Euro in crestere
![]() ![]() ![]() |
Euro in crestere
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmmm, poate se ofera altcineva voluntar...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
daca se referea la mine....domnul klaus
se inseala...vor mai trece 10 ani pina cind institutia va considera internetul necesar sa -l introduca...pina atunci ne luptam cu clasificatele personal intru intotdeauna pe net de acasa...adica din timpul meu liber si asta se poate observa din orele la care postez....niciodata de la serviciu cit despre delatiune....hahaha....numai de bine daca m-am victimizat degeaba ![]() ma puteti oare ierta vreodata? ![]() 1 EUR = 3.2599 RON +0.0075 RON se pare ca asistam la un echilibru This post has been edited by FireChief: 24 Aug 2007, 15:00 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
in fostul MAI actual MIRA din cate stiu eu pe partea militara sunt interzise comunicatiile de serviciu (date interne) cu ajutorul internetului sau pin radio. asa ca si internetul nu este lasat la mana angajatilor decat ca suport de informare (si aia anumite persoane) dar nu de comunicare cu exceptia relatiilor cu publiclul, presa etc.
asa ca nu o sa si puna tot omul sapca in cui si mainile pe forumuri de la birouri. ce e nasol ca dolarul tot nu tine pasul cu euro ... fata de leu! |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 24 Aug 2007, 15:56) Nu ma insel pentru ca nu ma refeream la tine ![]() Pe topicul asta altcineva dadea cu stinghia pe gard. Legat de delatiune... pacat ca de data asta lumea nu a apelat la citirea intelesurilor (la plural, ca sa nu existe dubii, ca poate iar se citeste doar prima fraza) din dex online. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
era o figura de stil metaforica,un fel de chintesenta redundanta a ideilor ce inculca , irefutabil as zice,un stil
![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 25 Aug 2007, 07:20 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
FireChief |
![]()
|
1 EUR = 3.2492 RON -0.0107 RON
scade in continuare ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
si dolarul :-(
EURO 32492 -107 USD 23787 -195 EURO/USD 1.366 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Pentru cel ce ma intreba ce fel de economie politica am invatat , cea care se facea in liceu in 1973 si in facultate in 1978 . Dca scoteai din ea invataturile lui nea ' Nicu de la Congresul nu stiu care al PCR , ramanea economia politica si atat . Trebuia sa stii sa citesti .
Cred ca euro o sa mai cresca pana pe la 3,35 , poate mai scade la iarna... Deocamdata sunt fericit , am credit in lei , iar masina am achizitionat-o acum o luna cand euro era 3,12 ... La 18000 euroi , deja mi-am scos taxa de prima inmatriculare din diferenta de curs ! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
FireChief |
![]()
|
iar a luat-o europeanul in sus
![]() 1 EUR = 3.2719 RON +0.0124 RON |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E relativ bine, Am de încasat niște euroi.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FireChief |
![]()
|
Drgos,vesti bune...euro creste in continuare
![]() 1 EUR = 3.2719 RON +0.0124 RON |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Deja e tare, s-a trecut de 3.32 !!! E penurie de Euro....
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
foarte interesanta evolutie, oare de ce a scazut cu o luna in urma (posibil capsunari??) si de ce creste acum?
Si oare cam cum se prevede evolutia ratei de schimb in urmatoarele 2-3 luni?? |
--------------------
-
-
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Pentru altii e Doamne-ajuta sa mai creasca putin, macar 0.3-0.4 lei ![]() Bafta! 6 Sep 2007, 17:18: A scazut, cu 6 lei...... lei vechi ![]() Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 6 Sep 2007, 16:18 |
--------------------
-
-
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Se pare ca se vrea un euro de 3,4 lei. Sa speram totusi ca nu va mai creste.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Am auzit un comentariu cum ca BNR si-a marit rezerva de euro cu vreo 2.5 miliarde. Asa se (mai) poate explica cresterea pretului euro, cerere mare, pretul creste.
Parerea mea e ca daca vorbim pe terman mediu si lung (6 luni - 1 an - 2 ani ) euro va avea o tendinta de scadere. La fel cum are de vreo 3 ani incoace, de la 4,1 Ron acum 3 ani - la 3.3 Ron acum. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
1 EUR = 3.3139 RON +0.0019 RON
se invirte pe la 3,3 ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
guliver |
![]()
|
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
FireChief |
![]()
|
daca eram optimist la un moment dat,acum nu mai sunt
leutul parca face fata din ce in ce mai greu ,asaltului euroiului 1 EUR = 3.3177 RON +0.0038 RON am o vaga banuiala deficitul comercial al romaniei e destul de mare vreo 8 -10 miliarde daca nu ma insel adica importam cu suma asta mai mult decit exportam cum se poate echilibra usor asta?....prin curs un euro puternic inseamna importuri scumpe deci oarecum descurajarea acestora si exporturi ieftine,adica atractive cred ca asta e smecheria...banuiesc bnr-ul ca face acest joc... ![]() This post has been edited by FireChief: 13 Sep 2007, 13:06 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc, desi nu are foarte mare influenta in dobanzile reale, dar totusi are, ca si rata dobanzii de referinta, care a coborat in 6 luni de la 8,75 la 6,10 (acum a urcat la 6,48) isi aduce prinosul.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
guliver |
![]()
|
Din asta reiese ca vor creste dobanzile la creditele in euro, cele variabile??
This post has been edited by guliver: 13 Sep 2007, 17:01 |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
david79 |
![]()
|
EUR 3.3592
![]() mai creste mult ???? ![]() |
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() incepe sa devina periculos This post has been edited by FireChief: 14 Sep 2007, 17:45 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
guliver |
![]()
|
Deja luna asta trebuie sa platesc 35 lei in plus din cauza cresterii euro, la rata...
![]() |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Eu deja castig cativa lei in plus de la cursul euro...
![]() Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 14 Sep 2007, 19:13 |
--------------------
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
prin iulie se estima ca va ajunge 1 EUR = 3.35-3.36 RON spre finele anului acesta. Banuiesc ca de acum inainte o sa se invirta in jurul acestor valori.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
david79 |
![]()
|
sper sa ramana macar asa ( vreau sa achit o masina unui dealer si nu se poate " abia in momentul in care pleaca spre Ro " )
![]() |
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:13 |