TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.751 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai putea sa-i zica...
Si daca nu i-a zis care serii se incadreaza in promotie, citim art. 215 C.Pen. al. 3 QUOTE(Cod Penal) Inducerea sau mentinerea în eroare a unei persoane cu prilejul încheierii sau executãrii unui contract, sãvârsitã în asa fel încât, fãrã aceastã eroare, cel înselat nu ar fi încheiat sau executat contractul în conditiile stipulate, se sanctioneazã cu pedeapsa prevãzutã în alineatele precedente, dupã distinctiile acolo arãtate. Discutia este simpla: i-a zis dealerul ca daca ia o masina de pe stoc beneficiaza de garantie sau nu? Daca nu i-a zis, se incadreaza la al. 3 mentionat mai sus. Eu cred ca as depune efotrturi ca acea masina ce vine dupa 30 octombrie sa se incadreze in sintagma "pe stoc"... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
PanDa |
![]()
|
![]() Membru in rezerva Group: Members Posts: 163 Joined: 18 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi cer scuze pentru rabufnirea din titlu dar......
Astazi 27.10.2006 ma suna dealerul Adras DR Taberei (si reclama negativa e reclama nu) cu vestea cea mare: "v-a venit masina" URAAAAAAAAAA la acelasi telefon mi se comunica ce ar mai fi de plata: RCA, numere suporti de numere. Ii reamintesc domanei consilier vanzari (momentan nu o sa-i dau numele) ca asa cum i-am mai spus de 3 ori RCA am facut deja de o saptamana si suporti de numere nu-mi trebuie deoarece am deja (cu dacia club ![]() Ajung la dealer...masina pe rampa...cu suporti (adras bla bla bla) .anterior ii atrasesem atentia doamnei consiler ca nu vreau pe parbriz sau in alta parte abtipilduri cu adras sa u alte reclame si mi-a spus ca asta e procedura si ca ma roaga sa le las asa ca o "bate" sefu si ca se pot scoate usor. O las moarta (silly me). Deci cum spuneam: abtipild pe usa spate (RO adras, ) Abtipild pe luneta (bineinteles ca au ales luneta cu degivrare si cu stergator). si suportii de numere montati. Le reamintes ca nu am nevoie de suporti ei zic hai domle pentru 375.000 (texte de piata) le zic ca am deja . Spun ei: ok le dam jos da nu putem sa le montam pe ale dvs. Nici daca platesc manopera?! NU OK. si dai desurubeaza suportii........ Pentru cine nu e familiarizat cu modelul : pe usa mare din spate sunt prevazute din fabrica 2 gauri (care sunt vopsite si facute frumos --ca de fabrica) in care ar trebui sa fie prins numarul. Dar cum operatia asta ar necesita mai multa atentie si folosirea unor shtifturi de plastic (nu stiu cum se numesc) ce face mecanicul roman?!! AU DAT GAURI IN TABLA SI AU FOLOSIT SURUBURI AUTOFILETANTE. Motivatia: pai nu se potriveau gaurile de la plasticele lor de cenzurat pe gaurile fabricantului. Io fara scandal zic ca nu e ok ca daca ruginesc nu mi le acopera garantia..ei ca da...vre-o jumate de ora. ii intreb daca imi dau o declaratie scrisa pentru chestia asta au zis ca nu... Tel 1 VC: Le explic problema,, .... vom studia problema si in cel mai scurt timp va sunam. Tel 2 VC (dupa o ora) : Alta tantitza amabila dar nestiutoare: problema dvs e in studiu si va vom contacta> Zic bine bine si io ce fac: "NU RIDICATI MASINA PANA NU VA DAM UN RASPUNS" (am intrebat-o de 3 ori ca sa fiu sigur) M-am intors la dealer.. le povestesc ce si cum cu VC-ul consternare.. stupoare... pai da de ce , ca masina n-are nimic...ca asa le montam la toate ATENTIE : ASA LE MOTAM LA TOATE (deci beliti ochii) laurian la Meridian tot asa se monteaza. In final dealerul a zis ca-mi da o foair s-o completez ca nu vreu sa ridic masina......io-i zic ca n-a inteles vreau masina dar nu gaurita.....si ca stept sa vad ce zice dacia... Acuma sunt acasa, plang pe net, imi bat cainele..si SUNA TELEFONUL... Nu era VC era dealerul care ma anunta ca ma roaga sa vin la dealer ca vrea domnul director sa vorbeasca cu mine Va voi tine la curent ................. |
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
- B 70 PND DSN B13TTY (the Tweetee)
MCV 16V B74PND (DumBo) Decat sa-i calci mai bine-i sperii! |
|
IRONICK |
![]()
|
Dealerul ar trebui sa plateasca clientul ca sa poarte suporti de numar, autocolant&abtipild-uri cu firma lui.
