Electorale, Ca tot e momentu
![]() ![]() ![]() |
Electorale, Ca tot e momentu
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
huaihai |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 November 04 ![]() |
Bun, Daca tot te gandesti ca pierzi in ambele situatii de ce nu votezi ca romanul "Sa moara si capra vecinului" adica daca astia mai raman patru ani la guvernare fac gusa cat burta si de ce sa nu bage si alianta "DA" la burta ceva acolo.
|
-------------------- |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
QUOTE(Valentine @ 18 Nov 2004, 20:56) . Nu zic ca DA nu o fi corupta, in orice TARA exista coruptie, dar una e sa fie coruptia cea care face legea, si alta e sa fie si ea pe acolo un procent mic. Dintre PSD si DA, tu continui sa crezi ca PSD e alegerea buna?! Dumnezeule, plec in Albania. Daca tu consideri asta un argument... crezi ca ma apuc sa vad cine a furat mai putin? mizeria asta e cuantificabila acum? marea problema este nu exista absolut nici un leader credibil in acest moment. ce posibilitati am? nastase - patruzeci de mii de case? nastase zis si rafo etc. - e clar unde stam, s-a paradiscutat. basescu - flota? basescu-autostrada? basescu-contracte de asfaltare prin bucuresti? basescu-"pregatiti-va pentru ciolan!" basescu-96-00? imi plang de mila, pe bune. sa inteleg ca DA considera ca cine nu e cu ei e impotriva lor? asta e inca si mai grav. QUOTE(Valentine @ 18 Nov 2004, 20:56) Ce tot atata nici una nu e buna? Cineva VA FI ALES in 28 noembrie (eventual si in turul II). Daca stai acasa ce faci? O sa te mai plangi 4 ani ca nu e bine ... Alege raul cel mai putin rau ... zi NU la PSD si DA pentru Romania ![]() ![]() daca raman astia, plus o trupa de dezaxati, oportunisti etc. o sa plang patruzeci de ani. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(adso @ 18 Nov 2004, 22:05) Dumnezeule, plec in Albania. Daca tu consideri asta un argument... crezi ca ma apuc sa vad cine a furat mai putin? mizeria asta e cuantificabila acum? marea problema este nu exista absolut nici un leader credibil in acest moment. ce posibilitati am? nastase - patruzeci de mii de case? nastase zis si rafo etc. - e clar unde stam, s-a paradiscutat. basescu - flota? basescu-autostrada? basescu-contracte de asfaltare prin bucuresti? basescu-"pregatiti-va pentru ciolan!" basescu-96-00? imi plang de mila, pe bune. sa inteleg ca DA considera ca cine nu e cu ei e impotriva lor? asta e inca si mai grav. daca raman astia, plus o trupa de dezaxati, oportunisti etc. o sa plang patruzeci de ani. Eu personal zic ca Basescu este un leader credibil. Uita-te la declaratia lui de avere si o sa te convingi repede.. Iar tot timpul se vorbeste de perioada 96-00. Uiti ca marii ministrii ai guvernarii 96-00 sunt ACUMA! ministrii in PSD (euthanasiu, duvaz parca, etc.!). Iar daca tu nu poti sa observi nici o diferenta intre Bucurestiul dinainte de a lua consiliul si cel dupa, atunci aici e problema! ... Dar asta ramane parerea mea. Si DA, evident ca cine nu e cu ei, este impotriva lor. Sunt alegeri. Este clar ca majoritatea parlamentara o sa o faca ori PSD (aici includ si variantele PSD+PRM care e mai grava, si PSD+UDMR) ori DA (sau crezi ca se va putea forma si o alta majoritate electorala?!) Una dintre aceste 2 formatiuni ne va guverna inca 4 ani. Vezi prea bine ce face PSD-ul (pe langa baroni, etc. ei au mai si preluat marea parte a guvernarii din 96-00! Geoana a fost ambasador atunci! - asa ca daca acuzi ceva din 96-00 tot in PSD lovesti de fapt mai mult). Votand cu DA exista o posibilitate (fie ea si numai matematica!) sa fie mai bine, ca oricum MAI RAU decat ce a facut PSDul nu se poate. Daca stai acasa lasi pe altii sa voteze pentru tine, iar daca votezi altceva decat DA, nu faci decat sa asiguri suprematia PSD ... la asta se rezuma tot. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
