DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages « < 26 27 28 29 30 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> 30 mil pentru masina veche casata

paull2002
post 11 May 2005, 14:46
Post #811

Membru

Group: Members
From: Timisoara

azi am rezolvat cu talonul,am mers la politie am primit talonul inapoi si am facut coipe legalizata,ramine problema cu cartea,data fabricatiei '90,prima inmatriculare '95 <in romania>,masina a fost exportata in ungaria, si in 95 a revenit in tara,cind a fost cumparata si inmatriculata pe nr noi.la politie mau intrebat ce nr am avut inainte ca sa ma gaseasca mai repede,nu am stiut ,apoi dupa ce am dat niste telefoane la parinti am aflat ca avut nr unguresti si a fost inm pe nr noi.il sun pe dealer,i spun despre ce e vorba,zice sa-l sun maine ca pina se documenteaza sefii lui la bucuresti cam ce trebuie facut,in situatia asta sunt multi, ca in 90 sau adus multe masini de afara,nu inteleg de ce altii nu au fost intrebati si altii da despre data primei inm.

--------------------
LOGAN PREFERENCE 1,4 PERLA - TM 23 PAU
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
egox
post 11 May 2005, 14:56
Post #812

Membru și atât

QUOTE(paull2002 @ 11 May 2005, 15:46)
[...] ramine problema cu cartea,data fabricatiei '90,prima inmatriculare '95 <in romania>,masina a fost exportata in ungaria, si in 95 a revenit in tara,cind a fost cumparata si inmatriculata pe nr noi.la politie [...] am aflat ca avut nr unguresti si a fost inm pe nr noi.
*

La cate Dacii au fost cumparate in anii aia din Ungaria ma asteptam sa apara problema asta. Dupa litera legii ai nevoie de data primei inmatriculari (nu zice ca trebuie sa fie in Romania, dar in cazul asta chiar n-avea rost formularea cu "de la prima inmatriculare", putea sa fie direct data fabricatiei).

Suna foarte urat problema ta. Daca accepta data fabricatiei (in loc de data primei inmatriculari), inseamna ca i-au chinuit degeaba pe toti aia pe care i-au trimis la politie sa faca rost de dovada primei inmatriculari.

Sunt foarte curios daca exista solutie; mi-e teama ca nu e exclus sa-ti spuna ca nu te incadrezi in conditiile programului. sad.gif

Multa bafta!

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 - (S)B
+
paull2002
post 11 May 2005, 15:04
Post #813

Membru

culmea culmilor,tocmai am vorbit cu vocea clientului si euinu figurez in zapaceala lor de program,acuma ma-u luat in evidente si mia zis ca este vine dealerului ca nu ma inscris in program.foarte curios,cineva trebuie luat de urechi

--------------------
+
paull2002
post 11 May 2005, 16:17
Post #814

Membru

QUOTE(paull2002 @ 11 May 2005, 15:04)
culmea culmilor,tocmai am vorbit cu vocea clientului si euinu figurez in zapaceala lor de program,acuma ma-u luat in evidente si mia zis ca este vine dealerului ca nu ma inscris in program.foarte curios,cineva trebuie luat de urechi
*

au spus ca ma suna,nu mau sunat ,am sunat eu si trebuie sa astept 48 ore pt un raspuns,cu adevarat traim in romania,

--------------------
+
mil
post 11 May 2005, 17:51
Post #815

ocupat

From: x

au scapat si ai mei de batranica, doar ce au primit-o la Remat acu' o ora...70 RON = 20 euros /trabant break...A fost cu emotii ca de o saptamana incarcau la baterie si aia nimic, cand colo redresorul era busit...of smile.gif si era si pe 6V si altele nu mai gasesti.

Rematul e cel de pe Chitila...presupun ca pe o dacie dau dublu ca are mult mai mult fier (trabant = 500 kg dar totul ext. e din carton la el)

Finalmente ai mei erau bucurosi smile.gif dupa 25,5 de ani de servicu...Ei dragilor, n-aveam nici 4 ani cand a adus-o tata acasa si imi aduc aminte cum stateam cu nasul lipit de geam si ma uitam printre aburi, ca era o noapte ploioasa de toamna...apoi cand a schimbat sasiul in 90, imi aduc aminte cum am mers iar cu tata pe inceput de toamana la Valea Cascadelor sa o luam de la depozit, si apoi cum a mutat tat tot pe el (bord, motor, electrica, roti)...

