Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Îți gătești singur? Ca poate mai adaugă cineva un pic de dulciuri
Acum ca vine vara, nu mai lua conserve, încearcă chestii proaspete. Când se da voie, du-te la bazin și înoată cât poți în o ora jumate minim. Nu cred ca e bine sa scazi și grasimile bune și glucidele de tot. Baga nuci, (vezi la calorii), ulei de măsline, ieși la mișcare, etc. Poți sa cumperi o bicla de camera și sa practici o ora pe zi. Sau chiar cu o bicla de strada, ca e voie. Aaaa, sa va povestesc. Aveam o colega genul bine făcută, 1.75 înălțime, cu de toate, dar și cu tendințe de îngrășare foarte serioase. Se hotăraste sa slăbească, merge cu gagiul la nutriționist. Le - a dat ala un regim de fie ramaneau faliti pe la jumatea lunii, fie se lasau de el. Creveți, avocado, nu știu ce farafaslacuri, o costa vreo 3000 lei pe luna mâncarea. This post has been edited by dizzy: 13 Apr 2020, 21:54 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(axabrt @ 13 Apr 2020, 20:25) Bre, am incercat. La una i-am dat papucii de nebuna ce era. Dar a fost buna, cred ca si ei ii datorez 10kg cu minus. La alta n-a mers, cred ca aia m-a dus inapoi pe plus. Amandoo (mult) mai tinere ca mine. dar pline de energie, ceea ce cred ca mi-a facut bine, da' nu puteam tine pasul. Astea mai spre varsta mea sunt... prea domoale, dupa gustul meu. Trebuie sa mai caut. QUOTE(ady77 @ 13 Apr 2020, 20:28) QUOTE(radian @ 13 Apr 2020, 20:45) Blasfemie. Sa nu faci una ca asta ca nici nu te mai salut pe strada. Spune cand esti disponibil si vin eu si te ajut sa scapi de dusman... Prieteni adevarati! Sunteti invitati cu drag, ca presupun ca nu le vreti numai sub forma de poze de distantare sociala. QUOTE(dizzy @ 13 Apr 2020, 21:44) Îți gătești singur? Acum ca vine vara, nu mai lua conserve, încearcă chestii proaspete. Când se da voie, du-te la bazin și înoată cât poți în o ora jumate minim. Nu cred ca e bine sa scazi și grasimile bune și glucidele de tot. Baga nuci, (vezi la calorii), ulei de măsline, ieși la mișcare, etc. Poți sa cumperi o bicla de camera și sa practici o ora pe zi. Sau chiar cu o bicla de strada, ca e voie. Da, imi gatesc singur, n-am incotro, sunt singur cuc. Nici macar pisica nu mai am. Sigur, pe cat posibil nu iau conserve. In masura in care e posibil. La bazin m-am gandit si eu, singura problema e ca in kkt-ul asta de oras exista o singura piscina, mica si, evident, aglomerata. O sa vad cand se redeschide. Nu, nu le scad de tot, tot mai pica cate ceva. Grasimi de prin carnuri, zahar din fructe, etc. Plus ca nu-s ascet. La bicla de camera - de fapt un stepper eliptic - m-am gandit. Dar, pe langa ca sunt scumpe (alea care sa le poti folosi) in perioada asta nici nu se gasesc, se vand ca pita calda. Aia de strada habar n-am daca am voie sa o folosesc ("in apropierea locuintei" e vag si mi-e frica de un -2000 de lei in cont) |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nevasta olteanca. Mici, negre, rele, la gatit subtire. Iti manca zilele. Te scoate in vara galbin ca turta de ceara. Numsi tre sa tratezi bine HTA
This post has been edited by bion: 13 Apr 2020, 22:28 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Nea bioane, hai ca pana in vara rezist, dar nevasta=si anii urmatori. Aia ar fi ori ea, ori eu.
De inchiriat nu se gasesc? |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
O bicicleta de covor e 500 de lei.
Una de stradă e de la 200 lei in sus SH. Te așezi pe cea de covor și pedalezi un episod din serialul preferat. Ia un cățel, ai motiv de ieșit afară, mai cunoști cutofile. Ia și tu orice potaie că și restul faci cutofila din vorbe |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Din alimentatie slabesti, sportul e asa sa fie si el.
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
Daca nu te miști, organismul reduce consumul, te baga in " Deep sleep".
