priza de aer si eliminare toba intermediara
![]() ![]() ![]() |
priza de aer si eliminare toba intermediara
ag63kry |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 3 March 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
da cine vine la pitesti?
|
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' totusi unde sunt pozele?
:shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
waiting..still waiting.....
|
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
nimic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
poza era facuta inainte sa-i pun si plasa la gaura.
Attached thumbnail(s) DSCI000zzz.jpg ( Size: 155.56k ) Number of downloads: 535 |
-------------------- |
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Trebuia sa cumperi o priza de aer din fibra, o vopseai si tu in culoarea masinii...
Pare cam neuniform dpdv estetic.Eu ca sa nu gauresc capota, am dat o gaura prin contra-aripa, una prin spoiler, si am tras un furtun de aluminiu din filtru afara.Nu prea se observa, si asta e bine.O sa fac o poza si o sa o postez |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
nimic |
![]()
|
asta-i a doua.
o priza de firma era 800k cea mai ieftina.plus cat ma mai costa adaptarea din interior.asta a fost vopsita cu spray dar fiind tabla de aluminiu a sarit si am dat-o jos pe toata. Attached thumbnail(s) ahrhaerhaehaehj.jpg ( Size: 89.28k ) Number of downloads: 615 |
-------------------- |
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
ce ingeniosi sunt romanii, imi place asta
![]() |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
nimic |
![]()
|
avand in vedere ca nu e pusa doar de design eu zic ca e destul de bine facuta,chiar daca nu scrie c&c tunning pe ea
|
-------------------- |
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
da arata destul de bine!
placut! |
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
arata bine.
mie imi place modul cum ai facut etansarea cu burduf de la schimbator...la asta nu m-am gandit |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
ce destept e sjb .... imi place etansarea .... priza in sine .... nu pot sa zic ca e naspa , insa miar fi placut si o poza la lumina , sa o vad mai bine .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
de ce nu scoti naibii elicea aia sa bagi ventilator electric?
|
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
nimic |
![]()
|
am alte prioritatzi acum: pivotzii pe fatza ca a inceput sa bata si al doilea,ferodourile pe spate placutzele pe fatza.
cu temperatura apei n-am avut probleme decat atunci cand s-a bulit termostatul in rest pedala la fund si apa sta ok. |
-------------------- |
|
B-34-SGM |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
Tubul care intra prin contra-aripa, si ajunge din filtru in spoiler
Attached thumbnail(s) IMG_0859.JPG ( Size: 100.16k ) Number of downloads: 662 |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
DRAGUTZ!!!
f curat motoru, nu scapa ulei pe nicaieri:)) |
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
RAP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 1 January 05 From: Constanta ![]() |
VREU SA INTREB SI EU CEVA CA NU STIU SI SUNT INTERESAT.
NU AM AVUT TIMP SA CITESC TOTUL DIN PACATE. ![]() VREU SA CONSTRUIESC UN SESTEM CARE SA IMI DEA AERUL IN FILTRU DIN FATA MASINII NU DIN COMPARTIMENTUL MOTOR. DEOARECE AERUL ASPIRAT NORMAL DE FILTRU E PREA CALD DE ACEEA VREAU SA FAC O PRIZA DE AER PE LANGA UN FAR. INTREBAREA MEA ESTE URMATOAREA: IN COMPARTINEMTUL MOTORULUI ESTE FERIT DE APA DAR DACA EU FAC PRIZA DE AER IN FATA PE PLOAIE MAI ALES TORENTIALA NU TRAGE SI APA, STIU CA AR FI IN CANTITATI MICI DAR AR AFECTA CU CEVA? This post has been edited by RAP: 2 Jan 2005, 10:51 |
--------------------
Kia
Cee'd
1.4
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
probabil ti se va uda filtrul (elementul de carton); poate pui o sita intermediara pe undeva, sa nu treaca apa de ea, sau indrepti putin sistemul spre pamant, sa fie ca o pavaza...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare ! si eu ca si voi m-am gandit cum sa bag aer rece in carburator..dar..
mai exista o problema ( sau cel putin la mine ) am 1300 si filtru de aer modelul din tabla, ei bine dupa ce merge motorul o ora, filtrul de aer FRIGE din cauza galeriei. Am inteles cum sa fac sa bag aer rece in carburator, acum lamuriti-ma unde as putea pozitiona filtrul de aer ca sa nu se mai incinga de la galerie ! Am citit un post cu bagatul filtrului sub aripa, dar iarna trebuie sa-l muti..plus ca sunt destule riscuri.. Multam ! |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai gaseste si tu orice zona de aer rece prin compartimentul motor! cauta si tu zone cum ar fi zona bateriei...
