Nesimtirea la parcare, un sfat pentru disciplinarea unui sofer
![]() ![]() ![]() |
Nesimtirea la parcare, un sfat pentru disciplinarea unui sofer
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Problema este intradevar spinoasa. Masinile se inmultesc iar edilii sunt total depasiti.
Sa va mai spun o intamplare. Un coleg lasa masina pe Calea Vitan in fata unui bloc (edit: pe carosabil, pe banda I). Intr-o buna zi il blocheaza cei de acolo. Lasa masina si vine a doua zi. In geam un biletel in care era rugat sa nu o mai lase acolo ca ei nu au unde sa parcheze. Bineinteles ca nu a mai lasat-o. Deci pana aici s-a ajuns. Lupta este acerba pt. un loc de parcare (sau mai bine zis stationare. Ca parcarea este altceva. Un loc special amenajat. Nu niste linii trasate pe trotuar sau pe carosabil langa bordura............... This post has been edited by Bill: 23 Nov 2006, 21:08 |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 23 Nov 2006, 17:55) Eu m-am mutat si am fost "avertizat" ca sunt probleme cu parcarea pentru ca unii locatari "au doua masini" si "stau aici de mult timp" asa ca "ei parcheaza primii" si daca mai am loc atunci pot parca si eu. Bun, mi-am cautat si gasit un loc in spatele blocului, urcand bordura, langa un garaj, si (sunt nesimtit, stiu) pe spatiul verde cu juma' de masina. N-am parcat mai mult de ... si eu am avut aceeasi problema, drept pt care m-am dus la fiecare la usa intreband unde pot sa parchez; cand am concluzionat, impreuna cu ei ca nu am unde, am facut galagie pe principiul 1 apart 1 loc masina iar apoi ce ramane este pt cei cu 2 sau 3, si pana la urma, cu biciul si zaharelul, am locul meu de parcare respectat de toti (fiecare cu a masii ![]() iar ca sa imi impun punctul de vedere, imediat ce am gasit locul liber de parcare (cel acceptat de vecini) am lasat masina 7-8-10 zile nemiscata ca sa vad ce vor face: uite-asa si-au gasit vecinii mei dragi loc in alta parte... PS inainte de a lua masina, am filat seara de seara parcarea sa vad care loc ramane, in general, liber - in final, tocmai ala a ramas al meu ![]() This post has been edited by adrianne: 23 Nov 2006, 21:44 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pe masura ce citesc, ma bucur si mai tare ca am garaj
![]() |
--------------------
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
si in bucuresti "inca" mai sunt garaje...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
QUOTE(dizzy @ 22 Nov 2006, 16:43) Si daca firma considera ca eu trebuie sa ajung odihnit si relaxat la servici in loc sa ma inghesui in tramvai, care-i problema? Si daca trebuie sa plec in delegatie la 6 dimineata ce ar trebui sa fac? ..... Si daca vin din delegatie la ora 12 noaptea (chiar mi se intampla) dupa 6 orde sofat, duc masina la sediu? In mod normal o masina de firma nu pleaca din parcare fara o foaie de drum. Corect? Firma considera ca trebuie sa ajungi acasa odihnit?- iti da foaie de parcurs in care se specifica traseul. La fel si cu delegatia. Nu mi se pare un efort prea mare. Majoritatea celor care folosesc masini de firma fac de multe ori "blatul" din comoditate si fara acordul oficial al directiunii. In plus au un comportament agresiv si indolent. De obicei intr-o parcare cu doua locuri goale adiacente un sofer cu Matiz-ul firmei va reusi sa le ocupe fara multe batai de cap si mustrari de constiinta. Apoi, atunci sa nu le doresti tot binele din lume? |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
si eu m-am mutat prin iulie in noua casa(apartament), si am gasit loc de parcare lejer chiar in fata geamului meu...si mai sunt locuri.. cateodata e parcarea goala cate doua-trei zile.
![]() |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@devils
ma speriasem...apoi am vazut ca esti din targu-mures ![]() |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(Thor1983 @ 24 Nov 2006, 00:15) In mod normal o masina de firma nu pleaca din parcare fara o foaie de drum. Corect? Firma considera ca trebuie sa ajungi acasa odihnit?- iti da foaie de parcurs in care se specifica traseul. La fel si cu delegatia. Nu mi se pare un efort prea mare. Majoritatea celor care folosesc masini de firma fac de multe ori "blatul" din comoditate si fara acordul oficial al directiunii. In plus au un comportament agresiv si indolent. De obicei intr-o parcare cu doua locuri goale adiacente un sofer cu Matiz-ul firmei va reusi sa le ocupe fara multe batai de cap si mustrari de constiinta. Apoi, atunci sa nu le doresti tot binele din lume? Adica se rezolva totul completand o hartie in plus? si daca un tanatalau cu Matiza are foaia de parcurs, nu o sa mai parcheze pe mijlocul drumului? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Buuun parca am mai scris pe tema asta dar cu riscul de a ma repeta ....
