Electorale, Ca tot e momentu
![]() ![]() ![]() |
Electorale, Ca tot e momentu
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
|
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Eu poza am sters-o. N-o pun la DA pentru ca am vazut ca le-a postat pe toate "Luxxian". Rog sa se stearga acest mesaj, din pacate eu nu pot.
This post has been edited by bomicabomic: 19 Nov 2004, 16:51 |
--------------------
x
x
- x
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Fiind eu pe dinafara cu campania, citesc azi la gazeta sportiva (alte ziare nu cumpar
![]() ![]() ![]() ![]() Oricum, un PM automobilist inrait cred ca e mai bun decit un PM nesarat, insipid, inodor ![]() ![]() ![]() Mai oameni, stiti ce il deosebeste pe Base de Aro? e uman, nu e prea dus la biserica, dar stie cum gindesc oamenii, e smecher, dar simpatic ... e un fel de Iliescu de tip nou din acest punct de vedere ... hai ca poate iese si Aro se duce la numarat oua ... |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Valentine |
![]() ![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 19 Nov 2004, 16:06) Ultimele mesaje, ce contin poze fara a fi comentate, sunt o propaganda de aceeasi natura ca a lui dydy, in opinia mea (recunosc un pic mai inteligenta si cu impact vizual mai mare). Rog domnii moderatori maddan si marty sa se puna de acord ![]() Daca citeai cu atentie mesajul lui maddan observai ce s-a referit specific la userul dydy care are 9 posturi toate propagandistice ![]() Mesajele care contin poze (zici tu) necomentate, sunt mai mult un fel de semi-banc decat propaganda. E cam clar ca nu o sa il convingem pe adso sa voteze cu DA, sau pe tine ... asta e, macar sa mai radem un pic. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Maaama, ce de-ati postat p-aici. Deci, referitor la sondajul de aseara, am behait de nervi cand l-am vazut, insa nu din cauza rezultatelor, ci mai mult pentru cat de carnati si manipulatori sunt astia cu sondajul lor. Sunt CONVINS ca e un sondaj mincinos. De altfel de vreo 10 ani nu mai am incredere in nici un sondaj pre-electoral. Ati vazut prea bine ce s-a intamplat la alegerile locale, n-a existat sondaj de opinie care sa se apropie macar de ce aveau sa fie rezultatele finale. Alianta (+ PUR la acel moment, e adevarat) a castigat localele, si nici un sondaj n-a prevestit asta. Asa ca ma kak linistit pe sondajul de aseara, pana nu sunt alegerile poa sa-mi dea astia orice sondaj, io nu cred.
L-a vazut cineva aseara pe ministrul Nica in confruntare cu tipu de la Alianta pe probleme IT la Antena 1? Pe langa faptul ca moderatorul ala e partinic pe fatza, Nica mi-a provocat o repulsie greu de imaginat. E o zdreanta de om, un cioflingar si nimic mai mult. Mi s-a facut greata la un moment dat, era atat de aberant si nu il lasa pe omu ala sa vorbeasca deloc, iti venea sa-i spargi capu cu ranga la cat de mitocan si mincinos era. E de vazut ce va fi diseara la Antena 1. L-am auzit pe Basescu acum cateva zile vorbind despre faza cu poponarii, a explicat ce mizerie i-au inscenat pesedeii si a mai zis ca la asemenea mizerie va raspunde cu aceeasi moneda, insa asta cu ocazia primei confruntari televizate cu Nastase. Sunt mega curios daca si ce va spune diseara. Om vedea. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si totusi cristianco are dreptate! Hai sa nu ne apucam sa postam diverse bannere pe aici ca nusi au sensul! Valentine si bomica, va rog frumos, stergeti-va pozele postate si puneti-le in topicul DA! (e plin de bannere si afise).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Ashu, la formatul asta de sezatoare cum bine spunea CTP sau "Raspundem ascultatorilor", nu intrevad prea multe. Au facut legea asta electorala, asa incit sa nu poti fi "face to face". Intrebare, 2 minute , raspunsul, ce dreaq sa-i mai bagi "o coruptie, un RAFO sau sa-l intrebi de oua".