Cere si tu niste accesorii de vreo 500Euro sau mai mult ca sa le porti. Si asta pentru scuze. This post has been edited by IRONICK: 27 Oct 2006, 16:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
PanDa |
![]()
|
![]() Membru in rezerva Group: Members Posts: 163 Joined: 18 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Revenind..
am fost la domnul director care m-a aburit un pic... n-am clipit foarte tare...si mi-a oferit alrama gratis....e adevarat ca am uitat sa-l intreb cum e cu garantia la partea electrica daca montez o alta alarma decat acea cobra acceptata de dacia (ca orice dealer care se respecta ofera mai multe tipuri de alarma)... anyway am spus ca astept raspunsul de la dacia inainte de a lua o decizie fapt care cred ca l-a dezamagit un pic dar asta e. daca tot imi fac nervi si peri albi macar sa stiu de ce. (V-am scutit de toate "textele" pe care le-am auzit azi -- acu pe bune astia chiar sunt antrenati in tabere speciale "de aburire"? ma duc sa-mi dau in cap "c-o sticla de-un kil de Jack" Numai bine P.S. La faza cu aptipildu' maine chiar ma duc la ei cu o foaie a4 tiparita pe care sa scrie: EVITATI acest dealer cu o sageata inspre aptipild. macar sa stiu de ce imi iau amenda pentru obturarea geamurilor This post has been edited by PanDa: 27 Oct 2006, 17:02 |
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
|
IRONICK |
![]()
|
Nu sunt mai buni niste senzori de parcare, decat alarma ? Ca este masina mare.
Era bun un klaus pe aici ... ca stie mai bine cu legi&co This post has been edited by IRONICK: 27 Oct 2006, 17:10 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
PanDa |
![]()
|
oricum alarmele lor ma lasa rece masina e asigurata fullcasco deja de o sapt asa ca poate o sa ma reorientez. Oricum intai astept "oferta" oficiala dacia si dupa aia mai vad.
Din pacate probabil abia luni o sa primesc un raspuns de la ei. Stie cineva cum pot repara tampenia facuta? Cam care e procedeul? se face ca la cauciucuri? se pune un "dop" de tabla si se trage cu patentul pe partea ailalta ![]() Ca sa fiu total corect daca s-ar folosi gauirle oficiale facute in fabrica ar exista un spatiu intre tabla si suport la marginile suportului unde ar cam "flencani". Oricum se pot pune niste tampoane de cauciuc pe post de distantiere. Gaurirea tablei nu e o solutie. Din pacate probabil abia luni o sa primesc un raspuns de la ei. klaus pls.... ![]() ![]() This post has been edited by PanDa: 27 Oct 2006, 17:12 |
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Asa ca fapt divers, nu iti monta alarma ca astia iti dau gauri in tabla ca sa iti prinda sirena...
