Sfaturi camere foto digitale COMPACTE, care NU sint dSLR
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi camere foto digitale COMPACTE, care NU sint dSLR
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Dupa multe zbateri interioare, zbucium, dureri de cap, teste, analize, drumuri pe la magazine, de 5 zile sunt posesorul (in fine!) unui Olympus SP 560 UZ.
Ulterior a trebuit sa cumpar card XD 2Gb + incarcator + 8 baterii reincarcabile Sanyo + gentuta, adica alti bani-alta distractie ![]() Aparatul e foarte bun. Pozele cu peisaje ies absolut exceptionale in modul MANUAL. Evident are si mod AUTO in care doar apesi pe buton, aparatul regleaza tot, dar parca nu are farmec asa. Zoomul este ZOOOOOOOOOOOOOOOOOM iar stabilizarea eficienta. In rest, cum se intuneca apar limitarile senzorului care sunt normale la un astfel de aparat. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
mi-am luat azi , la oferta , un aparat canon a470 , si o imprimanta foto canon selphycp740 cu 490 de lei.
ce spuneti , merita achizitia , ca eu din cite am gasit pe net , cred ca da. |
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
2002 europa membru cooperant
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Puneți și voi niște poze să vedem cât de bune sunt. Dacă se poate, cropuri la 100%.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Nu am manualul pe CD la un Canon Power Shot A590 IS.
Pe site nu e. Il are cineva? Daca nu, poate face acele poze cu delay? Adica, apas butonul, fug in fata ei si la x secunde declanseaza? daca da, care e procedeul? In Ghidul rapid nu scrie. Multumesc |
--------------------
Opel
Corsa
- xx
2001 Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Se cheamă self-timer și trebuie să fie pe undeva în meniu, caută-l sub denumirea aia. Ai delay de 2 și 10 s, ca mai toate camerele. Unele camere au butonaș separat. Eu am avut A610, dar nu mai știu cum era la Canon.
This post has been edited by ursamajor: 12 Aug 2008, 15:01 Attached thumbnail(s) allroundview.jpg ( Size: 58.1k ) Number of downloads: 141 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu ( la canon A470 ) am delay asa : 1s , 2s , 3s , 4s , 5s , 6s , 7s , 8s , 9s , 10s , 15s , 20s si 30s
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ursamajor |
![]()
|
Era mai bine dacă aveai alt senzor.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(ursamajor @ 12 Aug 2008, 16:26) Nu dadeam 350 ron daca aveam alt senzor ![]() QUOTE(dariusz @ 12 Aug 2008, 21:50) Da , EU sunt foarte multumit de aparat ! Mi se pare ( pt suma asta de bani ) o afacere foarte buna ![]() Ca nu are senzor "ultra-mega-hiper" performant ... asta e ... totusi e low cost ! 12 Aug 2008, 22:48: 2 poze facute de mine azi ![]() NU sunt tablouri ... ghiceste cineva ce anume e in poze ? Mentionez ca e acelasi obiect ... o poza alb-negru si una color ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 12 Aug 2008, 21:48 Attached thumbnail(s) IMG_0858.jpg ( Size: 1018.8k ) Number of downloads: 165 IMG_0860.jpg ( Size: 1.28mb ) Number of downloads: 187 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Radiografie la plamani sau fum de tigara.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(ursamajor @ 12 Aug 2008, 14:56) Se cheamă self-timer și trebuie să fie pe undeva în meniu, caută-l sub denumirea aia. Ai delay de 2 și 10 s, ca mai toate camerele. Unele camere au butonaș separat. Eu am avut A610, dar nu mai știu cum era la Canon. Multumesc, l-am gasit dar nu in meniul ala atasat de tine, acolo chiar nu e nimic de genul (nu-ti reprosez nimic, doamne feri). La mine e in meniul afisabil cu "set", ala de pe marginile stinga si jos, si se numeste "mod drive" (ce denumire aiurea)...are printre setari si semnul ala afisat la tine (ceas-cerc cu C), are 2 si 10 cum spui si apoi un dreptunghi, dreptunghiuri suprapuse. Acele 10 secunde de fapt is vreo 12 sau 13..dar, ma rog, asta e. Multumesc mult. This post has been edited by diaconuliviu: 13 Aug 2008, 06:54 |
--------------------
Opel
Corsa
- xx
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Daca scrie "mod drive", in mod sigur semnele acelea cu dreptunghiul simplu si cele suprapuse reprezinta setarea pentru expunere simpla/multipla. Interesant este ca apare in acelasi submeniu cu timerul.
