DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Despre medici

Lucian BLK
post 3 May 2005, 11:22
Post #151

membru blue extreme

Group: Members
From: Pitesti - Bucuresti

Mai oameni buni, haidati ca dracu nu-i chiar asa negru!
Cumnata mea, medic stagiar in primul an, castiga cca. 130 E/luna. Eu cand eram in primul an de munca (inginer) luam undeva pe la 60 - 70 $/luna!

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SYL
post 3 May 2005, 11:28
Post #152

doc

From: IF, Balotesti

E un post pe forum in care am scris de unde am masina. Pt cei carora le e lene sa citeasca, repet ca masina a fost luata de bunicu', asa ca sa nu ne grabim sa aruncam cu noroi.....doar am scris f CLAR intr-un post anterior ca nu am luat/primit/cerut spaga/mita/atentie....Si oricum nici cu masina nu mi-am permis sa merg prea mult, am 33mii km in peste 5 ani.
Si era vb de mers cu ratb in contextul in care nu iei spaga delco, ce naiba e asa greu de priceput. Si oricum am vazut destui medici chirurgi (si nu ma refer la rezidenti) care merg cu transportul in comun.

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
SYL
post 3 May 2005, 11:35
Post #153

doc

QUOTE(boiolu @ 3 May 2005, 12:22)
Cumnata mea, medic stagiar in primul an, castiga cca. 130 E/luna. Eu cand eram in primul an de munca (inginer) luam undeva pe la 60 - 70 $/luna!
*

Salariul unui medic stagiar (se face doar un an, deci e pleonasm "stagiar in primul an") e de 2,7 mil....al naibii euro, cand a ajuns 20 mii.
Poate ai vrut sa zici medic rezident primul an, dar si acolo salariul e de 3,7 mil., si atunci ar fi 130$ (nu euro)....mda, ai dreptate e un salariu f mare (e doar de 10 ori mai putin decat castiga un taximetrist).

--------------------
+
Lucian BLK
post 3 May 2005, 11:39
Post #154

membru blue extreme

SYL n-am avut intentia de-a te ofensa si-mi cer scuze daca asta ai priceput! Vroiam doar sa-ti atrag atentia ca exagerezi putin!

QUOTE(SYL @ 3 May 2005, 13:28)
Si era vb de mers cu ratb in contextul in care nu iei spaga delco, ce naiba e asa greu de priceput. Si oricum am vazut destui medici chirurgi (si nu ma refer la rezidenti) care merg cu transportul in comun.

Ehe chirurgii astia cred ca au un hobby cu RATB-ul!
Din randurile de mai sus se intelege ca medicii ce nu merg cu RATB-ul iau spaga, nu? Ti-a scapat ce sai faci!

--------------------
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
vv
post 3 May 2005, 11:41
Post #155

dilbert.com

From: Bucuresti

Mai nu stiu ce intelegi tu, dar mie mi se pare ca SYL se referea la faptul ca medicii care nu iau spaga sunt ingineri la RATB. 052.gif
Dar in schimb din ce zici tu inteleg ca indiferent ce scrie cineva, lumea citeste ceea ce vrea sa citeasca.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Lucian BLK
post 3 May 2005, 11:42
Post #156

membru blue extreme

QUOTE(SYL @ 3 May 2005, 13:35)
Poate ai vrut sa zici medic rezident primul an, dar si acolo salariul e de 3,7 mil., si atunci ar fi 130$ (nu euro)....mda, ai dreptate e un salariu f mare (e doar de 10 ori mai putin decat castiga un taximetrist).

Scuze, rezident. Nu le am cu chestiile astea!
Pai e 3.7 mil. da' mai faci garda ....

