DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages « < 10 11 12 13 14 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Aveti Xenon pe Solenza voastra?, De care?

GR 88 S G B
post 14 Jun 2010, 12:28
Post #331

Membru incepator

Group: Members

nu vreau sa va contrazic in legatura cu parerile voastre despre xenon pe slz dar vreau sa spun ca eu am d ceva timp si nu am avut probleme nici nenea militeanu smile.gif dar nici cu ceilalti participanti la trafic. motivul pentru care am optat la o astfel de instalatie e ptr ca imbunatateste vizibilitatea pe orice conditii meteorologice,ideea e ca trebuie sa ai farurile reglate cat mai aprope de adevar!

--------------------
Dacia SOLENZA 2004 RAPSODIE - GR 88 SGB
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
XMihai
post 14 Jun 2010, 13:13
Post #332

Carcotasu' de Serviciu

From: Dr Tr Severin

si cam de cati K ti-ai pus? smile.gif ca vreau si eu sa-mi pun pe papuc

--------------------
. . .
+
Iulikk
post 14 Jun 2010, 14:53
Post #333

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627630600

Aici se vede clar cat de mare e diferenta (cat de imprastiata este lumina) intre "csenon de pe net" si un halogen.

Ce sa va zic... multa "fericire" si sa fiti orbiti si voi, la fel cum ne orbiti pe noi.

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
shake
post 14 Jun 2010, 16:00
Post #334

Crap

From: Bucuresti , Militari Squad

iulikk isi face treaba si "csenonu de pe net" doar ca trebuie reglat intr'un atelier , sau de cineva care se pricepe , nu la ochiu fiecaruia in spatele blocului...

--------------------
D S 2003
Montez kit Xenon (Bucuresti).
+
Fratzica
post 14 Jun 2010, 16:05
Post #335

Zen

Group: Moderatori

in loc sa va bateti joc de participantii la trafic de ce nu va puneti becuri cu halogen de calitate in loc de xenon de calitate indoielnica?

De ex:
http://www.philips-shop.ro/7268.p.html

sau

http://www.autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=3983

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
sharkky
post 14 Jun 2010, 17:08
Post #336

Membru autentic

From: Bucuresti

@Iulikk: Luna viitoare poate ne vedem prin Mangalia, si-ti arat si xenoanele mele ...

Pentru restul, promit ca voi face un set de poze in aceasta seara, sa va dati cu parerea la fascicol ...

@Fratzica: Am luat becurile de care am vorbit atunci, si se pare ca am avut dreptate smile.gif. Alea sunt cele si cele mai ok smile.gif

This post has been edited by sharkky: 14 Jun 2010, 17:08

--------------------
Dacia / Ford Solenza / Mondeo 2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci - B XX XXX
+
Iulikk
post 14 Jun 2010, 17:37
Post #337

Fost Membru Solenzar

Orice ati zice, eu vad zilnic in Mangalia o gramada de masini cu "csenon" pe far cu striatii (in unele cazuri si fara striatii) care ma orbesc de ma iau dracii wink.gif . Oricum, am reglate XtremPower-urile din far in asa fel incat daca le ridic la maxim din rotita si dau faza lunga, sa lumineze exact pe fat(z)a conducatorului din sens opus happy.gif .

--------------------
+
sharkky
post 14 Jun 2010, 17:39
Post #338

Membru autentic

Urmeaza sa ma chinui sa fac rotita sa mearga ... sad.gif

--------------------
+
Iulikk
post 14 Jun 2010, 18:12
Post #339

Fost Membru Solenzar

Hihi.. la mine merge. Ce-i drept, in 7 ani nu a miscat-o nimeni in afara de mine... de vreo 2 ori. Sta fixata pe pozitia 2.