adso |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 18 Nov 2004, 21:21) Eu personal zic ca Basescu este un leader credibil. Uita-te la declaratia lui de avere si o sa te convingi repede.. Iar tot timpul se vorbeste de perioada 96-00. Uiti ca marii ministrii ai guvernarii 96-00 sunt ACUMA! ministrii in PSD (euthanasiu, duvaz parca, etc.!). Iar daca tu nu poti sa observi nici o diferenta intre Bucurestiul dinainte de a lua consiliul si cel dupa, atunci aici e problema! ... Dar asta ramane parerea mea. leader este - indiscutabil. are carisma, este obisnuit sa vorbeasca in public. paradoxal, se pare ca si fizicul ajuta. cu credibilitatea... da-mi voie sa nu-ti impartasesc convingerea. veniturile din flota sunt prinse in declaratie? dar cele din autostrada? contractele de asfaltare? spaga de dedughenizare selectiva? si ca sa ti-o iau inainte, da sunt de acord ca este aceeasi chestie cu nastase&co. QUOTE(Valentine @ 18 Nov 2004, 21:21) care alegeri? alea "libere" din '47? baietii aia gandeau cam la fel. QUOTE(Valentine @ 18 Nov 2004, 21:21) Este clar ca majoritatea parlamentara o sa o faca ori PSD (aici includ si variantele PSD+PRM care e mai grava, si PSD+UDMR) ori DA (sau crezi ca se va putea forma si o alta majoritate electorala?!) Una dintre aceste 2 formatiuni ne va guverna inca 4 ani. Vezi prea bine ce face PSD-ul (pe langa baroni, etc. ei au mai si preluat marea parte a guvernarii din 96-00! Geoana a fost ambasador atunci! - asa ca daca acuzi ceva din 96-00 tot in PSD lovesti de fapt mai mult). Votand cu DA exista o posibilitate (fie ea si numai matematica!) sa fie mai bine, ca oricum MAI RAU decat ce a facut PSDul nu se poate. da de DA+UDMR ce zici? sau chiar de DA+PRM - au mai fost o data pretenari. in mod cert nu vor reusi sa faca guvernul doar in formula PNL + PD. algoritm, frictiuni... ce treaba are ambasadoriatul lui geoana cu 96-00? chiar nu inteleg. geoana si-a facut tot timpul propria politica, si probabil va da flit si pesedeului cum le-a dat si celorlalti, daca barca incepe sa ia apa. stiai ca geoana a fost numit ambasador tot de psd inainte de alegerile din '96? QUOTE(Valentine @ 18 Nov 2004, 21:21) Daca stai acasa lasi pe altii sa voteze pentru tine, iar daca votezi altceva decat DA, nu faci decat sa asiguri suprematia PSD ... la asta se rezuma tot. de stat acasa, sigur nu stau - voi vota. |
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Valentine @ 18 Nov 2004, 20:24) QUOTE(Marty @ 18 Nov 2004 @ 20:37) Ultimu' sondaj, IRSOP, 4-8 Noiembrie, face to face: - AN - 41% - TB - 32% - CVT - 13% ![]() ![]() ![]() Asta au dat aseara cei de la ProSteve, acolo am auzit sondajul. Inca ceva, vezi ca s-a desfasurat intre 4 si 8 Noiembrie, inainte de RAFO!!!! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sondajul a fost aseara pe A1,ProTV, TVR1. Mie mi se pare un pic 'lucrat', cica intentia de vot pentru DA este 34% si pentru PSD 40%, dar dupa ce li se aduce aminte oamenilor ca AN+Geoana candideaza pentru PSD, intentia de vot creste la 46%
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Ca tot vorbim de RAFO (nu vad ce treaba are Nastase aici, ca treaba e un pic mai spre Moldova), sa nu uitam de pasajul Basarabi; nu intelegeam de ce se grabeste Basescu asa tare sa-l faca (era putin inainte de sutul la gioale pe care i l-a aplicat lu' Stolojan)...
