Logan pe GPL
![]() ![]() ![]() |
Logan pe GPL
rogilg |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 27 July 04 From: Aiud, ALBA ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
- AB-05-FBZ
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, in loc de scaun la sofer
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci te rog nu le da astfel de idei...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca exista interes se putea modifica ''fundul'' portbagajului sa incapa o butelie cilindrica mica de 20-30 litri si o rezerva deasemenea de dimensiuni reduse.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Nu am vazut in poze pe unde e alimentarea??? unde au pus-o ii cred in stare s-o puna in oglinda...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Au pus-o in topedo. Vezi ca este o poza mai sus.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Alimentarea este langa busonul de la benzina, acoperita de clapita, foarte ok ascunsa. Nu-s mare expert in sisteme GPL si n-am stiut ce sa pozez atunci.
Mai e o chestie interesanta, conductele de la dracia aia ies din portbagaj prin carena rotii stanga spate, si sunt acoperite frumos cu o chestie de plastic... arata foarte ok. Pe dedesupt nu stiu cum e, ca n-am vrut sa-mi murdaresc hainele. Mie-mi place sistemul, cu exceptia balariei aleia de pe bord. Mai bine o montau pe suportul ala de la schimbator, arata mult mai bine acolo (cum am vazut niscaiva poze mai inainte). Si mai bine era sa foloseasca indicatorul de pe bord, dar banuiesc ca ceva circuite nu-s gata prin electronica bordului si d-aia au apelat la porcaria aia. Nu ma astept sa o folosesca pentru mult timp, altfel nu vad sensul indicatorului de pe bord. Partea din portbagaj, traseul (ce am vazut din el) si partea de la motor is foarte frumos lucrate, cel putin la nivel estetic. Nu stiu cum merge, ca astea de le-am vazut eu erau abia coborate de pe platforma si nu aveau gaz in ele. <span class='edit'>6 Jun 2007, 17:30:</span> QUOTE(adiya @ 6 Jun 2007, 14:48) Daca exista interes se putea modifica ''fundul'' portbagajului sa incapa o butelie cilindrica mica de 20-30 litri si o rezerva deasemenea de dimensiuni reduse. Nu cred ca cineva care isi cumpara o masina pe GPL e interesat de un rezervor mic de gaz. Mai degraba cred ca ar fi interesat de un rezervor mai mic de benzina (gen 10-15l) This post has been edited by cosmin_m: 6 Jun 2007, 17:34 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa este. Cel de benzina mutat (evantual si micsorat) si cel de gaz in locul celui de benzina. Solutii erau. Trebuia, dupa cum am mai zis, doar interes.
This post has been edited by adiya: 6 Jun 2007, 18:45 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
loganu` oricum era un tanc, acum poarta si bomba in el
![]() in alta ordine de iedei abia astept sa vad instalatia asta GPL, sper sa o vad cu ocazia reviziei de 15 000 la care sunt programat saptamana viitoare |
--------------------
/
/
/
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu zic sa asteptati pana duminica sa aflati de pe nationalcarbotv informatii despre Loganu pe gpl. Ca a fost si dobitocul ala de Heimann la lansare.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Eu am o boala pe MCV , asa ca MCV cu GPL apare? Cred ca m-ar tenta unul dar sunt curios unde pune butelia...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
pai tot acolo probabil ... in locul rotii de rezerva ... insa poate o sa protejeze rezervorul cu ceva. E imposibil zic eu sa il puna in portbagaj ca mai ales versiunea de 7 locuri nu prea are, apoi ar afecta modularitatea.
|
--------------------
------
------
------
|
|
sonykel |
![]()
|
Bun si roata de rezerva? o pun pe usiile din spate ca la jeep-ane???
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
...nu ca n-ar fi loc pe portbagaj...
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
sebip82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 25 May 07 ![]() |
ma bate gandul sa imi achizitionez un logan pe gpl (laureate) dar nu am vazut pe niciunde in specificatiile tehnice un consum(urban, extern, mediu). in alta ordine de idei as vrea airbaguri laterale dar am inteles ca acestea sunt disponibile doar pt abs plus. se pot monta si pe logan gpl daca alegi abs?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate GPL 1.4
-
|
|
Fisicooo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 20 March 06 From: Constanta ![]() |
urban 9,8 l,extern 6,5 l, mediu 7,5 l pe GPL.Ce consider eu suspect e ca nu acorda garantie extinsa la 3 ani pentru Logan GPL oare de ce?
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
2006, laureate
- CT-02-SEY
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu chiar m-am intrebat mai in urma de garantia extinsa. Ca nici un producator/montator de gpl nu da garantie 3 ani ...
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=887246 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi din cauza ca e o chestie relativ noua si nu se cunoaste fiabilitatea in timp. Poate peste 2 ani, daca totul este ok, or sa faca si chestia asta...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Poate s-au gândit că cine cumpără pe GPL nu are bani de aruncat aiurea și de asta au pus pe GPL numai cel mai ieftin motor și fără garanție extinsă...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
alexmirea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 June 07 ![]() |
Nu stiu cum se comporta instalatiile GPL pe injectie, dar va pot spune ca la berlina mea (model cu carburator) am deja 90.000km si nu i-am umblat la motor, decat tachetii mi i-a reglat de cateva ori mecanicul, operatie deloc costisitoare. Nu am mai avut probleme cu infundatul jiglerelor sau alte filtre. Folosesc GPL de cativa ani si parerea mea e ca se merita. Intr-adevar un inconvenient e demarajul mai slab dar nu stiu cati sunt interesati sa participe la raliu cu o masina pe gaz. Dupa calcul aproximativ la 90.000km parcursi am economisit, tinand cont de diferenta de cost si consum, in jur de 90mil lei.
