Euro in crestere
![]() ![]() ![]() |
Euro in crestere
david79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|||
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Se joaca cu nervii omului.......Toti preconizeaza ca va scadea euro, insa realitatea e putin diferita...
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
la vremea cand discutam despre scaderea euro contextul era altul.
acum situatia s-a inrautatit: BNR a comunicat ca nu va atinge tinta pe 2007 si a prognozat o inflatie pe 2008 de 4,3% fata de tinta de 3,8%, deci deja un 0,5% prognozat in plus. dar ceea ce a urcat cursul a fost anuntul S&P de inrautarire a perspectivei de rating de tara pentru Romania de la "stabila" la "negativa". Astazi cred ca va sari de 3,40 Perspectivele nu prea sunt incurajatoare: deficit de cont curent urias, cheltuieli bugetare in crestere, an electoral in 2008, etc |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
La ce ora se stabileste cotatia pentru ziua urmatoare? Si de unde putem afla?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
pentru maine: 1EUR = 3,4099 RON
eu stiu ca se stabileste in jur de ora 13. in jur de ora 13 se publica pe site la vanguard dupa ora 14 se publica si pe bnro.ro |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
euroiu creste, creste si rata mea la logan
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
stai sa vezi cand o sa bagi si benzina la 4+ roni litru' !!!
ca si petrolu' sare, azi-maine, de 100$ barilu' !!! |
-------------------- |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
1 EUR = 3,4414 RON mai comenteaza cineva?
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
DMP |
![]()
|
asteptam cote mai interesante. gen: 3,60 RON/EUR 3,70 RON/EUR
![]() un prim prag e la 3,45. Astazi s-a dus pana in 3,4515 dupa care a scazut. daca trece de 3,45 e posibil sa vedem si 3,5. Mai sus ar trebui sa intervina si BNR pentru ca deprecierea leului afecteaza si inflatia. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
bai nene ...atit e euro?
![]() ![]() ![]() mama lor care cu o mina maresc pensiile si cu alta iau 75 la suta inapoi ![]() nu mai zic ca la noi s-au taiat prime si altele ,din cauza lipsei banilor asta ca au zis ca avem bani de pensii cacalau rezultatele se vad inflatie mai mare decit prognoza un euro care a inceput sa fluctueze in draci ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana acum mai scadea de sarbatori, cica vindeau patronii euroii sa dea prime in lei la angajati (explicatia lui tataia Vasilescu).
Sa vedem acum ce explicatie are, probabil o sa ne spuna ca euro a crescut fiindca angajatii au cumparat valuta in draci sa-si faca sarbatorile de iarna in Bali sau in Los Cabos. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
O crestere usoara azi.
1EUR= 3.4451 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
St |
![]()
|
Waw, deci azi a crescut de nu-mi vine sa cred, dolarul la fel. Cat credeti ca mai dureaza periaoda asta de crestere?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
1 eur = 3,4764
va creste pana in prag de sarbatori cand se va stabili pragul de referinta pentru anul viitor la utilitati... caldura, curent, etc. numai eu primesc 2-3 regularizari pe luna de la electrica?!?!?! (adica pe langa factura) |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
Cristi25 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 6 April 06 ![]() |
Astazi chiar ca a crescut serios... 1 EUR: 34 764 ROL / 3.4764 RON
1 USD: 23 818 ROL / 2.3818 RON |
--------------------
Nissan
Murano 3.5
2009
|
|
guliver |
![]()
|
Cred ca ai dreptate si sper ca dupa ce stabilesc astia preturile la accize, curent, gaze la 1.ian sa o dea inapoi euro.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
St |
![]()
|
Pai nu s-a stabilit in primul weekend din octombrie?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
sa mi ..... .... acum cand iau masina creste si dupa .... scade...
asta e, noi sa fim sanatosi |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
guliver |
![]()
|
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(tgg2k @ 16 Nov 2007, 15:08) 1 eur = 3,4764 va creste pana in prag de sarbatori cand se va stabili pragul de referinta pentru anul viitor la utilitati... caldura, curent, etc. Nu cred ca are vre-o legatura statul roman, atat timp cat saptamana asta EUR s-a intarit fata de majoritatea valutelor(nu am vazut depreciere fata de nimeni, dar poate o fi vreuna..) |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Banca Națională a României a stabilit cursul valutar valabil pentru maine. Marți, moneda unică europeană va valora 3,4833 lei, iar dolarul american 2,3800 lei.
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Noi avem inflatie, de aia creste euro.
Anul asta a inceput (inflatia) si va continua si anul viitor cu o inflatie cu 2 cifre. |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
EUR 3,4948 $ 2,3648 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mda.....tragand un ochi pe grafice pe ultimele 12 luni, cand era tot in jur de 3.5 ce s-a castigat in vreo 7-8 luni printr-o asa zisa intarire a pisicutei noastre nationale, am pierdut tot de la sfarsitul verii. Funny....NOT....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
gdm |
![]()
|
Merrill Lynch a revizuit în scădere recomandarea pentru titlurile Erste Bank din cauza perspectivelor nefavorabile ale economiei românești. În consecință, investitorii au vândut titlurile băncii austriece iar cotația acționarului majoritar al BCR a coborât la cel mai redus nivel din septembrie 2006.