Aseara a fost Nastase la TV. Pe scurt, fara prea multe comentarii, a spus o chestie misto despre Basescu: ca e un demn urmas de-al lui IC Bratianu ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
adso |
![]()
|
|
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 19 Nov 2004, 09:49) Ca tot vorbim de RAFO (nu vad ce treaba are Nastase aici, ca treaba e un pic mai spre Moldova), sa nu uitam de pasajul Basarabi; nu intelegeam de ce se grabeste Basescu asa tare sa-l faca (era putin inainte de sutul la gioale pe care i l-a aplicat lu' Stolojan)... Diferenta e ca unu se adreseaza prostilor inculti (inainte de a sari la mine, comparati cele doua declaratii. Nu ma refer la nici o persoana anume, doar la cei care chiar au inghitit declaratia aia si le-a placut. celalalt celor care au creier. 1. Corect, RAFO e in Moldova care apartine de Raketii ucrainieni sau rusi. ![]() 2. Studiind electoratul celor 2 si analizind zonele unde cei 2 stau bine, ma gindesc ca ceea ce spui tu e taman pe dos. In mediul urban, unde oamenii sunt informati Basescu e in frunte. Asta s-a vazut si la lagerile locale. Toate sondajele spun ca tinerii si intelectualii in majoritate nu voteaza PSD. Mesajele lui Nastase prind cel mai bine in mediul rural, 40% din populatia Ro. Fara sa-i jignesc pe sarmanii tarani (vai mama-lor unde i-au adus cei 15 ani de capitalism salbatic), dar ei sunt mai inculti si datorita lipsei mijloacelor de informare. Ceea ce vrei sa spui tu acum e identic cu ceea ce se intimpla prin '90-92, adica diferente de clase si paturi sociale, "IMG raspunde prezent! Valea jiului sprijina democratia!", "Noi suntem oamenii de buna-credinta, noi muncim noi nu gindim!" La astea si manipulari PSD-ul se pricepe cel mai bine 3. Mesaje gen, "am dat pentru mame 6.5 milione" sau "am dat pentru tarani subventii de 2 milioane", "vom mari pensiile si am inceput cu recorelarea lor" cred ca se adreseaza celor pe care tu ii consideri prosti inculti. Unde-i mesajul pentru cei culti? Ca eu nu-l vad? |
--------------------
x
x
- x
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(adso @ 19 Nov 2004, 09:54) 'aideti domnilor, cine ce impune? vine cineva noaptea acasa sa-i spele pe creier in somn? au bagat al 25-lea frame la filme? totusi... Scria in Adevarul mai zilele trecute de vizita de la Cernavoda, unde oamenii au cam fost adusi cu forta la miting. Asta oare ce este? Si iata ce scrie si in Adevarul de astazi. In fata pensionarilor vlaguiti de grijile zilnice Ion Iliescu s-a apucat sa faca portretul viitorului presedinte Pentru prima data, ieri, la Campina, presedintele Ion Iliescu a facut portretul viitorului presedinte al Romaniei. Aflat la intalnire cu pensionarii din oras, Ion Iliescu le-a dat indicatii clare despre cel ce trebuie votat in fruntea statului. El le-a explicat oamenilor ca a venit randul generatiei de 50 de ani sa preia conducerea, descriind si caracteristicile celor ce vor veni. "Sunt fel si fel de oameni, cu cultura, experiente, caractere si temperamente diferite. Ce facem? Asiguram continuitate sau facem din nou experimente? Trebuie sa judecam cu toata luciditatea. Cel pe care-l punem in fruntea tarii trebuie sa fie om cumpanit, cu mintea clara, care sa se priceapa si la politica interna, si la relatiile internationale", a spus presedintele. Apoi a continuat criticand guvernarea 1996-2000 si enumerand realizarile guvernarii pesediste din