Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ca sa nu-ti jignesc intelepciunea dobandita probabil "za hard uei" o sa tin cont.
Vreau sa spun doar ca am o fata de milioane, ea e prima care ma indeamna sa nu ma carpesc atunci cand vine vorba de masina ![]() This post has been edited by MuciX: 23 Jul 2012, 23:51 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
o mica intrebare la filmuletul de mai sus, e 4x4 ? Daca nu, poate sa-mi explice cineva cum faci 650 cai pe tractiune fata? Multumesc.
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
E 4x4, se si vede, spre ex la 0:50 cand pleaca de pe loc patineaza fata, iar in cadrul urmator si spatele scoate fum.
|
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Io-mi inchid pliscul!Ti-am facut destula zurba,si afara din subiect pe deasupra.
![]() Daca poti sa pui o poza cu cotul ala plesnit ar fi super. Spor si sa ne auzim cu bine! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Bine, daca nu vrei sa mai vorbesti cu mine maxa beau o bere.
![]() Numai bine! |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(marian-j @ 24 Jul 2012, 00:44) Tactica-i buna, dar trebuie sa te tina. Io nu reusesc. Nu de alta, dar dupa "investitie" intreaba de scor. Si cum nu prea-mi sta in fire s-o mint asa, de-a dreptul, o dau la diverse. Si se prinde imediat. Asa ca raman doua posibilitati: zici scorul inainte si-ti primesti zama de limba. Sau zici scorul dupa si primesti zama de limba. Tot o lae. ![]() This post has been edited by cdadan: 24 Jul 2012, 07:35 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Uite cum am matisat eu furtunele de la turbo !Cel din foto este singurul care se vede, dar toate 3 sunt facute la fel.
Attached thumbnail(s) IMG_0536.JPG ( Size: 42.71k ) Number of downloads: 591 IMG_0537.JPG ( Size: 47.36k ) Number of downloads: 645 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 24 Jul 2012, 08:34) ![]() QUOTE(l@u @ 24 Jul 2012, 09:01) Uite cum am matisat eu furtunele de la turbo !Cel din foto este singurul care se vede, dar toate 3 sunt facute la fel. Buna treaba! Dar tu in ce romanie mergi cu fumaciosul de-i asa curat sub capota? Se vede ce jeg e la tractoras si are si capac. Cosmine era clar ca n-ai cum sa pui jos 650 de cai cu fata, mai ales cu o masina asa usoara, iar acele acrobatii nu cred sa iasa vreodata fara 4 roti motrice; cred ca si cu propulsie e greu. |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
Coane MuciX,scuze.Imi picau ochii de somn si riscam sa adorm cu moaca pe tastatura.
![]() Uite-ma!Amu mi-s fresh si gata de stat la trocerit! ![]() Coane Dane,"dresajul" se face in ani de zile,nu asa din scurt. ![]() Ocupa-i mintea cu altea alea si dezinterseaz-o de subiectul "masina".Incet-incet,nu va mai fi curioasa de amanunte. Toate stiu ca ne plac jucariile si te asigur ca(dupa o vreme) ne vor lasa in plata Domnului,spunandu-si ca mai bine sa bagam banii in masini decat sa merem cu ei la birt sau la fomei. ![]() Colega l@u,buna ideea dumitale! Si arata si fain! ![]() This post has been edited by marian-j: 24 Jul 2012, 09:36 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marian-j @ 24 Jul 2012, 10:31) ... Coane Dane,"dresajul" se face in ani de zile,nu asa din scurt. ![]() ..... Ce-nseamna sa ai experienta ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
MuciX |
![]()
|
Ma, io cred ca e destul de greu sa faci fata uneia singura, cu toate capriciile, tabieturile si obiceiurile ei, deja sa ma mai duc si la altele mi se pare supraomenesc, mi-as bate eu joc de mine.