Eheei, sa iti fie fonta usoara viteazule Bantzi!

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
diesel2002
post 11 May 2005, 19:01
Post #816

Membru autentic

From: Galati

ce romantic....! smile.gif

--------------------
Toyota Auris 1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007 ...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
+
mcat
post 11 May 2005, 20:23
Post #817

Membru incepator

From: Bucuresti

mai oameni buni nu stiu voi cum sunteti dar eu unul m-am saturat.
de doua zile umblu pe la buzau de unde am cumaparat masina, sa vad data primei inmatriculari...si surpriza...n-am obtinut nimic
cica masina figureaza doar din 2001 la buzau...inainte nimic!!!
i-am intrebat daca mai au date despre aceasta masina...nimic
din 1988 de cand e fabricata a aterizat in 2001...fara nici o explicatie!!!
dau telefon la VC si surpriza...dupa ce ii explic unei doamne de acolo cum sta prolema foarte calm doamna respectictiva imi raspunde: DACA NU ADUCETI DOVADA PRIMEI INMATRICULARI NU PUTETI INTRA IN PROGRAM....

adica, fratilor, vor sa ma lase cu buza umflata!...masina e radiata de pe data de 04.05.2005 adica inainte de a aparea chestia astea cu dovada primei inmatriculari!

adica dupa ce iei m-au acceptat in program si m-au facut sa-mi duc masinuta la remat vor sa ma lase cu buza umflata!!!
fratilor spuneti voi ce pot face eu acum?????????
SA-I DAU IN JUDECATA? oare as avea castig de cauza?

sa caut dovada primei inmatriculari mi se pare imposibil...masina asta putea veni din orice alt judet!

--------------------
dacia logan ambiance - B 012875
+
paull2002
post 11 May 2005, 20:55
Post #818

Membru

dargul meu ,bine ai venit in clubul nostru,adica al napastuitilor de dacia

--------------------
+
egox
post 12 May 2005, 00:19
Post #819

Membru și atât

Nu vad nici un motiv pentru care Dacia ar "asupri" pe cineva. Obligatia lor e sa respecte legea si aceasta scrie clar ca autoturismul vechi trebuie sa fie inmatriculat de cel putin 12 ani; nu precizeaza insa in ce moment se face verificarea si nici cum se dovedeste vechimea inmatricularii.

In instructiunile publicate de de Administratia Fondului de Mediu (si aprobate de guvern) se spune ca nota de acceptare ar trebui sa contina textul: "cu condiția predării spre casare a autoturismului precizat la pct. I, având o vechime mai mare sau egală cu 12 ani, care conține cel puțin componentele esențiale" (nu stiu daca dupa aprobarea legii de modificare a ordonantei s-au publicat alte instructiuni, dar sigur la AFM pe site nu apar decat cele vechi). (hopa, unde-a disparut conditia cu inmatricularea?)

De mentionat ca in Instructiuni nu apare nici o referire la cartea de identitate.

Ulterior AFM a publicat si un ghid (care nu are putere de lege, ar trebui doar s-o faca mai explicita pentru noi, astia, habarnistii) in care scrie - printre altele - ca nota de acceptare se obtine in baza actului de identitate si al certificatului de inmatriculare. Autorul are mare grija de noi, ne reaminteste la tot pasul ce copii sa nu uitam sa facem (citate aproximative: nu uitati sa recuperati numerele de inmatriculare la REMAT, faceti copii legalizate dupa talon si certificatul de casare ca le reține politia la radiere)..Cartea de identitate e mentionata doar la procedura de radiere. (ati inteles, bai, ce acte va trebuie? hai ca v-am dat mura in gura! sa nu va aud dupa aia ca nu v-am prevenit!)