ultimii patru ani. "Eu va inteleg foarte bine greutatile, ca fac parte ca si dv. din varsta a treia. Trebuie sa vedem pe cine trimitem si in parlamentul tarii. I-ati vazut si pe unii si pe altii. Eu nu va spun sa-i votati pe unii sau pe altii, dar esential este sa asiguram continuitatea a ceea ce a fost bun", s-a infierbantat presedintele. In fata pensionarilor, care erau preocupati de medicamente compensate, de lipsa locurilor de munca pentru tinerii pe care-i aveau acasa, de faptul ca "au muncit o viata intreaga ca sa tina fabrica in picioare si a cumparat patronul toate actiunile", Ion Iliescu s-a razboit si cu presa. Mesajul implicit a fost acela ca nu trebuie crezut tot ce scriu ziarele. El a numit "mahala ordinara pusa pe prima pagina a ziarelor" un articol aparut zilele acestea, in care a fost reprodusa stenograma unei discutii pe care ar fi avut-o cu Gorbaciov. "Daca a fost discutie unu la unu, de unde au stenograma?", s-a intrebat presedintele. El s-a infuriat si pe faptul ca e reluata tema fostilor membri PCR implicati in politica, precizand ca toti politicienii care au candidat si candideaza la Presedintie, cu exceptia lui Ion Ratiu si Radu Campeanu, au fost membri PCR. "Dar eu m-am obisnuit. M-au frecat 15 ani in fel si chip, dar, vorba aceea, cainii latra, caravana trece", a incheiat presedintele dupa ce a invocat si serialul "Iliescu - KGB". El si-a luat la revedere de la pensionari ca presedinte, promitandu-le ca isi va face datoria si in continuare, in calitate de om politic. Realitatea din strada a fost alta decat aceea de la Casa Tineretului, unde intalnirea cu pensionarii a fost organizata de candidatii PSD pentru fotoliile de parlamentari. Lipsiti de entuziasm, putinii campineni aflati pe strada i-au reprosat presedintelui ca toate imbunatatirile nivelului de trai de care se vorbeste, cresterea pensiilor, cresterea economica sunt numai pe hartie si promisiuni. Discursul prezidential despre "prabusirea unui sistem si nasterea altuia" nu a mai convins pe nimeni. Oamenii i-au reprosat saracia, distrugerea fabricilor in care aveau locuri de munca, lipsa de perspectiva. Oarecum exasperati de insucces, candidatii la Parlament care-l insoteau l-au rugat sa-si scurteze dialogul cu campinenii, luandu-l aproape pe sus spre masini. Dupa-amiaza, presedintele si-a petrecut-o la Ploiesti, unde a premiat o parte dintre elevii olimpici. Cam naspa sa pleci cu coada intre picioare. This post has been edited by bomicabomic: 19 Nov 2004, 10:32 |
--------------------
x
x
- x
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 19 Nov 2004, 12:12) 3. Mesaje gen, "am dat pentru mame 6.5 milione" sau "am dat pentru tarani subventii de 2 milioane", "vom mari pensiile si am inceput cu recorelarea lor" cred ca se adreseaza celor pe care tu ii consideri prosti inculti. Unde-i mesajul pentru cei culti? Ca eu nu-l vad? Nu, asta e un mesaj direct, si nu cred ca ai prins ideea mea. Ma refeream doar la felul cum se fac acuzele la adresa competitorului si cum se raspunde. Desi nu sunt de acord cu subventia de 6.5 milioane (majoritatea celor pe care le cunosc ar fi luat cel putin dublu daca nu era legea aia), modalitatea de a se adresa mi se pare ok. "Am facut x lucru" - judecati voi daca e bine sau rau, trageti voi concluziile. Astept si de la Basescu sa spuna ce a facut, eventual in 96-2000, 2000-2004 sau cand vrea el ![]() |
--------------------
...
