TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
DANNIEL |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 27 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- CJ 08 XCL
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.749 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pe site-ul Dacia - credit este inclus, leasing nu.
This post has been edited by IRONICK: 8 Oct 2006, 17:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Am sunat azi la dealer-ul RND auto din Oradea (singurul de altfel) sa ma interesez in cat timp imi vine masina daca fac azi comanda. Mi-a spus "o voce blonda" ca are pe stoc si printre ele chiar modelul si culoarea pe care o vroiam eu. Ce vreau sa va intreb: Mai exista si in alta parte in tara masini pe stoc la dealeri sau este ceva dubios aici?
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai toti au stocuri cu ce cred ei ca se vinde mai des ...
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Triti |
![]()
|
![]() membru in revenire Group: Members Posts: 22 Joined: 16 October 06 From: Zalau ![]() |
Vreau sa cumpar un break si am dubii la alegerea motorului.
Problema e ca nu vreau un motor slab, nu-mi place sa se chinuie si eu l-as alege pe cel de 1,6 cu 16v. De la dealer mi s-a "sugerat" sa-l iau pe cel diesel de 1,5 pentru cuplu si consum redus(eu i-am spus ca vreau sa fac drumuri lungi), totodata asigurandu-ma ca motorizarea diesel pe break va avea cu 5CP in plus. Mi-e teama ca tot nu va face fata, are viteza maxima de 155Km/h-cum va face la 120-130km/h pe autostrada? Deasemenea nu vad cum ar trage la deal incarcat...(65+5=70CP). E adevarat ca are cosumul mult mai mic, iar la drum lung se aduna, dar una peste alta merita avand in vedere si intretinerea mai scumpa? Intentionez sa fac drumuri lungi, dar nu foarte multi km intr-un an, si nu foarte incarcat(greutate ma refer, nu volum) Astept sugestii P.S. Sa nu-mi spuneti ca pot sa-l incerc la "Porti deschise", nu e relevant. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2004 Laureate
- SJ-02-xxx
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
iti recomand dieselul
|
-------------------- |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
DIESEL RULZ!!! Eu am 1,5 la 65 cai si trage bine sa stii.Am facut drumuri lungi(Bucuresti-Constanta si retur,Bucuresti-Brasov si retur,Buc-Alexandria si retur,etc) cu 4 persoane si bagaje full(greutate,nu volum!!!) si la 130 nu se simtea mai nimic.Si sa nu mai vorbim de consum...
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
break-ul diesel este cu aprox 200kg mai greu decat berlina...deci nu cred ca s-ar pune problema ca nu face fata... atat timp cat nu vrei viteza si demaraj, daca o sa folosesti masina pentru carat una alta si pentru niste drumuri lungi iti recomand diesel, cuplu mare , consum redus...dar si viteza mai mica si demaraj mai lent...daca vrei insa permormante si sa sti ca ai acolo o rezerva de putere in caz de urgenta iti recomand 1.6 16v...sau cel putin 1.6 mpi...dar bineinteles...consumul va fi pe masura...depinde si cat de greu ai tu piciorul
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Nici eu nu prea asociez brekul cu sportivitatea, asa ca recomand dieselul, cred ca isi va face treaba cu brio. Probleme pe autostrada la 120 km/h nu vei avea, poate la 140...
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
ryckybv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 August 06 From: Brasov ![]() |
eu as alege 1.5 dci , pana la 120 km/h e parfum
![]() |
--------------------
ex. dacia
logan 1.5 dci
2006 ambition .SKODA OCTAVIA Tour 1.9 TDI 2009
|
|
Triti |
![]()
|
![]() membru in revenire Group: Members Posts: 22 Joined: 16 October 06 From: Zalau ![]() |
Cam cum urca dealu' un Logan diesel incarcat? Nu se chinuie?
Si daca mergi pe autostrazile de afara te tarasti ca melcu' pe prima banda? De exemplu un drum de Spania mai bine-l faci cu diesel sau cu un 1.6 16v? |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2004 Laureate
- SJ-02-xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu zic ca dealul ,un diesel il urca mai usor decit motorul de 1,4, chiar si incarcat...parerea mea, cuplul maxim ce zice?