Hai mai oameni buni lasati-o balta. Chiar asa de rau trebuie sa te simti cu doua gauri in tabla? Pai la mine vin maniacii astia care le-am montat subwofere sa le prind nr cu cat mai multe autofiletante, numai sa nu zdrangane... |
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(marianrec @ 27 Oct 2006, 20:40) Hai mai oameni buni lasati-o balta. Chiar asa de rau trebuie sa te simti cu doua gauri in tabla? Pai la mine vin maniacii astia care le-am montat subwofere sa le prind nr cu cat mai multe autofiletante, numai sa nu zdrangane... Pai diferenta intre ei si PanDa e strict decizia: cei care vin la tine VOR sa le gauresti masina ![]() Marianrec, gandeste-te la un singur lucru. Daca la prinderea suportilor fac chestii din astea, oare la ce s-or preta baietii in service, la o interventie, cand nu esti langa masina? This post has been edited by adip: 27 Oct 2006, 20:00 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
@marianrec
Vorbesti fara sa stii. Eu stau de o saptamana cu masina in service la a treia corectura la vopseaua usii fata.....si m-am prins de ce sunt in situatia asta. Pentru ca micile imperfectiuni pentru ei sunt acceptabile. Ce inseamna mici imperfectiuni...pai....niste zgarieturi ca si cum ai dat cu zmirghel fin...sub lac...la ei e acceptabil. Scuza lor? Pai domle, nu iese ca din fabrica, ce vreti acuma. Si am stat LANGA ala cand mi-a belit si alte locuri la vopsea. Is criminali de masini astia, sa mor eu.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot la Adras Dr Taberei, eu am dat spaga 10 RON la cel care se ocupa de masina si l-am rugat sa nu-mi lipeasca abtipildurile si mi le-a lasat in torpededo.
Eu tot n-am inteles ce gauri ti-au dat tie. Suportii aia de numere nu se prind de spoiler, care e din plastic? |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
PanDa |
![]()
|
QUOTE(marianrec @ 27 Oct 2006, 22:40) Asa ca fapt divers, nu iti monta alarma ca astia iti dau gauri in tabla ca sa iti prinda sirena... Hai mai oameni buni lasati-o balta. Chiar asa de rau trebuie sa te simti cu doua gauri in tabla? Pai la mine vin maniacii astia care le-am montat subwofere sa le prind nr cu cat mai multe autofiletante, numai sa nu zdrangane... aaaaaaaaa..poate nu m-am exprimat eu bine. gaurile sunt la exteriorul masinii. Nu stiu cate subwofere ai prins tu pe exteriorul masinii ..... asta ca sa ne pastram in acelasi registru de caterinca. Exact explicatia asta am primit-o si de la adras "noi la toate le prindem asa" Foarte bine..sa fiti sanatosi si tu si ei...dar nu pe banii mei. Cand vanzatori de felul asta o sa inceteze sa priveasca la cumparatori ca la niste imbecili nestiutori care tre sa taca si sa inghita o sa ne fie un pic mai bine. nickey : e vb de MCV This post has been edited by PanDa: 27 Oct 2006, 21:23 |
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 441 Joined: 5 July 06 ![]() |
am si eu o intrebare ai achitato integral???
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Domnule PanDa, nu ai citit cu atentie ce am scris. Sa nu credeti ca vreau sa ma cert cu voi, e banul vostru si aveti dreptul sa vi se ofere ceea ce doriti.