--------------------
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
adso
post 3 May 2005, 11:44
Post #157

Membru autentic

mai o garda, mai zece pe luna - ce mi-s niste nopti nedormite acolo, pe luna, familia intelege, mai ales sotia... si sa tot ajungi la 4.2 mil...

trai nineaca... ar trebui sa vina cu bani de acasa

--------------------
Call me Ishmael...
+
SYL
post 3 May 2005, 11:46
Post #158

doc

Stai linistit, nu m-ai ofensat. Dar vad ca ai intels gresit. Eu spuneam ca daca un medic nu ar lua spaga, ce sa faca, sa merga cu ratb, sa stea in frig, sa nu manace, etc...
Oricum eu sunt un caz pot spune fericit, pt ca am avut norocul ca bunicul meu sa dispune da o suma de bani si sa imi cumpere masina...dar marea majoritate a colegilor mei nu au masina.
Si ca tot e vb de spaga, repet, si eu ii condamn pe aceia care cer spaga. Consider ca trebuie sa te porti cu toti pacientii la fel, indiferent daca dau sau nu ceva, si daca dau sa primesti la sfarsit, nu inainte....si te mai uiti si la om, daca il vezi ca e un amarat, refuzi....parerea mea.

--------------------
+
SYL
post 3 May 2005, 11:49
Post #159

doc

QUOTE(adso @ 3 May 2005, 12:44)
mai o garda, mai zece pe luna - ce mi-s niste nopti nedormite acolo, pe luna, familia intelege, mai ales sotia... si sa tot ajungi la 4.2 mil...

trai nineaca... ar trebui sa vina cu bani de acasa
*

Rezidentlor de an mic (1,2...) nici nu li se platesc garzile, si fac cate 4-5 pe luna. Iar cei de an mai mare care fac linia a II-a, a III-a primesc putin pt o garda (1-200k). Spre exemplu garda linia I primeste 500k in cursul sapt si 800K garda de sambata.

PS. Sa ma scuze moderatorii ca postez consecutiv, dar au aparut posturi, in timp ce scriam mesajul...

--------------------
+
Lucian BLK
post 3 May 2005, 11:50
Post #160

membru blue extreme

Mai oameni buni, stiu ca medicii sunt nedreptatiti, ca o duc greu (nu spagarii), ca au probleme dar nici chiar asa! Mai sunt si alte categorii care o duc chiar mai greu (v. dascalii).

--------------------
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
Doru
post 3 May 2005, 11:51
Post #161

Membru autentic

QUOTE(boiolu @ 3 May 2005, 13:42)
Scuze, rezident. Nu le am cu chestiile astea!
Pai e 3.7 mil. da' mai faci garda ....
*

Garzile pana in anul 3 de rezidentiat nu se platesc,sunt obligatorii si sunt incluse in acel exorbitant salariu. Salarii mai mari pot avea cei ce lucreaza in domenii cu risc- vezi infectioase,TBC, psihiatrie etc...

--------------------
VW PASSAT TDI 4 MOTION - B-05-TIE
Keep It Real!!
+
vv
post 3 May 2005, 11:53
Post #162

dilbert.com

mai boiolu, spagarii aia nenorociti din invatamant dau meditatii ca sa traiasca! Si sunt niste nenorociti ca daca nu-ti trimiti copilul (genial de altfel) la ei la meditatii, nici nu trece clasa! Asa ca hai, nu cita alte categorii 'defavorizate' ca si acolo ne grabim sa dam cu pietre cat putem de mult.
P.S. La profesori, poti declara meditatiile 'la oficial' si s-a terminat discutia. Parintii mei asa fac. La medici, e mai greu, dupa cum ziceam intr-un post anterior.

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Lucian BLK
post 3 May 2005, 11:56
Post #163

membru blue extreme

QUOTE(vv @ 3 May 2005, 13:53)
mai boiolu, spagarii aia nenorociti din invatamant dau meditatii ca sa traiasca! Si sunt niste nenorociti ca daca nu-ti trimiti copilul (genial de altfel) la ei la meditatii, nici nu trece clasa! Asa ca hai, nu cita alte categorii 'defavorizate' ca si acolo ne grabim sa dam cu pietre cat putem de mult.
P.S. La profesori, poti declara meditatiile 'la oficial' si s-a terminat discutia. Parintii mei asa fac. La medici, e mai greu, dupa cum ziceam intr-un post anterior.
*

Propun deschiderea unui topic "Despre profesori" .ro
Hai ca nu e chiar asa! Mai sunt si profesori de sport, muzica, filosofie etc. care nu prea dau meditatii dacat in cazuri exceptionale!