In spatele blocului e plin de garaje nefolosite care ocupa o parcare amenajata de primarie. Sunt 13 care ocupa aproximativ 20 de locuri dar sunt folosite doar 5 dintre ele. In fata blocului pe toata distanta acestuia exista o fasie de pamant. Aici e granita intre casele demolate si ce s-a construit. Cand ne-am mutat era un dezastru. Era plin de daramaturi toti aruncau gunoaie + alte resturi de constructii asta ca sa nu mai vb. de caini morti ... Primaria a stat cu mainile in san logic. Intr-un final ne-am adunat mai multi vecini am platit o vola si un camion si am curatat zona. Apoi fiecare a turnat ce a putut nisip pietris un strop de beton pentru ca pe timp de ploaie era o mocirla teribila. Pe fasia asta au aparut locuri pentru aproximativ 30 de masini dar nici acum primaria nu vrea sa le amenajeze si sa le bage in sistemul de locuri de plata. Normal ca si la noi s-au cam impamantenit ideile cu loc de parcare propriu dar momentan nu sunt probleme pentru ca pe langa locurile astea mai exista si langa bordura altele inclusiv pentru cei veniti in vizite. Cat de moral e din partea mea sa atrag atentia cuiva care nu stie situatia si parcheaza pe locul meu? |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Pai nu e moral. Ar trebui sa faceti o cerere la primarie in care sa cereti sa vi se asigure (blocului vostru) un numar minim de locuri de parcare si sa prezentati situatia din teren.
3 variante - luati amenda si tb sa replantati iarba / vi se aproba la ADP si platiti taxa / nu o sa se intample nimic Cat timp e domeniu public nu prea vad cum puteti ridica pretentii fata de altii sa nu parcheze acolo. Ca ati investit bani, munca si timp asta nu va indreptateste sa ridicati pretentii. Ce-ar fi daca mi-as asfalta si eu strada (care nu e a mea) si pe chestia asta pun bariere si va iau taxa tuturor celor care treceti pe ea ? PS. Cu masinile astea e ca si cu 'gainile' lui nascase , unii are mai multe .. dar pentru domeniul public functioneaza regula 'primul venit primul servit' Din pacate unii dintre noi inca mai utilizeaza niste purtari cvasimedievale. Omul preistoric investea intr-o bata mai mare, pe care o cara pe umar pentru ca impunea 'respect' in randul celorlalti bastinasi din ceata. Leul omoara orice pui de leu strain de pe teritoriul lui. Tribul de manguste lupta pana la ultima in a alunga orice grup intrus descoperit pe propriul teritoriu. In Italia (Genova) riveranii au hartie de la primarie care atesta ca pot parca pe respectiva straduta. Genova este un oras stravechi ridicat pe niste coline de langa mare, cu majoritatea strazilor inguste, cu sens unic, puzderie de masini si ambuteiaje 24h/24. Acolo locurile de parcare marcate cu 'proprietate privata' si incercuite cu lanturi cred ca valoreaza greutatea caldaramului in aur. Ciudat, nu am vazut pe nimeni sa isi puna masina altfel decat ordonat sau sa ocupe simultan 2 locuri de parcare. Isi lua o amenda zdravana. Si in plus pentru deplasarea in oras se folosesc foarte mult numai 2 roti. Ar trebui sa se puna, ca si la ei, bariere din loc in loc in oras unde sa se plateasca gras. Probabil ca exista si un impozit destul de substantial daca ai masina si nu ai spatiul tau privat unde sa o poti parca. |
--------------------
-
-
-
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Norocul meu e ca stau intr-o zona aerisita si mai toata lumea are locuri de parcare. Rar mai parcheaza vre-un vizitator si asta pentru o seara asa ca nu tre sa spun nimenui "asta e locul meu", plus ca altceva decat matiz nu poti sa strecori din cauza unor masini parasite parcate pe 2 locuri.
Si daca vin cei de la adp si ne pun s arefacem zona gasesc cateva basculante cu daramaturi si cativa caini in putrefactie. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
Ieri am venit acasa pe la 1 noaptea si surpriza: locul meu (platit la ADP si scris pe asfalt "loc plati, nu parcati) il gasesc ocupat de un Fiat Albea. L-am injurat bine pe melten (in gand), m-am invarti juma de ora ca prostu' pe stadute pana am gasit un loc la vreo 10 min de bloc. Cand m-am intors, m-am apucat si i-am impins Fiat-ul pana l-am pus 3 sfeturi in drum, asa de avertisment, dar sufiecient incat sa nu incurce circulatia pe strada. Dimineata plecase.