Si inca ceva, cand mai laudati marca autohtona (pe alte topicuri), sa stiti ca o laudati cu tot cu reteaua de dealeri si service. Eu m-am mirat doar ca faceti atata caz pt o gaura, care culmea nici nu se vede. Iar la faza cu sirena sa stiti ca am si eu dreptate ![]() De aici incolo ma abtin, pt ca am spus ca aveti perfecta dreptate. |
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(marianrec @ 27 Oct 2006, 23:37) Si io as fi facut exact la fel... Nici nu si-a ridicat omu masina si deja e gaurita??? Asa cum zicea cineva mai sus...daca acum i-au gaurit-o, cand o duce in service la ce trebuie sa se astepte??? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Pai la mine vin maniacii astia care le-am montat subwofere sa le prind nr cu cat mai multe autofiletante Citeste mai atent. Se referea la prins numarul sa nu bazaie. Acum, ontopic vorbind, si parerea mea este ca esti mult prea pretentios. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
PanDa |
![]()
|
QUOTE(gogota_69 @ 28 Oct 2006, 00:58) da de acum 2 saptamani, mai exat intr-o vineri 13 ( crezi ca are vre-o importanta?) QUOTE(marianrec @ 28 Oct 2006, 01:37) Domnule PanDa, nu ai citit cu atentie ce am scris. Sa nu credeti ca vreau sa ma cert cu voi, e banul vostru si aveti dreptul sa vi se ofere ceea ce doriti. Si inca ceva, cand mai laudati marca autohtona (pe alte topicuri), sa stiti ca o laudati cu tot cu reteaua de dealeri si service. Eu m-am mirat doar ca faceti atata caz pt o gaura, care culmea nici nu se vede. Iar la faza cu sirena sa stiti ca am si eu dreptate ![]() De aici incolo ma abtin, pt ca am spus ca aveti perfecta dreptate. Nu, am laudat doar masina si nu odata am spus " msina e buna pacat ca e vanduta in romania" Faza cu sirena nu aveti dreptate pentru ca acea sirena paote fi montata fie in portbagaj fie in compartimentul motor si poate fi montata pe suport de plastic sau de metal. (probabil ca depinde cat de enervant e clientul) Nu vreau nici sa va abtineti nici sa-mi dati dreptate. Dar in momentul in care faceti afirmatii veti primi raspuns la ele. QUOTE(adiya @ 28 Oct 2006, 01:42) Citeste mai atent. Se referea la prins numarul sa nu bazaie. Acum, ontopic vorbind, si parerea mea este ca esti mult prea pretentios. Fata de ce? Am primit un aviz de plata pe care l-am achitat integral in conditiile si la termentul solicitat de Adras (Dacia) - la banca lor si in termenul prevazut in bonul de comada. Nu am platit cu bani gauriti sau doar jumate din suma, sau mai stiu eu ce. Referitor la "laudat marca autohtona" am avut mari probleme de constiinta cand am vazut masina (imi place din ce in ce mai mult) dar am hotarat ca atata timp cat am mijloc de transport (nu stau in aceasta masina); nu am cerut si nici nu mi s-a oferit nici un discount, ba mai mult : am fost mintit - data de livrare nu a fost trecuta pe bonul de comanda asa cum scrie in contractul creat de Dacia, iar reprezentanul de vanzari dupa ce mi-a comunicat o data a spus fara nici o jena ca de fapt acea data mi-a spus ca poate fi depasita.. daca imi spunea de la inceput ca vine in decembrie eram mai linistit. T Toate astea ma fac sa consider ca cineva isi bate joc de mine ... si (dupa umila mea parere) nu merit acest lucru si nici nu-l mai accept. Asa cum vedeti din semnatura am o DSN. La 2 zile dupa ce am acceptat masina( la vremea aia nici nu concepeam sa nu o iau pentru ca nu aveam alt mijloc de transport) intorcandu-ma la dealer (latin efe) cu o problema am fost trimis la plimbare pe motiv : "de ce nu ati reclamat acest lucru cand ati ridicat masina". Nu am reclamat atunci pentru ca eram disperat si asi fi luat-o in orice conditii. Acum