Noua colectie logan!
![]() ![]() ![]() |
Noua colectie logan!
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
@Sony
Ups, se pare ca doar prin 2005 le-au adaugat. ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
@Sony
N-am E3 si am s c r u m u i e r a spate portiera dreapta. P.S.: am editat ca iesise: scrucenzuratra (mi se incalceste limba in gura incercand sa citesc!) L.E.: Dar il am din 2005... |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Mai asta-i culmea... tata are Golan de 2 ani jumate si scrumiera spate nici eu nu am vazut-o... Cine-o are sa-i faca o poza ca tare curios is de cum arata... -Golan schiop-
![]() P.S. driverx, ai grija cu holsurubul ala sa nu cada persoana din dreapta pe spate cu scaunul ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 13 Sep 2006, 20:56 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
@DigitalScribe
Esti sigur ca nu ai E3? Io auzisem ca toti gologanii vanduti in Romania au E3. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
La Ambition (nu stiu daca si la Laureate Plus) din cauza ca locul unde se putea pune scrumiera (borcanu' ala cu capac) pt. cei din spate e ocupat de butoanele geamurilor electrice, intr-un efort de gandire novatoare si in urma unei eruptii de ergonomicitate mintile luminate de la Tehnocentru SA s-au gandit sa puna scrumiera aia pe panoul usii spate. Numai bine ca sa deseneze abstractiuni cu tigara aprinsa fumatorii prin jurul ei.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 13 Sep 2006, 16:37) DAR, eu, ca nefumator, sunt foarte intrigat pentru ca am scrumiera in usa dreapta spate, dar in usa stanga spate NU am. Ce dracu? Asa se dau loganurile? Au imprumutat ideea (si probabil si piesa ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(silviu_79 @ 12 Sep 2006, 18:03) se pare ca sunt disponibile la vanzare si loganuri cu semnalizarea de la stopuri transparenta. am vazut azi si cu ea galbena si transparenta, probabil ca versiunile mai scumpe au transparent si cele mai ieftine au galben. Pai dimpotriva ca e mai ieftin sa faci stopul transparent decat sa incluzi si pigmentul de galben in fabricatie. Parerea mea... QUOTE(b-45-pei @ 13 Sep 2006, 10:59) din pct meu de vedere: o tampenie butonul ala. Ca sa deschizi portbagajul, bagi cheia rotesti la dreapta, apesi pe buton si se deschide. Sa securizezi trebuie sa bagi cheia si sa rotesti la stanga.. Cam multe operatii de facut. ![]() Butonul ala nu e cumva luat de la Dacia 1300? Ca e la fel de cromat. ![]() QUOTE(driverx @ 13 Sep 2006, 15:37) Oameni buni. Logan imi ofera suprize. Am gasit un holzsurub la in spatele scaunului din dreapta. Treaca mearga, cat nu se rupe masina in doua, nu imi pasa...DAR, eu, ca nefumator, sunt foarte intrigat pentru ca am scrumiera in usa dreapta spate, dar in usa stanga spate NU am. Ce dracu? Asa se dau loganurile? Daca vrei iti dau si eu scrumiera de pe portiera stanga (sau dreapta, naiba stie, ca nu le folosesc), ca pe dreapta am plastic. Deci nu e romaneasca inventia asta brevetata. ![]() QUOTE(driverx @ 13 Sep 2006, 15:46) As dori si niste raspunsuri serioase, mai ales de la cei care au ridicat in ultimele zile logan-uri. Clio-ul meu din iunie 2005 are o singura scrumiera pe spate, serios vorbind. Asa ca nu ti-au gresit masina, e doar...Renault. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 13 Sep 2006, 23:19 |
--------------------
.
.
.