--------------------
+
djasu82
post 14 Jun 2010, 18:13
Post #340

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

QUOTE(Iulikk @ 14 Jun 2010, 18:37)
Orice ati zice, eu vad zilnic in Mangalia o gramada de masini cu "csenon" pe far cu striatii (in unele cazuri si fara striatii) care ma orbesc de ma iau dracii wink.gif . Oricum, am reglate XtremPower-urile din far in asa fel incat daca le ridic la maxim din rotita si dau faza lunga, sa lumineze exact pe fat(z)a conducatorului din sens opus  happy.gif .
*

Vezi ca soferi dupa tir ,autobuz , iti i-a si ei ochii , sunt foarte puternice !

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
Iulikk
post 14 Jun 2010, 18:32
Post #341

Fost Membru Solenzar

Pe unde circul eu nu prea sunt camioane biggrin.gif .

--------------------
+
djasu82
post 14 Jun 2010, 19:03
Post #342

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

riscul e altu sa intre ala in tine daca l-ai orbit si atunci nu stiu cum o mai scoti , nu e de jucat cu asa ceva frane directie si lumini.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
Iulikk
post 14 Jun 2010, 20:11
Post #343

Fost Membru Solenzar

Daca o luam asa, pot intra si eu in el pentru ca "m-a" orbit. Macar eu merg "legal". Xenonul adevarat se pune doar in far cu lupa si pe masini care sunt dotate corespunzator cu spalator de far si autoleveling. Restul sunt mofturi. Nu ma luati cu fraze de genu "nu se vede soseaua, nu lumineaza bine"; eu de cand am XP-urile dau faza lunga doar la melteni si cand fac flash wink.gif . In rest faza scurta si vad extrem de bine fara sa deranjez pe nimeni.

--------------------
+
Emid
post 14 Jun 2010, 22:53
Post #344

Membru incepator

Salutare, nu prea inteleg dece sunteti asa impotriva xenon-elor, in pozele atasate de extasy, eu sunt proprietarul halogenelor.... (naspe ce-i drept).
Sunt foarte sensibil cu ochi la lumina (deaceia port ochelari heliomati), am facut teste cu xenon-ele lui` extasy, venind din fata, mergand in spetele meu, samd.... Nu m-au deranjat deloc, mai mult ma deranjau proiectoarele de ceata....

Concluzia: Daca sti sa le reglezi farurile nu deranjezi pe nimeni
Daca habar nu ai cum sa reglezi farul... bash.gif

--------------------
Dacia Solenza Europa in metamorfoza..... 2005 - B XX UOW
+
sharkky
post 14 Jun 2010, 23:51
Post #345

Membru autentic

Iata cateva poze ...
Ultima poza este cu zoom, masina fiind cam la 8-9 metri de perete.
Va garantez ca in realitate arata si mai bine. Poate o camera mai profi scoate in evidenta si mai bine linia fascicolului.

This post has been edited by sharkky: 14 Jun 2010, 23:52

--------------------
+
extasy_myhay
post 15 Jun 2010, 12:30
Post #346

un pitic intr-o lume mare

eu am farul din stanga lasat mai jos tocmai ca sa nu ma injure cei care vin din sens opus daca l-as ridica mai sus la fel s-ar vedea si la mine

This post has been edited by extasy_myhay: 15 Jun 2010, 12:31

--------------------
DACIA SOLENZA 2004 Confort sporit chiar spre scala - B XX HWO
+
Iulikk
post 15 Jun 2010, 14:08
Post #347

Fost Membru Solenzar

@sharkky: Chiar se vad super piesa...

--------------------
+
sharkky
post 15 Jun 2010, 14:17
Post #348

Membru autentic

Multumesc! Urmeaza sa ma chinui sa pun pe picioare reglajul din bord, apoi sa ma duc sa mi le regleze pe orizontala (in cazul in care nu e ok unghiul).
Confirm zicala "dai un ban da stai in fatza" ... Probleme cu blocajului fazei lungi nu sunt, nu e nevoie de rezistenta sau bec bagat in cealalta mufa etc.
Repet, este instalatie Bi-Xenon aftermarket, direct in farul cu striatii.

