Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
ageana |
![]()
|
||
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Te duci constant p-acolo? Sunteti vreo "gasca"?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Nu pare asa scump, 100 de roni pe 12 intrari..
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu e deloc scump, daca nu s-a modificat "reducerea" pentru 12 sedinte. Da' eu asa stiu ca erau acum vreo doi ani la o intrare.
Pai e mai ieftin decat sala, ca si acolo, oricum nu m-as fi dus zilnic, pentru ca efectiv nu prea poti sa faci asta, te rupi in doua. Si sa fim seriosi, banii astia ii fumam intr-o saptamana... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Bai, am glumit, e 550 lei sedinta (1min)!
![]() <<Te trezesti maine-poimaine cu "provincialii" astia ca umplu bazinele pitestene, si asa aglomerate.>> Merced, tu avand buletin de Chitilesti ai dezlegare. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
asa e, nu-s decat 100 km pe autostrada, merita sa mergi zilnic la inot acolo! Oricum benzina nu costa mai nimic.
|
--------------------
...
..
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Mercede, salata? Cu ce ti-am gresit (atat de grav)?
Ajung cam in juma' de ora. Ne auzim pe telefoane. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
Salata tati, asta asa, ca sa nu zici ca nu mananc nimic. Tocmai am mancat niste fasioare de sorici, ca a taiat un prieten porcu'. Intentionam aia sa fie ultima masa pe ziua de azi, dar nu pot sa te refuz.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Bine, atunci mancam un nestea. De zmeura.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dane, nu manca cu grasu', ca dupa aia da vina pe tine ca n-a slabit.
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asa zicea si repauzatu pe cre l-ai halit. Mai asta ca-i cald
![]() PS Puisor spune tu lu ceacea cati kile ai peste 100? Io am fost la doftor( pe plantatie) pentru ITP si avea un cantar de ala cu tzifre nu cu tzagara. Arata 95 fara bataie ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deci împreună aveți 180, corect?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
179
![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Shush @ 4 Dec 2012, 16:28) Cum pana mea ti-a iesit si 5 ala. Ti-a stat un floc valvoi ![]() 4 Dec 2012, 18:59: Psychi mu io zic ca tu tre sa te abtii. La poporul grec o alta caracteristica a urmaselor Afroditei pe langa mararu de pe jambe si mustata e ca dupa 30 de ani au 179 de kile singurele. Probabil asta iegzplica de ce inca din antichitate era foarte trendila elini sa fii gaozar. PS Mai e o treaba; e o ca tine am fost dar tu ca mine tre sa investesti cam mult sa ajungi ![]() This post has been edited by bion: 4 Dec 2012, 18:59 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
Io zic să investești într-un dormitor solid, părerea mea
![]() Ceva din lemn masiv. Nu lua glume gen Ikea că vă treziți pe covor. This post has been edited by Markos: 4 Dec 2012, 19:02 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
cdadan |
![]()
|
Erau pe vremuri d-alea sanatoase, din fier forjat.
Ce ti-e si cu viata asta ... cand poti tre sa te feresti, iar cand nu mai trebuie sa te feresti nu mai poti. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
Multam de grija ce ne-o porti dar ca orice banatean ( aka gospodar
![]() ![]() Daca e sa pastrezi traditia cand si daca ![]() PS ti-am mai arata si alta data viitoru ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(bion @ 4 Dec 2012, 18:49) Cum pana mea ti-a iesit si 5 ala. Ti-a stat un floc valvoi ![]() <span class='edit'>4 Dec 2012, 18:59:</span> Psychi mu io zic ca tu tre sa te abtii. La poporul grec o alta caracteristica a urmaselor Afroditei pe langa mararu de pe jambe si mustata e ca dupa 30 de ani au 179 de kile singurele. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
Mercede, hai la bazin!
This post has been edited by Markos: 16 Dec 2012, 13:14 Attached thumbnail(s) 2012_12_16_13.11.56.jpg ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 632 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am implinit iar 97 de kile.
![]() De ieri sunt la regim... adica maninc orice, dar in cantitati mai mici. This post has been edited by Marty: 19 Aug 2013, 22:25 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
Hai la bazin!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am abonament! N-am mai fost din Mai...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
Obezu-le!!!
Eu m-am stabilizat la 90 kg. Dupa accident ajunsesem pe la 85 kg dar au sarit toti cunoscutii pe mine ca sa ma ingras ca sunt prea slab. |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Asa c-ai profitat si te-ai dres c-o cisterna de bere...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
M-am dres cu un tort de inghetata pe zi
![]() |
--------------------
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 13 Apr 2020, 17:43) Colegul Paul, câteva recomandări daca imi permiți. Fără dulcegarii, fără sucuri (merge apa cu bulbuci pentru senzatii la limbă), fără alcool, fără prajeli in exces ( ștergi putin tigaie si doar atat), cat mai putin porc, legume cat incape, si fructe ca desert. O sa fie nasol la început, dar dupa ce iti schimbi stilul alimentar o sa te simti bine. Deci eu am făcut 82 către 70, cu mici porceli din cand in cand, roata a facut dupa nastere 70 către 55. Ea a fost mai spartana ca mine, si-a atins obiectivul mai repede. Spor 😎 Sigur ca permit. Ma duce si pe mine capul sa-mi dau seama ca e o chestie de contabilitate: aportul e mai mare decat consumul. Carbohidratii sunt minimi. Zahar mi-am cumparat ultima oara acum vreun an, si mai e jumate, folosesc juma' de lingurita la cafea. Ulei nu mai am, ca a rancezit, si n-am la ce folosi. Mananc in general salata cu ce gasesc, in general ceapa si rosii, cu carne inauntru: piept de pui facut pe grillul electric de ceramica, alternat cu conserva de peste in suc propriu, dreasa cu iaurt, sau o juma' de lingura de maioneza light. Sau somon afumat, cand e la reducere. Fructe da, in general mere si pomello. Cand nu mai pot cu salata mai incropesc altele, tot cat mai no-fats, no-carbs. Cartofii sunt exclusi total. Sucuri nu beau, alcool nici atat (am sticle in dulap de o sa le arunc...) Nu imi e greu, fac asta din decembrie anul alalalt. Asa am dat jos 20kg, dar nu inteleg de ce am pus 10 inapoi, si nu ma duc iar in jos. Sigur, am incercat sa maresc consumul prin sala si bicicleta (ok, de cand a inceput nebunia cu coronavirusul nu mai e cazul, dar asta e numai de vreo luna). Recunosc, sala nu o faceam ca nebunul, ca am o varsta, totusi, mai mult cardio, dar nah, nu era chiar o plimbare in parc. Ah, da. Sare de nici un fel, in nimic. Pe motive de HTA. Lichide (ceai, apa) cat de mult se poate. Sunt disperat! |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 03:16 |