--------------------
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
adso
post 3 May 2005, 11:57
Post #164

Membru autentic

QUOTE(SYL @ 3 May 2005, 11:49)
Rezidentlor de an mic (1,2...) nici nu li se platesc garzile, si fac cate 4-5 pe luna. Iar cei de an mai mare care fac linia a II-a, a III-a primesc putin pt o garda (1-200k). Spre exemplu garda linia I primeste 500k in cursul sapt si 800K garda de sambata.

PS. Sa ma scuze moderatorii ca postez consecutiv, dar au aparut posturi, in timp ce scriam mesajul...
*

imi cer scuze.

eu imi amintesc de perioada 78-85 cand maica-mea isi facea drum in meserie si avea si 10 garzi pe luna.

in restul zilelor lucra in general pana spre ora 5-6 dupa amiaza.

--------------------
Call me Ishmael...
+
SYL
post 3 May 2005, 11:57
Post #165

doc

QUOTE(boiolu @ 3 May 2005, 12:50)
Mai sunt si alte categorii care o duc chiar mai greu (v. dascalii).
*

Aoleu, nu vreau sa fiu rau, dar dc toata lumea ii plange pe profesori. Spre exemplu un invatator, proaspat absolvent (are doar liceul) ia 4 mil in mana, si asta in contextul in care munceste 3 ore pe zi, are vacanta/concediu vreo 4-5 luni pe an, si apropae nici o raspundere.
Matusa mea e profesoara de istorie la liceu, si ia 12 mil net/luna.

--------------------
+
Doru
post 3 May 2005, 11:59
Post #166

Membru autentic

QUOTE(adso @ 3 May 2005, 13:57)
imi cer scuze.

eu imi amintesc de perioada 78-85 cand maica-mea isi facea drum in meserie si avea si 10 garzi pe luna.

in restul zilelor lucra in general pana spre ora 5-6 dupa amiaza.
*

Nu stiu ce era prin 78-85 ,noi spunem ce e acum , iar ca medici stagiari sau rezidenti cred ca stim un pic mai bine cat castigam si ce anume se plateste.

--------------------
VW PASSAT TDI 4 MOTION - B-05-TIE
Keep It Real!!
+
Lucian BLK
post 3 May 2005, 12:00
Post #167

membru blue extreme

Sistemul ticalosit!

--------------------
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
vv
post 3 May 2005, 12:04
Post #168

dilbert.com

huh.gif Nu ai uitat sa precizezi ceva? Are cumva 25 ani vechime si gradul I? Si parca si in cazul asta salariul nu era chiar asa de mare.... Hai sa nu aparam medicii dand in profesori, ca nu e cazul.
Sora-mea (6 ani mai mare ca mine) e profesoara de matematica la liceu si are 4 milioane salariu. Nu uita ca pe langa orele alea putine mai sunt ceva ore si acasa pe care nu le numara nimeni.
Nu zic, avantajul cel mai mare al meseriei de profesor e timpul liber mai mult - asta e incontestabil. Dar hai sa nu zicem ca sunt bine platiti, majoritatea celor tineri nu-si permit nici intretinerea.

This post has been edited by vv: 3 May 2005, 12:04

--------------------
+
costi
post 3 May 2005, 12:04
Post #169

Membru autentic

prima parte a informatiei este destul de corecta (lucreaza mai multe ore pe zi si au vacanta mai putina) dar trebuie sa spui ca matusa ta are salariul ala la maximum/maximorum (vechime maxima, grad maxim) si probabil cu asta iese la pensie !

