Noua colectie logan!
![]() ![]() ![]() |
Noua colectie logan!
eudin_umarian |
![]()
|
||
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|||
sectoristu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 5 September 06 ![]() |
@pmarcel
CAND AI DAT COMANDA ? This post has been edited by cmandrei: 18 Sep 2006, 08:33 |
--------------------
LOGAN 1.5 DCI
LAUREATE
2006
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
Jenanti astia de la Dacia. Uite asa reusesc sa strice bucuria omului care isi ia masina noua....
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Michelin Enrgy sunt foarte bune si ele: Le-am avut eu pe masina, am fost foarte multumit. Se mai gasesc pe majoritatea masinilor de clasa mica de la grupul PSA, dar si la modelele entry-level din clasa compacta de la Renault si PSA
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@eudin_umarian
Sa ai grija in curbe cu continentalele, eu aveam pe Passat-ul benzinar de la firma Continentale dintr-astea, si intr-o curba inainte de Focsani au inceput sa scanceasca de parca eram cu Matizul cu Montanele putrede. Si n-aveam 100 la ora cand am intrat in curba aia. Fata de Goodyear Eagle NCT 5 care echipeaza in mod curent masina asta, sunt niste stifturi, nici aspectul nu-mi inspira incredere. Oricum sa ai bafta cu masina si 1 milion de kilometri fara probleme. |
--------------------
.
.
.
|
|
ValyZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 5 September 06 ![]() |
QUOTE(pmarcel @ 15 Sep 2006, 20:53) In Bucuresti. Initial mi-a spus si mie ca o sa imi vina la sfarsitul lui septembrie, dar vad ca au fost seriosi. Mai am un prieten, care a comandat-o, la acelasi dealer ca si mine, pe la inceputul lunii septembrie si ii vine luni sau marti (saptamana viitoare). Probabil unii dealeri sunt mai importanti decat altii si se baga in fata.icon1.gif Posibil sa ai dreptate cu dealerul...eu am comandat-o la Cobalcescu(nu fac reclama). Tu la ce dealer ai comandat-o? Si pe ce data ti-a zis ca tre' sa iti vina?! |
--------------------
Dacia
Logan
2006/Laureat
- B-99-XxX
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Portbagajul trebuia sa fie pe buton separat , asa cum e acum e o chestie de cacao .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
pmarcel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 September 06 ![]() |
@ValyZ
Eu am comandat-o la IPSO. Am dat comanda pe 30.08 si am primit ca timp estimativ sfarsitul lunii septembrie, dar, dupa ce am revenit cu un telefon la dealer, cam pe 3-4 sept, mi-au spus ca masina o am pe 15.09, asa ca ieri am luat-o. Ce sa zic, m-a mirat si pe mine putin. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Greu era sa bage si incalzirea in scaune si conducte aeratoare in spate cum este in Rusia. Macar pe varianta Prestige ... sau alea sunt pentru colectia 3 ? Bleah ...
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
ValyZ |
![]()
|
@pmarcel
Da tu ai fost mai norocos...am sunat si eu astazi la dealer..si ghici ce am obtinut!!! O AMANARE...de 2 zile ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006/Laureat
- B-99-XxX
|
|
sectoristu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 5 September 06 ![]() |
@ValyZ
tu cand ai dat comanda ??? eu am dato pe 28.08 si m-au aburit ca pana in 05.10 e termenul limita. La altii le vine mai repede eu nu ii inteleg pe astea de la Dacia S.A. , sunt unii care au dat comnda pe 2,3. 09 si saptamana asta le si ridica ![]() ![]() ![]() |
--------------------
LOGAN 1.5 DCI
LAUREATE
2006
|
|
r@zv@n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 26 July 06 ![]() |
Stie cineva ce se mai aude de noua culoare Bej Toundra, pe site nu apare, este oare aceelasi bej care e si pe Megane II? Sau s-au razgandit si au ramas doar 3 noi culori metalizate?
|
--------------------
dacia
logan
kiss 1.5 dci 2008
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Era binevenita o astfel de schimbare la exterior si interior in gama Logan.
Sunt curios ce va avea Loganul din generatia urmatoare care se preconizeaza ca se va lansa in 2008 sau 2009 parca,oare va avea airbag-uri laterale,ESP si 4 EuroNcap.? |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Parca nu primise 4 stele la euroncap ca nu avea semnal solor pt centura de siguranta si cortina!
Daca ar mai pune airbag lateral si ESP ar primi cu var fi indesat 5Stele This post has been edited by Muratu: 17 Sep 2006, 18:18 |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
catu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 10 August 06 From: Iasi ![]() |
Salutare !
Pe 15 sep. mi-am ridicat masina : butonul ala atat de contestat mi se pare chiar f. util , consumul instant nu mai e afisat insa mi-a trecut cand am vazut -o echipata cu radio / CD / mp3 BLAUPUNKT , ceea ce nu era in program pt. un Laureate ... am fost placut surprins - anvelope Kormoran de 185 . 1000 km parcursi - f. multumit de cum se comporta .. so far S-auzim de bine ! ca multi ciudati mai vedem pe drumurile patriei ... |
--------------------
Logan
Laureate 1.4 mpi
2006 bluemarine
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
1000 de km in 2 zile? esti umblaret...
tie nu ti-o fi parut urit butonu ala, dar probabil e conectat la inchiderea centralizata...eu nu-l am asa, si nici nu m-am ales cu CD/mpe blaukpunct.... |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
nu cred ca-l are conectat la inchidere...