This post has been edited by xcss: 13 Aug 2008, 09:23 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.710 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa e si la A570-ul meu sau la un A 530. Deci nu e nimic ciudat in asta, asa e meniul de canon.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
xcss |
![]()
|
N-am zis ca e ciudat, ci "interesant"
![]() |
--------------------
-
-
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Cidat e ca pe site nu gasesti manualul .pdf. Iar la sectiunea canon-romania e varza, acolo orice cauti nu gasesti.
|
--------------------
Opel
Corsa
- xx
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Da, multumesc muuuuuuuuuult
|
--------------------
Opel
Corsa
- xx
|
xcss |
![]()
|
Cu placereeeee
![]() |
--------------------
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 12 Aug 2008, 15:44) http://www.usa.canon.com/consumer/controll...wnloadDetailAct |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ursamajor |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 13 Aug 2008, 21:42) Rufele din masina de spalat... Tu ai s-ajungi mare fotograf, cu așa subiecte. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
dariusz |
![]()
|
|
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
|
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Am mai lucrat un pic cu aparatul..si am si rezultate!Atasez doua poze, una cu zoom maxim la 40x si alta cu zoom maxim digital, la 10x.Ambele sunt facute cu ISO 100, macro si stabilizator de imagine activat.pozele sunt facute la eclipsa de Luna de pe 17.08.2008.A treia poza prinde prima faza a eclipsei, la rezolutie maxima, aceleasi setari ale aparatului.Pe monitorul meui de 22" deja poza e pusa ca background si arata superb!
Ce parere aveti? Attached thumbnail(s) zoom_maxim.JPG ( Size: 357.68k ) Number of downloads: 174 10x_optic.JPG ( Size: 101.59k ) Number of downloads: 78 prima_faza_eclipsa.JPG ( Size: 428.45k ) Number of downloads: 191 |
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
ursamajor |
![]()
|
Sunt out of focus. Detalii, ioc!
Oricum, când Luna e la faza plină, nu e așa spectaculoasă, decât dacă faci prin telescop. Trebuie să cauți să surprinzi relieful dat de umbre ca AICI sau AICI. În attachement, se vede că pe Luna plină nu apar detalii spectaculoase. This post has been edited by ursamajor: 19 Aug 2008, 13:39 Attached thumbnail(s) Luna.jpg ( Size: 30.38k ) Number of downloads: 98 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
dacotec |
![]()
|
A doua poza e facuta de tine, cu zoom si atat, fara telescop?E clar ca la tine sunt detaliile mai clare, eu sunt insa suficient de multumit pana acum.
|
--------------------
citroen/Dacia
2004
|
|
ursamajor |
![]()
|
Nu, nu sunt făcute cu telescopul. am o lunetă dar nu pot adapta camera. Acelea sunt făcute toate cu Fuji 6500, la 300 mm focală echivalentă.
Aaa, era să uit: vezi că timpul de expunere e prea lung, mai micșorează-l. This post has been edited by ursamajor: 19 Aug 2008, 15:12 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
dacotec |
![]()
|
Pai si la cat sa setez timpul de expunere?E clar ca nu voi obtine poze ca ale tale dar sunt curios care sunt limitele aparatuluii
|
--------------------
citroen/Dacia
2004
|
|
ursamajor |
![]()
|
Ba vei obține, dacă mă asculți. Ți-am spus mai înainte să alegi timpi de expunere de 1/400 - 1/125 s, la ISO 100, cu diafragma in jur de 4. Experimentează și tu, n-am de unde să știu care e timpul ideal pentru aparatul tău. Oricum, intervalul ăla e.
Dacă nu reușești să faci focusul corect, fă-l manual la infinit (eu pot asta destul de simplu). Adică, trec aparatul pe modul Fireworks, apoi focusul pe Manual, după care din rozetă schimb modul pe Manual, făcând setările DOAR la timp și diafragmă. La focus nu mai umblu că e deja la infinit. Asta ține de cât de bine îți cunoști aparatul, sunt mici șmecherii caracteristice fiecărui aparat. Nu știu dacă la al tău merge așa, dar e o idee. |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
dacotec |
![]()
|
Eu nu cunosc arta fotografica la fel de bine ca tine...pana fac setarile indicate de tine cred ca prind deja rasaritul
![]() |
--------------------
citroen/Dacia
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:28 |