nu mai e cazul. Vreau sa iau masina in conditiile mele (pentru ca repet... conditiile lor au fost indeplinite de acum 2 saptamani). Nu stiu cum se va rezolva aceasta problema dar stiu ca nu mai accept mitocania, bataia de joc, si mai ales condescendenta dealerilor, serviceurilor, sau chiar a producatorului, desi momentan nu am ce sa reprosez firmei dacia. Stiu ca nervii si perii albi nu o sa ii primesc inapoiu dar asta e... Maine va fi o noua zi......... Va multumesc pentru ca ati citit aceste randuri. Daca v-au fost de folos... ma bucur. daca nu ..Alt F4. Nu caut pe acest forum nici solutii la aceasta problema (am gasit destule din 2003 incoace pentru care multumesc frumos) si nici compasiune pentru ca : cum imi bat joc de nervii si banii mei e problema mea. weekend placut si zambiti......maine va fi mai rau This post has been edited by PanDa: 28 Oct 2006, 02:07 |
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
sunt incredibil ramanii astia.......trebuia sa prinda neaparat suporti aia.......si cum sa-ti gaureasca masina din moment ce ai platit-o
|
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.667 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce sa-i faci, asa masina, asa dealeri! Deviza oricarui comerciant francez: clentul nostru, prostul nostru! Sa ma contrazica cineva!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
adevarul e ca topicul asta m-a facut sa imi fac o lista de cerinte pe care sa i le explic f clar dealer-urlui inainte sa imi vina masina. Care masina am platit-o din 11 octombrie si va veni in 5 decembrie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
PanDa, eu iti dau dreptate ! Cel putin faza cu abtipildele alea lipite pe masina e jignitoare. Tu ti-ai cumparat masina NOUA, trebuie sa fie exact ca aia scoasa din fabrica, nu cu stickere lipite pe geamuri si in nici un caz cu alte gauri in ea !
Ce zic astia de la VC, nu te-au mai sunat ? |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu mi se pare normal sa ti se gaureasca masina asa a-nboulea pentru a se prinde niste suporturi de numere care fac dealerului reclama gratuita, ba mai mult, culmea nesimtirii, sa ti se ceara sa le si platesti! Macar dealerul de la care am luat masina mi-a dat suporturile alea gratuit.
Foarte bine ai facut PanDa ca ai luat atitudine! Cat despre lipirea abtibildurilor cu numele dealerului pe masina, eu le-as cere sa-mi plateasca publicitatea pe care le-o fac, sa facem un contract, sa negociem etc. Adica masina mea e panou publicitar gratuit?! E-te fleosc! So pe ei! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 28 Oct 2006, 10:41) Ce sa-i faci, asa masina, asa dealeri! Deviza oricarui comerciant francez: clentul nostru, prostul nostru! Sa ma contrazica cineva! muhaha.mai omule tu inseamna ca nu stii ce te asteapta la porsche romania (care cica vand masini nemtesti) sau la carpati motors (care cica vand masini japoneze). Dragut mod de a gandi ai, inseamna ca honda e de kkt ca carpati motors sunt de kko? cat despre panda.. omule nu da nici un pas inapoi, sa-ti inlocuiasca si sa ti-o dea ca noua. Nu accept nimic, cere doar sa ti se dea o masina negaurita. Iar aia care zic ca e prea pretentios, grow up. Sunt banii lui, e masini lui, aia nu aveau nici un drept sa ii faca asa ceva. si in plus pe banii lui poate sa fie oricat de pretentios vrea.. This post has been edited by aphophis: 28 Oct 2006, 10:14 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare: La DSN cum ti-au fost montati suportii de numere? Vad ca ai ceva vechime cu ea; s-a intamplata vreo nenorocire pana acum din cauza modului in care au fost prinsi suportii de nr?