Vreau sa va spun ca Fiat-ul era bagat in viteza I-a si nu avea frana de mana trasa. Asadar, se poate impinge o masina din clasa asta si singur, usor-usor, facand balans (cu conditia sa nu fie si frana de mana trasa). Data viitoare, daca ala mai imi ocupa locul si nu trage si frana de mana, ii duc masina pana in mijlocul strazii, apoi dau telefon la 112 sa ia masuri ca a parcat un bou de-a latul stazii si nu se mai poate circula. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Nu e mai simplu sa dai telefon la politie daca ti-a ocupat locul platit? Sau vrei sa faci miscare?
![]() |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
gibonu |
![]()
|
Si Politia ce sa faca, ca masina avea nr. de leasing (asta nu am mentionat)?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
sa va povestesc o faza... un vecin(un ford) a fost blocat de alt vecin(o dacie 1300)... tipul cu fordul vroia sa plece... blocat de cel cu dacia a inceput sa claxoneze.. a claxonat... 2 min... apoi 5... pana s-a plictsit... alt vecin a venit cu o dacie 1310 intretimp. Cel cu fordul l-a rugat pe cel cu 1310 sa-i imprumute 2 minute cheile. Acesta i le-a dat. Omul cu fordu, cum bine stiti daciile 1300 se deschid cu orice cheie de dacie... chiar si surubelnita, s-a dus frumos la 1300 si i-a deschis usa cu cheile de la 1310, a scos-o din viteza, a luat de volan dreapta, s-a dat jos... a impins-o in strada, a tras frana de mana, a inchis-o, i-a dat omului cheile inappoi si fericit de ceea ce a facut a plecat unde a avea treaba...
masina fiind in strada (este o strada mica... trec FOARTE INGHESUITE 2 masini odata pe ea) oamenii vroiau sa mearga p-acolo. intrau pe strada se obreau langa masina din drum... stateau 1 min, claxonau si apoi marche-arriere. Proprietearul 1300'lui nu prea stia ce s-a intamplat... oricum eu m-am amuzat copios cum venea lumea si nu stia de ce acea masina sta in drum fara proprietar. ![]() |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(andrey2003 @ 16 Dec 2006, 21:35) Proprietearul 1300'lui nu prea stia ce s-a intamplat... oricum eu m-am amuzat copios cum venea lumea si nu stia de ce acea masina sta in drum fara proprietar. ![]() Foarte bine a procedat omu' cu Ford-ul. Astia care parcheaza blocand astfel alta masina chiar ca intrec orice limita de nesimtire. Macar, in cazul meu, ala cu Albea mi-a ocupat locul dar nu a blocat pe nimeni. Tu, daca zici ca ai vazut toata faza, trebuia sa dai telefon la 112 si sa le spui ca la adresa X este un bou care si-a parcat masina direct in strada, blocand-o. Daca aparea si politia si il amenda, sigur ala cu 1300 se lecuia sa mai parcheze aiurea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Chiscanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 June 06 ![]() |
La fel si la mine in fata blocului unde vine cate o femeie si parcheaza in diagonala de ocupa cate 3 locuri ...
Inteleg ca nu sunt locuri de parcare dar nu putine au fost cazurile cand am lasat masina in parcarea benzinariei (cam 300 m de blocul meu) decat sa blochez pe careva . Faza de acum o luna , aveam masina fratelui meu (bmw 520 de prin 94) si era parcata la 2 masini de a mea . Un "destept" cu un taxi ma blocase asa ca am scos frumos bmw , l-am legat la shufa si l-am tras fara exagerare cam 70-80 metri (masina lui fiind in viteze) si l-as fi tras mai mult daca nu striga prietena mea dupa mine de zor ![]() Si o faza de ieri ... ma blocase unu cu o solenza , am dat picioare in cauciucuri , claxoane etc si dupa 5 min. apare berbecul tipang de la iesirea din scara ca ce fac galagie asa mare ... il ignor si ii rad in fata aspetand sa faca vre-un gest . sa conformat ![]() |
--------------------
Chrysler Stratus
2.0L 16v
2000 EF Mk3 2000 16v ABF
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
la mine e mai simplu : am 2 masini si cand un vecin sau vizitator blocheaza parcarea le mut si eu pe amandoua asfel incat sa nu mai poata pleca decat dupa ce cobor sa mut una din ele ,la noi nu mai sunt locuri DAR vecini intre ei se respecta si fiecare se stie unde , parcheaza acolo unde stau in dreptul scari respective sau cat pot pt a nu stanjeni pe alti care acolo parcheaza de ani de zile ......