--------------------
+
ovidiu87
post 15 Jun 2010, 15:11
Post #349

Membru autentic

From: Resita

putin de tot mai jos stangul si obtii linia ce o am si eu

--------------------
Dacia Solenza Rapsodie 2003 - Numar de Caras
"In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
+
mpi_cs09
post 15 Jun 2010, 20:25
Post #350

Membru incepator

Eu am OSRAM cool blue si sunt foarte multumit de ele( le-am lasat mai jos din rotita pentru ca imi mai dadeau astia flashuri ca ii deranja:)),bine dar am si proiectoare puternice cu lumina albastra)
Apropo de "xenoanele" voastre .Am intalnit eu unu cu un logan care avea xenoane si era in spatele meu,era ziua si nu puteam sa ma concentrez la volan din cauza luminii care batea direct in ochii.L-am lasat sa ma depaseasca cu nu prea vedeam blink.gif
Concluzie ,xenoanele fara lupa sunt de kkt pentru ceilalti participanti la trafic

This post has been edited by mpi_cs09: 15 Jun 2010, 20:28

--------------------
Dacia Solenza 2004 - BXXXXX
+
ovidiu87
post 15 Jun 2010, 20:44
Post #351

Membru autentic

"Eu am OSRAM cool blue si sunt foarte multumit de ele( le-am lasat mai jos din rotita pentru ca imi mai dadeau astia flashuri ca ii deranja:)),bine dar am si proiectoare puternice cu lumina albastra)"

Proiectoarele sunt folosite pe timp de ploaie/ceatza/ninsoare !

referitor la xenoane, daca ai avea si tu sunt convins ca le ai venera...
Nici un bec nu v a fi bun daca dupa montaj nu se face si reglajul la service !

Cineva zicea mai sus ca xenonul se vede bine in orice conditii meteo.Pe timp de ploaie , ceatza mai bine stingi farurile si ramai doar cu proiectoarele si vezi ceva (pe un drum resita - cluj noaptea+ceata ,mi am pus becurile normale ca sa pot sa conduc )
pe asfalt uscat pot sa zic ca se vede super bine.
Toate astea cu kitt de 35 w...poate cu cele de 50 sau 55 merg mai bine , dar sunt mult prea puternice pt farurile cu striatii...

--------------------
+
mpi_cs09
post 16 Jun 2010, 17:11
Post #352

Membru incepator

referitor la xenoane, daca ai avea si tu sunt convins ca le ai venera...
Nici un bec nu v a fi bun daca dupa montaj nu se face si reglajul la service !

Nu vreau sa intru in polemica cu tine dar se pare ca nu ai intels nimic.Sa venerezi tu xenoanele cat vrei ca pe mine nu ma tenteaza,doar daca am far cu lupa ,atunci mai zic.
Apropo ,uita-te la avatar daca crezi ca nu bat bine wink.gif

--------------------
Dacia Solenza 2004 - BXXXXX
+
ovidiu87
post 16 Jun 2010, 21:15
Post #353

Membru autentic

ok.par in regula, ce sa zic. si culoarea e ca a xenonului, chiar misto.

--------------------
+
DjAngelvsSatan
post 20 Jul 2010, 11:50
Post #354

Love Solenza

From: Militari, Bucuresti

Super afacere cu xenon...le am de 1 an si sunt foarte multumit (acum vad si noaptea biggrin.gif )...sunt de la Directed de 6000k si am dat 150 euro atunci....sunt bixenon si au un singur filament (pt cine nu stie) ...becurile fiind acoperite de o tabla argintata cu o gaura in dreptul filamentului, iar cand se muta de pe o faza pe alta au un motoras magnetic si muta tabla cu gaura mai in fata sau mai in spate pt a schimba fluxul de lumina.....

--------------------
Dacia Solenza Scala 2004 1.4 MPI - B 35 WOP
+
abc
post 21 Jul 2010, 09:24
Post #355

old school kid

^ tu stai pe langa mine, teatrul masca.tongue.gif...felicitari pentru masina...imi place ce i-ai facut..