..
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 19 Nov 2004, 10:43) Nu, asta e un mesaj direct, si nu cred ca ai prins ideea mea. Ma refeream doar la felul cum se fac acuzele la adresa competitorului si cum se raspunde. 1.Cu mesajele subtile nu prea cistigi. Hai sa fim seriosi. Iar tinta lui Nastase si nu numai (toti au candidatii au tinta asta), nu sunt oamenii culti. Tu crezi ca el nu stie treaba asta? Oricit s-ar stradui sa atraga acest electorat, nu va reusi. In aceasta disputa posibil ca si Basescu sa nu-i atraga pe toti, dar oricum are un avantaj fata de Nastase. 2. Ce-a facut Basescu? Iti spun eu daca nu stii. Drumurile europene pe unde circuli. DN1, DN2 (Buc-Iasi), Bucuresti-Slobozia-Constanta, Bucuresti-Sibiu-Arad-Nadlac etc. Aeroportul Otopeni. Pina si finantarea pentru celebara autostrada a soareleui tot el a obtinut-o in 1999. Si ca veni vorba de autostrada asta, PSD ar trebui sa taca, ca a fost inceputa in 1990 deci vreo 10 ani a fost in gradina lor. Si? au facut 100km, mare fis electoral. |
--------------------
x
x
- x
|
|
adso |
![]()
|
si sub mitrea s-au imbunatatit constant drumurile...
pitesti-craiova s-a imbunatatit din 2001 incoace. cred ca este aproape de nivelul lui basescu. |
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Diseara va fi cafting la A1? Va curge sange? Sau vor fi cuminti?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
adso |
![]()
|
mai, cum il cheama pe preotu' ala dereglat la mansarda???
unde era cand carcotashii au facut casting? l-as vota numai ca sa il vad in turu' doi, one on one cu allalt. (glumesc) mache, si io sper sa vad sange, picioare rupte, organe pe pereti... dar ma tem ca se va lasa cu un ceiuc de mușețel si nănică... ![]() |
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(adso @ 19 Nov 2004, 11:00) si sub mitrea s-au imbunatatit constant drumurile... pitesti-craiova s-a imbunatatit din 2001 incoace. cred ca este aproape de nivelul lui basescu. In fine nu prea cred asta. In timpul lu Base, rutele astea europene au fost facute de la zero. Si iti dau un exemplu negativ la Mitrea, DN7 - Buzau-Brasov de 2 ani e vraiste. Sunt decopertate (natural), portiuni de zeci de metri pe o portiune de peste 25 km. Stii ce s-a facut in timpul asta. S-au pus panouri de limitare a vitezei la 30 km/h si de avertizare "Pericol de accidente". Atit. Dar nu asta-i problema cine si cit a facut mai mult. Ideea e ca s-a facut. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi amintesc ce zicea CTP-ul inainte de campania electorala, intr-o emisiune la Tuca. Anul acesta votul va fi estetitc. Romanii asteapta ca in luptele dintre candidati sa se zica "Ba p-a cenzurat!". Si vor vota pe cel care o va zice mai frumos. Si to el zicea ca, daca nu vor vedea asa ceva la Tv, va fi o dezamagire crunta. Oare are dreptate?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
chiar daca nu ar exista nici o diferenta intre psd si da , o schimbare tot trebuie facuta , alternanta la guvernare e baza democratiei (daca cistiga psd-ul inseamna ca in 14 ani din 18 am fi condusi de un singur partid ,asta nu prea e democratie -chiar daca lucrurile ar fi minunate asa ceva tot nu este normal )
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(paul_s @ 19 Nov 2004, 13:15) chiar daca nu ar exista nici o diferenta intre psd si da , o schimbare tot trebuie facuta , alternanta la guvernare e baza democratiei (daca cistiga psd-ul inseamna ca in 14 ani din 18 am fi condusi de un singur partid ,asta nu prea e democratie -chiar daca lucrurile ar fi minunate asa ceva tot nu este normal ) Ca primcipiu, poate e ok alternanta. Dar in conditiile actuale e cea mai mare aberatie posibila, cu 2 ani inainte de preconizata intrare in UE. Daca nu iese PSD-ul acum, sunt 90% convins ca s-a zis cu intrarea in UE in 2007. Si asa, ne stoarcem ultimele puteri ca sa fim cat de cat in grafic. Asta lipseste acum, unii noi la care le va lua cam un an pana sa-si dea seama ce s-a facut pana acum si ce trebuie ei sa faca pentru a continua, in cel mai fericit caz. |
--------------------
...