Evoluția de niste mii de ani ne face in sine foarte zgârciți. Animalul din noi are grija sa nu fie butoiul gol. Grasimea inseamna rezerva de energie; organismul incearca sa puna grasime ca sa aibe rezerve. Poti sa il lipsesti de mancare si atunci organismul consuma din rezerve; echivalentul animalului cazut in groapa, nu poate iesi, incearca sa prelungeasca status quo reducand consumul; Cum va da din nou de mancare, va incerca sa puna slana la loc, ca sa aibe si data viitoare; Poti sa il inveti ca in fiecare zi primeste 2000-2500 de calorii si ca nu e nevoie de tinut butoiul dar unele organisme sunt mai "hapsane" si nu pricep. Astia trebuie sa fie disciplinati. Poti sa consumi energie, cu efort indelungat gen mers , alergat sau sala, inot, etc. Ca exemplu, daca ai ambitie sa faci urmatoarea treaba: - Te duci si inoti o ora jumate seara, vii acasa, bei un ceai neindulcit si apoi nu mananci nimic pana a doua zi la 12 ore de cand ai baut ceaiul; sa-mi zici ce arata cantarul. - Incearca sa nu mananci 24 ore de la micul dejun la urmatorul mic dejun; This post has been edited by dizzy: 14 Apr 2020, 09:52 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
Nenea eu spun cu un program alimentar dat de un nutritionist slabesti fara pic de sport.
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
ok, inteleg, fara sport
14 Apr 2020, 12:07: ok, inteleg, fara sport This post has been edited by dizzy: 14 Apr 2020, 11:07 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Depinde si ce vrei sa faci. Poti sa slabesti cu o gramada de sport, mers pe bicicleta 5 ore pe zi, fara sa tai de la mancare, sau sa slabesti fara sa misti nimic, doar din alimentatie. Putin sport nu cred ca strica deloc, mai ales bazin. Din toate chestiile pe care le regret ca s-au inchis cu pandemia asta, cel mai dor imi este sa merg la bazin. Imi facusem un obicei de la inceputul anului sa merg la doua zile. Nu va imaginati ca faceam nu stiu ce pe acolo, si oricum era un bazin semiolimpic, dar miscarea aia, chiar si inotat bras, mi se parea foarte benefica. Evident daca bagi in continuare la mat mare lucru nu dai jos, dar face bine macar sistemului cardiovascular si tot e ceva.
Nu ma cantarisem dupa aproximativ doua luni de mers constant, dar se vedea la curea ca am mai strans-o o gaura, deci ceva, ceva, tot ajuta. Fara sa renunt la mare lucru din dieta. Dar daca ai probleme chiar atat de grave, cel mai bine mergi la un nutritionist bun si urmezi un program. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Slăbitul doar din reducerea alimentației, fără sport, e o loterie. Ca să scapi de stratul adipos, fără a pierde masă musculară, trebuie să-i dai corpului câte ceva de făcut. Iar pentru a evita probleme de sănătate, trebuie să reduci alimentele controlat.
This post has been edited by GBX: 14 Apr 2020, 11:13 |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.226 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Am citit mai multe articole pe tema asta, în care se spune că înotul e cel mai puțin recomandat in curele de slăbire deoarece amplifica senzația de foame... Dacă se scoate slăbitul din ecuație, atunci e fix invers, înotul e printre cele mai recomandate.....
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
dizzy |
![]()
|
Trebuie sa iti alegi un sport care iti face placere.
Eu pot pedala 15-20km si sa ma simt mai bine si mai odihnit decat atunci cand am plecat. La fel si cu inotul, pot inota in bazin olimpic 1000-1500 m si ma simt excelent. Inotul nu trage de articulatii, de aia e recomandat alora dolofani. Alergatul nu mi-a placut niciodata si sunt prea batran pentru a mai juca baschet tenis, fotbal. This post has been edited by dizzy: 14 Apr 2020, 11:19 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.517 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Poti incerca si Intermitent Fasting
Cica are rezultate |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Recomand si o consola gen playstation, si antrenamente zilnice de box. Am făcut odată 3 partide cu un amic, asta se antrena zilnic, zicea el. L-am batut mar hi hi, dar febra musculara ca aia nu am avut de cand ma stiu. După alea 3 partide m-a bătut nevasta mea. Daca iti pui mintea de copil la treaba, te muncește o dracie dinastea de nu ai idee.
Un alt sfat bun este sa tai cina, sau sa o reduci la ceva simbolic. Partea nasoală la mine a fost ca am avut niste chermeze, ai mi-a fost rau de la imbuibare pe urma, fii d neobișnuit sa mai servesc cina. Soluții se gasesc, voința sa fie. Cand scăpăm de starea de urgență fac un cantar si postez. Am început să iau dimensiuni ... o sa am ceva de lucru. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
Depinde de nevasta...