[Apropo, ghidul zice ca masina trebuie sa fie functionala, desi nici in lege nici in instructiuni nu exista o astfel de prevedere. In schimb zice ca rabla trebuie "sa aiba o vechime mai mare de 12 ani" - chiar asa, bolduit! Functionalitatea nu e in lege dar se aplica, vechimea inmatricularii e prevazuta de lege dar ghidul - la fel ca instructiunile - o ignora.]

La un moment dat cineva trebuie sa-si fi dat seama ca cele publicate anterior incalca legea, asa ca Nota de acceptare care a ajuns la dealeri impune vechimea inmatricularii si nu a masinii ("cu condiția predării spre casare a autoturismului precizat la pct. I, având o vechime mai mare sau egală cu 12 ani de la data primei inmatriculari, care conține cel puțin componentele esențiale"); pentru dovedirea acesteia s-a adaugat si punctul g - care nu apare in Instructiuni - ("dovada primei inmatriculari (cartea de identitate a autoturismului) in copie legalizata").

Unii dealeri n-au cerut deloc cartea de identitate la inscriere (dovada ca unii dintre noi, dupa radiere, au constat cu surprindere ca au nevoie de asa ceva), altii au cerut-o dar - banuiesc - in prima faza nu verificau data primei inmatriculari (cine si-ar fi imaginat ca informatia ar putea lipsi, si inca in multe cazuri?!).

IMHO, vinovati de situatie sunt (in ordine):
1. Politia, care a eliberat carti de identitate de o maniera neunitara (cartea mea din 1999 e ok dar am inteles ca exista carti mai noi care sunt incomplete). Exista rubrica speciala (nr. 19) pentru aceasta informatie asa ca trebuia completata.
2. Guvernul, prin AFM, care a publicat texte contradictorii
3. Dacia, pentru ca a fortzat platirea avansului inainte de finalizarea actelor pentru program. Puteau sa emita nota de acceptare, sa astepte terminarea procedurii si abia dupa aceea sa emita bon de comanda si sa incaseze avansul. Imi imaginez ca au recurs la procedura asta pentru a evita sa se inscrie multi la plezneala, fara sa fie siguri ca pot casa masina si ca pot plati avansul.
4. Pagubitzii, pentru ca n-au citit legea cu atentie. Cu multe circumstante atenuante, pentru ca, asa cum am demonstrat mai sus, textele au fost contradictorii de la inceput pana la sfarsit. Totusi nota de acceptare pe care am semnat-o toti se refera explicit la vechimea inmatricularii si la dovedirea acesteia cu cartea de identitate. Dar cine s-ar fi asteptat ca statul sa ceara un act pe care tot el nu l-a completat corect?

Intr-o tara normala la cap fie s-ar rezolva problema de sus in jos, fie s-ar castiga un proces de jos in sus.

Dar noi traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !

--------------------
+
egox
post 12 May 2005, 00:33
Post #820

Membru și atât

QUOTE(mcat @ 11 May 2005, 21:23)
de doua zile umblu pe la buzau de unde am cumaparat masina, sa vad data primei inmatriculari...si surpriza...n-am obtinut nimic
cica masina figureaza doar din 2001 la buzau...inainte nimic!!!
i-am intrebat daca mai au date despre aceasta masina...nimic
din 1988 de cand e fabricata a aterizat in 2001...fara nici o explicatie!!!

Masina a fost avut acelasi proprietar si inainte de 2001?
Oricum e inacceptabil. E responsabilitatea Politiei sa tina evidenta acestor informatii. Dosarul lor, in baza caruia au facut inmatricularea din 2001, trebuie sa contina informatii despre inmatricularea precedenta.
Daca chiar nu exista informatiile, e vina lor si e momentul sa faci scandal.

dau telefon la VC si surpriza...dupa ce ii explic unei doamne de acolo cum sta prolema foarte calm doamna respectictiva imi raspunde: DACA NU ADUCETI DOVADA PRIMEI INMATRICULARI NU PUTETI INTRA IN PROGRAM....