..
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(adso @ 19 Nov 2004, 08:36) si ca sa ti-o iau inainte, da sunt de acord ca este aceeasi chestie cu nastase&co. care alegeri? alea "libere" din '47? baietii aia gandeau cam la fel. da de DA+UDMR ce zici? sau chiar de DA+PRM - au mai fost o data pretenari. in mod cert nu vor reusi sa faca guvernul doar in formula PNL + PD. algoritm, frictiuni... de stat acasa, sigur nu stau - voi vota. Adso, DA a declarat CLAR si raspicat ca nu colaboreaza cu PRM. Oricum, admitand si cele 2 posibilitati de mai sus, tot 2 poli clari sunt PSD + x sau DA+ x. Care dintre ei crezi TU ca este mai bun? Unul dintre cei 2 poli o sa ii votezi nu? Sau PRM?! |
--------------------
Ford
Focus
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu uitam ca si componenta Comisiei Europene s-a schimbat.
Eu cred ca avem sanse mai mici sa intram cu PSD la guvernare. Sa zicem ca s-ar inchia negocierile acum, ca s-ar semna tratatul in primavara. Ce facem cu Parlamentul European, pe care l-a jignit Nastase tare rau cand i-a informat ca opinia lor nu conteaza. Sa nu uitam ca cele mai mari critici la adresa Romaniei vin din partea Parlamentului European. Sa nu uitam ca parlamentarii europeni repreznta cetatenii UE, iar daca cetatenii europeni dintr-o circumscriptie zic: sa nu te prindem pe tine parlamentarule x ca votezi pentru aderarea Romaniei ca nu te mai votam, acela se va conforma. Mai ales ca este asa de dulce traiul in Parlamentul European...mai bine decat in Parlamentul nostru... |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 19 Nov 2004, 12:33) Ca primcipiu, poate e ok alternanta. Dar in conditiile actuale e cea mai mare aberatie posibila, cu 2 ani inainte de preconizata intrare in UE. Daca nu iese PSD-ul acum, sunt 90% convins ca s-a zis cu intrarea in UE in 2007. Si asa, ne stoarcem ultimele puteri ca sa fim cat de cat in grafic. Asta lipseste acum, unii noi la care le va lua cam un an pana sa-si dea seama ce s-a facut pana acum si ce trebuie ei sa faca pentru a continua, in cel mai fericit caz. Imi place de cei care chiar cred sinceri ca PSD a avut un merit in intrarea Romaniei in UE. NU VA este clar la toti ca UE ne vrea in ea mai mult decat o vrem noi pe ea?! Nu va este clar ca desi nu indeplinim toate conditiile UE se grabeste sa ne ia sub mantie (oricare ar fi motivele politico-strategico-macroeconomice?) Mie mi se pare clar ca si daca iese PRM majoritar prin absurd noi tot intram in 2007 in UE. Doar n-o sa bage Bulgaria si o sa lase asa o "gaura" in teritoriu. Sa fim realisti ... toti vor integrare in UE, sa vedeti voi ce o sa planga tot romanu dupa. Uitati-va la polonezi, la unguri cum sunt, si erau la inceput muuuult mai avansati ca noi (inceput = cand au fost admisi in UE). |
--------------------
Ford
Focus
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
dydy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 November 03 ![]() |