![]() |
--------------------
Nissan
Tiida
2007
|
|
MDI_TM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 18 September 05 ![]() |
QUOTE(sebip82 @ 8 Jun 2007, 10:33) ma bate gandul sa imi achizitionez un logan pe gpl (laureate) dar nu am vazut pe niciunde in specificatiile tehnice un consum(urban, extern, mediu).... UIte am gasit un link pentru cei interesati specificatii tehnice LOGAN GPL www.dacia.ro - documente in format PDF This post has been edited by MDI_TM: 9 Jun 2007, 23:14 Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Prestige
2007 1.6 16v
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
QUOTE(sonykel @ 7 Jun 2007, 12:15) Nu, o pun in geanta aia ![]() This post has been edited by minny: 10 Jun 2007, 00:42 |
--------------------
------
------
------
|
|
zmouzy lucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 27 May 07 ![]() |
Daca utilizati benzina, pentru un consum mediu de 9 litri/100 km, cheltuiti suma de 3.006.000 lei la fiecare 1.000 km parcursi;
Daca utilizati GPL, pentru un consum mediu de 10 litri/100 km, cheltuiti suma de 1.650.000 lei la fiecare 1.000 km parcursi; Concluzie : La fiecare 1.000 km parcursi ECONOMISITI 1.3560.000 lei, sau Amortizati investitia dupa aproximativ 12.000 km, sau Cu aceleasi consumuri financiare ca in cazul benzinei, puteti efectua un numar de kilometri de 2 ori mai mare 10 Jun 2007, 01:27: Toate instalatiile nu sunt motate in fabrica fratilor dupa ce sunt scoase pe poarta fabrici se duc aici RO GROUP INTERNATIONAL este Importator Exclusiv pentru Romania al instalatiilor alimentare produse de LANDI RENZO Aceasta instalatie are toate omologarile cerute de legislatia romaneasca. Motivele pentru care Ro Group International a ales sa colaboreze in acest domeniu cu LANDI RENZO S.p.A. sunt urmatoarele : LANDI RENZO S.p.A. este un producator italian cu traditie (1954) care beneficiaza de o recunoastere internationala ca novator in domeniul GPL; LANDI RENZO S.p.A. operează pe cinci continente cu numeroase reprezentanțe, dealeri autorizați și centre de asistență tehnica, este un producator puternic, cu doua capacitati de productie in Europa si una in Asia si cu un puternic centru de cercetare in OlandaEste singurul producator care vinde produsele sale pe toate continentele, printre putinii acceptati pe piata nord-americana (SUA, Canada); 10 Jun 2007, 01:42: Si inca ceva ce va intereseaza dacia nu acorda garantie extinsa pt loagan gpl pt ca firma landi renzo nu ofera dacat 1 an jum. garantie pe instal.Plus de asta eu am gaz de 2 ani pe logan si nu va zic cate probleme am avut cu rampele de gaz cred ca ar trebui sa ma angajez la dacia la cate stiu despre prostia asta de instalatie de voie de nevoie This post has been edited by zmouzy lucian: 10 Jun 2007, 01:42 |
--------------------
dacia
solenza&logan1.6
2004&2006 laureat
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
am vazut emisiunea lu heiman, loganul alimentat (si) cu GPL e ok, ingrijit lucrat cu solutii tehnice bune
in sfarsit a fost reprezentata (in cadrul emisiunii) dacia de un om pregatit si cu un discurs inteligibil...pacat ca strica heiman decorul cu prezenta sa |
--------------------
/
/
/
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
Garantie pt GPL e mai greu de oferit pe 3 ani. Se pot intampla multe in trei ani pe gaz...Eu am vazut multe Loganuri taxi (Arad) cu ralanti neregulat. Cat o fi de noua instalatia, se stie ca gazul este un combustibil mai uscat decat benzina. Sunt convins ca in timp, diferenta de fiabilitate a motorului se va face simtita
|
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
stemno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 24 January 07 ![]() |
zmouzy lucian:
si cat costa reparatiile la "rampele" alea? si cat de des se strica? ![]() |
--------------------
dacia
logan
2004, 1.4 mpi
|
|
pork |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 June 07 ![]() |
|
--------------------
renault
clio
2002
- b 02ang
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
matrix_tm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 8 January 07 ![]() |
QUOTE Daca utilizati benzina, pentru un consum mediu de 9 litri/100 km, cheltuiti suma de 3.006.000 lei la fiecare 1.000 km parcursi; Daca utilizati GPL, pentru un consum mediu de 10 litri/100 km, cheltuiti suma de 1.650.000 lei la fiecare 1.000 km parcursi; Benzina la 3,34 RON/l e ok, dar eu nu am mai vazut de mult GPL la 1,65 RON/l.... cel putin in Timisoara. Media e undeva pe la 1.9 RON/l This post has been edited by matrix_tm: 12 Jun 2007, 13:48 |
--------------------
Dacia
Berlina
2007 Laureate 1.5dCi euro4
- Provizoriu
|
|
StefanT |
![]()
|
1,9 ron litrul? In bacau e 1.55 ron / L si in unele locuri 1.6 . . nu am vazut cu pretul ala de care zici tu, si inspre bucuresti ce am vazut nu trecea de 1.65 ron.
EDIT: nu-i corect ce faci tu acolo, umfli pretul gazului si il scazi pe cel al benzinei. La preton aia de 95 e 3.37 litru si la Rompetrol 3.4x aproape 3.5. Hai sa fim corecti ![]() This post has been edited by StefanT: 12 Jun 2007, 13:58 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:31 |