Din pacate nu e mare surpriza. Ar comite o ilegalitate dar ti-ar accepta dosarul incomplet. Ramane de discutat daca chiar nu sunt vinovati in vreun fel ca nu ti-au spus lucrul asta de la inceput.

--------------------
+
catalin1paul
post 12 May 2005, 08:33
Post #821

Membru

Salutare la toata lumea...

Pentru a evita toate problemele care pot aparea, in momentul in care primiti nota de acceptare cititi-o cu atentie si dupa aceea puteti incepe procedurile...
NU VA MAI LUATI DUPA CE SPUN CEI DE LA MINISTER IN GHIDUL DE APLICARE! o sa aveti surprize.

--------------------
Logan Laureat 1.4 - B12XXX
Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
+
logan_laureat_fanatic
post 12 May 2005, 08:48
Post #822

Membru incepator

In multe cazuri dealari jmekeri au incast avansul ininte cu cateva zile de a da notele de aceptare celor ce s-au inscris in program, astfel incat sa ii agate pe oameni, ininte ca acestia sa vada nota de aceptare cu textul "de la data primei imaticulari" si sa ii puna pe ganduri...ca poate unii NU mai se trezeau in fata faptului implinit ca acuma. Io si pe astia i-as baga la lista de vinovatii.

E o vorba la romani:
Si fu**ta si cu banii luati. Se potriveste de minune.[B]

--------------------
dacia logan logan - B 34 JIU
+
egox
post 12 May 2005, 09:27
Post #823

Membru și atât

Si fu**ta si cu banii luati. Se potriveste de minune.

Mda, mai succint de atata nu se poate. sad.gif

This post has been edited by egox: 12 May 2005, 14:46

--------------------
+
Victorine
post 12 May 2005, 11:54
Post #824

Membru autentic

From: Timișoara

Oricum, exista posibilitatea recuperarii integrale a banilor depusi ca avans. Dar sunt bineinteles probleme, respectiv ca ti-ai vandut masina cu 700.000 lei, pentru ca nu-ti mai dau si cele 30 milioane, bineinteles...daca din vina ta nu ai incaput in program. Era o discutie ca daca platesti avansul, iti vinzi masina si totusi te suna dealerul si-ti spune sorry, -au terminat, atunci ramai si cu cele 30 milioane, sau ma insel? Mi se pare ca ma insel...

--------------------
Toyota Auris Touring Sports HSD 2014
+
rif
post 12 May 2005, 13:09
Post #825

Membru incepator

Fratilor, dupa o zi in care mi-am luat liber sa stau la cozi la politie pentru radiere, cu nervi si cu firme intermediare care sa bagau in fata cu cate 5 dosare, am reusit in final sa ma prezint la dealer cu un dosar impecabil: cu data primei inmatriculari trecuta si stampilata wacko.gif . Asa ca acum urmeaza vanzoleala cu schimbatul banilor si trecerea dintr-un cont in altul (ma stradui sa platesc cu banii jos).

Mai am inca o problema, masina veche era inmatriculata pe numele mamei mele si acum as vrea sa o inmatriculez pe asta noua pe numele meu. Stie cineva care e procedura (mama mea e plecata din tara)?

--------------------
Dacia Preference 1,6 - TM
Dacia, automobilu' minune
+
mil
post 12 May 2005, 13:51
Post #826

ocupat

si ai mei au aceeasi problema, masina ciumparata in 90, fara data 1 inmatriculari trecuta in CIV...in plus in 90 a cumparat doar sasiul pe care l-a pus pe un motor de la vechea lui masina din 78,numerele ramanand aceleasi...