Cat despre bagat bani in fier, ea are o problema cu pantofii, deci suma viciilor e constanta. Oricum eu chiar nu am bagat bani in ea fata de altii innebuniti dupa ciuning, dar asta nu e o scuza ![]() This post has been edited by MuciX: 24 Jul 2012, 10:26 |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(MuciX @ 24 Jul 2012, 10:23) Ma, io cred ca e destul de greu sa faci fata uneia singura, cu toate capriciile, tabieturile si obiceiurile ei, deja sa ma mai duc si la altele mi se pare supraomenesc Pai tocmai pentru ca e greu sa faci fata, te duci la altele pentru "relaxare" ![]() Eu am mai zis, mie imi pare rau si cand se arde un bec si trebuie sa il schimb, ca de banii aia as putea sa fac altceva ![]() This post has been edited by Shush: 24 Jul 2012, 10:34 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
MuciX |
![]()
|
Asta fara dar si poate, dar asa bine e cand pleci la drum si doar verifici lichidul de parbriz si dai cheie.
Tata mi-a spus ca atunci cand ai masina cumperi mai rar pantaloni si a cam avut dreptate, baiat destept. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(marian-j @ 24 Jul 2012, 10:31) Coane Dane,"dresajul" se face in ani de zile,nu asa din scurt. ![]() Ocupa-i mintea cu altea alea si dezinterseaz-o de subiectul "masina".Incet-incet,nu va mai fi curioasa de amanunte. 11 ani nu-i chiar atat de scurt. ![]() Ca sa fiu mai specific: la chestiile de intretinere sau (doamne fereste) reparatii nu se baga. Ba, din contra, insista sa am gume de iarna si alte cele trebuincioase. Problema apare la "imbunatatiri", unde, cu ceva timp in urma, am sarit un pic parleazul. Si la suma destinata achizitiei unui nou agregat, unde eu ma intind pana-mi ies picioarele de sub plapuma. Dar pana la urma zic ca ea si fac ca mine, imi iau zama de limba si gata. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Shush, ai fi surprins...
![]() Dane multi inainte fericiti impreuna. LE: This post has been edited by MuciX: 24 Jul 2012, 11:09 |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
In sfarsit a ajuns furtunul. Maine o sa-l si montez, sper sa reusesc. Aparent intre timp astia de la ford au schimbat furtunul (cel de pe masina e tip "acordeon", iar asta nou e "normal") si mie imi cam pare din alt film si scurt. Ce-i drept, nici nu se vede prea bine tot furtunul pe masina si e posibil sa fie si asta. Partea buna, zic eu, e ca asta pare mult mai flexibil, deci ar trebui sa reziste mai bine.
l@u tu cu ce ziceai ca ai infasurat furtunele? Alaturi de furtun am comandat si un set de duze-stropitoare de parbriz tip "perdea" si incalzite de pe Focus III. Setul a costat 36 de lei, decat. ![]() IMG12.34.32_09_08_2012.jpg ( Size: 334.91k ) Number of downloads: 440 IMG12.36.08_09_08_2012.jpg ( Size: 445.09k ) Number of downloads: 428 IMG12.36.18_09_08_2012.jpg ( Size: 421.8k ) Number of downloads: 430 Stie cineva unde gasesc conectori din astia de cumparat? N-as vrea sa tai si sa lipesc. ![]() IMG12.37.14_09_08_2012.jpg ( Size: 313.1k ) Number of downloads: 151 |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Am pus stropinelele - is ca pwla. Am facut si un filmulet, dar e pe telefon si n-am cum sa-l descarc acum. "Perdeaua" de lichid e cam guala-n mijloc si da mai mult pe lateralul ei. Nu face spuma asa cum am vazut la altele mai rasarite (am mers cu un 407, un Golf 6 si un Passat).
Pentru incalzire n-am precablaj deci tre sa-l fac io, iar pana atunci o sa iau unele incalzite dar cu jet in "V" si incerc sa le vand p-astea sa scap de ele. Furunul abia maine. Tot maine sper sa activez si CI-ul in CB. This post has been edited by MuciX: 10 Aug 2012, 14:50 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
E d-ala bun din Billa la 8 lei trei kile si nu l-am diluat
![]() |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
QUOTE(MuciX @ 10 Aug 2012, 14:49) Am pus stropinelele - is ca pwla. Am facut si un filmulet, dar e pe telefon si n-am cum sa-l descarc acum. "Perdeaua" de lichid e cam guala-n mijloc si da mai mult pe lateralul ei. Nu face spuma asa cum am vazut la altele mai rasarite (am mers cu un 407, un Golf 6 si un Passat). Pentru incalzire n-am precablaj deci tre sa-l fac io, iar pana atunci o sa iau unele incalzite dar cu jet in "V" si incerc sa le vand p-astea sa scap de ele. Furunul abia maine. Tot maine sper sa activez si CI-ul in CB. Dupa reclama facuta lor le vei vinde sigur f repede! ![]() QUOTE(MuciX @ 10 Aug 2012, 16:11) E cel mai bun! ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
De-ndata ce se pun stock pe Focus III, sunt sigur ca cel putin un grup de oameni le cred cel putin suficient de bune. Pe langa ei, cei de pe forumul marcii care au trecut la ele sunt multumiti de schimbare. Eu cred ca n-o sa am probleme.