|
|
sectoristu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 5 September 06 ![]() |
Eu nu mai inteleg ieri lea venit la niste vecini LOGAN LAUREATE 1.4 MPI cu CD mp3 deci laureate nu PLUS si iei au comandat cum stim toti la modelul respectiv cu radio casetofon ,eu nui mai inteleg pe astea de la DACIA ce PM or inebunit l-am sunat pe diler ca trebuie sa-mi vina si mie un laureate si a zis ca nu stie nimicde schimbarea asta de CD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
LOGAN 1.5 DCI
LAUREATE
2006
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
Ideea e ca s-au cam prostit de cap cei de la Dacia cu ultima serie de masini. Comanzi una si primesti altceva si faza nasoala e ca nu stii ce primesti - si nici nu ai pe cine intreba. Eu de ex. am comandat Ambition si ma asteptam sa fie cu consum instant pe computer, da' nici vorba de asa ceva. Cand am intrebat, mi s-a raspuns - n-are!!!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
QUOTE Oameni buni. Logan imi ofera suprize. Am gasit un holzsurub la in spatele scaunului din dreapta. Treaca mearga, cat nu se rupe masina in doua, nu imi pasa...DAR, eu, ca nefumator, sunt foarte intrigat pentru ca am scrumiera in usa dreapta spate, dar in usa stanga spate NU am. Ce dracu? Asa se dau loganurile? DA!! Am ridicat si eu masina in 09/09 si era la fel - scrumiera DOAR in usa din dreapta spate ![]() ![]() QUOTE Ba...cum se scoate Blaupunktu afara, ca nu vad nimic....... Are un buton mic in coltul STANGA SUS (cel mai din stanga sus buton). Se apasa pe ala - si iese! This post has been edited by michaelthefirst: 14 Sep 2006, 09:35 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Dupa cate injuraturi s-au dat , dupa cate represuri s-au facut pentru faptul ca Dacia nu are deschidere portbagaj, atat au putut si ei sa faca.
![]() O adaptare jenanta a butonului de portbagaj de la Dacia 1300. Un amarat de motoraj de actuator costa 30Lei, iar in cantitati mari ajunge la un discount considerabil. Rasul curcilor cu adaptarea lor aka anii 70 cei acolo. Atat ia dus capul pe astia. Era greu de tot sa adapteze un buton de Clio sau un cenzurat de actuator si cativa metri de cablu. ![]() Daca un motoras de actuator e asa un lux, pai mai trebuie sa asteptam muuuult si bine pana sa redeseneze spatele si alte. Au adus niste modificari prea subtile pentru ochiul meu. Astia stiu sa ridice numai pretul, discounturi ioc, modificari pauza,... Rusine! ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
asus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 20 July 05 ![]() |
cica din 28 septembrie o sa aibe actuator la portbagaj.
|
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
@driverx: Ai primit de la VC ceva raspuns privind lipsa afisarii consumul instant pe computerul de bord la ultimele masini? Eu am scris de 3 zile si NIMICA!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
NU. Am sunat azi iar. Normal ca m-am enervat. Cica POATE dau sapt asta raspuns.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
nenororcirea aia de consum instant nu are absolut nici o importanta... eu m-am uitat la el in primele zile, iar dupa ce am vazut ce valori arata am preferat sa ma uit la cel mediu... este mult mai precis pe distante mari... singura "utilitate" a fost faptul ca te sperie destul de tare cand vezi la un demaraj consumul instant si pleci mai usor data viitoare... la fel si cu viteza... daca vrei sa alergi si lasi sa afiseze consumul instant, o sa te doara sufletul de benzina si mergi mai usurel...
cred ca cei fara sunt mai mult deranjati de gesul dacia, care nu a binevoit sa anunte inainte ca au scos functiia aceea... scrumiera am doar pe usa din dreapta in spate..., deci cred ca toate modelele care au asa ceva in spate au doar pe o singura usa... |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@AlinI
Nu-i problema, am condus Passat TDI de 130 cp 4 motion cu BC, l-am tinut pe consum instant si nu m-am mai speriat, stiam cum e. La plecari de pe loc vedeam consumuri instant si de 35% (masina care consuma 6 afara), dar stiam ca e normal. Utilitatea lui am gasit-o cand mergeam pe autostrada, sau la drum intins, cand imi stabileam viteza in functie de indicatorul ala. Bineinteles, cand acceleram sau incetineam n-avea rost sa ma uit la el, dar in rest imi era util. Stiam cat consuma la 120, la 140, etc, afland asta imediat. Daca nu aveam facilitatea de consum instant ar fi trebuit sa resetez incontinuu BC-ul, fara rost. Asadar, mi se pare util indicatorul ala de consum instant, eu oricum demult nu mai alimentez de 20 de lei la pompa ci pun cat intra, ca e mai relaxant. Cine nu vrea sa se sperie aiurea, il lasa pe alte setari si gata. |
--------------------
.
.
