Zgomote si scartaieli Logan
![]() ![]() ![]() |
Zgomote si scartaieli Logan
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
tzeegunoo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 19 December 08 From: navodari ![]() |
In cazul asta ar trebui sa evit sa circul cu masina, din motive de siguranta? Ca "meseriasul" m-a asigurat ca se poate, neexistand posibilitatea sa cedeze ceva la directie.
(Sunt sigur ca cel de acolo a zis de caseta ca trebuie schimbata -din cauza troncanelilor pe drumuri pietruite si mai ales in viraj-.A mentionat si pretul de 2500 de lei al piesei.) O sa mai merg si la cei din cta sa vad ce zic. This post has been edited by tzeegunoo: 6 Sep 2009, 18:48 |
--------------------
dacia
logan
2008 laureate ph2
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
QUOTE(klax @ 28 Aug 2009, 19:21) Vin si eu cu o intrebare poate stie cineva: Cand virez maxim dreapta si plec de pe loc se aude un poc ca si cum ar agata ceva si scapa ca un arc care scapa. Se aude o singura data, apoi daca opresc si plec de pe loc nu se mai aude. Trebuie sa virez stanga si apoi iar dreapta ca sa se auda iar la plecarea de pe loc. Nu e ceva foarte deranjant, dar e ciudat si as vrea sa il rezolv cat mai repede ca mai am garantie inca. Astept pareri sau poate a mai intalnit cineva. klax,aceia-si problema o am si eu de aproape 2 ani si nu am descoperit de unde provine zgomotul |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Un zgomot enervant de care nu pot să scap: se aude din zona centrală a bordului și se aseamănă cu zgomotul unei tije metalice care intră în rezonanță. Se manifestă cu precădere în momentul în frână de motor sau atunci când scade turația.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Solidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
Am acelas zgomot metalic de undeva din fata volanului, enervant la subturarea motorului. Am dat vina pe ceasuri dar se pare ca nu e asta. Are idee cineva ce poate fi? E enervant rau, la mine persista de 20.000 km. Cei din service s-au ferit sa desfaca bordul.
|
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
- AG-xx-xxx
|
|
Lostboy |
![]()
|
Am desfacut ceasurile, am pus banda profil D, am legat (cu toate că nu era nevoie) cablurile mai ...strâns, cochilia de deasupra ceasurilor a primit acelasi tratament ci banda profil D, cochilia de la volan la fel+lipită pâslă pe pereții interiori....tot face.
Inițial am crezut că este de la sania în care vine montat cd-player-ul (cd player lg). Am scos sania aia și tot se aude. This post has been edited by Lostboy: 7 Sep 2009, 10:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Parerea mea ca orce ai incerca sa faci sa nu mai ai greierasi in masina pe drum pietruit tot se aud zgomote din bord,vibreaza plasticaraia
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 6 March 06 ![]() |
Salut,
am o mica problema de curand a aparut un sunet foarte ciudat , eu zic ca ii undeva in bord (in zona airbag-ului) un sunet ascutit ca si cum lovesti doua sarme. Ciudat ii ca apare doar cand sunt denivelarie mici pe sosea , cand sunt gropi sau drumu ii mai rau nu se aude nimic. Sunetul se aude 4-5 secunde se opreste ... apoi dupa cativa km revine si tot asa. La service nu stiu ce sa le spun , daca zice "nea Costel" sa mergem in probe parca vad ca nu se aude nimic. Oare de la ce ar putea sa fie ? daca stie cineva macar daca ma duc la service sa ii pot spune de la ce ar fisau ce sa desafaca pe acolo |
--------------------
dacia
Logan Prestigios 1.6 16v - FURIA GRI -
2007
- cj55DFG
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
face motoru un zgomor,parca o rezonanta ciudata pe la 1500 de rotatii pe minut...inainte nu facea....