Sper sa rezolve...ce brambura e in tara asta dom'le

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
egox
post 12 May 2005, 14:49
Post #827

Membru și atât

QUOTE(Victorine @ 12 May 2005, 12:54)
Oricum, exista posibilitatea recuperarii integrale a banilor depusi ca avans. Dar sunt bineinteles probleme, respectiv ca ti-ai vandut masina cu 700.000 lei, pentru ca nu-ti mai dau si cele 30 milioane, bineinteles...daca din vina ta nu ai incaput in program.
*

Nu am bonul de comanda la indemana dar cand l-am citit am ramas (cel putin) cu impresia ca cei 20 de milioane nu sunt recuperabili. Cu siguranta nu in totalitate. Banii (sau o parte din ei) ar ramane la Dacia cu titlul de daune (ca le-ai stricat socotelile).
Bineinteles exista si varianta de a plati cei 30 de miloane lipsa dupa care procedura de cumparare continua in mod normal.
Era o discutie ca daca platesti avansul, iti vinzi masina si totusi te suna dealerul si-ti spune sorry, s-au terminat, atunci ramai si cu cele 30 milioane, sau ma insel? Mi se pare ca ma insel...

Ai dreptate, te inseli smile.gif. Cand primesti nota de acceptare esti admis oficial in program. Nu mai poti fi scos atata timp cat iti indeplinesti obligatiile legale. Exista chiar o prevedere (parca in ordonanță) care obligă producătorul să-ți vândă o mașină cu 30 de milioane mai ieftină dacă din vina lor nu mai ești în program.

This post has been edited by egox: 12 May 2005, 14:54

--------------------
+
mihai100
post 12 May 2005, 15:49
Post #828

Membru incepator

Am reusit sa trec de faza cu inscriptionarea primei inmatriculari in cartea de identitate a masinii si in sfarsit am depus toate actele cerute de dealer. Surpriza!! dealeru imi spune ca trebuie sa trimita actele la Ministerul Mediului pentru a fi aprobate-operatiune care mai dureaza cateva zile ( nu stiu nici ei exact cate ). Intre timp mi-sa acordat permisiunea sa mai platesc ceva din avans la banca si sa incep intocmirea dosarului de creditare.
Ieri m-a sunat dealeru sa-mi spuna ca masina a sosit (?) si sa ma prezint sa completez dosarul.Toate informatiile pe care le primesc de la dealer sunt referitoare la etapa imediat urmatoare- nimic nu prefigureaza urmarea acestui film ce pare a fi facut pentru tampiti. Cu fiecare etapa pe care o depasesc apar noi probleme. Se pare ca daca vor ei imi pot da masina in decembrie anul acesta.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 - xxxxxxx
+
mil
post 12 May 2005, 16:54
Post #829

ocupat

deci asa, masina noua e in curtea geambasului, aia veche e linguri si cutite, banca te astepata la credit, dar stai domne sa vizeze MAPM...Pana dau cei 5 functionari MAPM 15000 de avize iuhuhuhuhhhuu....numai bine ce va iese loganul din garantie si ati achitat aprope toate ratele..."suntem tara lui Ionescu...suntem tara lui Hurmuz" A. Andries

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
paull2002
post 12 May 2005, 18:30
Post #830

Membru

subscriu la ce sa scris mai sus ca dealerul tea trimis la banca sa platesti 20 mil si apoi am primit nota de acceptare,si eu sunt vinovat dar dealeri de 1000 de ori,eu am fost la 2 dealeri si nici unul nu a remarcat ca nu pot sa fac parte din program si cei de la remat la fel,ia durut pe toti undeva de noi si de banii nostri ,ei sasi faca treaba lor ,eu am dat chix ca nu pot sa facv dovada inmatricularii mai veche de 12 ani, pt ca in perioada 90-95 politia nu poate emite nici un act ca sa ma ajute,deci sui cu masina pulbere si cu banii dati,oare pot sa platesc diferenta de 30 mil cash si sa continui comanda din moment ce masina nu se mai ia in considerare?