This post has been edited by abc: 21 Jul 2010, 09:25

--------------------
solenza scala 2003
+
DjAngelvsSatan
post 21 Jul 2010, 10:10
Post #356

Love Solenza

From: Militari, Bucuresti

mersi frumos...n-am reusit sa-i fac tot ce mi-am dorit (no money)... io nu ti-am observat masina pe acolo...da' daca zici ca stai pe langa mine, putem lua legatura sa ne mai sfatuim intre noi sau sa ne laudam biggrin.gif cu ce ne-am mai facut....

--------------------
Dacia Solenza Scala 2004 1.4 MPI - B 35 WOP
+
marius80_eugen
post 27 Jul 2010, 11:52
Post #357

Membru autentic

QUOTE(Iulikk @ 14 Jun 2010, 17:37)
Orice ati zice, eu vad zilnic in Mangalia o gramada de masini cu "csenon" pe far cu striatii (in unele cazuri si fara striatii) care ma orbesc de ma iau dracii wink.gif . Oricum, am reglate XtremPower-urile din far in asa fel incat daca le ridic la maxim din rotita si dau faza lunga, sa lumineze exact pe fat(z)a conducatorului din sens opus  happy.gif .
*

Farurile tale pur si simplu nu sunt reglate , pentru ca , daca ar fi , nu ai putea sa "lumineze exact pe fata conducatorului din sens opus" . Odata reglatat prost farul , indiferent ca este faza scurta sau lunga ele tot prost bat .
Decat niste halogenuri prost reglate mai bine xenoane reglate in service si lasate putin mai jos .

QUOTE(Iulikk @ 14 Jun 2010, 20:11)
Daca o luam asa, pot intra si eu in el pentru ca "m-a" orbit. Macar eu merg "legal". Xenonul adevarat se pune doar in far cu lupa si pe masini care sunt dotate corespunzator cu spalator de far si autoleveling. Restul sunt mofturi. Nu ma luati cu fraze de genu "nu se vede soseaua, nu lumineaza bine"; eu de cand am XP-urile dau faza lunga doar la melteni si cand fac flash wink.gif . In rest faza scurta si vad extrem de bine fara sa deranjez pe nimeni.
*

Daca ai merge noaptea ai sa observi ca sunt mai multi cu halogenuri prost reglate decat xenon-uri after-market care bat prin copaci ! La cei cu faruri prost reglate poti sa bagi si toate SUV-urile de fite care lumineaza prin ceafa conducatorului din fata sau direct in oglinzi . Astia si daca nu au facut modificari sunt prea nesimtiti ca sa reactioneze si daca ii lasi sa te depaseasca si apoi dai flash-uri . In aceeasi categorie poti sa bagi si loganistii cu proiectoare aprinse degeaba , chiar si ziua prin localitate .

Iulikk - tu judeci pe toti de parca iti vor raul , de parca toti idiotii chiar isi dau seama ca te orbesc pe tine si special fac asta , de parca toate soferitele idioate cu Matiz-uri cu farurile prin copaci isi dau seama ca au farurile prost reglate sau bosorogii cu Loganuri stiu ca au farul din stanga mai ridicat decat cel din dreapta , desi ar fi trebuit sa fie invers . Una este sa te apuci sa dai flash-uri si sa-i injuri in sinea ta si alta e sa spui ca ai farurile reglate incat sa-i orbesti cu faza lunga pe cei de pe contrasens .
Te-ai gandit ca poate unii si-au pus xenoane tocmai pentru a vedea drumul mai bine si sa nu mai fie orbiti de ceilalti ? Eu am facut Buc- GR cam un an in fiecare saptamana si sunt convins ca multi inca fac acest drum si mai multi idioti cu BMW-uri sau alte rable de la bulgari cu xenoane pe ele nu am vazut nicaieri , nici macar in CT . Daca vei merge si tu pe acolo , vei fi mult mai linistit in alte parti ale tarii , stiind ca se poate si mai rau .

sharkky - felicitari pentru noua realizare , dar crede-ma ca NU se merita sa pierzi timpul incercand sa convingi pe altii de genul Iulikk , ca tu esti de fapt baiat bun si mergi cu ele reglate . Si pe alte forumuri toti au aceeasi mentalitate . Daca nu ai masina care sa nu se numeasca Dacia , nici nu meriti sa mergi pe strada si nu cumva sa-ti permiti sa ai ceva la masina mai bun decat al altora .