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
gimy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 10 May 07 From: Focsani ![]() |
si eu aveam un zgomot suparator in zona airbag-ului..un an m-am chinuit sa identific sursa pana cand intr-o zi m-am apucat sa dau jos plasticul de pe stalpii fata si sa iau toate suruburile cu care este prins bordul la strans..stupoare..cred ca daca mai mergeam putin ma trezeam cu el in brate..toate ..dar toate suruburile abia se mai tineau..m-am apucat sa strang foarte bine cu un torx 20 si surpriza..liniste totala in masina..asa ca incercati..nu se stie.
This post has been edited by gimy: 2 Oct 2009, 17:58 |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate, 1,4 mpi
|
|
XanRO |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Aveam un zgomot metalic in partea din stanga doar dupa 100Km/h.
Cauza: la aripa stg nu a fost prins un surub dupa revopsire. S-a remediat asta plus curatat contacti tripla spate din partea casei in service autorizat Dacia, cand am fost chemat pentru ceruire. Se pare ca suntem pe drumul cel bun ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
2006
- B-XX-XXX
|
|
rayn3 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 3 May 07 ![]() |
Sa'tare. Cu siguranta s-a mai intrebat si cu siguranta multi dintre voi au avut sau poate au problema mea. Se refera la scartaiturile din stalpi sau asa cred ca din stalpi se aud. Poate din usile din spate, dar asa ar trebui sa se auda si la cele din fata, ceea ce pana acum stau bine. Mentionez ca am un Logan 1,6 ABS Plus din iunie 2007. Recent m-am mutat in Lugoj. Pe aici ii plin inca de drumuri din piatra cubica si de o sapt de cand sunt aici simt c-o iau razna cand merg pe drumurile astea, doar cu 25-30KM/h. N-ar fi problema ca merg asa incet, dar ma exaspereaza scartaiturile alea din stalpi. In rest, n-am probleme cu ea cu suspensiile sau altele, am fost cu ea la revizie anu asta in iunie, deci ii OK. Ce as putea face sa scap de zgomotele astea sau macar sa le mai reduc.....as putea sa le fac eu sau sa merg la o reprezentanta dacia. Sunt dispus sa dau cat de multi bani, doar sa fie liniste. Ideea este ca 5 sapt am fost plecat in Ger si am lasat masina la fratele, care sincer sa fiu este singura pers pe mana caruia mi-as lasa masina, fiindca stiu ca are grija de ea. Parca inainte de as da-o, nu scartia asa tare, nus.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/1.6 MPI
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(XanRO @ 4 Oct 2009, 08:20) Revino-ti frate! Ai luat spaga de le faci reclama? @rayn3, posibil sa nu scartaie in stalpi ci sa scartaie bucsa aia nenorocita care e pusa pe cuiul de inchidere montat pe stalp. Am aceasi problema cu usa dreapta fata, problema tratata din cand in cand cu praf de grafit. Cand se scutura, aplic iar un tratament si tot asa. La mine are efecte imediate si garantate. Trebuie sa refac operatia deoarece zgomotul a reaparut. Cauta cateva pagini mai in spate si o sa gasesti o poza cu praful respectiv. Respecte! PS: ziceai ceva de niste bani? :-p This post has been edited by Lord Hades: 4 Oct 2009, 20:03 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Baga burete in stilpi si fa ce a zis si Lord Hades.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
tzeegunoo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 19 December 08 From: navodari ![]() |
QUOTE(vic24 @ 9 Aug 2009, 20:02) Dar, daca vreunul trece pe tronsonul mentionat (fetesti-drajna) si simte onduleurile, poate scrie pe aici, sa nu raman cu impresia ca sunt eu sony. Am fost eu zilele astea pe A2 si imi dardaia la 135-140 , in acelasi timp directia fiind mai inexacta. Pana la viteza asta nimic, mai mult de atat nu am calcat-o. Am simtit asta pe toata lungimea autostrazii, nu numai pe portiunea mentionata de tine. Pe alte sosele nu am mai mers cu viteza asta ca sa pot face o comparatie. |
--------------------
dacia
logan
2008 laureate ph2
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
echilibreaza rotile.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