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Tonyus |
![]()
|
![]() Simply clever... Group: Members Posts: 211 Joined: 12 April 04 From: Oradea ![]() |
Scuze ca ma bag si eu,dar am o nelamurire.
De ce vrea toata lumea sa faca "tuning" la motor(care de altfel se numeste "upgrade") cand daciutele noastre deabea se tin pe drumuri (ma refer la curbe,viraje mai bruste,etc.) la viteze mai mari de aproximativ 80 km/h,si inca nu am vorbit de frane.Aproape(sau chiar) toate masinile astea de productie noua au ABS, cel putin, in dotarea de serie(unelele de generatia a habar n-am a catea!)In primul rand siguranta,apoi performanta.Va recomand ca exemplu accidentul lui Ayrton Senna(sper ca am scris corect) un mare bolid de f1 care a murit din cauza unei masini(mai bine zis avion) tocmai din aceasta cauza,au avut in prim plan performantele masinii nu siguranta soferului.Mai uitati-va la stiri, invatati din greselile celor care s-e aventuriaza si pierd.Eu zic ca un tuning adevarat se refera la totalitatea sistemelor care alcatuesc o masina ,pentru a avea o placere adevarata la conducere.Iar acei "bolizi" care se avanta in depasiri periculoase sa stea linistiti acasa si sa se joace NFS Underground. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
2002 "A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU Subscriu... |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am inteles ce vrei sa zici tu tonyus....ai perfecta dreptate...dar continuati ideile tale....
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Am citit si eu ieri toate aceste 6 pagini, si azi dimineata mi-am facut si eu o improvizatie. Nu e chiar asa de estetica dar isi face datoria. Am si testat-o azi si merge bine. Se infige masina mai bine, dar din cate am observat efectul se simte numai in viteza 1 si 2. Cand e viteza mai mare nu se mai infige asa de bine. Eu am luat un cablu de aspirator pe care l-am pus in fata la filtrul de aer, si l-am fixat jos intr-o gaura din scut. Acuma furtunul nu mai este in cea de-a 2-a gaura, pt ca am observat ca incepuse sa-l roada cureaua. Asa ca l-am scurtat si l-am pus in prima. Pozele sunt cele de dimineata, in care furtunul este in cea de-a 2-a. Am incercat masina si fara furtun sa vad daca nu cumva e doar imaginatia mea, si am constatat ca nu e. Deci isi face treaba.
![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Am citit si eu ieri toate aceste 6 pagini
![]() ![]() This post has been edited by Yva: 3 May 2005, 19:25 Attached thumbnail(s) Apocalips_009.jpg ( Size: 104.37k ) Number of downloads: 435 Apocalips_010.jpg ( Size: 94.91k ) Number of downloads: 281 Apocalips_026.jpg ( Size: 102.64k ) Number of downloads: 280 |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Yva |
![]()
|
Nu se topeste ca are mult loc. Acuma sta lipit de partea din fata a scutului. nu se atinge de nimic cald, si nu mai e nimic langa el sa-l roada. Sa vad cat ma tine.
![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
Tonyus |
![]()
|
![]() Simply clever... Group: Members Posts: 211 Joined: 12 April 04 From: Oradea ![]() |
Am citit undeva pe net(nu mai stiu daca pe Daciaclub sau un site de tuning) despre ceva test de filtre sport K&N(nu are importanta firma doar rezultatul),cum ca au montat pe o masina (cu carb. presupun) filtre de aer in felul urmator: au masurat cat aer franeaza ansamblul de fitru(normal)+carcasa filtru si acea valoare au luato de 100%(sper ca ati inteles pana aici),si au mai facut in felul urmator:filtru sport+carcasa(probabil din ala care se monteaza in carcasa)=>100%; filtru (conic,fara carcasa)~60% :fara filtru(doar carburatorul)~40-50%.Daca nu v-am zapacit atunci va puteti face o parere despre ce vreau sa spun.Poate(sigur) ajuta ceva daca ai aer rece care sa intre in carburator dar pentru asta trebuie sa izolezi termic carcasa filtrului si toata tubulatura aia care duce aerul la/de la filtru,dupa care sa rezolvi cumva
![]() PS.:Nu cred ca am folosit corect cuvantul "bolid" in mesajul anterior , am incurcat cuvintele ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
2002 "A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU Subscriu... |
|
hecbv |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 6 May 05 ![]() |
am si eu o intrebare v-ati gandit sa mariti gaura de admisie a aerului in filtru????????
|
--------------------
dacia
1310 Lux
- hec_bv schimb iluminare bord
0723735110 hecaru |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th June 2025 - 01:28 |