In realitate toti am putea sa mergem pe strada cu doua lanterne de bicicleta puse in locul farurilor si am vedea foarte bine totul , DAR daca o singura masina vine cu faruri ami puternice , este normal ca noi sa nu mai vedem nimic de acele lanterne . Minimul necesar de lumina dat de masina este cu mult mai mic decat cele care el avem , dar cat timp de pe contrasens vor fi faruri reglate prost si masini foarte inalte si tiruri si multi idioti , normal ca nu poti sta linistit in banca ta cu lumanarile din fabrica , care oricum in maxim 2 ani sunt deja galbene si slabe .

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
Iulikk
post 27 Jul 2010, 13:44
Post #358

Fost Membru Solenzar

Nu or fi farurile mele reglate, dar sa muara Cici balerina daca primesc noaptea vre-un flash wink.gif si crede-ma... ca am condus noaptea destul de mult, pe cand la xenon, oricat de jos ar fi lumina, ele tot aiurea bat pentru ca lumina are alta traiectorie in far.

Te-ai gandit ca poate unii si-au pus xenoane tocmai pentru a vedea drumul mai bine si sa nu mai fie orbiti de ceilalti ?

Ceea ce au facut ei este ilegal. Uite ca sunt si masini (cu far cu lupa, bineinteles) care au csenon, vad bine si nu orbesc pe cei din jur.
Si daca imi pun xenon... de ce nu voi mai fi orbit de restul?

--------------------
+
marius80_eugen
post 27 Jul 2010, 22:10
Post #359

Membru autentic

1. Impresia de "deranjat de xenon , indiferent cat de jos bate este din faptul ca este MULT mai puternic si la tine nu trebuei sa ajunga exact partea focalizata , ci este de ajuns sa-l vezi din partea de langa fascicul , ca tot te deranjeaza puterea luminoasa .
- daca ai sa vezi o SLZ cu xenon de 50 - 55 W ais a vezi ca este si mai deranjant , pentru ca pur si simplu oglinda farului nu mai este capabila sa focalizeze corect toata puterea luminoasa si se va vedea in poze exact ca in acele poze la perete , cand ai impresia ca la halogen este focalizat , iar la xenon in centru bate aiurea . In realitate , daca foloseai un filtru ND 2 sau 4 pe camera foto , ti-ar fi aparut la fel focalizata lumina , doar ca era mult mai alba decat la halogen .