--------------------
+
egox
post 12 May 2005, 18:52
Post #831

Membru și atât

QUOTE(paull2002 @ 12 May 2005, 19:30)
subscriu la ce sa scris mai sus ca dealerul tea trimis la banca sa platesti 20 mil si apoi  am primit nota de acceptare
*

Asa s-a intamplat si la mine. Nota de acceptare a tiparit-o dealerul dupa achitarea avansului si confirmarea platii; a primit-o in format electronic de la Dacia (cu toate datele completate).
si eu sunt vinovat dar dealeri de 1000 de ori,eu am fost la 2 dealeri si nici unul nu a remarcat ca nu pot sa fac parte din program si cei de la remat la fel

Rematul n-avea nici o obligatie legala in acest sens. In schimb statul (guvern, afm) n-are nici o scuza. Nici ce-a facut Dacia nu mi se pare ok.
eu am dat chix ca nu pot sa facv dovada inmatricularii mai veche de 12 ani, pt ca in perioada 90-95 politia nu poate emite nici un act ca sa  ma ajute

Paul, in ce fel ar putea Politia sa te ajute? Parca ziceai ca masina a fost exportata in Ungaria si adusa inapoi in 1995. In cazul asta nimic legat de masina nu a ajuns (sau trecut) pe la Politie inainte de 1995. (banuiesc ca a fost exportata noua)
oare pot sa platesc diferenta de 30 mil cash si sa continui comanda din moment ce masina nu se mai ia in considerare?

Mai mult ca sigur. Dar cam palida consolarea sad.gif

--------------------
+
CristinelM
post 12 May 2005, 22:10
Post #832

Membru incepator

QUOTE(mihai100 @ 12 May 2005, 15:49)
Am reusit sa trec de faza cu inscriptionarea primei inmatriculari in cartea de identitate a masinii si in sfarsit am depus toate actele cerute de dealer. Surpriza!! dealeru imi spune ca trebuie sa trimita actele la Ministerul Mediului pentru a fi aprobate-operatiune care mai dureaza cateva zile ( nu stiu nici ei exact cate ). Intre timp mi-sa acordat  permisiunea sa mai platesc ceva din avans la banca si sa incep intocmirea dosarului de creditare.
Ieri m-a sunat dealeru sa-mi spuna ca masina a sosit (?) si sa ma prezint sa completez dosarul.Toate informatiile pe care le primesc de la dealer sunt referitoare la etapa imediat urmatoare- nimic nu prefigureaza urmarea acestui film ce pare a fi facut pentru tampiti. Cu fiecare etapa pe care o depasesc apar noi probleme. Se pare ca daca vor ei imi pot da masina in decembrie anul acesta.
*

Parerea mea e ca e "vrajeala" chestia cu trimisul actelor la Ministerul Mediului. Dealerul trimite actele pentru a-si primi cei 30 de mil. o data pe luna; printre actele trimise trebuie sa se regaseasca factura finala in original si copie (iata ca face si dealerul copie la ordinul altora tongue.gif ) deci DUPA ce vinde masina. Cel putin asa scrie in Instructiunile de aplicare.

--------------------
Dacia Logan - B- -MHL
+
mil
post 12 May 2005, 23:22
Post #833

ocupat

hai ca s-a rezolvat...mers tata udriste...aia i-au dat la mana patalaman cu prima inmatriculare 1979...de atunci tata si-a cumparat un sasiu nou ('90)...iar pe talon are data de fabricatie a sasiului.

Recapitulare: masina construita in 1990 si inmatriculata in1979...ce ziceti? Masina timpului....

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
laur
post 13 May 2005, 10:05
Post #834

Membru autentic

From: Iasi

subscriu la ce sa scris mai sus ca dealerul tea trimis la banca sa platesti 20 mil si apoi am primit nota de acceptare,si eu sunt vinovat dar dealeri de 1000 de ori,eu am fost la 2 dealeri si nici unul nu a remarcat ca nu pot sa fac parte din program si cei de la remat la fel,ia durut pe toti undeva de noi si de banii nostri ,ei sasi faca treaba lor ,eu am dat chix ca nu pot sa facv dovada inmatricularii mai veche de 12 ani, pt ca in perioada 90-95 politia nu poate emite nici un act ca sa ma ajute,deci sui cu masina pulbere si cu banii dati,oare pot sa platesc diferenta de 30 mil cash si sa continui comanda din moment ce masina nu se mai ia in considerare?

Parerea mea e ca e o eroare....ar fi bine sa vorbesti la minister, telefonic, mail, scrisoare recomandata cu confirmare de primire, audienta, etc....pt ca e de datoria ministerului sa rezolve problema, pt. ca tu nu ai facut decit sa urmezi calea scrise pe site-ul ministerului.

