg2k: 18 Oct 2007, 12:27 |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
Mihaigv |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 October 07 ![]() |
Am si eu o problema .. Am un set Type R alarma + inchidere am momtat alarma merge perfect am montat inchiderea da nu stiu sa o leg de alarma sa functioneze in acelasi timp va rog sa ma ajutati si pe mine cine stie il rog sa ma contacteze pe mess : Mihaigv
|
--------------------
Moskvitch
2141
1990
- PH-83-GYL
|
|
ferrari |
![]()
|
![]() membru de treaba Group: Members Posts: 118 Joined: 29 November 06 From: CLUJ ![]() |
zic si eu ... poate a mai zis sau a mai facut cineva dar totusi zic ... indiferent de tipul butucilor pe care ii aveti, mecanismul de deschidere are o tija lunga de la butuc la ...nu stiu cum ii zice la chestia aia de care trenuie tras atunci cand deschizi usa din interior(sper ca ati inteles la ce ma refer). pe tija lunga(de la butuc la "deschizatoare" se poate monta o piesa de metal cu vreo 3 suruburi(cel putin eu am avut asaceva in cutia de la inchidere) si in cel de-al doilea locas din piesa aia se monteaza tija de la actuator iar actuatorul se monteaza undeva in interiorul usii, astfel nu se modifica nimic si sunt convins ca e si functional 100%.
daca gresesc sa ma corectati ![]() ps: eu am butuci noi. |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
1995 all the best and f*ck the rest
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:10 |