2. toti care au pus Xenon pe dacii , sunt constienti ca este ilegal si se risca la amenzi , mai ales daca au folosit lumina >=6000 K . Sincer eu sunt mai enervat de o lumina albastra decat de un far prost reglat , desi in cele mai multe cazuri cand vezi albastrele , sunt si prost reglate .
- am intalnit si persoane care au spus ca lumina mai puternica i-a salvat de la multe gropi luate noaptea , de la biciclisti si carute nesemnalizate noaptea si multe alte probleme , astfel incat unii au spus ca si daca si-ar lua o amenda , cel putin stiu ca au scapat de multe alte belele . Stiu ca asta este partea "pozitiva" a xenoanelor si ca multi sunt contra , dar de ce sa nu prezint si partea asta ca tot imi iau procent la promovarea xenoanelor pe forum radmasa.gif
3. nici o Dacie nu are lupa si nici altceva care sa faca Xenon-ul legal , deci toti de pe acest forum cu xenon sau cu gandul de a pune sunt in ilegalitate .
- daca Dacia ar fi scos pe piata si faruri care sa permita montarea de xenon in ele si spalator si restul ... sunt sigur ca cel putin jumate de aici schimbam farurile si rezolvam problema , pana atunci tragem cum putem de "cazane" si cu asta basta .
4. fenomenul de "orbire" se intampla de cele mai multe ori ca dupa ce lumina celui din fata ti-a itnrat in ochi , pur si simplu lumina data de farurile tale nu te ajuta sa mai vezi nimic in fata , iar daca ai si tu nsite faruri decente , cel putin in cele 3-5 secunde pana iti revii , vezi minimul de care ai nevoie . Pana se intampla acea orbire ai la dispozitie multe secunde pentru a observa cum este de fapt drumul in fata si a lua anumite masuri , inclusiv flash-uri sau altele ...
- din toate accidentele de la TV nu aud decat de gropi , pierderea controlului in curba cu carosabil umed , intrare neregulamentara in depasiri si apoi accident frontal / rasturnari ... Nu spun ca nu se intampla si nici nu vreau sa aud ca imi doreste nu stiu cine sa o ptesc si eu sa vad cum este , pentru ca va asigur ca o patesc in continuare , dar asta nu inseamna ca nu poti evita astfel de situatii .
Deja faza asta cu orbirea parca este un disc stricat de care cam toti se satura . Deja nu mai deranjeaza idiotii care folosesc proiectoarele si ziua si noaptea , ci doar cei cu xenon , desi sunt cu mult mai putini decat cei cu halogen prost reglat . La doi prieteni care au unul DSN si unul Logan si a trebuit sa se schimbe farurile si alte cateva repete , nu s-a reglat la NICI unul farurile si la iesirea din service cu masina "reparata" farul cu pricina batea prin copaci .
- principalul sfat care trebuie inteles in problema farurilor este cel de REGLARE de faruri , indiferent ce becuri ai pus . Niste becuri decente costa cam 100 ron , un kit bixenon cam 3,5 mil , asa ca 20-30 ron manopera de reglat farurile nu va gaureste buzunarele !
- asa cum va schimbati uleiul si celelalte consumabile , asa trebuie sa reglati farurile cam o data pe an sau cel putin cand schimbati becurile . O deviatie de 2-3' se cunoaste imediat !

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
marius87
post 30 Aug 2010, 09:07
Post #360

Membru incepator

Salut,
Am si eu o problema, mi-am montat xenon pe slz iar knd vreau sa dau flash se muta pe faza lunga, aveti idee ce se poate face?

--------------------
Dacia Solenza 2004 scala
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Conform legislatiei, o instalatie xenon nu poate fi omologata daca nu are autoreglaj si spalator de faruri. Cum nu poate fi omologata, este ilegala. In cel mai bun caz ar putea fi omologate TUV sau/si E11, dar cum aceste doua omologari din urma nu sunt recunoscute de organele abilitate din Romania, in speta RAR (registrul auto roman), se considera ca fiind ilegale orice instalatii neomologate rar.

Daca un astfel de sistem de iluminare nu face parte din dotarea "din fabrica" a unui autovehicul, atunci el trebuie omologat dupa montarea sa (daca se citeste codul rutier, se va vedea ca se retine talonul autovehicului in cazul existentei modificarilor neomologate la sistemul de iluminare). Cum aceasta omologare nu poate fi realizata, datorita motivelor de mai sus, ramane sa circuli "la noroc", politia putand salta talonul.

Omologarea echipamentului e una, si montarea sa pe un autovehicul care nu indeplineste conditiile necesare, e cu totul altceva. Daca ar fi puse pe o masina care are deja spalator de faruri si auto-leveling, nu ar incalca nici o lege. Dar situatia de fata e cu totul alta, si o stiti foarte bine.

Iata mai jos un extras din codul rutier.

Art.101. - (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a III-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice:
10. montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate;

--------------------
19 Pages « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 09:13
Forum Renault