Au pritocit din timp, legea, comunistii lu peste. |
--------------------
x
x
- x
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa-mi faceti si mie un sinopsis, va rog, sa ma rid (sau sa pling) luni, cind mai intru pe forum.
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Bun, am vazut si emisiunea. Ce m-a socat cel mai tare a fost comportarea lui vc tudor, nu-l credeam atat de bou. Pt. cei care n-au vazut: la primele trei intrebari n-a raspuns nimic, doar s-a lamentat ca li s-a dat o lista cu tematica intrebarilor, iar intrebarile puse nu se ragasesc in acea lista. Era ca un elev prins cu lectia neinvatata, m-am kkt pe mine de ras de cat e de bou in realitate. A fost penibil de-a dreptu, abia dupa pauza a reusit sa se controleze si sa incerce sa raspunda la intrebari.
In rest Basescu cu Nastase s-au impuns reciproc, iarasi vadim de cacao cand a zis sa-i fie numele in veci blestemat lui Constantinescu, nu mi se pare in regula sa zici asa ceva ca posibil viitor presedinte, dar na, omu are mari probleme psihice, n-ai ce sa-i ceri. Mi-ar fi placut o emisiune in care sa fie doar Basescu si Nastase si sa dialogheze liber. Poate in turu doi sa avem parte de asa ceva. Mai interesant a fost dupa, la Realitatea Tv era o alta emisiune electorala unde era Tatulici, Basescu si Dinescu. Acolo Basescu a putut sa zica mult mai multe si sincer, chiar mi-a placut foarte mult ceea ce a zis. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bey, io doua ore de sheer entertainment ca vineri seara n-am mai avut de mult!
![]() Am ras atat de mult incat nici macar un episod de Seinfeld nu ar fi egalat ce-au putut sa faca bufonii aia! Din partea mea, eu le dedic la toti melodia aia data mereu de Carcotasi (cu ... larga, stiti voi!). Pe bune daca nu singurul domn cu stofa de presedinte de acolo nu era Marko Bela! In rest, din pacate Basescu a fost iarasi incoerent, dand cu bata in Nastase pe o tema care chiar nu ii intereseaza pe bizonii romani, fara a reusi sa puncteze decisiv, iar Nastase a punctat scurt insirand pomelnicele lui lungi de b.sini electorale. Din punctul meu de vedere, pana acum scorul este 2-0 pentru Nastase, in fata lui Basescu. Si cand scriu asta, imi vine sa-mi tai mana. ![]() ps. Intr-adevar, emisiunea cu Dinescu si Tatulici ne-a aratat acel Basescu pe care il stiam. Adica omul super-eficient, care face mult mai multe decat spune! Si care are in cap mult mai multe decat misto-ul ieftin practicat la adresa lui Nastase. Pacat ca nu isi da seama de asta, si ca pierde pe propria mana in confruntarile lui televizate cu Nastase. Pun pariu ca daca ar fi vazut aceasta emisiune, 90% din intelectualii tarii l-ar fi votat pe Basescu. Or, din pacate, sunt inca destui (chiar daca nu majoritari), care il prefera pe Nastase, tocmai din cauza exceselor de limbaj ale lui Base, uitand ca de fapt in spatele mastii acesteia de clovn este un om foarte profesionist. Pacat, iarasi pacat. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
maddan, cam la aceeasi concluzie am ajuns si eu: Marko Bella presedinte!