L.E. In principiu sunt de acord cu tine insa doar in principiu. This post has been edited by adiya: 28 Oct 2006, 12:15 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu cand am vrut sa cumpar masina am fost la dealer si am intrebat:aveti vreun laureat+ alb pe stoc ca o iau cu banii jos.Agentul de vanzari zice da avem si daca o platiti acum maine pe la pranz o livram ca dureaza de pe o zi pe alta actele cu Dacia Pitesti.Eu zic dar nu puteti sa vorbiti cu Pitestiul sa scrie cartea de identitate la culoare MOV si mi-o vopsiti voi aici MOV caci eu acum platesc masina+vopsitul si vin sa o iau cand e gata vopsita MOV.Agentul de vanzari zice:vai domnu cum sa o vopsiti mov ca pareti om serios!Am facut stanga imprejur si am plecat acasa lasandu-l sa creada ce vrea si nu am mai dat pe la dealerul respectiv.Apoi eu am plecat in cursa si s-a dus nevasta a comandat-o a platit-o si am mers impreuna sa o luam de la alt dealer.Cand semna nevasta actele l-am intrebat pe agentul de vanzari:avem o doleanta.El :ce?Eu:vrem dupa ce ne prezentati masina sa ne urcam in ea dupa care coboram si ne-o mai prezentati o data ca asa avem noi placere si nu va costa nimic decat inca trei minute de vorbarie goala.EL:vorbiti serios?Eu:da!El nu se poate!Eu:haide draga semneaza actele alea mai repede si tu ma da-mi cheile ca nu mai am nevoie de nici o prezentare ca vad ca sunteti niste prosti si sa-mi bag piciorul daca mai calc pe la voi si ma pis pe garantia extinsa pe care am platit-o.
Singurii care fac fata oricarei dicutii cu clientii indiferent de modul de abordare al clientului sunt cei de la aia cu hamburgheri cu numele donald iar restul ori sunt prosti ori o fac pe prostii! |
--------------------
a
b
c
|
|
PanDa |
![]()
|
mai greu dar am dat de urma topicului.....
QUOTE(razvi28 @ 28 Oct 2006, 12:47) adevarul e ca topicul asta m-a facut sa imi fac o lista de cerinte pe care sa i le explic f clar dealer-urlui inainte sa imi vina masina. Care masina am platit-o din 11 octombrie si va veni in 5 decembrie ![]() Lista mai bine trimite-o prin fax sau si mai bine prin notificare judecatoreasca...si le-am zis dinainte dar ii doare in ...whatever QUOTE(Kunt @ 28 Oct 2006, 12:49) PanDa, eu iti dau dreptate ! Cel putin faza cu abtipildele alea lipite pe masina e jignitoare. Tu ti-ai cumparat masina NOUA, trebuie sa fie exact ca aia scoasa din fabrica, nu cu stickere lipite pe geamuri si in nici un caz cu alte gauri in ea ! Ce zic astia de la VC, nu te-au mai sunat ? Faza cu abtipildele e romanism pe fata dar nu alea erau marea problema... VC nu lucreaza in weekend ma vor suna sper luni... QUOTE(Illusi0n @ 28 Oct 2006, 13:10) Nu mi se pare normal sa ti se gaureasca masina asa a-nboulea pentru a se prinde niste suporturi de numere care fac dealerului reclama gratuita, ba mai mult, culmea nesimtirii, sa ti se ceara sa le si platesti! Macar dealerul de la care am luat masina mi-a dat suporturile alea gratuit. Foarte bine ai facut PanDa ca ai luat atitudine! Cat despre lipirea abtibildurilor cu numele dealerului pe masina, eu le-as cere sa-mi plateasca publicitatea pe care le-o fac, sa facem un contract, sa negociem etc. Adica masina mea e panou publicitar gratuit?! E-te fleosc! So pe ei! Corect ...daca nu erau gaurile nu mai ziceam nimic de prostiile alea pentru ca oricum se dau jos usor. Raspunsul lor e ca la toti dealerii se practica la fel. ba mai mult am vazut destule loganuri cu o tablitza pe care scrie meridian..nu stiu aia acum se da jos. QUOTE(aphophis @ 28 Oct 2006, 13:12) cat despre panda.. omule nu da nici un pas inapoi, sa-ti inlocuiasca si sa ti-o