pai tu de ce nu ai CD/mpe blaukpunct? ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(r@zv@n @ 17 Sep 2006, 17:12) Stie cineva ce se mai aude de noua culoare Bej Toundra, pe site nu apare, este oare aceelasi bej care e si pe Megane II? Culorile se vor lansa pe rand. Primele 2 deja au aparut: albastru mineral si gri platine. Urmeaza sa se lanseze si gri comet, iar bej toundra se va putea lansa in fabricatie tocmai pe la inceputul lui noiembrie. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
catu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 10 August 06 From: Iasi ![]() |
@Deshteptu
nu cred sa fi aparut inca cele cu portbagajul legat la inchiderea centralizata.. e o problema insa la cele cu butonas in sensul ca tre' sa te asiguri ( ca si inainte , dealtfel) ca ai incuiat cu cheita dupa ce ai umblat pe acolo.. dar, ca o paranteza, am intalnit pe drum un omulet cu logan old care-si uitase cheia in portbagaj : ghici ce facea in lipsa acelui butonas ? a mea e un melange intre nou si vechi ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4 mpi
2006 bluemarine
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Sunt eu paranoic sau observati si voi.Culoarea plasticului bordului de obicei e mai deschisa decat cea a plasticului de pe usa...dar in pozele cu nou model e total invers.
Attached thumbnail(s) 215_top_x_8.jpg ( Size: 29.83k ) Number of downloads: 357 img04.jpg ( Size: 51.67k ) Number of downloads: 420 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
ValyZ |
![]() ![]()
|
@sectoristu
Tot pe 28 am dat si eu comanda...defapt atunci le-am livrat si banii integral!!! Dar tot nu inteleg de ce alti colegi de forum le-au ridicat deja dand comanda mai tarziu si altii inca se mai aleg cu amanari?! ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006/Laureat
- B-99-XxX
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
Botonu' ca design sucks rau de tot
Bine ca a disparut "gaura neagra" dintre consola centrala si consola schimbatorului de viteze... Noua forma a capotei portbagaj pare sa mai arate a masina, nu a autobuz... Noile "vopsitorii" de prin interior arata ca in Romania mai exista si forumuri de tuning...si "dacioti" care browse-aza pe ele si baga la cap... Sunt curios daca are aceeasi cutie de viteze... Si mai sunt curios ce fel lumineaza ceasurile alea albe...daca tot portocaliu=>kkt iar o sa umble baietii dupa leduri albastre in prostie... Jantele nu au un design genial, da' merg... ...una peste alta...e ok! |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
Scuze pt postari succesive, da' asta are alt subiect si anume:
Vad ca astia au pe configurator numai 4 culori: chestia aia ca albastrul marin si inca trei metalizate...nu tu Artika si nici Galben Sport??!!??!?!!?!?Pai? Galben Sport....adica nu asta de pe taxi...sau...si sa nu pui tu Rosu Passion sau Egee, care sunt perfecte pt vf de gama de motorizare..... ![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 17 Sep 2006, 23:11) Sunt eu paranoic sau observati si voi.Culoarea plasticului bordului de obicei e mai deschisa decat cea a plasticului de pe usa...dar in pozele cu nou model e total invers. Prestige foloseste materiale din aceeasi culoare a bordului, mai bune calitativ plus 2 tapiterii noi. |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba, loganu e super-masina. Daca trantesc usa (nu tare) si geamul e dat partial jos, zornaie ceva in usa.
Dacia....tot Dacia ai ramas. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Nu e super masina, dar noua gama Logan arata ceva mai bine si mai ai si o multime de accesorii , lucru bun dupa paerea mea.
Nu numai la Logan zornaie usa cand o inchizi cu geamul lasat , sunt multe alte masini care au aceasta problema , plus multe altele. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Am vazut aseara 5 bucati Logan Prestige in "carne si oase" (adica in tabla si roti).
Chiar am avut ocazia sa urc in ele. Confirm ca fetele de usa sunt inchise la culoare si parca dintr-un plastic mai bun decat ce avem noi. Ceasurile de bord sunt pe fond alb, in schimb lumina este tot acel portocaliu sucks. Frumos mi s-a parut ornamentul de pe grila din fata, are textura cu aspect de carbon. Poza_025.jpg ( Size: 233.18k ) Number of downloads: 299 Stalpul central este vopsit negru, de asemenea cu o usoara textura. Culoarea care m-a impresionat a fost acel gri inchis. Portbagajul are eleron incorporat, care parca mai taie din marimea fundului. Stopurile sunt mult mai interesante cu semnalizarea transparenta. In schimb butonul portbagajului ... e urat rau. Nu da bine deloc. Poza_030.jpg ( Size: 234.79k ) Number of downloads: 300 Oglinzile au o forma mai ergonomica, dar acelasi sistem de rabatare de ai impresia ca sare din portiera. Puteau sa puna ceva asemenator cu cele de la Clio.Poza_027.jpg ( Size: 236.08k ) Number of downloads: 254 Per asamblu, e mult mai bine finisata, sau poate doar astea ca erau in teste, cica "pentru o delegatie de frantuji", cum mi-a zis unul dintre soferi. Pun niste poze, cat am reusit sa fac cu telefonul in fuga. This post has been edited by rhadoo81: 18 Sep 2006, 07:35 |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Butonul portbagajului e de pe twingo, destul de urat, ce nu inteleg e daca tot i-au pus buton pe bord de ce nu au lasat incuietoarea veche?
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
@mihye
Are buton in interior? Asta nu am vazut ..... |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 10:56 |