Domnilor, disperarea simpatizantilor aliantei este evidenta si absolut de inteles. Ati pierdut alegerile, stimabililor ! Ca sustinator al Uniunii Plus nu pot decit sa imi manifest satisfactia ca ati fost niste competitori puternici - nu intotdeauna foarte onesti insa ! - competitori care au permis Uniunii sa-si puna in valoare calitatile oamenilor pe care ii prezinta in fata Tarii. Prin toata activitatea pe care ati dus-o in aceasta campanie, prin criticile aduse PSD-ului nu ati facut decit sa punctati in fata alegatorilor realizarile, nu putine, ale actualei guvernari. Desfiintarea vizelor pentru Europa, intrarea Romaniei in NATO, apropiata incheiere a negocierilor cu UE pentru aderarea in 2007 si CERTITUDINEA aderarii in 2007 sint numai citeva din realizarile actualei guvernari, guvernare PSD, prim-mimistru A Nastase. Ar fi interesant sa-i intrebati pe romanii aflati la munca in Spania, Italia, in intreaga Europa, cu cine voteaza ! Simplul fapt ca peste 2 milioane de romani isi fauresc acum un viitor mai bun este rodul acestei guvernari remarcabile ! Sigur ca va deranjeaza ca noi vom fi reconfirmati la guvernare inca 4 ani, cu perspectiva certa a unei mari guvernari PSD-iste 2000-2012 ! Aceasta perioada de 12 ani va fi insa benefica pentru partidele Dvs., PD-PNL, fiti siguri ca liderii actuali ai acestor partide, carora deja li s-a lipit stomacul de sira spinarii, isi vor fi dat obstescul sfirsit politic pina in 2012, creeind astfel premisele unor conduceri liberalo-democrate innoite si care va constientiza necesitatea onestitatii in politica. Unde este flota d-le Basescu ? Ati fost ministrul transporturilor ! Poate ca realmente nu ati semnat nimic, e adevarat ca penal din pacate nu sinteti responsabil, dar MORAL nu aveti nici o vina ?? Nu v-a durut sufletul Dvs. de Batrin Lup de Mare sa vedeti cum dispare flota Romaniei chiar de sub nasul Dvs. ? Nu ati putut face nimic sau nici nu v-a pasat ? Ce fel de gestionar al Ministerului ati fost, ce fel de gospodar ati fost sa va dispara acareturile chair din curtea proprie ? Si mai vreti sa conduceti aceasta tara ! Lideri ca Basescu-cel-pomenit-mai-sus, Tariceanu ( 260.000 locuri de munca desfiintate ca ministru al industriei, afacerea Citroen, etc. ), Danielescu -SAFI, Sapunaru ( zis si nini palmolive ) - Vama-Volkswagen-Diversis, Catarama Elvila-SAFI si citi si mai citi ne vor fi lasat in pace, noi sa ne vedem de trebuirile tarii si ei sa-si roada boabele strinse cu truda Poporului Roman !
|
--------------------
Ford Focus
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 19 Nov 2004, 11:54) De cate ori a crescut pretu la alimente 96-2000? Care sunt acele alimente la care a crescut pretu de 3 ori din 2000 pana acum? Statul/guvernul controleaza preturile intr-o economie? In 97,98, si 99, shimbam Vineri (cind plecam de la servici) 25 sau 30 de dolari si ma distram tot week-end-ul (Planters, Trafalgar, Shorley, gratare, etc.), chiar mai aveam bani si Luni dimineata. Schimba tu acum 30 de dolari si distreaza-te de ei 2 nopti si 2 zile! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Valentine |
![]()
|
Cred ca acuma as fi de acord cu largirea atributiilor moderatorilor in acest topic si acordarea catorva ban-uri
![]() ![]() Evident ca cei aflati peste granite, denumiti de PSD, prin vocea lui Razvan Theodorescu MINISTRUL CULTURII!!, cum era, lumpeni, retardati si mitocani o sa voteze cu PSD in graba ![]() Asa DA continuitate: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=3001 Dydy tata incepi sa suni ca Buturuga C. de pe forumul Ev. Z. mwahaha ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:41 |