O vecina e campioana balcanica de judo, pe aia n-o bati asa usor daca nu o iei prin surprindere; Ridici mana asupra ei si trei zile nu ti- mai gasesti. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 14 Apr 2020, 23:16) Un alt sfat bun este sa tai cina, sau sa o reduci la ceva simbolic. Confirm. Asa am reusit si eu sa slabesc vreo 20 de kile cam in 3 (trei) ani, fara niciun fel de regim si fara absolut nicio restrictie alimentara. La un moment dat am ajuns la 120 kile in viu si tendinta era de crestere in greutate (1,90 m inaltime). Am decalat masa de pranz la ora 15:00 si asa nu mai am nevoie de o cina consistenta, ci doar ceva simbolic. Masa de pranz, neaparat felul 1 ciorba iar felul 2 cat se poate fara carne: mazare, fasole, macaroane, mancare de cartofi la cuptor, orez cu legumem chiar si mamaliga cu branza si smantana. A nu se intelege ca am ajuns un habotnic care nu mai mananca carne si face propaganda vegetariana. In plus, am ales varianta nimic intre mese. Prin nimic se intelege absolut nimic, nicio gustare, ciuguleala, etc. Daca primesc o bomboana, o pun las pe birou si o mananc dupa masa de pranz de la ora 15:00. Oarecum partea prosta a lipsei cinei consistente este ca m-am cam lasat de baut. Cand trebuie sa particip la cate o zi de nastere care se lasa cu stat la carciuma pana pe la ora 12 noapte (de la ora 6 seara) a doua zi sunt impuscat rau de tot (cu tot cu aspirina si sucul din 3 portocale si juma de lamai pe care il beau inainte de culcare). Insa am avut de ales intre alcool si o scadare in greutate. Am ales-o pe a doua. Acum am pantaloni din vrema cand aveam 120 de kile pe care ii strang la brau ca pe sac la gura. Si pe care ii pot da jos de pe mine fara sa le deschid nasturele. Revin cu sugestie unei carti foarte interesante in domeniul slabitului. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
radian |
![]()
|
Depinde si de organismul fiecaruia. Eu, de 30 de ani la masa de pranz manac doar un fel de mancare. De preferinta ciorba. 2 sau mai multe feluri de mancare doar la mesele festive, adica maxim 3, 4 ori pe an. peste mese nu sar. Avand diabet, am inteles ca 3 mese pe zi, la ore regulate sunt sfinte. Dimineata 8,15 - 8.30 micul dejun, doua tartine si o cana de ceai cu lamaie, neindulcit. Zahar nu consum decat in salate. 5-7 pliculete de zahar pentru cafea imi ajung un an de zile. Pranzul la 13 - 13.30, cina rar dupa ora 20, de regula 3, maxim patru felii de paine cu ce o fi sa fie pe langa ele.
La pranz, obligatoriu mancare cu carne, dar putina. Carne macra nu mananc neam, nu-mi place. Acum ca-i consoarta blocata la Viena, carciumile inchise, imi gatesc singur. O bucata de cca. 700 g de piept de porc (grasime cat cuprinde) si circa 300 grame de carnati afumati au fost materia prima pentru masa de pranz timp de 15 zile. macare de varza (sa nu folosesc termenul ardelenesc ca iar se crizeaza Dragos), macare de mazare, ciorba de fasole verde, tocanita de cartofi, fasole uscata, etc. Ciorbe sau tocanite cu multa zeama. O paine de 150 g imi ajunge 3 zile. Nu-mi vine sa cred ce economii am facut la buget. Pe 15 zile, masa de pranz m-a costat undeva in jurul la 3,50 - 3,80 lei... Intre mese nu mananc, dulciuri nu consum, noaptea cate un fruct, iarna citrice, vara de regula mere. Am pretentia ca mananc putin, chiar foarte putin, dar de slabit nici vorba. Greutate constanta 100 - 105 kg de decenii. De dragul discutiei, patroana de la biblioteca, are cca. 35 de ani. toata adolescenta si in prima tinerete a fost grasa, grasa. O cunosc de vreo 15 ani. Cand era in liceu si apoi studenta, ta-su, pe atunci el era patronul, daca n-o ducea la tara la munca campului o obliga sa lucreze ospatarita la carciuma. Apoi, s-a documentat, acum este nutritionist profesionist, in vreo 3, 4 ani a ajuns de are o silueta de invidiat. Fara nicio exagerare, este genul de femeie dupa care intorc barbatii capul pe strada. Tipa, dupa propriile declaratii, nu se abtine de la macare. Singura chestie la care a renuntat 100% este painea, in rest manaca ce si cat ii cade bine, si baga si bere, vin la greu. Si chiar le are cu gatitul, am avut ocazia sa ma conving nu o data. Zice ea, nu a luat prafuri, medicamente de slabit doar a studiat cum trebuie combinate alimentele. Incepand de la chestia pe care o stim cu totii, friptura nu are ce cauta in aceeasi farfurie cu cartofii si pana la modul de a prepara diferitele alimente. This post has been edited by radian: 15 Apr 2020, 18:59 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu fac împărțirea altfel:
Micul dejun e relativ normal, pe la ora 10 - de la sandviș, la english breakfast. Prânzul, pe la ora 15 - ori felul 1, ori felul 2. Niciodată combinat. Cina, în jur de ora 19:30 - invers față de prânz (felul 2, dacă la prânz am mâncat felul 1). Exclud cât de mult: pâinea, cartofii sub orice formă, sucurile cu zahăr, dulciurile. Carne mănânc zilnic: de curcan, de pui sau de vită. Între mese 1-2 shake-uri proteice, low carb, pentru a avea aportul proteic necesar. (1.2 - 1.5gr proteină/kg corp). This post has been edited by AR-18-MOS: 15 Apr 2020, 19:03 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Apr 2020, 19:56) Zahar ... in salate. de regula 3, maxim patru felii de paine cu ce o fi sa fie pe langa ele. O paine de 150 g imi ajunge 3 zile. Combinatia asta am intalnit-o la sași, singura chestie care nu mi-a placut. Acolo ceva nu se pupa, ori feliile sunt minuscule ori ai gresit greutatea (pardon, masa, ca suntem injineri ![]() QUOTE(AR-18-MOS @ 15 Apr 2020, 20:00) shake-uri proteice Sper ca nu mizeriile de la Herbalife. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
radian |
![]()
|
QUOTE(maho @ 15 Apr 2020, 20:47) ![]() La o salata pentru o persoana, legumele portionate (sa nu te mai legi iar de detalii... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ai uitat hrana de baza, tuica.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
că tot sintem la clubul AA (alcoolicilor anonimi)
![]() înainte de noiembrie 2019 aveam 94-95 kg la 1.81m nu gras dar dolofan dar cu dorință de a slabi însă nici o șansă ce reușeam ziua sa mă abțin o făceam seara lată mai menționez ca alergam fără prea mare efort 10k în 55min. 10 tracțiuni la bara, flotări cam 20, cocheta și cu plank-ul 1:30 la început de noiembrie trec printr-o depresie severă urmarea: într-o săptămână am pierdut 5kg scandal cu un grup de cunoscuți de pe un grup de alergare ca nu e posibil asa ceva ![]() uite ca a fost posibil și prinzindu-mă repede de situație am început sa umblu riguros la dietă 9:00 una două fructe, ceva dulce 11:00 40gr fulgi de ovăz, 25gr stafide 30gr seminte crude de floarea soarelui și completat cu sana pînă la 300gr și încă 25gr sirop de ceva, amestecul e preparat înainte cu doua ore 15:00 recunosc ca în ultima vreme e cam ora 14:00 ![]() 17:00 o fructă 20:00 un bol de fel 1 sau 2 cu generozitate plus 2 felii de piine. Tot la ora asta m-am cam porcit și mai băgăm niște crochete, sarațele și alte crantanele cu o bere de 330ml dar fac eforturi sa renunț ca se vede la cintar rar între mese cînd simt ca foamea e mare 5-6 biscuiți, cei mai ieftini posibili ca să simt ca nu-mi plac altfel apa cit cuprinde între mese 3-4 alergări pe saptamînă cam 25-30 km pe saptamînă urmarea: 81kf în 2 luni și jumatate alerg 7km sub 5min/km, am o alergare de 15km cu 5:19 min/km ma cîntaresc zilnic și cum vad ca sar de 81kg string cureaua apropo de curea, i-am dat doua gauri noi ca-mi cădeau pantalonii de pe mine ![]() concluzia mea: trebuie sa se petreacă ceva deosebit cu tine ca să ai puterea de a slabi acel șut în fund și un pas inainte mese la ore fixe și dijmuite și mult sport, multă miscare sper sa ajute pe cineva confesiunea mea spor! |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Mereu m-am întrebat cum reușesc oamenii activi, ce muncesc minim 8 ore pe zi, să se poată ține de un regim alimentar care să includă gustări, gustărici și alte mese diminutivate într-o zi.
Eu mă bucur dacă reușesc să mănânc o dată până la ora 16:00. De regulă nu-mi prea iese. Dimineața nu mănânc, doar beau cafea, e o obișnuință veche cât mine, de care nu pot scăpa. Dar sunt (cam) în parametri cu greutatea. Nu știu cât de sănătos sunt, că nici de medici nu am (nu-mi fac) timp. This post has been edited by GBX: 16 Apr 2020, 14:30 |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:57 |