This post has been edited by bobo77: 16 Oct 2006, 21:45 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
mama...iar au inceput povestiile alea cum ca loganu nu urca dealu??
acum pe bune...il urca...si il urca chiar foarte bine....cu 5 persoane si bagaje am urcat foarte multe dealuri...si pe nicaieri nu mi-sa intamplat sa nu imi urce...si parerea mea este aceea ca il urca mai bine decat un 1.4 mpi... nu am fost prin spania decat in insule...si intr-adevar se urca si se cobora des...dar in rest nu stiu cum sunt drumurile pe la ei...dar stai calm ca face fata...doar sa nu vrei sportivitate...ca nu o sa o obti nici cu 16v... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Climen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 October 06 ![]() |
Salut. Acum 3 saptamani am primit si eu Loganul meu achizitionat prin Credit de la BRD. Problea mea este ca inca n-am priit cartea de identitate a masinii. Azi am fost la sediul Daciei si acolo mi-au zis ca ei nu au cartea ci tre sa ma duc la banca fiind ca am luat masina in rate si atunci cei de la banca se ocupa cu inatricularea masini. A ai patit asa cineva? Sau nu tre sa imi fac griji?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006, Ambiance
- -
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cartea masinii vine de la Dacia la dealer (cel putin asa era acu' juma' de an), iar tu tre' sa o iei de la dealer. Eu am primit-o in 1-2 sapt. de la ridicarea masinii. Inmatricularea o faci tu.
Luat masina cu credit BRD de la Cobalcescu, poate la altii e altfel... Bafta! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Climen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 October 06 ![]() |
Salut. Suze ca ma bag aici cu probleme care nu au nimic de facut cu titlul topicului, dar poata ca cititi mai multi acest topic. Deci intrebarea mea este ca unde trebui sa predau numerele provizorii dupa inmatricularea masinii? Tot la politie? Pentru ca azi am inmatriculat masina, am si primit numerele noi, si cand l-am intrebat pe tipul care imi facea actele, ca, cand tre sa aduc numerele rosii, imi spunea ca acolo unde am cumparat masina. Am ramas fara cuvinte, caci io asa stiam ca la politie se preda. Va rog sa-mi dati sfaturi, ce e de facut in cazul asta? Mersi anticipat
|
--------------------
Dacia
Logan
2006, Ambiance
- -
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Numerele definitive le iei de la politie , numerele provizorii se depun la politie (unde iti si returneaza o parte din bani) !!!
|
--------------------
X
X
X
- X
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Numerele rosii poti sa le pastrezi, doar le-ai platit (verificat intrebat politist). Oricum ele vor expira dupa o luna.
|
--------------------
-
-
-
|
|
catap |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am un prieten care a dat comanda astazi pentru un Logan(berlina). Intrebarea este legata de garantia extinsa gratis , care conform ofertei este valabila pana la 30oct.
Acum masina ii vine pe 11 nov si dealerul ia spus ca nu poate beneficia de garantie extinsa gratuit deoarece este valabila pana la sfarsitul lunii Voi ce ziceti este teapa sau este ceva normal? Mie mi se pare normal ca daca a facut contractul in timpul ofertei beneficiaza de ea, nu este problema lui ca ei aduc masina in 2 sau 3 saptamani. |
--------------------
Dacia
Logan
Preferance 2005
- TR 31 XXX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Teapa.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
Vezi tu tinere ... daca era invers tot nu era bine si procedai la fel.
Crezi ca mie mi-a convenit cand am luat masina sa primesc o reducere la dobanda de 2%, desi cand am comandat-o nu era ? Si chiar am insistat, dar domnii nu, nu, se poate domnule, nu este frumos sa ne refuzati. Mai se plangea cineva pe aici, ca de ce nu l-a informat Dacia ca o sa scoata garantie extinsa gratuita la doua zile dupa ce a cumparat el masina ... This post has been edited by IRONICK: 24 Oct 2006, 13:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa faca o scrisoare la Dacia (la VC) si sa se planga de faptul ca a fost inselat de publicitatea lor care spune ca se acorda garantie extinsa pentru masinile comandate pana la 30 octombrie si ca dealerul i-a zis dupa realizarea comenzii ca nu, ca acea garantie se acorda in functie de data livrarii masinii.