gimy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 10 May 07 From: Focsani ![]() |
scartaiturile din stalpi nu sunt neaparat de acolo..e posibil sa se auda cum freaca chederul pe cantul usii deoarece acestea nu se inchid perfect..daca apesi pe ele din afara cand sunt inchise veti vedea ca au o miscare spre interior..de acolo zgomotul..si vedeti daca pe ploaie sau cand sint ude chederele se aude la fel
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate, 1,4 mpi
|
|
bobo77 |
![]()
|
Cum dracu bre nu se inchid perfect, atunci intra vint si apa...bine sa zicem ca este cum zici tu care este solutia ta?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
imi fac mea culpa....n-am citit cele 80 de pagini asa ca cer si eu rezolvare pentru a scapa de scartaitul scaunului soferului. ma scoate din minti...cum ma misc putin scartie ca toti dracii.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
GBi |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
QUOTE(gimy @ 13 Oct 2009, 10:51) scartaiturile din stalpi nu sunt neaparat de acolo..e posibil sa se auda cum freaca chederul pe cantul usii deoarece acestea nu se inchid perfect..daca apesi pe ele din afara cand sunt inchise veti vedea ca au o miscare spre interior..de acolo zgomotul..si vedeti daca pe ploaie sau cand sint ude chederele se aude la fel la mine se inchid bine usile spate, problema e de la chedere care nu stiu daca freaca pe cadru usii sau pe partea lor interioara unde au acele "gaurele", nu stiu cu ce sa mai dau pe ele ![]() Ps: zgomotul dispare numai cand spal masina sau ploua si se uda chederele, in rest la cea mai mica denivelare, cand caroseia lucreaza scartaie ambele usi spate de mama mama ![]() Help!!! |
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
adrloc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 21 March 05 ![]() |
and iau viraj scartaie directia de parca ar freca plastic pe metal. am bagat wd 40 pste tot pe la directie dar tot asa face. directia merge bine nu sunt probleme dar ce ar putea fi?
|
--------------------
dacia logan
1.4 mpi preference
- B 43 ***
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Lostboy |
![]()
|
Dar nici mare tehnologie....
|
--------------------
.
.
.
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta asa e. Am vazut in service cum se desface.
Eu unul nu m-as baga sa il desfac. Tehnologia lui e prea complicata pentru mine. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
o scot eu la cap cu el...doar nu o fi mai destept un scaun decat mine!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
bobo77 |
![]()
|
Sa ai niste pansamente la indemina ca o sa ai nevoie dupa desfacerea celor inele care tin tapiteria de scaun
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
gimy |
![]()
|
o solutie ar fi inlocuirea acelui teflon sau ce o fi de pe cui ..cu un inel mai gros..si daca se poate sa fie metalic.. ptr a tine usa cat mai fixa fara a mai avea posibilitatea sa se frece de cheder
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate, 1,4 mpi
|
|
bobo77 |
![]()
|
La ph2 odata cu inlocuirea acelor cuie cu bucsa de telon sau plastic ce naiba este, zgomotele au disparut, problema este ca pe noile cuie raman santuri de la inchiderea si deschiderea usilor si nu stiu cit va afecta in timp aceasta treaba...dar este clar zgomotele nu mai sunt ca la ph1.Schimba cuiele decit sa faci alte bucsi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
dagatuning |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 October 09 ![]() |
Salut ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi explice de ce scartie bordu???si ce pot sa ii fac
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laoreate
|
|
Android007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 October 09 ![]() |
am shi eu o problema ... imi bate ceva la ambele roti dar numai la drum drept shi in denivelari mici...pls help
|
--------------------
Dacia Logan
Dacia Logan
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:07 |