--------------------
DSN/SLZ
+
asarban
post 3 May 2005, 12:09
Post #170

Membru autentic

Group: Banned

Aici e o problema cu managementul joburilor!
Dascalii au salarii mici..ok..atunci de ce mama dracului sunt atatia absolventi de romana/matematica/istorie/chimie care se reped pe posturi?
Cand dau examen ei nu stiu ca nu se cere?
Sau facultatea e o poezie? Nu e ceva care sa-ti asigure un job/viata mai buna ci doar bauta din caminele de la medicina?
Sa se orienteze la altceva care se cauta si sunt bine platite
Idem medicina!
Cand nu vor mai fi profesori, medici atunci si statul o sa plateasca mai mult..momentan se merge pe principiul: Nu-ti convine? Pleaca..am 100 la usa care sa-ti ia locul!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
SYL
post 3 May 2005, 12:15
Post #171

doc

Da, matusa mea are toate gradele (nu ma pricep ce si cum).
Si era vb de castitigul/ora de munca. O fi salariul relativ mic, dar un profesor lucreaza 20-30 ore/sapt, in contextul in care un chir ajunge si la 100 ore/sapt.

--------------------
+
os
post 3 May 2005, 12:22
Post #172

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

QUOTE(SYL @ 3 May 2005, 13:15)
Da, matusa mea are toate gradele (nu ma pricep ce si cum).
Si era vb de castitigul/ora de munca. O fi salariul relativ mic, dar un profesor lucreaza 20-30 ore/sapt, in contextul in care un chir ajunge si la 100 ore/sapt.
*

Syl, Syl... cazi īn greseala pe care īncerci sa-i faci pe altii s-o vada. Te asigur ca munca didactica (mai ales cea cu copii de clase mici) este *infernala* pentru nervi si ca munca dascalilor contine mai multe decīt cele cīteva ore care "se vad". (nu, nu sunt nici cadru didactic dar am cunostinte inside). Ceea ce ar fi necesar ar fi un sistem in care banii sa se duca la cei care-i merita (cei care duc inainte societatea, direct sau indirect) si nu la parazitii care au pretentia ca ne reprezinta (sau chiar ne reprezinta? ca doar au fost alesi democratic...) si la clientela lor.

This post has been edited by os: 3 May 2005, 12:24

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
costi
post 3 May 2005, 12:23
Post #173

Membru autentic

Andrei in invatamint exista o criza acuta de cadre didactice cum nu-ti inchipui ! Cei care rezista pe baricade sint cei cu state vechi si chiar pensionari/pensionabili. In urma lor nu mai vine nimic. In paralel scade numarul de copii si se compenseaza.

--------------------
DSN/SLZ
+
SYL
post 3 May 2005, 12:29
Post #174

doc

QUOTE(os @ 3 May 2005, 13:22)
a munca dascalilor contine mai multe decīt cele cīteva ore care "se vad".

Pai si la un medic cu atat mai multi e si mai munca decat ceea ce se vede, ca un medic chiar trebuie sa invete si sa se documenteze toata viata, sa fie la curent cu noutatile, etc.

--------------------
+
tarzy
post 3 May 2005, 12:33
Post #175

aroist

QUOTE(boiolu @ 3 May 2005, 13:22)
*

cam cand erai tu inginer stagiar? ca poate pe atunci si salar-ul la un medic stagiar tot era 50-70 $ / luna

ce-mi place mie balcanismul la romani, subiectul topicului este medici&staff dar se ajunge imediat la profi, frizeri si taximetristi

in cazul medicilor problema este intradevar foarte grava, si chiar nu-i vad o solutia plauzibila. dar totodata consider ca este total nedrept ptr cetateanul de rand care dupa ce ca plateste, nu putin, luna de luna contributiile ptr sanatate, iar cand ajung in fata la domn doctor trebuie sa bage mana adanc de tot in potofel.

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
os
post 3 May 2005, 12:37
Post #176

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

QUOTE(SYL @ 3 May 2005, 13:29)
Pai si la un medic cu atat mai multi e si mai munca decat ceea ce se vede, ca un medic chiar trebuie sa invete si sa se documenteze toata viata, sa fie la curent cu noutatile, etc.
*

Asta n-o contesta nimeni, la fel cum si un inginer, un profesor etc. trebuie sa faca aceste lucruri. Problema (pe care am pomenit-o de altfel) este ca pentru unele profesii legile pietei sunt falsificate grosolan de Guvernare.