|
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
Perfect atunci!
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.856 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
QUOTE(cdadan @ 24 Jul 2012, 11:00) 11 ani nu-i chiar atat de scurt. ![]() Ca sa fiu mai specific: la chestiile de intretinere sau (doamne fereste) reparatii nu se baga. Ba, din contra, insista sa am gume de iarna si alte cele trebuincioase. Problema apare la "imbunatatiri", unde, cu ceva timp in urma, am sarit un pic parleazul. Si la suma destinata achizitiei unui nou agregat, unde eu ma intind pana-mi ies picioarele de sub plapuma. Dar pana la urma zic ca ea si fac ca mine, imi iau zama de limba si gata. ![]() Chiar daca e nitel off, sper sa nu-i poluez colegului topicul, dar inteleg ca e pe cale sa si-o faca cu mana lui, sau tocmai sa nu si-o mai faca cu mana lui... ![]() ![]() Acum, on topic, ref. la duzele de tip perdea, daca s-au montat pe Focusul nou si e OK, vezi sa nu fie si pompa mai puternica...sau, daca ma gandesc cum am montat eu duzele de C3 pe Megane, ele au venit cu o mica garnitura, pe care am zis ca nu o pun, ca nu mai intrau cum trebuie duzele, fara chestia aia era mai rau decat cu duzele normale...Asa ca am pus si garniturica aia si am marit nitel distanta intre duza si piciorusul care o sustine in capota...vezi (daca este cazul) care este inclinatia duzelor pe capota, poate sa aiba si aia vreo influenta... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(b06fcn @ 10 Aug 2012, 19:17) Ce numar interesant ai la masina ![]() Cu duzele cred ca doar sunt eu prea exigent sau nu stiu cu ce se mananca (am perceptia deformata in ceea ce le priveste) pentru ca cei care au facut schimbarea nu s-au plans deloc de felul cum stropesc. Sau poate-s astea defecte. ![]() Sincer nu stiu daca e pompa mai puternica pe FF3, dar eu le-am montat cum au venit (aveau garnitura doar la imbinarea cu capota, sa nu curga la motor) si s-au potrivit perfect. Stanga-dreapta nu difera intre ele, deci nu e nici un viciu de montare. Mai vedem. PS Postul 2000, de unde pot sa imi ridic Loganul? (mai am pana la Laguna ![]() PPS Nu poluezi nimic! ![]() |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(marian-j @ 24 Jul 2012, 01:11) Tardiv, dar am venit cu poze. Furtunul a fost schimbat sambata dupa o adevarata aventura. Nu mai intru in detalii ca ma umplu de draci, sa zicem ca la mine Legile lui Murphy sunt la loc de cinste. ![]() IMG11.15.43_14_08_2012.jpg ( Size: 133.25k ) Number of downloads: 98 IMG11.16.53_14_08_2012.jpg ( Size: 130k ) Number of downloads: 95 Spartura a fost zdravana, nu gluma. Asta nou in schimb nu e rigid si nici nu are "acordeon", e ca cel ilustrat de l@u de la fumacios. Asta are cotul de unghi mai mare si sta pe alternator. Mi-e teama sa nu se incinga si sa imi faca vreo bucurie si asta. Si un clip cu stropinelele noi. A se face abstractie de coloana sonora, nu mi-am dat seama. O pot sterge direct din iutub? This post has been edited by MuciX: 14 Aug 2012, 13:08 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 10:07 |