dea ca noua. Nu accept nimic, cere doar sa ti se dea o masina negaurita. Iar aia care zic ca e prea pretentios, grow up. Sunt banii lui, e masini lui, aia nu aveau nici un drept sa ii faca asa ceva. si in plus pe banii lui poate sa fie oricat de pretentios vrea.. Sa-mi inlocuiasca masina......trebuie refacute toate actele....cine stie sa-mi inlocuiasca doar usa.... reglata pe masina... ..... sa..... am avut la ce sa ma gandesc azi noapte ![]() QUOTE(adiya @ 28 Oct 2006, 15:13) Am si eu o intrebare: La DSN cum ti-au fost montati suportii de numere? Vad ca ai ceva vechime cu ea; s-a intamplata vreo nenorocire pana acum din cauza modului in care au fost prinsi suportii de nr? L.E. In principiu sunt de acord cu tine insa doar in principiu. Habarnam cum sunt montati la DSN si stii de ce? pentru ca pe vremea aia daciaclub.ro nu vindea suporti de numere si cand am luat DSN-ul n-am stat sa dau jos suportii sa vad cum sunt prinsi. Si daca nu aveam suporti si MCV-ul ar fi avut deja montati suportii si numerele puse crezi ca m-as fi gandit sa-i dau jos si sa verific chestia asta? hai sa fim seriosi nu stiu despre ce principiu vorbesti sau cu ce nu e sti de acord defapt ; dar chiar are cineva impresia ca eu sunt ferm convins ca o sa-mi rugineasca tabla inainte sa schimb masina? Dupa cum am mai spus pe banii mei ma cac cum vreau io nu altcineva! pentru a continua saga in caz ca mai intereseaza pe cineva: azi le-am spus care sunt conditiile mele de a ridica masina in starea in care se afla: varianta I: cumpar si suportii lor, si imi dau o hartie prin care recunosc ca au montat acei suporti prin insurubare in tabla varianta II : monteaza suportii mei + ap noroi + prot aripi +senzori de parcare. Fata de oferta lor de ieri (de a monta pe masina alarma gratuit) varianta a II-a ii costa cu 33Euro mai mult (dupa preturile de catalog Dacia). Le-am mai spus ca ma intereseaza mai mult varianta a I. (poate voi ati fi facut invers). Surprinzator au emis o asemenea hartie prin care recunosc modul de montaj si faptul ca acest lucru nu are repercursiuni asupra garantiei. Si am luat masina. Am ales varianta asta pentru ca desi dupa cum am mai spus nu imi era absolut necesara masina nervii pe care mi i-am facut in 24 ore nu justifica (dupa mine) continuarea, in acest mod a problemei. Problema ramane ridicata la VC carora dupa ce o sa ma sune o sa le spun ce rezolvare am gasit impreuna cu dealerul si daca ei considera ca trebuie sa continue investigatiile le stau la dispozitie. Pe 27 am sunat de 3 ori la VC: ~15:00 si le-am zis care e problema si au zis ca am suna ~16:00 i-am sunat din nou si au zis ca nu au inca raspuns la problema mea..io am intrebat si io ce fac atunci.Raspunsul lor ferm a fost :NU RIDICATI MASINA. Am intrebat de mai multe ori ca sa fiu sigur ~19:00 iar nu aveau raspuns si mi s-a comunicat ca cei care pot da rasp nu mai au program decat luni..io am reluat un pic povestea si am pus niste intrebari punctuale referitor la procedura corecta de montare a suportilor bla bla ....si reluand intrebarea aia stupida cu io ce fac raspunsul a fost Nu putem sa va sugeram nimic pana nu avem un raspuns...pai acu 3 ore erati fermi sa nu ridic masina..ne pare rau, noi suntem doar o interfata si nu suntem abilitati sa oferim solutii de genul asta.. asa ca acum sunt si eu curios ce o sa raspunda sapt viitoare VC Cine mai are de ridicat masini sa stie ca se poate..iti trebuie ceva timp de pierdut, si nervi..si sa creada ca merita....pana la un punct merita....dar asta fiecare stabileste pentru propria situatie. Multzumesc pentru sustinere si opini (chiar si pentru cele potrivnice) si va astept cu intrebari pe topicul de mcv (cel existent sau care poate va fi deschis) This post has been edited by PanDa: 29 Oct 2006, 00:31 |