![]() Pe de alta parte, chiar nu mi s-a parut ca Nastase a punctat decisiv in fata lu' Basescu. S-au impuns ca fraierii spre disperarea lu' Vadim. Iar madam Vrincioaia-Prostea... no comment! Idioata aia chiar credea ca se poate lua-n bete cu Vadim (fie el si bolnav psihic). In rest, n-am putut sa remarc halu' in care statea costumu' pe Nastase. Ziceai ca-i un maistru rebegit de prin hala de montaj de la IMGB, cu halatul ponosit de ani de zile de purtare. Si tot de asta legindu-ma, cine dracu-i face astuia nodu' la cravata ca e cel mai nasol nod care l-am vazut in viata mea, iar cravata zici ca-i curea - aceeasi latime de sus pina jos. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Firea s-a comportat lamentabil si era imbracat ca o tata de la IInd hand. Acum Vadin e Vadim dar sa-i spui ca "bate cimpii" si sa te duci sa-i iei de pe pupitru nu's ce revista mie mi s-a parut deplasat. Dupa aia s-a pupat cu Basescu si nu stiu dar mie mi s-a parut exaltata.
M. Bella a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult. Si ca sa va amuzati uitati ce zice oficiosul PRM despre episodul Vadim de vineri seara: http://www.ziarultricolorul.ro/?module=dis...820&format=html |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dydy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 November 03 ![]() |
Domnilor,
Ati avut ocazia, in doua emisiuni TV, sa-i vedeti pe cei patru candidati importanti fata in fata. Asadar, fiecare poate vota ceea ce crede de cuviinta. Un singur lucru insa : obisnuiti-va cu imaginea lui Adrian Nastase ca Presedinte al Romaniei pentru urmatorii 10 ani ! |
--------------------
Ford Focus
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma ne leshi ?
"Candidati fata in fata..." pe naiba ca au stat shoulder / shoulder adica sold /sold ! Si mai ai si Ford Focus ! This post has been edited by costi: 22 Nov 2004, 11:42 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
dydy, ce-ti veni de ne injurasi asa, de mama?
Du-te si pupa-l unde vrei, si lasa-ne in durerea noastra, cu bombonelul tau cu tot! Daca ai avut capacitatea sa-ti dai seama, pe-aici pe la noi, pe forum, nu suntem trup si suflet pentru vreun politrucian. Nici macar misterb n-a scos asa ceva din el! Daca matale esti dedicat trup si suflet, imi pare rau pentru tine. Sincer! |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
ashu |
![]()
|
Lasati domne omu in pace, dupa postul sau anterior ce pretentii mai aveti? E evident ca a renuntat de mult la gandirea rationala in favoarea unei adulatii tampe. Deci zi-le mai dydy, nu te lasa!
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
dydy |
![]()
|
"...in favoarea unei adulatii timpe..."...fara comentarii
Domnule ashu, va comportati tipic pentru un sustinator al aliantei D.A.. In lipsa de idei si argumente logice, iata cu ce fel de mesaj veniti. |
--------------------
Ford Focus
|
|
ashu |
![]()
|
QUOTE(dydy @ 19 Nov 2004, 11:55) Domnilor, disperarea simpatizantilor aliantei este evidenta si absolut de inteles. Ati pierdut alegerile, stimabililor ! Ca sustinator al Uniunii Plus nu pot decit sa imi manifest satisfactia ca ati fost niste competitori puternici - nu intotdeauna foarte onesti insa ! - competitori care au permis Uniunii sa-si puna in valoare calitatile oamenilor pe care ii prezinta in fata Tarii. Prin toata activitatea pe care ati dus-o in aceasta campanie, prin criticile aduse PSD-ului nu ati facut decit sa punctati in fata alegatorilor realizarile, nu putine, ale actualei guvernari. Desfiintarea vizelor pentru Europa, intrarea Romaniei in NATO, apropiata incheiere a negocierilor cu UE pentru aderarea in 2007 si CERTITUDINEA aderarii in 2007 sint numai citeva din realizarile actualei guvernari, guvernare PSD, prim-mimistru A Nastase. Ar fi interesant sa-i intrebati pe romanii aflati la munca in Spania, Italia, in intreaga Europa, cu