Sa le spuna la aia ca inselaciunea a fost premeditata si folosind mijloace mincinoase l-au atras in capcana. Motiv pentru care cere repunerea in situatia initiala de dinaintea inselaciunii, el urmand sa faca o reclamatie penala in cazul in care nu se realizeaza acest lucru, pentru inselaciune, si de asemena o reclamatie la consiliul audiovizualului pentru reclame mincinoase. PS: si sa ceara si documentul oficial prin care i s-a comunicat dealerului ca se acorda garantia extinsa gratuit in functie de data livrarii masinii si nu de a semnarii contractului ferm, reprezentat de bonul de comanda... Ia sa incerce... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@catap : Prietenul tau trebuie sa beneficieze de garantia extinsa gratuit daca face comanda in perioada promotiei. Pe bonul de comanda trebuie trecuta si garantia extinsa care cred ca trebuie sa aiba o valoare de 0 EUR.
Daca garantia extinsa nu este trecuta pe bonul de comanda atunci eu recomand prietenului tau sa sune la Vocea Clientului si sa reclame acest lucru. Din cate spui cred ca dealer-ul vrea sa incaseze neoficial banii pe garantia extinsa. L.E. klaus a fost mai rapid si s-a exprimat mult mai juridic decat mine. ![]() This post has been edited by madhorsefuzzy: 24 Oct 2006, 13:47 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
GicaPopescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 18 October 05 ![]() |
Ca sa intri in promotie conteaza data cand faci comanda, nu data cand iti vine masina, ar fi fost aberant sa se tina cont de data livrarii, care e aleatorie, in functie de incarcarea liniei de fabricatie.
Poate ca dealerul e un ageamiu, ca nu vad din ce motiv ar fi rau intentionat, doar nu suporta el costul garantiei extinse, sau poate are vreo smecherie sa incaseze el banii. Eu am avut garantia extinsa trecuta pe bonul de comanda, cu pret 0 euro, si nu m-a intrebat nimeni cand imi vine masina. Daca chiar refuza sa teaca si garantia extinsa pe bon, inseamna ca trebuie reclamat imediat la VC, si daca nici asa nu merge, la OPC. This post has been edited by GicaPopescu: 24 Oct 2006, 14:37 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
Fratilor!!! Este o oferta cu stelute!!! si scrie clar "in limita stocului disponibil" - upsss - pa pariu ca nu ati vazut-o venind... !
http://www.dacia.ro/dacia/ajax#/dacia/nout...le-relaxarii,7E " * conform condițiilor de garanție extinsa Dacia, în limita a 100.000 km; oferta valabila in limita stocului disponibil numai pentru Logan berlina. Detalii la agentii autorizati Dacia" Solutie: gasesti o masina care este pe stoc. Daca dealerul vrea sa vanda si te carai un pic cu el, pun pariu ca gasesti o masina si pe stoc si-ti vine in cateva zile. (poate chiar in dauna unora care asteapta cu lunile - ce mai conteaza o sapt in plus?!) This post has been edited by stoianco: 24 Oct 2006, 14:54 |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
Le-ai stricat tu repede petrecerea ... trebuia sa-i mai lasi un pic.
dacia_OPO.jpg ( Size: 119.9k ) Number of downloads: 101 http://www.dacia.ro/dacia_OPO.jpg This post has been edited by IRONICK: 24 Oct 2006, 14:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GicaPopescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 18 October 05 ![]() |
Ce jigodii, din reclama nu se intelegea asta.
Am crezut ca e o oferta similara cu cea din mai-iunie, cand am cumparat eu masina, atunci nu era chestia asta cu masinile din stoc, eu n-am luat masina de pe stoc si am beneficiat atunci de oferta. Probabil ca acum le mai ramasesera pe stoc niste masini refuzate cu colectia 1 sau cu diverse probleme si au vrut sa scape de ele. This post has been edited by GicaPopescu: 24 Oct 2006, 15:15 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Asa de remember
28 aprilie – 30 iunie 2006 http://www.dacia.ro/campanie_garantie.jpg http://www.dacia.ro/noutati/3-ani-de-garan...ani-de-relaxare campanie_garantie.jpg ( Size: 200.57k ) Number of downloads: 55 Acum ramane de intrebat doar cat de mare este stocul sau cat ii revine fiecarui dealer. This post has been edited by IRONICK: 24 Oct 2006, 15:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
Din cate am inteles "stocul" reprezinta toate masinile fabricate si nevandute. Partea buna este ca orice masina nevanduta aflata pe stocul dealerilor apare in stocul DACIA! (cand platesti masina dai banii direct la Dacia chiar daca masina e la dealer)
|
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 20:18 |