Este asa: le trebuie bani. De unde ii iei/furi?
1. dai drumul la presa - merge si nu prea, ca faci inflatie (n-am sa-l uit pe Isarescu, care la un moment dat a spus la televiziune: este lipsa de numerar pe piata, ca imprimeria are tehnologie invechita. Dar suntem pe cale sa achizitionam masini noi, moderne, si-apoi sa te tii! Ha??????? asa vorbeste cel care trebuie sa se ocupe printre altele de stabilitatea monedei nationale????????)
2. Actionezi dupa principiile economiei de piata. Iar nu merge, ca tre'sa mai tai leafa la mineri si la altii ca ei
3. Tai banii acolo unde nu se simte imediat: la pensionari (dai la dracu, si-asa nu-s buni la nimic); in sistemul medical (o sa se vada ceva efecte negative īn populatie, dar abia peste citiva ani iar mie Mercedesul/vila/amanta/??? imi trebuie acum); in invatamīnt (ce daca peste 20 de ani o sa avem o natie de dobitoci?).

Does it make sense?

This post has been edited by os: 3 May 2005, 12:39

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
cosmin_m
post 3 May 2005, 12:45
Post #177

Membru autentic

O ora de predat pentru profesori inseamna minim 30 minute pregatire acasa. Pentru examinari, se adauga inca o ora.
Bineinteles, poti sa-ti predai orele dupa ureche, si atunci nu mai pierzi timpul acasa. In lipsa unui sistem de recompensare a performantelor ( la stat nu conteaza decat vechimea in munca, nu si calitatea ei), majoritatea asa procedeaza.
Totusi, salariile profesorilor/medicilor sunt jenante. Functionarii publici tot lucratori la stat sunt, dar daca te uiti la salariile lor nu le plangi de mila.
Cat despre meditatii, nu toti castiga bani din asta. Daca predai biologie, arte plastice sau sport ... In plus, nu toti profesori conditioneaza trecerea clasei de meditatii. De fapt, daca e un profesor bun la scoala, din elevi lui nu va face nici unul meditatii. Ca sa nu mai spunem ca pe perioada verii nu face nimeni meditatii, deci adio venituri 3 luni de zile.

Meseria in sine este foarte stresanta. Cine crede ca a sta la birou o ora si a preda unei clase de 30 de draci o ora e acelasi lucru se insala. Ca sa nu mai zic de ceea ce se intampla la liceu, unde te poti ca profesor trezi si injurat de elevi, ca invatamantul e obligatoriu si nu ai ce le face. In liceele industriale se cunosc cazuri de profesori batuti de elevi. Sa tot fi profesor !

Inteligentii care arunca cu noroi in profesori ar trebui sa se gandeasca ce sanse au generatiile actuale de profesori de a fi niste pedagogi buni, in conditiile in care oricum din start statul ii trateaza ca pe niste rahati, societatea ii trateaza ca pe niste rahati si sunt platiti conform cu perceptia mentionata. Generatia actuala de parinti e un dezastru, pentru ca nu au timp sa-si educe copii. Uitati-va putin la puradeii actuali. Cine petrece cel mai mult timp cu ei ? Oare nu profesorii ? Eu as fi ceva mai atent cu oamenii care isi lasa amprenta asupra educatiei copilului meu.

Stiu cazuri in care parintii strangeau bani (din proprie initiativa, caci unul din ei mi-a povestit) pentru a plati invatatoarea de la scoala . Chiar asa, e nevoie ca performantele sa fie rasplatite in invatamant din chete ?

Si nu in ultimul rand, cei care intra in invatamant nu fac asta pentru a face bani. Cei care vor sa se umple de bani se fac avocati, economisti, etc. . Profesorii isi doresc doar o viata decenta.