cine voteaza ! Simplul fapt ca peste 2 milioane de romani isi fauresc acum un viitor mai bun este rodul acestei guvernari remarcabile ! Sigur ca va deranjeaza ca noi vom fi reconfirmati la guvernare inca 4 ani, cu perspectiva certa a unei mari guvernari PSD-iste 2000-2012 ! Aceasta perioada de 12 ani va fi insa benefica pentru partidele Dvs., PD-PNL, fiti siguri ca liderii actuali ai acestor partide, carora deja li s-a lipit stomacul de sira spinarii, isi vor fi dat obstescul sfirsit politic pina in 2012, creeind astfel premisele unor conduceri liberalo-democrate innoite si care va constientiza necesitatea onestitatii in politica. Unde este flota d-le Basescu ? Ati fost ministrul transporturilor ! Poate ca realmente nu ati semnat nimic, e adevarat ca penal din pacate nu sinteti responsabil, dar MORAL nu aveti nici o vina ?? Nu v-a durut sufletul Dvs. de Batrin Lup de Mare sa vedeti cum dispare flota Romaniei chiar de sub nasul Dvs. ? Nu ati putut face nimic sau nici nu v-a pasat ? Ce fel de gestionar al Ministerului ati fost, ce fel de gospodar ati fost sa va dispara acareturile chair din curtea proprie ? Si mai vreti sa conduceti aceasta tara ! Lideri ca Basescu-cel-pomenit-mai-sus, Tariceanu ( 260.000 locuri de munca desfiintate ca ministru al industriei, afacerea Citroen, etc. ), Danielescu -SAFI, Sapunaru ( zis si nini palmolive ) - Vama-Volkswagen-Diversis, Catarama Elvila-SAFI si citi si mai citi ne vor fi lasat in pace, noi sa ne vedem de trebuirile tarii si ei sa-si roada boabele strinse cu truda Poporului Roman ! Asta-i argumentul meu. Un post atat de tembel mai rar, pana si ceilalti sustinatori ai pesedeului de pe aici au ramasi perplecsi. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
dydy |
![]()
|
Vom vedea duminica seara cine a avut dreptate, d-le ashu.
|
--------------------
Ford Focus
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Miercuri, 24.11.2004, ora 20.15, Antena1, Seara presedintilor - cafting in direct, partea a II-a. Oare, de data aceasta, va curge sange de voinic?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
ashu |
![]()
|
Cine a avut dreptate unde?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Valentine @ 19 Nov 2004, 18:21) E cam clar ca nu o sa il convingem pe adso sa voteze cu DA, sau pe tine ... asta e, macar sa mai radem un pic. Asa e, n-o sa ma convingeti sa votez cu D.A. sau Basescu. Dar s-ar putea sa ma convingeti sa nu votez deloc sau sa votez cu unii mici - adica un vot in minus pentru PSD, Nastase. Nu am venit aici sa fac propaganda sau un dialog al surzilor ![]() Despre emisiuni... imi pare rau ca n-am vazut-o pe aia de pe realitatea, Basescu a zis ca pleaca la Cluj imediat dupa emisiune, deci n-a fost in direct, probabil. Marko Bella a fost cel mai serios si de bun simt, fara indoiala. La fel si Frunda acum cativa ani. Insa nu mi-a placut cum a raspuns la intrebarea cu "bun roman". Poti fi un bun roman si daca esti de nationalitate maghiara, el insa a zis ca poate fi doar un bun maghiar si un bun cetatean roman, moment in care a scazut la zero. In rest fiecare si-a spus poezia scrisa de staff-ul de campanie de-acasa, cam plictisitor. Vadim mai bine o dadea cotita si zicea chestii generale decat sa faca circul ala penibil. Oricum, emisiunea a fost slaba, se vedea mai degraba tensiunea si frica candidatilor de a nu face o tampenie, decat dorinta de a puncta decisiv; a fost ca un meci de fotbal in care toti jucau in aparare si se multumeau cu zero-zero. @RAFO: io am inteles ca Nastase nu vroia sa iasa in strada cei tzshpe mii de muncitori acum in prag de alegeri si vroia si voturile lor. Teoretic, preluarea la AVAS e un lucru bun, daca AVAS-ul executa inclusiv averile fostilor administratori (inca mai sper ca va fi asa); oricum daca are comenzi, e mai bine sa functioneze decat s-o inchida. |
--------------------
...