stiu ca nu e frumos sa fac asa dar soluti nu sunt din pacate ... ![]() This post has been edited by B-38-NFS: 17 Dec 2006, 22:01 |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(B-38-NFS @ 18 Dec 2006, 00:00) la mine e mai simplu : am 2 masini si cand un vecin sau vizitator blocheaza parcarea le mut si eu pe amandoua asfel incat sa nu mai poata pleca decat dupa ce cobor sa mut una din ele Si la ce te ajuta ca te deranjeaza ala care a parcat aiurea si te cheama sa muti masina. Ca sa nu mai vorbim ca mai intai poate sa claxonexe juma de ora, suficient incat sa deranjeze toate blocurile din jur. Cel putin la mine la bloc asa se intampla si nu de putine ori i-am injurat in gand pe amandoi (ala care claxona si ala care-l blocase) cand eram trezit din somn sambata sau duminica pe la 7 dimineata de un claxonat interminabil. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
andrey2003 |
![]() ![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
@gibonu - nu stiu cat de bine a procedat ca totusi si fordul era parcat pe loc verde... am facut o schema
![]() Attached thumbnail(s) schitza.jpg ( Size: 38.37k ) Number of downloads: 102 |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nuu ! Sambata dimineata pe la 3-4, vine unu' si claxoneaza scurt, des, si striga "Gheorgheee ! Baaa Gheorghee !" asa usor, ca cica sa nu trezeasca lumea !
Bineinteles ca dupa vreo 15 minute de tratament de-asta , te scoli din pat si te duci si suni tu la Gheorghe, sa iasa afara. |
--------------------
-
-
-
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
nu ma ajuta la nimic "gibonu " dar cel putin sper ca data aviatoare sa nu mai parcheze in locul meu .
si imi poti spune tu o idee sau ce ar trebui sa fac?? sa ma injur cu ei sau sa ai iau la bataie ?? nu imi sta in caracter sa ai fac niste grafiti pe masina ,sau cu cheia ? ce vina are masina ca soferul e idiot |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
nu ma ajuta la nimic "gibonu " dar cel putin sper ca data aviatoare sa nu mai parcheze in locul meu .
si imi poti spune tu o idee sau ce ar trebui sa fac?? sa ma injur cu ei sau sa ai iau la bataie ?? nu imi sta in caracter sa ai fac niste grafiti pe masina ,sau cu cheia ? ce vina are masina ca soferul e idiot scuze pt postu 2 This post has been edited by B-38-NFS: 19 Dec 2006, 23:13 |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(B-38-NFS @ 20 Dec 2006, 01:09) si imi poti spune tu o idee sau ce ar trebui sa fac?? sa ma injur cu ei sau sa ai iau la bataie ?? nu imi sta in caracter sa ai fac niste grafiti pe masina ,sau cu cheia ? ce vina are masina ca soferul e idiot Parcheaza in alta parte. Stiu ca este cam complicat, avand in vedere ca nu sunt locuri, dar pana la urma gasesti, chiar daca sunt ceva mai departe de casa ta. Sau aplica alte masuri de la ridicatul stergatoarelor, lasat bilet in geam pana la a-i impinge masina in strada (daca se poate, depinde de masina). Repet: blocarea melteanului duce la claxoane interminabile care ii streseaza pe toti din zona (care n-au nici o vina). Acum mai este si problema daca locul ala intr-adevar este al tau, adica daca platesti pentru el. Daca este pe domeniul public, atunci asta e, nu mai tin fazele de genul "eu parchez aici de 100 de ani deci e locul meu" |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@gibonu
Asta e parerea ta.E blocul meu,parchez acolo din '80,e locul meu.Vrea sa vina in vizita?Sunt locuri destule pe bulevard,sa faca si putina miscare... |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
E locul tau daca e platit !
Eu am platit locul de parcare al unui vecin care statea la fel ca si mine de cand s-a construit blocul , eu am platit m-am certat putin cu el si acum ala e locul meu ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(summa @ 20 Dec 2006, 10:52) @gibonu Asta e parerea ta.E blocul meu,parchez acolo din '80,e locul meu.Vrea sa vina in vizita?Sunt locuri destule pe bulevard,sa faca si putina miscare... Nu este locul tau doar pentru ca "parchezi acolo din '80". Ceea ce faci tu se numeste OCUPARE ABUZIVA. Si ghici cui o sa-i dea dreptate politistul...? M-a blocat un meserias vreo 2 zile, ca avea impresia ca-i apartine locul. A venit in fuga sa-si mute masina dupa ce l-a sunat politistul de serviciu de la rutiera. ![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(summa @ 20 Dec 2006, 10:52) Auzi, copile, prin 1974 parintii unui amic l-au invitat pe unul dintre bunicii lor (un oier bogat) sa vada apartamentul in care tocmai se mutasera si de care erau destul de mandri. Si ce zice mosul? "Taica, aici stati voi??? Pai aici aveam saivan de oi prin '42!". E, acu vin si te intreb: Al cui e locul de parcare din fata acelui bloc? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:45 |