--------------------
Peugeot 206 1,4 HDI - .
"parerea mea"
+
Bianca
post 13 May 2005, 14:23
Post #835

Membru

Am TERMINAT ACTELE!!! este incredibil cata birocratie e in tara asta... o tona de hartie s-a adunat de cand am inceput, si cu dealer, si cu politie si cu remat si cu banca... incredibil!!!...bine ca le-am terminat...dealerul ma abureste ca masina vine pe 22 iunie..aiurea..aia e data limita de livrare...si ca ma suna el cu cateva zile inainte de a veni masina sa vin sa iau avizul de plata a restului de avans ...asa e si la voi?trebuie sa astept pana vine masina sa platesc restul de avans?.. i-am platit pe aia 20 de milioane ...i-am dus Anexa 4 ( pe care incaseaza ei cele 30 de milioane)... si mai am restul pana la 2600 euro cat am zis ca dau avansul... eu vreau sa-l platesc mai repede sa stiu ca mai am doar de ridicat masina cand vine, sa stiu ca am scapat de tot stresul...la voi cum este, eu sunt la Meridian Vest!alsti dealeri fac la fel?

--------------------
Logan Laureate 1.4 MPI Egee - B 80 -xxx
multa hotie si prostie in tara asta...ne meritam soarta ...
+
rif
post 13 May 2005, 15:13
Post #836

Membru incepator

QUOTE(Bianca @ 13 May 2005, 14:23)
si mai am restul pana la 2600 euro cat am zis ca dau avansul... eu vreau sa-l platesc mai repede sa stiu ca mai am doar de ridicat masina cand vine, sa stiu ca am scapat de tot stresul...la voi cum este, eu sunt la Meridian Vest!alsti dealeri fac la fel?
*

Si eu trebuie sa astept sa vina masina ca sa dau restul de bani

--------------------
Dacia Preference 1,6 - TM
Dacia, automobilu' minune
+
paull2002
post 13 May 2005, 15:49
Post #837

Membru

trebuie sa vina masina si abia atunci achiti restul de bani.

--------------------
+
asorin
post 13 May 2005, 16:07
Post #838

Membru

Eu gata , am platit-o deja , acum doar astept sa vina. Sa va spun ceva : masinile sunt deja fabricate si zac banuiesc prin curte pe la Pitesti pentru ca nu au astia cu ce sa le aduca. Eu am deja factura masinii pe care sunt trecute toate datele : serie motor, serie caroserie, serie cutie de viteze, chiar si codul de la casetofon.

Mie dealer-ul imi promisese ca masina vine astazi vineri 13.05 (am nota nr 7xx) dar parca nu l-as bate la cap.

--------------------
Renault Megane Sport Tourer GT Line 1,2 TCE EDC - 2016 - B-XX-XXX
+
paull2002
post 13 May 2005, 16:55
Post #839

Membru

QUOTE(asorin @ 13 May 2005, 17:07)
Eu gata , am platit-o deja , acum doar astept sa vina. Sa va spun ceva : masinile sunt deja fabricate si zac banuiesc prin curte pe la Pitesti pentru ca nu au astia cu ce sa le aduca. Eu am deja factura masinii pe care sunt trecute toate datele : serie motor, serie caroserie, serie cutie de viteze, chiar si codul de la casetofon.

Mie dealer-ul imi promisese ca masina vine astazi vineri 13.05 (am nota nr 7xx) dar parca nu l-as bate la cap.
*

sincer ma bucur pt tine,mai vezi romani fericiti

--------------------
+
paull2002
post 13 May 2005, 16:58
Post #840

Membru

intre timp au venit si senzorii de parcare pe care i-am comandat joi,dar ma gindeam acum citeva zile ca nu prea am pe ce sa-i montez,oare pe bicicleta sau pe trotineta?sper ca fac rost de un logan pina la urma,speranta moare ultima,nu?

--------------------
+
36 Pages « < 26 27 28 29 30 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th May 2025 - 06:56
Forum Renault