..
|
|
costi |
![]()
|
Cristian la RAFO problema nu este ca au transferat datoriile la AVAS si aici are dreptate Nastase ca s-a procedat similar Petromidia (cu mici "diferente": la Petromidia s-au transformat in obligatiuni datorii ante-privatizare pr care se plateste dobinda iar la Rafo sint taxe si impozite neplatite post-privatizare pt care nu plateste nimeni nimic).
Problema este ca Iacubov & asociatii au cam furat putin si deturnat fonduri unde au vrut muschii lor. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
Au cam furat putin?!?!?!?
![]() Cred ca vrei sa spui ENORM ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(dydy @ 22 Nov 2004, 14:26) "...in favoarea unei adulatii timpe..."...fara comentarii Domnule ashu, va comportati tipic pentru un sustinator al aliantei D.A.. In lipsa de idei si argumente logice, iata cu ce fel de mesaj veniti. Inseamna ca si eu sunt un sustinator tipic al aliantei DA, pentru ca intr-adevar mi se pare ca postul acela emana o adulatie tampa. Mai mult, si urat mirositoare. |
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(dydy @ 19 Nov 2004, 11:55) Simplul fapt ca peste 2 milioane de romani isi fauresc acum un viitor mai bun este rodul acestei guvernari remarcabile ! Aceasta perioada de 12 ani va fi insa benefica pentru partidele Dvs., PD-PNL, fiti siguri ca liderii actuali ai acestor partide, carora deja li s-a lipit stomacul de sira spinarii, isi vor fi dat obstescul sfirsit politic pina in 2012, creeind astfel premisele unor conduceri liberalo-democrate innoite si care va constientiza necesitatea onestitatii in politica. citi si mai citi ne vor fi lasat in pace, noi sa ne vedem de trebuirile tarii si ei sa-si roada boabele strinse cu truda Poporului Roman ! 1.Oare unde am mai auzit un astfel de limbaj de lemn? Aaaaaa, pe vremea "Odiosului si a Sinistrei". 2. Pai domnule dydy, nu te supara, dar bag seama ca esti adeptul, partidului unic. Si e mare pacat. Gindeste-te pentru ce au murit acum 15 ani atitia si atitia oameni nevinovati. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 22 Nov 2004, 13:48) Asa e, n-o sa ma convingeti sa votez cu D.A. sau Basescu. Dar s-ar putea sa ma convingeti sa nu votez deloc sau sa votez cu unii mici - adica un vot in minus pentru PSD, Nastase. Nu am venit aici sa fac propaganda sau un dialog al surzilor ![]() Orice alt vot este impotriva DA, fa si tu calculele. Ce partide mai mici? PRM sau Becali?! Practic, ori votezi, si atunci poti sa votezi noah cu DA si cu Marko Bela daca vrei, da' macar in parlament da o sansa la unii noi (vezi de curiozitate care sunt listele PSD acuma, si compara-le cu cele din 2000, si analog pentru PNL-PD, sa vezi cate fetze noi au adus cei de la PSD ~ 10%, si cei de la DA ~60%!). @ dydy, cred ca este acelasi personaj despre care povesteam eu de pe Ev. Z. ... stilul este identic ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 22 Nov 2004, 17:43) da' macar in parlament da o sansa la unii noi (vezi de curiozitate care sunt listele PSD acuma, si compara-le cu cele din 2000, si analog pentru PNL-PD, sa vezi cate fetze noi au adus cei de la PSD ~ 10%, si cei de la DA ~60%!). Din pacate, oricare ar fi componenta grupului parlamentar, votul e asa cum spun ai mai mari din partid/guvern, asa ca nu prea conteaza... QUOTE Orice alt vot este impotriva DA, fa si tu calculele Asta suna cam asa: cine nu e cu noi e impotriva noastra ![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 06:20 |