Nu ma intelegeti gresit: in invatamant, ca ORIUNDE, se gasesc si mere stricate. Dar sa judeci tot profesorii dupa cativa ... mare gresala. Ce sanse au cei tineri, care chiar vor sa faca treaba ? Va spun eu: zero.

Ca sa nu zbierati la mine ca nu stiu ce vorbesc: eu am predat 1 an(mi-a ajuns), prietena mea este profesoara.

Bottom line: Un profesor tanar e platit cu 4 milioane pe luna. Cam tot atat cat o femeie de servici sau o bona.Daca unora li se pare OK salariul asta, atunci pretentiile lor ar trebui sa fie proportionale.
Acelasi algoritm se aplica si la medici. Daca platesti un chirurg debutant cu tot atat cat iti platesti menjera, nu te astepta la prea mult din partea lui.

This post has been edited by cosmin_m: 3 May 2005, 12:50

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
body
post 3 May 2005, 13:23
Post #178

Membru autentic

From: Ploiesti

QUOTE(SYL @ 3 May 2005, 12:57)
Aoleu, nu vreau sa fiu rau, dar dc toata lumea ii plange pe profesori. Spre exemplu un invatator, proaspat absolvent (are doar liceul) ia 4 mil in mana, si asta in contextul in care munceste 3 ore pe zi, are vacanta/concediu vreo 4-5 luni pe an, si apropae nici o raspundere.
*

LAS-O CA MACANE !
Nevasta-mea e profesoara de engleza cu definitivat , grad , norma intreaga , dirigentie ..etc si are 5.000.000 net !
Pe bune si pe acte !
Probabil ca matusa ta preda undeva la particulari......

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
body
post 3 May 2005, 13:30
Post #179

Membru autentic

QUOTE(to_the_limit @ 3 May 2005, 10:52)
medici la bulau au fost si vor si,in caz ca nu esti la curent au facut puscarie ptr 100lei,da citesti bine 100 DE LEI,si asta in oras la mine,cu bani marcati,treaba a fost regizata bine...au ramas de 2 copii fara mama,unu de liceu si unu de scoala generala.
cat despre tine,ce pot sa zic...PASTE FERICIT pe unde poti si tu,apropo mai exista meseria asta INGINER?
*

Inchipuieste-ti ca exista ( nu are importanta domeniul) !
De ce nu intrra Ciomu la bulau?
Poti raspunde ?
Si sunt sute ca el.............
I-ti spun eu de ce ...pt ca se apara unul pe altul ceva de speriat ............
I-si apara ciolanul !
De ce nu vor asigurari particulare de sanatate ?
Pt ca acolo ar trebui sa-ti vorbeasca frumos si sa nu mai intinda mana!

--------------------
+
body
post 3 May 2005, 13:39
Post #180

Membru autentic

QUOTE(Sony @ 3 May 2005, 11:18)
In cazul in care nu stiai, multi angajatori nu platesc contributiile la sanatate, desi salariatilor le sunt retinute. In situatia asta cu ce sa te trateze medicul? Cu o cafeluta, un coniac?
*

Cine nu plateste sa nu fie tratat !Apropo ,eu si pravalia la care lucrez am platit luna trecuta asigurari de sanatate de aproape 3 mil lei .
La banii astia pretind sa fiu super tratat daca am nevoie !
De 10 ani de cand lucrez la firma asta ( de cand am terminat facultatea ) nu am beneficiat nici macare de o aspirina gratuita !
O singura data , acum 4 ani , cand am avut nevoie sa mi se faca o radiografie mi s-a spus ca nu au filme , dar daca platesc eu filmul imi pot face rost .
Am platit filmul ( pt care nu mi s-a dat chitanta) si asta a fost.
In contrast eram acum 6 ani in desert in Oman si aveam asigurare medicala platita de firma engleza la care lucram in Emiratele Arabe Unite .
Mi s-a umflat o masea , chestie naspa , au dat aia tel , au luat nr asigurarii si nu am dat nici un banut !
Si asta se intampla intr-o alta tara decat cea in care se platise asigurarea !
Cred ca asta spune totul.................

--------------------
+
10 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 03:23
Forum Renault