.
|
|
asus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 20 July 05 ![]() |
QUOTE(dan22y @ 14 Sep 2006, 12:17) Off-topic: De unde stii asta? Eu am raspuns de la VC ca inchiderea centralizata exista pe modele care sunt comandate dupa 28.08. am si spus cica ptr ca e din auzite. mai exact un amic care vrea sa-si comande un laureate, si ar fi fost sfatuit de un alt amic ce lucreaza se pare la un dealer. deci telefonul fara fir...doar asta ii metoda de comunicare Dacia-clienti, nu? This post has been edited by asus: 14 Sep 2006, 12:01 |
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
si tabla rugineste in continuare cand o galvanizare m-ar fi atras ca si client
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
gabriel999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 14 August 06 From: Odorhei ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- HR-09-GOD
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Au pus inapoi pe site pozele pentru varianta Prestige, doar pentru exterior deocamdata.
http://www.dacia.ro/logan/exterior LE: Hai ca pun si pozele pentru interior. This post has been edited by thecagero: 14 Sep 2006, 16:18 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
cira |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 September 06 From: Sibiu ![]() |
Pe www.dacia.ro au adaugat cateva poze noi (manere usi in culoarea caroseriei,
calandru in culoare caroseriei, eleron) si spun ca sunt optionale la versiunea Prestige |
--------------------
Dacia
1310
1998 berlina
- SB-03-xxx
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da, or fi citit si ei pe aici.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
florinvfd |
![]()
|
![]() florinvfd Group: Members Posts: 163 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
ce tare e faza cu stergatoare, semnal si alte chestii care sunt "disponibile la toate versiunile"
![]() mai bine nu scriau nimic |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2006, Laureate bunul simt e cea mai buna regula de circulatie!
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Se pare ca versiunea ce mai dotata este Prestige, jantele astea noi parca sunt mai frumoase decat celelalte, iar stopul spate de la semnalozare "Disponibile la toate versiunile Logan" doar din pozele unde sunt masinile in noile culori se vede ca semnalizarea este tot galbena.
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
Astazi am vazut prin oras, un Golan DCI cu husele de plastic pe el, si cu deschidere prin apasare, in rest nici o modificare, la exterior, era Laureate.
This post has been edited by mih95: 14 Sep 2006, 17:23 |
--------------------
.
.
.
|
|
6000rpm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 8 February 06 ![]() |
imi place muuult de tot masina si nici nu e scumpa .
ce masina la 9900euro are jante de aliaj, comp de bord, ac, un motor de 105cp, volan si schimbator in piele etc masina va avea un succes garantat!!! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2007, Ambition
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 14 Sep 2006, 12:32) am condus Passat TDI de 130 cp 4 motion cu BC, l-am tinut pe consum instant si nu m-am mai speriat. La plecari de pe loc vedeam consumuri instant si de 35% ![]() on topic....ce bine ar fi fost daca erau chestiilea astea acum 2 ani la lansarea golanului.......... This post has been edited by ICET: 14 Sep 2006, 22:43 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
Am intrat in posesia Loganului si sincer nu stiu ce sa cred. V-am spus de faza cu lipsa numerelor provizorii de la dealer. Azi la ora 14 am trimis mail la VC si deja pe la 16 m-au sunat cei de la Dacia cu zeci de scuze, apoi m-au sunat cei de la dealer, tot cu scuze si cu promisiunea ca ma anunta imediat cind sint numere sau, cel tirziu, vineri dimineata. Apoi, pe la 17, ma suna si ma duc sa-mi iau masina.
Deci, - are butonul ala ordinar, care nu e legat de inchiderea centralizata! o faza absolut imbecila! - nu are cd-player Blaukpunct - sau cum s-o mai scrie - are tot de ala vechi, desi ala care imi facea livrarea sustinea contrariul! de fapt baiatul habar n-avea ce masina trebuia sa predea.. credea ca e Preference, nu Laureate Plus. Evident ca nu are consumul instant....aia de la dealer nu stiam nici de asta... Are calandru in culoarea caroseriei, are tapiteria modificata. Deci un talmes-balmes. O fi Noua Colectie Logan? O fi aia veche? Dracu stie.. pretul oricum era ala vechi. Acum, din experienta voastra, mai are sens sa revin cu mail la VC, sa-i intreb de ce mama dracului portbagajul nu se inchide odata cu portierele? Si de ce nu are consum instant? Sau imi racesc gura de pomana? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 03:59 |