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nickey @ 27 Oct 2006, 22:17) Tot la Adras Dr Taberei, eu am dat spaga 10 RON la cel care se ocupa de masina si l-am rugat sa nu-mi lipeasca abtipildurile si mi le-a lasat in torpededo. In Bucuresti sunt mai multi dealeri Dacia. Inainte sa cumparati ceva (un obiect scump) de ce nu va interesati? De exemplu AutoCobalcescu, nu mi-a lipit nici un actipild pe luneta. Suportii de numerele, intr-adevar au numele lor inscriptionat pe ele, dar mi le-au dat gratuit (si au un design deosebit de placut). Nu mai spun ca mi-au dat si covorase gratuit. Nu e vorba de 1 milion, e vorba de respectul fata de client. Toti colegii mei si-au luat de la ei masina. Anul trecut, au avut chiar si revizia de 1 an gratuita (cu uleiul inclus). Deci atentie de unde cumparati. P.S. Goarna de la alarma mi-au montat-o si mie langa baterie si au gaurit tabla. Solutia e simpla. Un spray cu lac incolor si nu mai intra rugina................... |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Tot de la AutoCobalcescu am luat si eu masina !
Serviabili , fara abtibilde , suporti de numere ( cu numele lor ) si covorase ( care le-am schimbat cum am ajuns acasa ) gratuite. Chiar imi plac suportii de numere , se schimba foarte usor numerele ( nu stiu daca e un lucru chiar bun ) ! Eu am schimbat numerele provizorii cu cele definitive dar nu mi-a trecut prin cap sa vad cum sunt prinse , o sa ma uit si eu ca acum m-ai facut curios. Chestia cu abtibildele lor nici mie nu imi place ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Alexadi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 31 October 06 ![]() |
Ieri am vrut sa-mi iau un Logan, sa prind promotia.
Promotia era valabila doar pt masinile aflate pe stoc, DAR stocurile difera de la dealer la dealer si chiar de la reprezentanta a unui dealer la alta reprezentanta a aceluiasi dealer. Vroiam un prestige rosu toreador si l-am gasit pe stoc din a treia incercare, la adras moghioros. Ma duc acolo si ala imi zice ca prind promotia dar trebuie sa dau toti banii odata, atunci, pe loc. Prin ordin de plata, dar in ziua respectiva. Asta era deja la 16:30. Asa ca n-am mai apucat... PS: dealerii adras sunt complet zapaciti, ma intrebau cu ce motor vreau prestige-ul, sau altu zicea "prestige?...asta-i ala scump, nu?" Halucinant.... |
--------------------
logan
prestige
2006
- b77tup
|
|
PanDa |
![]()
|
Am primit raspunsul "mult asteptat" de la vc. Nu am raspuns prima data asa ca am sunat eu, mi-au confirmat ca m-au sunat dar ca trebuie sa vorbesc cu o persoana anume (de la tehnic ) asa ca ma vor suna ei din nou.
Io vesel ca wau vorbesc cu unu care va sti mai multe. Ma suna si surpriza..era tot una din doamnele de la "front desk" care nu a putut sa faca altceva decat sa-mi transmita concluziile celor de la tehnic. Raspunsul a fost ca : asta e modalitatea de prindere a suportilor - Prin gaurirea tablei. Nu a putut sa-mi spuna pentru ce sunt gaurile date de fabrica (nu i se transmisese si informatia asta). Parerea mea este ca afland ca am luat masina au hotarat ca nu are sens sa mai faca si ei sapaturi (normal nu). Au sunat la dealer care le-a zis ca a respectat procedura (ceea ce mi-a zis si mie) si asta a fost tot. Sunt convins ca daca nu luam masina gaseau un alt raspuns. oricum cei de la adras dr taberei sunt "pafaristi" rau. |
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:03 |