Merrill Lynch a modificat recomandarea pentru titlurile băncii austriece de la "cumpără" la "neutru". Cotația Erste Bank a coborât la cel mai redus nivel din septembrie 2006: 46,65 euro. Analiștii Merrill Lynch susțin că la baza deciziei lor au stat îngrijorările privind evoluția economică a României, țară în care Erste vizează dezvoltarea grupului. În plus reducerea recomandării a fost susținută atât de aversiunea față de risc de pe piețele de capital, cât și de lipsa de inițiativă politică în vederea soluționării dezechilibrelor economice. Nici perspectivele nu sunt prea optimiste. Analiștii susțin că acțiunea Erste Bank este în prezent prea scumpă. Reducerea recomandării a influențat și titlurile Raiffeisen Internațional care au scăzut cu 4%. Erste Bank a preluat Banca Comercială Română, cea mai mare de pe piața din România în toamna lui 2006. Banca a cumpărat 36,88% din acțiuni de la statul român și 25% de la BERD și International Finance Corporation. Ulterior Erste și-a mărit participația la peste 69% după ce a cumpărat majoritatea acțiunilor din pachetul de 8% deținut de salariații BCR. Cu alte cuvinte suntem intr-un mare, mare rahat. Tineti minte cand Tariceanu se dadea rotund ca el nu mai are nevoie de FMI? A renuntat la FMI, a dezechilibrat bugetul si acum nu mai are de unde sa acopere gaurile. Pensiile majorate cu 30% nu pot fi sustinute de economie. Cresterea va fi anulata de inflatie. |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Pai, Tariceanu nu are nevoie de pensiile alea majorate.Are el pensia privata de la citroen...
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ori aveti chef de glume nesarate, ori chiar sunteti bolunzi daca va imaginati ca oameni ca Tariceanu vor astepta postasul cu pensia.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu ne imaginam.... dar ne dorim sa ajunga acolo...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
gdm |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1410
|
|
dammaris2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 31 August 07 ![]() |
am citit topicul vostru,,, si recunosc ca ma bag singur in seama,,,,
dar parca undeva,,, un melancolic avea dreptate,,,, ce e mai bine acum,,,, ca scoatem bani din buzunar mai multi la rata,, sau ca romania primeste fonduri muulllllttteeee si cu fondurile astea ce fac??? haideti ca va spun eu,,, nu ma pricep la economie,,, dar vad realiatea,,, isi mai ia ministerul o masina,,, fara reclama,,,dar ceva tzapan,, fen Q7, Tuareg,,, nu ca mine Logan,, si ala in rate mari si multe,,, ![]() poate unii imi vor sarii in cap,, si imi vor spune multe,,, dar nu stiu cati dintre voi sunteti in situatia mea,,, din iulie si pana acum,,, eu dau mai mult la banca,,,, de imi vine rau,,,(520euro/luna rate),,, dar nevoia si prostia il impinge pe om la multe.. asta fara sa mai pun la socoteala ca la pretul benzinei de acum,,, merg cu masina la plimbare doar duminica si la sarbatorile legale,,, ati vazut cat este Euro astazi??? eu nu,,, mi-e teama sa ma uit,, cand trec pe langa o casa de schimb valutar intorc capul de teama sa nu fac stop cardiac,,, e durere mare cu euro asta nu ma pricep eu la economie,,, dar sincer sa fiu,,, sa imi explice si mie cineva (cu toate ca am citit topicul de la cap la coada) cu m-a ajutat pe mine fondurile (fundurile) internationale??? nu a venit nimeni sa-mi zica,,, ia si tu macar o rata de la mine,, ca a primit Romania fonduri,,, spunea cineva de drumuri,,, de alei?? care drumuri??? unde a vazut el asa ceva,,, ca eu merg cu masina o data la 2 luni in service sa imi pun bucse noi,,,, din noua am facut-o caruta,,,, cei din Timisoara cred ca pot saconfirme ce am zis eu,,, drumurile cu "fundurile" europene sunt pline de gropi,, sparg peste tot,,, schimba semne de circulatie peste noapte,,, intr-o zi am luat 6 "semne de interzis"... fain asa,,, si numai bine ca m-am intalnit si cu nea Garcica,,, care sincer sa fiu,,, multam fain,,, a fost intelegator,,, si m-a iertat,,, asa ca oameni buni,,, sincer sa fiu,,, si fara a se simti cineva jignit,,, ce ma doare pe mine atat de rau: ca fondurile au venit si astia le folosesc pentru a face gropi in astfalt,,, sau ca in 12 iau leafa (in lei) si in 16 nu mai am nimic,,, ca de trebuie sa cotizez la banci,,, ![]() ![]() Halal tara,,,, sincer sa fiu,,, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan - Laureat
2005
- TM 50 PRI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:47 |